ΕΓΓΥΗΣΗ

  Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε μια μοτοσικλέτα Triumph. Η μοτοσικλέτα σας είναι το προϊόν δοκιμασμένης μηχανολογίας και τη δέσμευσης για εξαντλητικές δοκιμές, ανώτερη αξιοπιστία, ασφάλεια και επιδόσεις. Όλα για την επιδίωξη του ίδιου πράγματος - της τέλειας οδηγικής εμπειρίας.

  Μπορείτε να διατηρήσετε τη μέγιστη προστασία στο πλαίσιο της εγγύησης εξασφαλίζοντας ότι η μοτοσικλέτα σας εξυπηρετείται συντηρείται σύμφωνα με τις συστάσεις του διαγράμματος προγραμματισμένης συντήρησης που βρίσκεται στο εγχειρίδιο του ιδιοκτήτη. Η καταγραφή των απαιτούμενων εργασιών σφραγίζεται από τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπό σας Triumph, έτσι εξασφαλίστε ότι κάθε φορά που γίνεται εργασία συντήρησης, επισκευής, ή εγγύησης, το βιβλίο συντήρησης της μοτοσικλέτας θα τίθεται στη διάθεση του ντήλερ.

  Όλες οι καινούργιες μοτοσυκλέτες Triumph που πουλήθηκαν από 01.12.92 και μετά καλύπτονται από 24μηνη εγγύηση χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων, με έναρξη την ημερομηνία 1ης αδείας ή την ημερομηνία πώλησης εφόσον παραμένει χωρίς άδεια κυκλοφορίας.

  Εντός της περιόδου εγγύησης, η Triumph Motorcycles Limited εγγυάται ότι η νέα μοτοσικλέτα Triumph δε θα έχει οποιοδήποτε ελάττωμα στα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή ή/και στην εργασία κατά τη στιγμή της κατασκευής της.

  Η Triumph Motorcycles έχει δώσει μεγάλη προσοχή στην επιλογή των υλικών και τις τεχνικές επιμετάλλωσης και βαφής, έτσι ώστε να παρέχει στους πελάτες της ποιότητα στην εμφάνιση με αντοχή στο χρόνο. Ωστόσο, οι μοτοσικλέτες χρησιμοποιούνται συχνά σε αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες και σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι απαραίτητο η μοτοσυκλέτα να πλένεται, να σκουπίζεται και να επανα-λιπαίνεται για αποτροπή του αποχρωματισμού, ιδιαίτερα σε μεταλλικές επιφάνειες με ή χωρίς επιμετάλλωση. Ο ντήλερ σας μπορεί να προσφέρει περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές αν είναι απαραίτητο. Τελικά, η εμφάνιση της μοτοσυκλέτας σας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τη φροντίδα που λαμβάνει.

  Όροι & Προϋποθέσεις Εγγύησης