ΣΥΝΟΨΗ

Μερικές φορές χρειάζεσαι μιά μοτοσυκλέτα που μπορεί να κάνει τα πάντα - μία τέλεια all-rounder. Τη μία μέρα χρειάζεσαι δικάβαλο ταξίδι, την άλλη μετακίνηση στην πόλη. Μερικές φορές χρειάζεσαι απλά μία σπορ μοτοσυκλέτα. Η νέα Tiger Sport 1050 ικανοποιεί πολλές διαφορετικές απαιτήσεις.

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Η Tiger Sport χρησιμοποιεί τον ίδιο χαρακτηριστικό τρικύλινδρο κινητήρα 1050κ.εκ. με την προηγούμενη Tiger 1050, αλλά η μέγιστη ισχύς έχει αυξηθεί κατά 10PS στα 125PS και η μέγιστη ροπή κατά 6Nm στα 104Nm (10.6kgm). Ο κινητήρας είναι έτσι ισχυρότερος σε όλη την κλίμακα στροφών του.

Chassis

ΠΛΑΙΣΙΟ

Έχουμε επανασχεδιάσει πλήρως το πλαίσιο της Tiger Sport με γνώμονα δύο πράγματα. Το πρώτο είναι να χαμηλώσουμε το ύψος σέλας, βελτιώνοντας την εργονομία για κοντύτερους αναβάτες, καθώς και την άνεση των συναναβατών. Το δεύτερο είναι να αύξηση της αντοχής για μεγαλύτερο ωφέλιμο φορτίο. Αυτό οδηγεί σε μεγαλύτερη ακρίβεια, καλύτερη και πιο «φυτεμένη» αίσθηση στις στροφές ώστε να για να εκμεταλλευτείς περισσότερο τις δυνατότητές τις δικές σου και της μοτοσυκλέτας. Η επιπλέον αντοχή προίκισε το Tiger Sport με ωφέλιμο φορτίο 220kg που επιτρέπει την τοποθέτηση μεγαλύτερων αποσκευών.

ΤΙΜΟΝΙ

Βάλαμε επίσης το τιμόνι ελαφρώς χαμηλότερα και πιο κοντά σου για πιο σπορ αίσθηση και να σου δώσει περισσότερη πληροφόρηση και έλεγχο στη σπορ οδήγηση

ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Έχουμε αλλάξει τη θέση οδήγησης της Tiger Sport, έτσι ώστε να κάθεσαι 5 χιλιοστά χαμηλότερα από πριν και να έχεις μια ελαφρώς πιο κεκλιμένη προς τα εμπρός στάση. Κάναμε στενότερη τη σέλα στο μπροστινό μέρος έτσι ώστε το πάτημα στό έδαφος να είναι πιο εύκολο. Ο συναναβάτης σου κάθεται ψηλότερα από εσένα, όχι όμως πάρα πολύ, για να μη χαλάει η σπορ εμφάνιση της Tiger Sport.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Η πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση έχει ανανεωθεί εξ' ολοκλήρου νέα ελατήρια και απόσβεση για πιο ελεγχόμενη συμπεριφορά και για να ανταποκρίνεται στο αυξημένο φορτίο. Χάρη στην πολύ προσεκτική ρύθμιση έχουμε βελτιώσει συνολικά την ποιότητα κύλισης και την οδική συμπεριφορά κατά πολύ. Η μπροστινή ανάρτηση περιλαμβάνει ανεστραμμένο πιρούνι Showa 43 χιλιοστών με ρυθμιζόμενη προφόρτιση, απόσβεση συμπίεσης και επαναφορας και 140χιλ διαδρομής. Το πίσω αμορτισέρ Showa έχει 150χιλ διαδρομής και είναι ρυθμιζόμενο ως

ΨΑΛΙΔΙ

Το νέο μονόμπρατσο ψαλίδι έχει εξελιχθεί ειδικά για την Tiger Sport. Είναι σχεδιασμένο για να δείχνει σπορ αλλά επιτρέπει και στην εξάτμιση να τοποθετηθεί πιο μέσα για μεγαλύτερο χώρο αποσκευών.

ΤΡΟΧΟΙ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

Προσθέσαμε ένα νέο πίσω τροχό από χυτό αλουμίνιο στην Tiger Sport και βάλαμε ελαστικά Pirelli Angel GT. Αυτό το σύνολο μείωσε το βάρος κατά 1,3 κιλά σε σχέση με την προηγούμενη Tiger 1050 για βελτίωση της ευελιξίας.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το όργανο με οθόνη LCD διαθέτει όλα όσα θα χρειαστείτε συμπεριλαμβανομένων της προειδοποίησης παγετού, της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος, της κατανάλωσης καυσίμου και της μέση ταχύτητας. Επίσης είναι προ-ρυθμισμένη για το προαιρετικό σύστημα παρακολούθησης της πίεσης των ελαστικών.

Ακριβώς σε περίπτωση που η Tiger 800 σου προσελκύει το λανθασμένο είδος προσοχής, έχουμε προσθέσει ένα σύστημα ασφαλείας υψηλής τεχνολογίας. Ανιχνεύει ένα μικροτσίπ στο σώμα του κλειδιού και αν δεν είναι παρών το σύστημα ανάφλεξης είναι απενεργοποιημένο. Αυτό αποτρέπει ενεργοποίηση της μοτοσυκλέτας με αντίγραφο του κλειδιού.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Η νέα Tiger Sport διαθέτει μια σειρά από βελτιώσεις στις λεπτομέρειες που παρέχουν μια πραγματική πινελιά ποιότητας, όπως τα ανάγλυφα μαρσπιέ, οι βάσεις βαλιτσών αλουμινίου, και τα ανανεωμένα καπάκια κινητήρα.

Έχουμε αντικαταστήσει τους προηγούμενους προβολείς με νέους ελαφρύτερους προβολείς ανακλαστικού τύπου για να μειώσουμε το βάρος και να βελτιώσουμε την απόδοση του φωτισμού. Τα νέα φώτα επίσης να αλλάζουν επίσης το χαρακτήρα του μπροστινού μέρους της Tiger Sport και την ξεχωρίζου ακόμη περισσότερο από την απερχόμενο Tiger 1050.

Styling

Accessories

Comfort Seat

A full range of seat options are available for the Tiger Sport including a Low Seat, a High Seat, and also a special Comfort Seat using 3D mesh technology.

ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΓΚΡΙΠ

Θερμαινόμενα γκριπ δύο θέσεων, διαθέτουν εσωτερική καλωδίωση για άψογη εγκατάσταση, με διακόπτη χειρισμού στο τιμόνι.

2-ΒΑΛΙΤΣΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ

Σύστημα αποσκευών υψηλής χωρητικότητας που ενσωματώνει το δυναμικό σύστημα αποσκευών για βέλτιστη απόδοση και σταθερότητα. Διαθέτει χυτές κατεργασμένες βάσεις στήριξης με ανθεκτικό ανοδιομένο φινίρισμα. Χωρητικότητα: Αριστερή 31λιτ / Δεξιά 24.5λιτ.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΑΛΙΤΣΑ

Κεντρική βαλίτσα κατασκευασμένη με τη μέθοδο έγχυσης, που προσφέρει τεράστια χωρητικότητα 55 λίτρων και χώρο για δύο στάνταρ full face κράνη. Διαθέτει ένα όλοκαίνουργιο μηχανισμό κλειδώματος που να ταιριάζει με το κλειδί κλειδί της μοτοσυκλέτας, πλήρως αδιάβροχη κατασκευή και ενσωματωμένη υποδοχή φόρτισης 12 Βολτ που θα σου εξασφαλίσει ότι δε θα μείνεις ποτέ χωρίς φόρτισης για κινητά τηλέφωνα ή φορητές ηλεκτρονικές συσκευές.

Tiger Sport ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ

Tiger Sport

13.290,00 € i

  • Immobiliser
  • Απενεργοποιούμενο ABS
  • Σύστημα Παρακολούθησης Πίεσης Ελαστικών TPMS
  • Λωρίδες τροχών

Tiger Sport

13.290,00 € i

  • Immobiliser
  • Απενεργοποιούμενο ABS
  • Σύστημα Παρακολούθησης Πίεσης Ελαστικών TPMS
  • Λωρίδες τροχών

Η τιμή είναι προτεινόμενη λιανική και περιλαμβάνει ειδικό τέλος ταξινόμησης, ΦΠΑ 23% και προετοιμασία. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποίησης τιμών οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προειδοποίηση.