ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ TRIUMPH

  Όταν καβαλάς την Triumph σου και ακούς το βρυχηθμό του κινητήρα από κάτω σου, πολλά από τα εξαρτήματα της μοτοσυκλέτας σου υποβάλλονται σε πιέσεις και εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες. Τα Γνήσια Ανταλλακτικά Triumph έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν αυτές τις ακραίες συνθήκες.

  Κάθε ένα από τα 30,000 Γνήσια Ανταλλακτικά μας έρχεται με ένα 2 χρόνια* εγγύηση απεριόριστων χιλιομέτρων, ανεξάρτητα από την ηλικία της μοτοσυκλέτας σου. Κάθε άνταλλακτικό υφίσταται τον ίδιο ενδελεχή έλεγχο, που περνούν οι μοτοσυκλέτες μας. Σου προσφέρουμε μόνο ανταλλακτικά τα οποία έχουν σχεδιαστεί για τη μοτοσυκλέτα σου, δίνοντάς σου την εμπιστοσύνη να την οδηγήσεις με τον τρόπο που θέλεις.
  *Δες τους Όρους και Προϋποθέσεις

  ΔΩΡΕΕΣ

  Συγκεντρώνουμε χρήματα για την υγεία των ανδρών με επίκεντρο την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνου του προστάτη, την πρόληψη, την έρευνα και τη θεραπεία. Η εκδήλωση είναι δωρεάν και το να βοηθήσει κάποιος τον σκοπό είναι μια προσωπική επιλογή. Τα χρήματα από την πώληση των ραφτών σημάτων, των αυτοκόλλητων και από τις δωρεές θα μοιραστούν μεταξύ φιλανθρωπικών οργανώσεων που εστιάζουν στην έρευνα και την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του προστάτη και ευαισθητοποίησης που επιδεικνύουν προληπτικές διαδικασίες. Για να κάνετε μία ευγενική δωρεά προς το Distinguished Gentleman's RideΔ Gentleman του Ride, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

  ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΣΕΡΒΙΣ

  Τι είναι καρκίνος του προστάτη;

  Ο καρκίνος του προστάτη είναι μια ανώμαλη ανάπτυξη των κυττάρων στον προστάτη που σχηματίζουν ένα εξόγκωμα (όγκο). Σε χρόνο, χωρίς θεραπεία, μπορεί να εξαπλωθεί σε άλλα όργανα, ιδιαίτερα των οστών και των λεμφαδένων, απειλώντας ακόμη και τη ζωή. Γενικά κατά το πρώιμο και δυνητικά ιάσιμο στάδιο, ο καρκίνος του προστάτη δεν έχει εμφανή συμπτώματα. Αυτό τον καθιστά διαφορετικό από άλλες διαταραχές του καλοήθη προστάτη, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε συμπτώματα του ουροποιητικού.

  Ποια είναι τα συμπτώματα του καρκίνου του προστάτη;

  Στα πρώιμα στάδια του καρκίνου του προστάτη, μπορεί να μην υπάρχουν καθόλου συμπτώματα. Δεδομένου ότι ο καρκίνος του προστάτη αναπτύσσεται, τα συμπτώματα μπορεί να περιλαμβάνουν την ανάγκη να ουρείτε συχνά, ιδιαίτερα τη νύχτα, ξαφνική επιτακτική ανάγκη για ούρηση, δυσκολία στην έναρξη της ροής των ούρων, αργή, διακεκομμένη ροή, πόνο κατά την ούρηση ή αίμα στα ούρα ή το σπέρμα.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτά τα συμπτώματα δεν είναι πάντα τα σημάδια του καρκίνου του προστάτη. Μπορούν επίσης να είναι συμπτώματα άλλων απειλητικές κοινές και μη-ζωή διαταραχές του προστάτη. - Δείτε περισσότερα στο: http://triumphmotorcycles.co.uk/distinguished-gentlemans-ride#sthash.0jMtjD0L.dpuf

  Οι άνδρες που παρουσιάζουν αυτά τα συμπτώματα θα πρέπει να δουν το γιατρό τους αμέσως, για να προσδιοριστεί η αιτία και η καλύτερη θεραπεία.

  Ποιες μέθοδοι δοκιμών είναι διαθέσιμες;

  Σήμερα δεν υπάρχει προσυμπτωματικός έλεγχος για τον καρκίνο του προστάτη και αυτό οδηγεί σε σύγχυση μεταξύ των ανδρών και των γιατρών τους. Υπάρχουν ζητήματα που σχετίζονται με τον έλεγχο και τη θεραπεία που πρέπει να συζητηθούν πριν από τη λήψη μιας απόφασης για το αν θα πρέπει να γίνει έλεγχος. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.prostate.org.au/testing-για-προστάτη-cancer.php

  Δύο απλές δοκιμές μπορεί να γίνουν από έναν ιατρό:

  Η δακτυλική εξέταση (DRE). Ο γιατρός φορώντας γάντι εισάγει ένα δάχτυλο στον πρωκτό για να αισθανθεί τον αδένα του προστάτη. Αυτό μπορεί να ανιχνεύσει σκληρά εξογκώματα στον προστάτη πριν εμφανιστούν συμπτώματα.

  Το ειδικό προστατικό αντιγόνο (PSA) στο αίμα. Αυτή η δοκιμή μετρά την ποσότητα του PSA στο αίμα. Εξέταση αίματος PSA δεν είναι ειδικό καρκινικό διαγνωστικό τεστ ωστόσο θα ειδοποιήσει τους γιατρούς για ανώμαλη ανάπτυξη στον προστάτη. Ένας συνδυασμός τόσο της DRE όσο και της εξέτασης αίματος PSA συνιστάται. Οι δοκιμές αυτές θα πρέπει να θεωρηθούν ως μέρος ενός γενικού ελέγχου υγεία του άνδρα σε ετήσια βάση από την ηλικία των 50 ετών ή των 40, αν υπάρχει οικογενειακό ιστορικό καρκίνου του προστάτη. Αν το DRE ή το PSA είναι φυσιολογικά, ο γιατρός μπορεί να πραγματοποιήσει μια δεύτερη σειρά δοκιμών ή να παραπέμψει σε ουρολόγο, ο οποίος μπορεί να συστήσει μια βιοψία. Η βιοψία είναι ένας οριστικός τρόπος για τη διάγνωση του καρκίνου του προστάτη και θα καθορίσει το στάδιο (πόσο ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί) και τη βαθμίδα (πόσο γρήγορα είναι πιθανό να εξαπλωθεί). Αυτή η πληροφορία χρησιμοποιείται για να καθορίσει τον κίνδυνο τον οποίο αποτελεί ο καρκίνος για την υγεία και το προσδόκιμο ζωής του ανθρώπου.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Έρευνα του Ιδρύματος Καρκίνου του Προστάτη της Αυστραλίας (PCFA) δείχνει ότι οι περισσότεροι άνδρες που είχαν την εξέταση DRE είπε ότι ήταν μια απλή, ανώδυνη άσκηση.

  Ποιοί θα πρέπει να είναι ενήμεροι για τον καρκίνο του προστάτη και τι πρέπει να κάνουν;

  Συνιστάται ότι οι άνδρες ηλικίας 50 ετών και άνω θα πρέπει να μιλήσουν με τον γιατρό τους σχετικά με τον καρκίνο του προστάτη και σε περίπτωση που αποφασίσουν να εξεταστούν, να το πράξουν σε ετήσια βάση. Αν υπάρχει οικογενειακό ιστορικό καρκίνου του προστάτη οι άνδρες θα πρέπει να μιλήσουν με τον γιατρό τους από την ηλικία των 40.

  Ποιός είναι συνολικά ο κίνδυνος ανάπτυξης καρκίνου του προστάτη;

  Ένας άνδρας έχει ένα 1 στα 5 κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του προστάτη μέχρι την ηλικία των 85 * Ένας άνδρας με ένα συγγενή πρώτου βαθμού που έχει διαγνωστεί με καρκίνο του προστάτη (ο αδελφός ή ο πατέρας) έχει τουλάχιστον δύο φορές τον κίνδυνο. Οι άνδρες στις αγροτικές και περιφερειακές της Αυστραλίας έχουν 21% υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας από καρκίνο του προστάτη από τους άνδρες στις μεγάλες πόλεις **.

  (*Australia Institute of Health and Welfare (AIHW) Cancer in Australia: an overview, 2008. AIHW cat.no. CAN 42. **Michael D Coory and Peter D Baade. Medical Journal of Australia 2005; 182 (3): 112-115. Urban-rural differences in prostate cancer mortality, radical prostatectomy and prostate-specific antigen testing in Australia.)

  - Δείτε περισσότερα στο: http://triumphmotorcycles.co.uk/distinguished-gentlemans-ride#sthash.0jMtjD0L.dpuf