Tiger Sport

ΣΥΝΟΨΗ

Η ΝΕΑ Triumph Tiger Sport του 2016 έχει σχεδιαστεί για να επαναπροσδιορίσει το νόημα της πολυχρηστικότητας και να δώσει το καλύτερο από τους δύο κόσμους - πραγματική σπορ ικανότητα, επιδόσεις και τουριστική δυνατότητα, είτε μόνος είτε με συναναβάτη.

Η τελευταία γενιά του χαρακτηριστικού τρικύλινδρου κινητήρα των 1050κ.εκ. προσφέρει ομαλή, άμεση σπορ απόδοση, ενώ το πλαίσιο και η ανάρτηση έχουν εξελιχθεί για πιο δυναμική αλλά και παράλληλα εκπληκτικά άνετη οδήγηση. Η επικεντρωμένη στον αναβάτη τεχνολογία περιλαμβάνει γκάζι ride-by-wire και προγράμματα οδήγησης, ένα νέο υποβοηθούμενο συμπλέκτη, έλεγχο πρόσφυσης πολλαπλών επιπέδων, cruise control και ABS για να καλύπτεις τα χιλιόμετρα με ευκολία.

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Η τελευταία εξέλιξη της Tiger Sport επικεντρώνεται γύρω από τον τρικύλινδρο κινητήρα σύμβολο των 1050κ.εκ. Ενσωματώνοντας 104 αλλαγές για βελτιστοποίηση της απόδοσης δύναμης, που περιλαμβάνουν νέα κυλινδροκεφαλή, εισαγωγές και σχεδιασμό πιστονιών, αυτό το εργοστάσιο ιπποδύναμης τελευταίας γενιάς αποδίδει 126 PS @ 9,475 σαλ, 106Nm ροπής @ 7,000 σαλγια κύματα άμεσης ροπής.

Η άμεση απόκριση γκαζιού προέρχεται από το νέο σύστημα γκαζιού ride-by-wire, το οποίο επιτρέπει στον αναβάτη να χρησιμοποιήσει στο έπακρο τις χαρακτηριστικές δυνατότητες του τρικύλινδρου κινητήρα σε κάθε περίσταση, από το ταξίδι στον αυτοκινητόδρομο μέχρι και στην μετακίνηση μέσα στην πόλη.

Η νέα εξάτμιση με την κατά 48% πιο ελεύθερη ροή δυναμώνει τον ήχο, ακούγεται πιο μπάσα και συνεισφέρει στην κατά 8% βελτιωμένη κατανάλωση.

ΕΞΑΤΜΙΣΗ

Η άμεση απόκριση γκαζιού, χάρη στο νέο σύστημα γκαζιού ride-by-wire, επιτρέπει στον αναβάτη να κάνει μέγιστη χρήση των δυνατοτήτων του χαρακτηριστικού τρικύλινδρου κινητήρα σε κάθε περίσταση, από το ταξίδι μέχρι την καθημερινή μετακίνηση. Το νέο πιο ελεύθερο σύστημα εξάτμισης όχι μόνο ακούγεται πιο γεμάτα αλλά συνεισφέρει και στη βελτιωμένη οικονιμία καυσίμου.

ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Η δυναμική οδική συμπεριφορά και η τουριστική άνεση της νέας Tiger Sport επιτυγχάνονται μέσω ενός compact μονόμπρατσου ψαλιδιού, ενός ανεστραμμένου πιρουνιού Showa 43 χιλ με ρυθμιζόμενη προφόρτιση, επαναφορά και συμπίεση και ενός μονοσόκ αμορτισέρ Showa με ρυθμιζόμενη προφόρτιση και επαναφορά.

Το απενεργοποιούμενο σύστημα ABS πολλαπλών επιπέδων, οι διπλοί πλευστοί δίσκοι των 320χιλ, με τις τετραέμβολες ακτινικές δαγκάνες Nissin εμπρός, ο μονός δίσκος των 255χιλ με την διέμβολη δαγκάνα Nissan πίσω, συμπληρώνουν και ολοκληρώνουν.

ΑΝΕΣΗ ΑΝΑΒΑΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΑΒΑΤΗ

Η άνεση αναβάτη και συναναβάτη φτάνει νέα επίπεδα, με επανασχεδιασμένα μαρσπιέ με καλύτερη πρόσφυση, με φιμέ ρυθμιζόμενη ζελατίνα, νέους καθρέφτες και χούφτες τύπου adventure.

Η νέα φιμέ ρυθμιζόμενη ζελατίνα για υπέρτατη προστασία από τον αέρα, οι στάνταρ χούφτες adventure και οι πρωτοποριακοί διαχύτες που διώχνουν τον αέρα μακριά από τον αναβάτη και τον συναναβάτη χωρίς συμβιβασμό της σπορ θέσης, προσφέρουν ανεπανάληπτα επίπεδα προστασίας από τον αέρα για σημαντικά βελτιωμένες δυνατότητες τουρισμού και άνεση.

Επιπλέον, υπάρχει και ένας νέος υποβοηθούμενος συμπλέκτης που διευκολύνει τόσο στην καθημερινή μετακίνηση όσο και στις μακρινές περιπέτειες, μειώνοντας την απαιτούμενη δύναμη για τη χρήση του συμπλέκτη κατά 48%. Το νέο σύστημα συμπλέκτη σε συνδυασμό με το ομαλό κιβώτιο επιτρέπουν στον αναβάτη να εκμεταλευτεί πλήρως την διαθέσιμη ιπποδύναμη διαθέτοντας ταυτόχρονα άνετες σχέσεις για μακρινά ταξίδια.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η νέα ηλεκτρονική, το σύστημα γκαζιού ride-by-wire και το απενεργοποιούμενο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης πρσδίδουν στην Tiger Sport νέες τεχνολογικές δυνατότητες. Αυτό σημαίνει ότι η νέα Tiger Sport έχει άμεση απόκριση στις εντολές του αναβάτη, με απρόσκοπτη δύναμη και ένα βουνό ροπής διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή.

Επιπρόσθετα υπάρχει επιλογή προγραμμάτων οδήγησης, που δίνουν στον αναβάτη τη δυνατότητα να διαλέξει την απόκριση γκαζιού και τον έλεγχο πρόσφυσης που ταιριάζουν στις συνθήκες. Τα διαθέσιμα προγράμματα είναι Βροχή, Δρόμος και Σπορ, ρυθμίζοτας το σύστημα για βέλτιστη δύναμη και έλεγχοr. To Σπορ πρόγραμμα επιτρέπει στον αναβάτη να εξερευνήσει τα όρια του χαρακτήρα και της δύναμης του τρικύλινδρου κινητήρα ενώ το πρόγραμμα Βροχής μειώνει την συνολική απόδοση δύναμης.

Οι πρίζες USB και 12v επιτρέπουν στον αναβάτη να φορτίζει προσωπικό εξοπλισμό και βοηθούν στην τροφοδοσία των πρόσθετων αξεσουάρ. Το cruise control ολοκληρώνει τη γκάμα του στάνταρ εξοπλισμού βοηθημάτων για τον αναβάτη ενώ τα ολοκαίνουργια όργανα, με δύο υπολογιστές ταξιδιού και ζωντανό δείκτη βενζίνης, δίνουν καθαρή πρόσβαση σε όλη την πληροφόρηση που απαιτεί ο αναβάτης, με το πλεονέκτημα της απλής πλοήγησης ανάμεσα στις οθόνες.

ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Η νέα Tiger Sport κάνει μια ξεκάθαρη δήλωση στυλ. Το μονόμπρατσο ψαλίδι προσδίδει καθαρή εμφάνιση ενώ τη νέα εμφάνιση ολοκληρώνουν τα νέα καπάκια κινητήρα, οι νέοι καθρέφτες και το αλουμινένιο τελείωνα του άξονα πίσω τροχού τύπου billet.

Η επιλογή εντυπωσιακών γραφικών με κίτρινες λεπτομέρειες σε μαύρο χρώμα ή κόκκινες λεπτομέρειες σε ασημένιο χρώμα, εξασφαλίζει ότι η Tiger Sport δεν έχει μόνο εντυπωσιακή απόδοση αλλά και εμφάνιση.

Tiger Sport ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ

Tiger Sport

14.290,00 € i

 • ABS
 • Σύστημα Ελέγχου Πρόσφυσης
 • Προγράμματα οδήγησης
 • Χούφτες
 • Ρυθμιζόμενη ζελατίνα
 • Cruise control
 • Ride By Wire
 • Υποβοηθούμενος συμπλέκτης

Tiger Sport

14.290,00 € i

 • ABS
 • Σύστημα Ελέγχου Πρόσφυσης
 • Προγράμματα οδήγησης
 • Χούφτες
 • Ρυθμιζόμενη ζελατίνα
 • Cruise control
 • Ride By Wire
 • Υποβοηθούμενος συμπλέκτης

Η τιμή είναι προτεινόμενη λιανική και περιλαμβάνει ειδικό τέλος ταξινόμησης, ΦΠΑ 23% και προετοιμασία. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποίησης τιμών οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προειδοποίηση.