Skip to main content
Triumph Daytona 660 in satin granite and satin jet black riding on mountain road

Λεπτομερώς

Η ΟΛΟΚΑΊΝΟΥΡΓΙΑ DAYTONA 660 - ΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΑΡΧΊΖΕΙ

 

 

Ανακάλυψε τη λεπτομέρεια στο DNA της Daytona. Δυναμική σπορ συμπεριφορά για κάθε δρόμο και κάθε βόλτα, με στυλ που τραβά τα βλέμματα, διαισθητική ευελιξία και συναρπαστική απόδοση που σε βάζουν στην κορυφή των δυνατοτήτων σου.

 

 

Triumph Daytona 660 in satin granite and satin jet black riding on mountain road)

  

Τρικύλινδρο Πλεονέκτημα

Ο χαρακτηριστικός τρικύλινδρος κινητήρας της Triumph, πρωτοπόρος και τελειοποιημένος μέσα από δεκαετίες εξέλιξης. Η ιδανική διαμόρφωση, που συνδυάζει τη ροπή και την πρόσφυση ενός δικύλινδρου χαμηλά με την απόδοση ενός τετρακύλινδρου σε σειρά ψηλά, και ένα μοναδικό τρικύλινδρο soundtrack που είναι καθαρά Triumph. Παράγοντας 95 PS @ 11.250 σαλ και 69 Nm μέγιστης ροπής, με περισσότερο από το 80% διαθέσιμο σε όλο το εύρος από τις 3.125 σαλ έως τις 11.750 σαλ, όσον αφορά την ευχαρίστηση και την ευελιξία, η Daytona 660 τα κάνει όλα.

Στο δρόμο αυτό μεταφράζεται σε προσιτές σπορ επιδόσεις που ταιριάζουν σε κάθε σενάριο οδήγησης και στο στυλ κάθε αναβάτη. Αυτή η αβίαστη απόδοση κινητήρα συμπληρώνεται από ένα εξαιρετικά γλαφυρό κιβώτιο έξι σχέσεων και τον συμπλέκτη Slip and Assist της Triumph. Με ελαφριά αίσθηση λεβιέ και προοδευτικό κούμπωμα, οι αστικές μετακινήσεις με στάση/έναρξη είναι απίστευτα εύκολες. Η σχεδίαση του συμπλέκτη μειώνει επίσης την αναπήδηση και το κλείδωμα του πίσω τροχού υπό απότομη επιβράδυνση για ομαλή, σίγουρη είσοδο στις στροφές.

 

 

Triumph Daytona 660 in carnival red and sapphire black riding on mountain road)

 

Άνεση & Έλεγχος

Η Daytona 660 έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας καθαρόαιμης σπορ μοτοσυκλέτας και προσθέτει καθημερινή χρηστικότητα. Με το τιμόνι τοποθετημένο πάνω από την επάνω γέφυρα, η θέση οδήγησης είναι τέλεια ισορροπημένη για να δώσει την ανατροφοδότηση που απαιτείται για δυναμική σπορ οδήγηση, με επαρκή άνεση για πολλές μέρες στη σέλα και ελαφρύ τιμόνι, προσφέροντας εξαιρετικό έλεγχο στις χαμηλές ταχύτητες σε αστικά περιβάλλοντα.

Το μπροστινό μέρος της Daytona 660 συνδυάζει ευκρινή, επιθετική σπορ εμφάνιση με μια πρακτική ζελατίνα οθόνη που εκτρέπει τον αέρα πάνω και γύρω από τον αναβάτη για να μειώσει την κούραση σε μεγαλύτερες διαδρομές με υψηλή ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο.

Ένα ύψος σέλας μόλις 810 χλστ με στενό πλάτος καθιστά την Daytona 660 προσβάσιμη για αναβάτες όλων των μεγεθών. Χάρη στη λεπτή μέση της μοτοσυκλέτας και μέσω της έξυπνης σχεδίασης, η θέση των μαρσπιέ προσφέρει γενναιόδωρη απόσταση στις στροφές χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση, ακόμη και για ψηλότερους αναβάτες.

Η Daytona 660 - κατασκευασμένη για κάθε δρόμο και κάθε αναβάτη

 

 

Triumph Daytona 660 in satin granite and satin jet black riding on mountain road)

  

Τέλεια Ισορροπία

Τα χρόνια ανάπτυξης πλαισίων που κερδίζουν αγώνες είναι εμφανή τη στιγμή που παίρνεις την πρώτη σου στροφή με την Daytona 660.

Η ευελιξία στις χαμηλές ταχύτητες συνδυάζεται με ουδέτερο, σταθερό χειρισμό στις υψηλές. Προσφέροντας ό,τι καλύτερο και από τους δύο κόσμους, η σχεδίαση του πλαισίου και τα τέλεια ταιριαγμένα εξαρτήματα της Daytona την ξεχωρίζουν από τους αντιπάλους της στη μεσαία κατηγορία.

Εξοπλισμένη με ανάποδο πιρούνι μεγάλου εμβόλου Showa 41 χλστ, και πίσω ανάρτηση Showa, η Daytona διαθέτει εστιασμένη οδική συμπεριφορά που καθιστά εύκολο και διαισθητικό το άγγιγμα του apex σε ζωηρή οδήγηση. Η πίσω ανάρτηση διαθέτει επίσης απομακρυσμένη υδραυλική ρύθμιση προφόρτισης - καθιστώντας γρήγορη και εύκολη την αλλαγή της ρύθμισης της Daytona. Το φρενάρισμα είναι εξίσου σίγουρο. Οι δύο ακτινικές δαγκάνες τεσσάρων εμβόλων σε συνδυασμό με ελαφρούς δίσκους 310 χλστ και σωληνία υψηλής παρέχουν μεγάλη ισχύ ακινητοποίησης. Η ασφάλεια είναι εγγυημένη, ακόμη και στο πιο δύσκολο φρενάρισμα.

Οι ελαφριές ζάντες πέντε ακτίνων από χυτό αλουμίνιο διατηρούν την περιστρεφόμενη αδρανειακή μάζα χαμηλή για απόκριση και βελτιωμένη απόδοση της ανάρτησης. Τα πιο πρόσφατα ελαστικά Michelin Power 6 υψηλών προδιαγραφών ολοκληρώνουν το πακέτο οδικής συμπεριφοράς, παρέχοντας εμπιστοσύνη σε όλες τις συνθήκες.

 

 

A montage of Triumph Daytona 660 in varying locations)

 

 

Κορυφαία Τεχνολογία στην Κατηγορία

Η Daytona 660 είναι εξοπλισμένη με τεχνολογία που βελτιώνει τόσο την οδηγική εμπειρία όσο και την ασφάλεια. Το γκάζι ride-by-wire προσφέρει καθαρή και ακριβή απόκριση στο γκάζι και επιτρέπει επίσης τρία προγράμματα οδήγησης - Sport, Road και Rain. Κάθε πρόγραμμα προσφέρει διαφορετική απόκριση στο γκάζι και επίπεδο παρέμβασης ελέγχου πρόσφυσης, με τη λειτουργία Sport να παρέχει την πιο άμεση απόκριση γκαζιού για οδήγηση σε δρόμο ή σε πίστα. Το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης μπορεί επίσης να απενεργοποιηθεί χρησιμοποιώντας το μενού οργάνων για αναβάτες που προτιμούν μια πιο παραδοσιακή «αναλογική» αίσθηση.

Το φρενάρισμα στην Daytona 660 είναι πάντα δυνατό και σίγουρο χάρη στο ποιοτικό ABS. Ελεγχόμενο από έναν διαμορφωτή Continental υψηλών προδιαγραφών, το ισχυρό φρενάρισμα με πρόσθετη ασφάλεια — αλλά χωρίς την ενοχλητική αίσθηση που συχνά συνδέεται με λιγότερο εξελιγμένα συστήματα — αυξάνει την εμπιστοσύνη του αναβάτη σε όλες τις συνθήκες.

Τα πολυλειτουργικά όργανα διαθέτουν έγχρωμη οθόνη TFT ενσωματωμένη σε οθόνη LCD άσπρο σε μαύρο. Συμπαγή και με απέριττη σχεδίαση, τα όργανα εμφανίζουν όλες τις πληροφορίες του αναβάτη καθαρά και είναι ευανάγνωστες σε διαφορετικές συνθήκες φωτισμού. Αυτή η προσεγμένη μονάδα είναι συμβατή με την εφαρμογή αξεσουάρ συστήματος συνδεσιμότητας My Triumph που επιτρέπει την πλοήγηση στροφή προς στροφή και την αλληλεπίδραση τηλεφώνου και μουσικής. Όλες οι λειτουργίες εμφανίζονται καθαρά στην οθόνη TFT και ελέγχονται μέσω του διακόπτη για ευκολία στη χρήση κατά την οδήγηση.

 

 

Triumph Daytona 660 in carnival red and sapphire black riding on mountain road)

  

Δυναμική Πρόθεση

Με μια εντυπωσιακή σιλουέτα, οι καθαρές γραμμές και το απαλό στυλ είναι καθαρά Daytona. Το κομψό νέο αμάξωμα, με τους χαρακτηριστικούς διπλούς προβολείς LED και την κεντρική εισαγωγή αέρα, τυλίγεται γύρω από το πλαίσιο, αγκαλιάζεται με το σμιλεμένο ρεζερβουάρ, συμπληρώνοντας τις ομαλές γραμμές με την μινιμαλιστική ουρά.

Και υπάρχει ομορφιά κάτω από τα πλαστικά. Το πλαίσιο έχει ανθεκτικό, υψηλής ποιότητας φινίρισμα, με σχεδιαστικές λεπτομέρειες που εκτείνονται στο υποπλαίσιο και στο εμπνευσμένο από τους αγώνες ψαλίδι. Αυτή η εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια μεταφέρεται στην περιοχή του πιλοτηρίου, με όλα τα καλώδια και τους εύκαμπτους σωλήνες κρυμμένους. Οι χειροποίητες γέφυρες και τα προστατευτικά φτερνών αλουμινίου είναι μόνο δύο ακόμη παραδείγματα του εκτεταμένου σχεδιαστικού brief της Daytona — και μιας αδιάκοπης αναζήτησης για τελειότητα.

 

 

Triumph Daytona 660 in satin granite and satin jet black riding on mountain road)

 

 

Το χαμηλότερο κόστος ιδιοκτησίας στην κατηγορία

 

Οι κορυφαίες επιδόσεις, η ποιότητα και η οδική συμπεριφορά είναι μόνο η αρχή του ταξιδιού στην ιδιοκτησία της Daytona 660.

Ο καλά αποδεδειγμένος τρικύλινδρος έχει σφυρηλατηθεί στον έντονο ανταγωνισμό των αγώνων του παγκόσμιου πρωταθλήματος Moto2 και με ένα εξαντλητικό πρόγραμμα αντοχής ολόκληρου του οχήματος, πραγματικών συνθηκών και δοκιμών πίστας, μπορείς να έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στην ικανότητα απόδοσης της Daytona 660.

Πρόσθεσε σε αυτό το χαμηλό κόστος συντήρησης, τα κορυφαία διαστήματα σέρβις 16.000 χιλιομέτρων στην κατηγορία και την εγγύηση απεριόριστων χιλιομέτρων δύο ετών, ώστε να μπορείς να επενδύσεις σε χρόνο οδήγησης και όχι σε κόστος συντήρησης. Όταν έρθει η ώρα για την επόμενη Triumph σου, η υψηλή μεταπώληση καθιστά την επόμενη αγορά ανώδυνη. Προσιτή ποιότητα, που προσφέρει ασυναγώνιστη αξία.

 

 

ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ DAYTONA 660

Triumph Daytona 660 Satin Granite Right Hand Side Large

ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ DAYTONA 660

Τιμή Από 9.990,00 €