ΝΕΕΣ Bonneville T120 & T120 Black

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟΣ ΝΕΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Ο αυθεντικός χαρακτήρας της Bonneville T120 έρχεται στη ζωή μέσω του ολοκαίνουργιου οκταβάλβιδου, δικύλινδρου σε σειρά κινητήρα υψηλής ροπής.

Φτιαγμένος ειδικά για το στυλ οδήγησης modern classic, με άμεση και συναρπαστική απόδοση δύναμης, παράγει τεράστια ροπή 105Nm στις χαμηλές 3100σαλ - μία εκπληκτική αύξηση κατά 54% σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Με χειρουργική ακρίβεια και άμεση απόκριση γκαζιού από τα συστήματα ψεκασμού και διαχείρισης κινητήρα με ride-by-wire επόμενης γενιάς της Triumph, η εξατάχυτη Bonneville T120 διαθέτει χαρισματικό ήχο και 270° διάστημα ανάφλεξης για ομαλή, γραμμική απόδοση δύναμης.

ΟΜΟΡΦΟ ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΗΧΟΣ

Το προφίλ του κινητήρα της νέας Bonneville 1200κ.εκ. έχει σχεδιαστεί όμορφα με υψηλό επίπεδο λεπτομέρειας και φινιρίσματος, διατηρώντας βασικά παραδοσιακά σχεδιαστικά στοιχεία από τη θρυλική σιλουέτα του κινητήρα της Bonneville του '60, ενσωματώνοντας παράλληλα διακριτικά σύγχρονα στοιχεία ώστε να διατηρηθεί η χαρακτηριστική αυθεντική εμφάνιση.

Με ολοκαίνουργιες κομψές εξατμίσεις τύπου "pea-shooter" που ακολουθούν καθαρές γραμμές, η Bonneville T120 προσφέρει τον γνήσιο ήχο μίας βρετανικής δικύλινδρης, με βαθιά και πλούσια χροιά η οποία πραγματικά ταιριάζει στο χαρακτήρα της, ακριβώς όπως θα ήθελες και θα περίμενες.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Πίσω από την εξωτερική εμφάνιση του κινητήρα της νέας Bonneville 1200 βρίσκεται ένα εξελιγμένο σύστημα υδρόψυξης διακριτικά σχεδιασμένο ώστε να ελαχιστοποιείται οπτικά η παρουσία του, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα καλύτερη οικονομία καυσίμου και καθαρότερες εκπομπές ρύπων.

ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Εμπνευσμένες από τη θρυλική Bonneville του '59, οι νέες Bonneville T120 και T120 Black είναι σχεδιασμένες ώστε να ενσωματώνουν τα χαρακτηριστικά σχεδιαστικά στοιχεία της αρχικής μοτοσυκλέτας. Από τις όμορφες γλυπτές γραμμές του ρεζερβουάρ, μέχρι τις μεμονωμένες λεπτομέρειες των φώτων, των οργάνων και της χαρακτηριστικής σιλουέτας Bonneville, οι νέες T120 και T120 Black είναι διαχρονικά σύμβολα, όμορφα εξελιγμένα.

Η ΟΜΟΡΦΗ BONNEVILLE T120

Η Bonneville T120 διαθέτει πλήθος λεπτομερειών σε βαθύ χρώμιο, συμπεριλαμβανομένων των σημάτων, της χειρολαβής και των στεφανιών των τροχών, πρωτοποριακούς λαιμούς εξατμίσεων με διπλό χρώμιο και τελικά εξατμίσεων τύπου "pea shooter". Διαθέσιμη σε 4 υπέροχους πολυτελείς χρωματισμούς, Jet Black, Cinder Red ή τις δίχρωμες επιλογές Cranberry Red και Aluminium Silver ή Jet Black και Pure White, οι οποίες διαθέτουν χειροποίητα βαμμένες διαχωριστικές γραμμές.

t120 black

Με όλο το χαρακτήρα, τις λεπτομέρειες και το φινίρισμα της T120, η νέα Bonneville T120 Black φέρνει άλλο ύφος με σοφιστικέ σκούρα καφέ δερμάτινη σέλα και ολόμαυρα στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των τροχών, της χειρολαβής, των εξατμίσεων και του φινιρίσματος του κινητήρα. Διαθέσιμη σε 2 πολυτελείς χρωματικούς συνδυασμούς, Jet Black ή Matt Graphite, η Bonneville T120 Black είναι το νέο σύμβολο του στυλ στη μοτοσυκλέτα.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

ABS

Το σύγχρονο σύστημα ασφάλειας, το μεταβλητό σύστημα αντιμπλοκαρίσματος των φρένων της Triumph, φέρνει νέο επίπεδο ελέγχου στις Bonneville T120 και T120 Black.

Ride-by-wire

Το ηλεκτρονικό σύστημα ride-by-wire των Bonneville T120 και T120 Black βελτιώνει τον έλεγχο γκαζιού, την απόκριση, την ασφάλεια και την αίσθηση.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Συνδεδεμένα με το σύστημα ride-by-wire, τα δύο επιλεγόμενα προγράμματα οδήγησης «δρόμου» και «βροχής» προσφέρουν στον αναβάτη καλύτερο έλεγχο και ασφάλεια.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣΦΥΣΗΣ

Εκμεταλλευόμενες το σύστημα ride-by-wire, οι T120 και T120 Black ενσωματώνουν ένα απενεργοποιούμενο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης που βελτιστοποιεί την απόδοση της κορυφαίας για την κατηγορία ροπής.

ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΟΣ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗΣ

Φέρνοντας ελαφριά αίσθηση και έλεγχο στην σύμπλεξη, ο νέος υποβοηθούμενος συμπλέκτης των T120 και T120 Black τις καθιστά ευκολότερες στην οδήγηση, ειδικά στις μεγάλες αποστάσεις.

ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΓΚΡΙΠΣ

Θερμαινόμενα γκριπς υψηλών προδιαγραφών εργοστασιακά τοποθετημένα, με 3 ρυθμίσεις, έρχονται ως στάνταρ εξοπλισμός στις Bonneville T120 και T120 Black.

ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ

Οι νέοι διακόπτες της T120 προσφέρουν εύκολο έλεγχο με κυλιόμενο κουμπί στα δάκτυλα του χεριού, για εύκολη πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες των νέων ψηφιακών οργάνων.

ΔΙΠΛΑ ΟΡΓΑΝΑ

Στυλάτα διπλά όργανα (στροφόμετρο και ταχύμετρο) γεμάτα λειτουργίες, με όμορφες 3D προσόψεις που ενσωματώνουν έξυπνα σύστημα ψηφιακού μενού προσβάσιμου από κυλιόμενο κουμπί τοποθετημένο στο τιμόνι. Οι βασικές λειτουργίες περιλαμβάνουν: ρύθμιση προγραμμάτων οδήγησης, ένδειξη σχέσης κιβωτίου, κατάσταση θερμαινόμενων γκριπς, οδόμετρο, δύο ρυθμίσεις ταξιδιού, ένδειξη σέρβις, αυτονομία, στάθμη καυσίμου, μέση και στιγμιαία κατανάλωση, ρολόι, πρόσβαση στην απενεργοποίηση του συστήματος ελέγχου πρόσφυσης και του ABS.

ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ DRL

Ως μία σύχρονη προδιαγραφή, οι προβολείς της Bonneville T120 ενσωματώνουν ό,τι πιο τελευταίο υπάρχει στα φώτα που λειτουργούν κατά την ημέρα (DRL), αποδίδουν χαρακτηριστικό φωτισμό που δίνει ξεχωριστή ταυτότητα και προσφέρουν βελτιωμένη διαχείριση της ενέργειας για μακροχρόνια ανθεκτικότητα.

ΠΙΣΩ ΦΩΤΑ LED

Νέα πίσω φώτα LED, ενσωματωμένα στην στυλάτη, κλασικής έμπνευσης ουρά, προσφέρουν διάκριτο ξεχωριστό φωτισμό και εξοικονόμηση ενέργειας.

IMMOBILISER ΚΙΝΗΤΗΡΑ

Μια συσκευή ασφαλείας που ενσωματώνει έναν αναμεταδότη στο νέο κλειδί της Τ120 σου, συνδεδεμένο με ένα δέκτη στο σύστημα ανάφλεξης, που δεν επιτρέπει στον κινητήρα να λειτουργήσει αν δεν χρησιμοποιηθεί το σωστό κλειδί.

ΘΥΡΑ ΦΟΡΤΙΣΗΣ USB

Μια πρίζα USB τοποθετημένη κάτω από τη σέλα υπάρχει για να μπορέσεις να φορτίσεις τις απαραίτητες συσκευές σου.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Και τα δύο μοντέλα Bonneville T120 διαθέτουν ολοκαίνουργιο πλαίσιο και αναρτήσεις, ρυθμισμένα και εξελιγμένα για άνετη και εκλεπτυσμένη καθημερινή οδήγηση, όλη μέρα, μόνος ή με συναναβάτη. Συνδυάζουν τη χαρακτηριστική δυναμική συμπεριφορά της Triumph με ουδετερότητα, ευελιξία και σταθερότητα, με αυξημένα επίπεδα άνεσης και ελέγχου, για μία εμπειρία με αίσθηση αμεσότητας αλλά και με ευκολία.

ΑΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Με χαλαρή θέση οδήγησης, πιο άνετη σέλα, με θερμαινόμενα γκριπς, κεντρικό σταντ και χειρολαβή συναναβάτη στο βασικό εξοπλισμό, οι Bonneville T120 και T120 Black είναι πλήρως εξοπλισμένες για μέγιστη άνεση στην οδήγηση και πρακτικότητα σε πραγματικές συνθήκες.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 160 ΣΤΥΛΑΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Με πάνω από 160 νέα στυλάτα υψηλής ποιότητας αξεσουάρ μόνο και μόνο για τις νέες Bonneville T120 και T120 Black, ποτέ δεν ήταν ευκολότερο να χτίσεις την δική σου ιδιαίτερη μοτοσυκλέτα. Μερικά μόνο από τα αξεσουάρ της σειράς αποτελούν νέα χρωμιωμένα τελικά εξατμίσεων τύπου «pea-shooter» από την Vance & Hines, όμορφες δερμάτινες σέλες με εξώραφα, χρωμιωμένα καλύμματα συμπλέκτη και γεννήτριας, διακοσμητικά σωμάτων ψεκασμού, καθώς και ένα εκπληκτικό αυθεντικό σήμα ρεζερβουάρ Triumph 4 γραμμών.


ΑΞΕΣΟΥΑΡ

KIT INSPIRATION 'PRESTIGE'

Το όμορφο κιτ inspiration 'Prestige' είναι ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για να σχεδιάσεις τη δική σου ξεχωριστή μοτοσυκλέτα ή για να το πάρεις τοποθετημένο σαν πλήρες σετ. Με το υψηλότερο επίπεδο λεπτομέρειας και πιο παραδοσιακή εμφάνιση, το κιτ περιλαμβάνει ένα εκπληκτικό αυθεντικό σήμα ρεζερβουάρ Triumph 4 γραμμών, μαύρη γραμμωτή σέλα με εξώραφα, μικρά φλας LED, χρωμιωμένα τελικά εξατμίσεων τύπου «pea-shooter» από την Vance & Hines, μαύρα γκριπς τύπου «βαρελιού» χρωμιωμένα καλύμματα συμπλέκτη και γεννήτριας, καθώς και διακοσμητικά σωμάτων ψεκασμού.

Παρακαλώ σημειώστε ότι η διάθεση των εξατμίσεων Vance & Hines και των φλας διέπεται από τοπική νομοθεσία της κάθε αγοράς - παρακαλώ επιβεβαιώστε με τον ντίλερ σας για διαθεσιμότητα.