Skip to main content

ΝΈΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΉΣ ΜΕΊΩΣΗΣ ΠΡΟΦΌΡΤΙΣΗΣ

Triumph Tiger 1200 GT pro press ride
Μοτοσυκλέτες Triumph Motorcycles 24th Αυγ 2023

 

 

Μια νέα Λειτουργία Ενεργητικής Μείωσης Προφόρτισης αναπτύχθηκε για να μειώσει την προφόρτιση της πίσω ανάρτησης καθώς η Tiger 1200 επιβραδύνει, επιτρέποντας τη μείωση του ύψους των σελών.

Για τις GT, GT Pro και GT Explorer υπάρχουν επί του παρόντος δύο ρυθμίσεις ύψους σελών - 850 χλστ και 870 χλστ, ενώ για τις Rally Pro και Rally Explorer αυτές είναι 875 χλστ και 895 χλστ. Μέσω της επιλογής αξεσουάρ χαμηλών σελών, οι αναβάτες μπορούν ήδη να χαμηλώσουν τη θέση του καθίσματος κατά 20 χλστ επιπλέον, δίνοντας χαμηλότερο ύψος σέλας 830 χλστ στην οικογένεια GT και 855 χλστ στην οικογένεια Rally.

 

 

Triumph Tiger 1200 GT Pro

 

 

Η Λειτουργία Ενεργητικής Μείωσης Προφόρτισης επιτρέπει σε αυτά τα ύψη των σελών να μειωθούν περαιτέρω. Ανάλογα με το συνδυασμένο βάρος του αναβάτη, του συνεπιβάτη και των αποσκευών, αυτό θα μπορούσε να μειώσει το ύψος οδήγησης έως και 20 χλστ όταν η μοτοσυκλέτα ακινητοποιηθεί, προσφέροντας στον αναβάτη μεγαλύτερη ευκολία και αυτοπεποίθηση.

Οι νέοι πελάτες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτή τη νέα δυνατότητα ελάχιστης προφόρτισης πατώντας απλώς το κουμπί «Home» στο τιμόνι για ένα δευτερόλεπτο.

Ο Chief Product Officer Steve Sargent δήλωσε: «Αυτή η νέα δυνατότητα μπορεί να ενεργοποιηθεί εν κινήσει, χαμηλώνοντας το κέντρο βάρους σε μικρότερες ταχύτητες, καθιστώντας τη μοτοσυκλέτα πιο προσβάσιμη, προσφέροντας στους αναβάτες περισσότερη εμπιστοσύνη στις αργές ταχύτητες και καλύτερη επαφή με το έδαφος καθώς πάνε να σταματήσουν» .

 

 

 

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ TIGER 1200

Η προηγμένη ημιενεργητική ανάρτηση Showa της Tiger 1200 έχει βελτιωθεί περαιτέρω, προσφέροντας στον αναβάτη μεγαλύτερη ευκολία και αυτοπεποίθηση.

Μια νέα λειτουργία ενεργητικής μείωσης προφόρτισης έχει αναπτυχθεί για να μειώσει την προφόρτιση της πίσω ανάρτησης καθώς η Tiger 1200 επιβραδύνει, επιτρέποντας τη μείωση του ύψους των σελών.

Triumph Tiger 1200 GT promo
Εξερεύνησε άρθρα από την επιλεγμένη ετικέτα