ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ BONNEVILLE BOBBER

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ CUSTOM BONNEVILLE BOBBER

Με Κτηνώδη Ομορφιά, η νέα Bonneville Bobber είναι μια αυθεντική εργοστασιακή custom. Αιχμαλωτίζει με τέλειο τρόπο τις μινιμαλιστικές σχεδιαστικές γραμμές, τη μυώδη φιγούρα και την επικεντρωμένη μηχανολογία μιας αυθεντικής Bobber.

Η απογύμνωση της Bonneville T120 στην πιο αγνή της μορφή φέρνει όλα τα χαρακτηριστικά μιας πραγματικής bobber. Με καθαρές γραμμές και χαμηλή φιγούρα , μονή σέλα, φαρδύ ίσιο τιμόνι, ελάχιστα πλαστικά και μίνιμαλ προβολέα, σμιλεμένο ρεζερβουάρ, ακτινωτούς τροχούς, φαρδύ πίσω τροχό και την πολύ σημαντική σύνθεση hard tail στην ουρά

Το ολοκαίνουργιο πλαίσιο και η ανάρτηση προσφέρουν κορυφαία για την κατηγορία δυναμική και άνετη οδήγηση με αυτοπεποίθηση. Με ρυθμιζόμενη σέλα και όργανο που διαθέτουν κομψή πρωτοποριακή μηχανολογία , ώστε να ταιριάξουν στον αναβάτη και το στυλ οδήγησης. Η εκπληκτική διαμόρφωση hard tail ‘swing cage’ και η κρυμμένη μονή ανάρτηση καθιστούν την bobber το ίδιο δυναμική και συναρπαστική στην οδήγηση όπως και στην όψη

Όλα τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα είναι κρυμμένα από την κοινή θέα ώστε να μην συμβιβάζονται οι καθαρές γραμμές.

Στην καρδιά της Bobber βρίσκεται ο κορυφαίος για την κατηγορία κινητήρας Bonneville υψηλής ροπής 1200κ.εκ. με ειδικό πρόγραμμα Bobber, για ακόμη περισσότερη ροπή καί δύναμη χαμηλά.

Η Bonneville Bobber διαθέτει πάνω από 150 πρόσθετα αξεσουάρ για περαιτέρω βελτίωση της ομορφιάς της και για να γίνει πραγματικά μοναδική.

ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΟΜΟΡΦΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Η Νέα Bonneville Bobber διαθέτει απολύτως ασύγκριτη αυθεντικότητα. Μία γνήσια Bonneville, η μοτοσυκλέτα είναι ένα πραγματικό σύμβολο με ασυναγώνιστη κληρονομιά και χαρακτήρα - απόλυτα επιθυμητή, όμορφα σχεδιασμένη με μινιμαλισμό hot rod. 

Απογυμνωμένη ώστε να αποκαλυφτεί η κύρια της ουσία, η Bobber είναι απόσταγμα της μοναδικής T120, μοιραζόμενη την μηχανολογία και το σχεδιαστικό DNA Bonneville, αλλά με τη δική της μοναδική, χαμηλότερη, πιο μυώδη και μινιμαλιστική φιγούρα, και μια πιο ξεχωριστή και στοχευμένη παρουσία.

ΣΗΜΑΔΙΑΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡIΣΤΙΚΑ ΜΙΑΣ ΓΝΗΣΙΑΣ BOBBER

Η Bonneville Bobber έρχεται ολοκληρωμένη με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά μιας κλασικής απογυμνωμένης custom μοτοσυκλέτας. Καθαρές γραμμές, χαμηλό μόνο σελάκι με εμφάνιση hard tail, χαμηλό φαρδύ τιμόνι, σμιλεμένο ρεζερβουάρ, στενός εμπρός και φαρδύς πίσω ακτινωτός τροχός, minimal προβολέας και μεταλλικά φτερά με κεντρική ράχη, όλα συμπληρώνουν την εκπληκτική φιγούρα και προσθέτουν στη μοναδική εμφάνιση.


ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ

Η Bonneville Bobber διαθέτει πολλά ποιοτικά φινιρίσματα που περιλαμβάνουν το ειδικό μπρονζέ σήμα κινητήρα Bonneville 1200HT, ποιοτικά σήματα ρεζερβουάρ και το χαρακτηριστικό τρίγωνο σήμα Triumph. Γυαλισμένα διακοσμητικά, βουρτσισμένα καπάκια κινητήρα, κατεργασμένες λεπτομέρειες στα όργανα, καβαλέτα τιμονιού σε ματ ασήμι και γραφίτη, Όλα συνδυάζονται ώστε να δημιουργήσουν ένα εκπληκτικό look το οποίο είναι εντελώς αυθεντικό και μοναδικό.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά της Bonneville Bobber περιλαμβάνουν ένα αυθεντικό κουτί μπαταρίας με ανοξείδωτο μεταλλικό δέσιμο.

ΚΛΑΣΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΙΣΩ ΤΡΟΧΟΥ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ‘ΤΑΜΠΟΥΡΟ’

Για αυθεντική κλασική εμφάνιση η Bobber έρχεται με μοναδικό κέντρο πίσω τροχού εμπνευσμένο από ταμπούρο.

ΒΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΙΣΩ ΦΤΕΡΟΥ

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των κλασικών Bonneville.

ΣΩΜΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑΣ

Το κυλινδρικό σώμα της κλειδαριάς έχει τοποθετηθεί στο εμπρός δεξί μέρος του πλαϊνού πάνελ, για εναρμόνιση με την κληρονομιά μιας πραγματικής Bobber.

ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΑΝΤΙΒΑΡΩΝ

Στυλάτοι μαύροι καθρέφτες αντίβαρων με σφυρήλατα μπράτσα και βουρτσισμένα κέντρα συμπληρώνουν την μοναδική εμφάνιση της Bobber.

ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΕΤΑ ΤΙΜΟΝΙΟΥ

Τα όμορφα καβαλέτα τιμονιού σε ματ ασήμι και γραφίτη πρόσθετουν στην ξεχωριστή και άνετη θέση οδήγησης της Bobber.

ΜΑΥΡΑ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΑ ΦΛΑΣ BOBBER

Τα μαύρα φλας Bullet συμπληρώνουν το μινιμαλιστικό στυλ της Bobber.

ΤΑΠΑ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΜΕ ΣΗΜΑ

Η χρωμιωμένη τάπα με σήμα και κλειδαριά συμπληρώνει το σμιλεμένο ρεζερβουάρ της μοτοσυκλέτας και προσθέτει στην συνολική ποιοτική εικόνα.

ΔΙΠΛΑ ΣΩΜΑΤΑ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Τα κλασικής σχεδίασης διπλά σώματα ψεκασμού ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον ψεκασμό.

ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΕΣ ΦΥΣΟΥΝΕΣ ΠΙΡΟΥΝΙΟΥ

Οι λαστιχένιες φυσούνες εξυπηρετούν τον λειτουργικό σκοπό της προστασίας του πιρουνιού ενώ προσθέτουν άλλη μία κλασική λεπτομέρεια.

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Η Bonneville Bobber έχει για πρώτη φορά στην κατηγορία ρυθμιζόμενη θέση οδήγησης η οποία μπορεί να ρυθμιστεί για να ταιριάξει στο μέγεθος και το στυλ οδήγησης του αναβάτη.

Το πρωτοποριακό αλουμινένιο σελάκι μπορεί να κινηθεί πάνω κάτω εμπρός και πίσω επιτρέποντας σου να ρυθμίσεις τη θέση οδήγησης για δυναμική όρθια και εμπρός οδήγηση, ή κάτω και πίσω για πιο παραδοσιακή στάση Bobber.

Όπως και η σέλα έτσι και η θέση του οργάνου μπορεί να ρυθμιστεί με τον απλό μηχανισμού γρήγορης απελευθέρωσης η οποία σου επιτρέπει να αλλάξεις την γωνία του για να ταιριάξει με τη θέση οδήγησης.

ΑΙΩΡΟΥΜΕΝΟ ΑΛΟΥΜΙΝΕΝΙΟ ΜΟΝΟ ΣΕΛΑΚΙ

Η Bonneville Bobber διαθέτει μια όμορφη ξεχωριστή αιωρούμενη αλουμινένια σέλα με μπράτσο στήριξης. Το προφίλ της σέλας έχει βελτιστοποιηθεί εργονομικά και σμιλευτεί για άνεση, διαθέτει ένα μαξιλαράκι με όμορφες ραφές και ένα φινιρισμένο λογότυπο Triumph. 

ΨΑΛΙΔΙ 'ΚΛΟΥΒΙ' ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Υπάρχει ένα υπέροχο μαύρο ανοδιωμένο ψαλίδι τύπου 'κλουβιού' το οποίο δίνει στην Bobber αυτό το ξεχωριστό hard tail look, στο οποίο είναι τοποθετημένες βίδες στήριξης αγωνιστικού σταντ.

Η κρυμμένη μονή πίσω ανάρτηση κάτω από την αιωρούμενη σέλα έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει ανώτερη απόδοση ανάρτησης και άνεση.

ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Βασικός για την εκπληκτική εμφάνιση της Bonneville Bobber είναι ο κομψός τρόπος με τον οποίο κύρια μέρη της μοτοσυκλέτας έχουν ενσωματωθεί διακριτικά και έχουν κρυφτεί από την κοινή θέα, έτσι ώστε να μη συμβιβάζονται οι καθαρές γραμμές και η όψη.

Εκτός από την απόκρυψη βασικής τεχνολογίας όπως η ηλεκτρονική, ο υπολογιστής ABS και το immobiliser, υπάρχει ένα κρυμμένο κουτί καταλύτη στην εξάτμιση.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ BONNEVILLE BOBBER 1200HT

Ο ηγετικός για την κατηγορία κινητήρας Bonneville 1200 υψηλής ροπής έχει ειδικό πρόγραμμα Bobber, για ακόμη περισσότερη ροπή και δύναμη χαμηλά σε σχέση με την Bonneville Τ120. Για μεγιστοποίηση του οδηγικού χαρακτήρα η Bobber διαθέτει ένα διπλό νέο διπλό φιλτροκούτι και δίπλα φίλτρα αέρα, μοναδικές εισαγωγές αέρα και σύστημα εξάτμισης, και νέα μετάδοση. Το πλέον σύγχρονο σύστημα ride by wire έχει επίσης ενσωματωθεί για βελτιωμένο έλεγχο γκαζιού, με δύο προγράμματα οδήγησης και υδρόψυξη διακριτικά τοποθετημένη για μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου.

Η νέα Bonneville Bobber έχει εκτεταμένο διάστημα service 16.000 που συμβάλλει στο μειωμένο κόστος χρήσης.

ΠΛΑΓΙΑ ΚΟΦΤΕΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ - ΗΧΟΣ HOT ROD

Οι συναρπαστικές, διπλές ανοξείδωτες ατσάλινες, βουρτσισμένες, πλάγια κομμένες εξατμίσεις τύπου ‘peashooter’ πρσφέρουν έναν αγνό Bonneville hot rod ήχο ο οποίος ξεσηκώνει τον αναβάτη.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Bonneville Bobber είναι κτισμένη πάνω σε ολοκαίνουργιο πλαίσιο και διαμόρφωση ανάρτησης, με δυναμική και εργονομία που θέτουν τον πήχη στην κατηγορία. Το νέο ειδικό πλαίσιο έχει σχεδιαστεί ώστε να ταιριάζει με την μοναδική γεωμετρία και την μινιμαλιστική ουρά της Bobber, με νέο εμπρός πιρούνι με ειδική απόσβεση.

Η ρυθμιζομένη θέση οδήγησης, για πρώτη φορά στην κατηγορία, και το χαμηλό ύψος σέλας καθιστούν την Bobber εύκολα προσβάσιμη και κατάλληλη για να αναβάτες διαφορετικών μεγεθών και στυλ οδήγησης.

ΤΡΟΧΟΙ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

Οι κλασικοί ακτινωτοί τροχοί, η διάταξη μεγάλου τροχού πίσω και τα στυλάτα μαύρα στεφάνια δίνουν στη μοτοσικλέτα την χαρακτηριστική εμφάνιση και αίσθηση Bobber.

Η Bonneville Bobber είναι εξοπλισμένη με ελαστικά Avon Cobra τα οποία έχουν εξελιχθεί ειδικά για τη μοτοσικλέτα - 19x2.5" εμπρός και ένα φαρδύτερο 16x3.5" πίσω για βελτιωμένη ευελιξία σε υψηλές ταχύτητες και σταθερότητα κορυφαία στην κατηγορία.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΒΑΤΗ

Ride-by-wire

Ένα τελευταίας γενιάς σύστημα ride-by-wire φέρνει νέο επίπεδο ελέγχου στην Bonneville Bobber, με ελάχιστη οπτική παρέμβαση.

ΥΔΡΟΨΥΞΗ

Το σύγχρονο σύστημα υδρόψυξης προσφέρει πιο καθαρή και οικονομική οδήγηση και μεγάλο διάστημα service 16.000 χλμ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Η Bobber διαθέτει δύο νέα επιλεγόμενα προγράμματα οδήγησης συνδεδεμένα με το σύστημα ride-by-wire - "δρόμου" και "βροχής" για μεγαλύτερο έλεγχο και ασφάλεια. Οι δύο οι δικοί χάρτες γκαζιού μπορούν να επιλέγουν μέσω του διακόπτη στο τιμόνι

ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣΦΥΣΗΣ

Η νέα Bobber ενσωματώνει ένα απενεργοποιούμενο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης το οποίο βελτιστοποιεί την απόδοση της ροπής όταν η πρόσφυση συμβιβάζεται, ώστε να μεγιστοποιήσει την ασφάλεια του αναβάτη και τον έλεγχο.

ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΟΣ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗΣ

Το σύστημα υποβοηθούμενου συμπλέκτη φέρνει ελαφρύ άγγιγμα και αίσθηση στον έλεγχο συμπλέκτη της Bobber, βοηθώντας να μειωθεί η απαιτούμενη προσπάθεια σύμπλεξης, καθιστώντας την οδήγηση για μεγαλύτερα διαστήματα πιο εύκολη. Το σύστημα επίσης μειώνει το μέγεθος του συμπλέκτη επιτρέποντας λεπτότερο προφίλ κινητήρα.

ΜΟΝΟ ΟΡΓΑΝΟ ΓΕΜΑΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

Η νέα Bobber διαθέτει ένα στυλάτο μόνο όργανο γεμάτο λειτουργίες, με όμορφη κατεργασμένη πρόσοψη, το οποίο διακριτικά ενσωματώνει ένα ψηφιακό μενού το οποίο είναι προσβάσιμο από ένα διακόπτη στο τιμόνι. Τα κύρια χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν: ένδειξη σχέσης κιβωτίου, οδόμετρο, στροφόμετρο, δύο ρυθμίσεις ταξιδιού, ένδειξη service, αυτονομία, στάθμη καυσίμου, μέση και στιγμιαία κατανάλωση, ρολόι και πρόσβαση στην απενεργοποίηση του ελέγχου πρόσφυσης.

LED ΠΙΣΩ ΦΩΣ, ΦΛΑΣ & ΦΩΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ

Τα LED πίσω φως, φλας, και φως πινακίδας έχουνε όλα διακριτικά ενσωματωθεί ώστε να διατηρήσουν την μινιμαλιστική εμφάνιση της Bobber και να προσφέρουν ένα ξεχωριστό σχέδιο φωτισμού και καλύτερη οικονομία ρεύματος για μακροπρόθεσμη διάρκεια.

Παρακαλώ σημειώστε ότι η διαθεσιμότητα των φλας LED καθορίζεται από την τοπική νομοθεσία επιβεβαιώστε με τον ντίλερ Triumph για διαθεσιμότητα.

Immobiliser ΚΙΝΗΤΗΡΑ

Η Bonneville Bobber διαθέτει μία εγκεκριμένη συσκευή ασφαλείας η οποία ενσωματώνει ένα πομπό στο κλειδί της μοτοσυκλέτας συνδεδεμένο με έναν δεκτή στην ανάφλεξη, ώστε να αποτρέψει την λειτουργία του κινητήρα χωρίς την παρουσία του σωστού κλειδιού.

ΚΑΜΒΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΥΛ

Η νέα Bonneville Bobber έχει ολοκληρωτικά σχεδιαστεί με γνώμονα την εξατομίκευση. Υπάρχουν πάνω από 150 αξεσουάρ ώστε να διαλέξεις όπως η εξατμίσεις Vance & Hines, το ψηλό τιμόνι 'ape-hanger', το στεφάνι προβολέα, οι καθρέπτες αντίβαρων, τα κλιπ-ονς, το κοντό εμπρός φτερό και τα φλας LED προσθέτουν ακόμη περισσότερο μυώδη χαρακτήρα και στυλ.

Μπορείς επίσης να αναβάθμιση στο επίπεδο άνεσης με πρακτικά αξεσουάρ όπως τα θερμαινόμενα γκριπς, το cruise control, η τσάντα ψαλιδιού, και η άνετη σέλα με σχέδιο με γραμμώσεις η ρόμβους. 

Η Bonneville Bobber είναι πραγματικά ο καμβάς σου για προσωπικό στυλ.

Παρακαλώ σημειώστε ότι η διαθεσιμότητα των εξατμίσεων Vance & Hines και των φλας LED καθορίζεται από την τοπική νομοθεσία επιβεβαιώστε με τον ντίλερ Triumph για διαθεσιμότητα.

ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ BONNEVILLE BOBBER ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ

Bonneville Bobber

14.690,00 € i

 • ABS
 • Απενεργοποιούμενο Σύστημα Ελέγχου Πρόσφυσης
 • Ride By Wire
 • Προγράμματα ασφάλτου και βροχής
 • Torque-Assist Clutch
 • Immobiliser
 • LED rear light
 • Trip Computer

Bonneville Bobber

14.690,00 € i

 • ABS
 • Απενεργοποιούμενο Σύστημα Ελέγχου Πρόσφυσης
 • Ride By Wire
 • Προγράμματα ασφάλτου και βροχής
 • Torque-Assist Clutch
 • Immobiliser
 • LED rear light
 • Trip Computer

Η τιμή είναι προτεινόμενη λιανική και περιλαμβάνει ειδικό τέλος ταξινόμησης, ΦΠΑ 23% και προετοιμασία. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποίησης τιμών οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προειδοποίηση.