ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ STREET CUP

Η ΣΠΟΡ ΠΟΛΗΣ BONNEVILLE

Η Street είναι μια εκπληκτική νέα προσθήκη στην οικογένεια Street. Γεννήθηκε από το απογυμνωμένο στυλ της Twin, παρέχει μια εκπληκτική συμπεριφορά αγωνιστικής δρόμου, συγκεντρώνοντας τις μίνιμαλ λεπτομέρειες και τα σύγχρονη τελειώματα της Street Twin, με μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά σπορ πόλης, όπως η αυθεντική σέλα τύπου bullet και o αφαιρούμενoς café racer κοκοβιός.

Με δυναμική εργονομία σπορ μοτοσυκλέτας πόλης, χαμηλό τιμόνι τύπου ‘Ace’, αφιερωμένη πίσω ανάρτηση και νέα διπίστονη πλευστή δαγκάνα εμπρός, η νέα Street Cup προσφέρει μια θέση οδήγησης που εμπλέκει τον αναβάτη, για ομαλή και ευέλικτη συμπεριφορά.

Ο κινητήρας Bonneville υψηλής ροπής των 900κ.εκ. είναι άψογα ρυθμισμένος για οδήγηση στην πόλη είτε για αποδράσεις σε επαρχιακά στροφιλίκια. Όποτε οδηγείς συνοδεύεσαι από έναν πλούσιο ακατέργαστο ήχο από τις κοντύτερες, ελαφρύτερες, διπλές ανοδικές εξατμίσεις σε συνδυασμό μαύρου ματ και ανωξείδωτου ατσαλιού.

Η διακριτική ενσωμάτωση τεχνολογίας επικεντρωμένης στο αναβάτη, το ride-by-wire, ο απενεργοποιούμενος έλεγχος πρόσφυσης, το ABS, ο υποβοηθούμενος συμπλέκτης και το χαμηλό ύψος σέλας προσφέρουν βελτιωμένα επίπεδα ασφάλειας, άνεσης και ελέγχου.

Ένα κιτ διπλώματος A2 θα είναι διαθέσιμο για την Street Cup από αργά την άνοιξη του 2017, καθιστώντας την μια συναρπαστική προσβάσιμη προσθήκη στην οικογένεια Bonneville. Φτιαγμένη για να την εξατομικεύσεις, μπορείς να διαλέξεις πάνω από 120 αξεσουάρ ώστε να προσθέσεις περισσότερο χαρακτήρα, στυλ και άνεση σε αυτή τη σπορ κλασική.

ΣΤΥΛ & ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ 'ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΟΜΟΥ'

Με όνομα εμπνευσμένο από τη σκηνή των αγωνιστικών κλαμπ, η Street Cup έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την συμπεριφορά, την παρουσία, και το στυλ μιας αγωνιστικής για τον δρόμο, με απογυμνωμένο, σύγχρονο custom χαρακτήρα.

Τα μοναδικά σπορ δρόμου χαρακτηριστικά και λεπτομέρειες της Street Cup περιλαμβάνουν μια σμιλεμένη σέλα bullet με ειδικό κοκοβιό, αγωνιστικής έμπνευσης μασκάκι, καθρέπτες ακρόμπαρων και μαρσπιέ στυλ Thruxton R. Όλα δείχνουν ξεκάθαρα τον σπορ προσανατολισμό της.

ΑΠΟΓΥΜΝΩΜΕΝΟ CUSTOM ΣΤΥΛ

Η Street Cup μοιράζεται τις ίδιες μοντέρνες αρχές απογυμνωμένου σχεδιασμού και το DNA με την Street Twin.

Διαθέτοντας όμορφες λεπτομέρειες, τα ποιοτικά φινιρίσματα της Street Cup περιλαμβάνουν χειροποίητα βαμμένες γραμμές στο ρεζερβουάρ και τους χυτούς τροχούς, χρυσά ριγωτά σήματα κινητήρα, ειδικά σχεδιασμένα αυτοκόλλητα, σήματα ρεζερβουάρ, μαύρα σμιλεμένα καπάκια κινητήρα, κομψό μονό σώμα ψεκασμού με αλουμινένιο φινίρισμα, μίνιμαλ πλαϊνά καπάκια και πίσω φτερό.

Η Street Cup είναι διαθέσιμη σε δύο νέους συναρπαστικούς χρωματικούς συνδυαασμούς και μπορείς να την εξατομικεύσεις ακόμη περισσότερο με μια σειρά από πάνω από 120 ειδικά αξεσουάρ που βελτιώνουν το σπορ στυλ της.

ΟΜΟΡΦΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ BULLET

Η νέα Street Cup είναι εξοπλισμένη με αυθεντική σέλα bullet με πάνω μέρος από Alcantara, όμορφα ταιριαγμένο με ασημένια ραφή που κάνει αντίθεση.

ΚΟΚΟΒΙΟΣ CAFÉ RACER

Ένας κοκοβιός café racer έμπνευσης έρχεται ως στάνταρ, με ταιριαστό χρώμα και με βαμμένο number board. Εύκολα αφαιρούμενος.

ΜΑΣΚΑΚΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ

Μασκάκι στο χρώμα της μοτοσυκλέτας με ταιριαστά γραφικά, με έμπνευση από τα αγωνιστικά κλαμπ
.

ΚΑΘΡΕΠΤΑΚΙΑ ΑΚΡΟΜΠΑΡΩΝ ΜΕ ΣΦΥΡΗΛΑΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ

Σύγχρονα καθρεπτάκια ακρόμπαρων με σφυρήλατα μπράτσα για αυθεντική εμφάνιση αγωνιστικής δρόμου.

ΜΑΡΣΠΙΕ ΣΤΥΛ THRUXTON R

Τα μαρσπιέ στυλ Thruxton R είναι στάνταρ τοποθετημένα ως μέρος των ανώτερων σπορ χαρακτηριστικών της Street Cup.

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΣΤΥΛ THRUXTON

Σφυρήλατες βάσεις προβολέα από Thruxton και βαμμένο καπάκι και στεφάνη προσφέρουν βελτιωμένη εμφάνιση και προσθέτουν στο μοντέρνο Café Racer στυλ της μοτοσυκλέτας.

SPORTY FORK PROTECTORS

Τα σπορ προστατευτικά περιλαμβάνονται για βελτιωμένη σπορ εμφάνιση.

ΦΛΑΣ BULLET

Τα μαύρα φλας τύπου bullet συμπληρώνουν τη στυλάτη σιλουέτα της Street Cup.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ ΣΠΟΡ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

Η νέα Street Cup έχει πραγματικός χαρακτήρα, παρουσία, ευελιξία και εξοπλισμό που ταιριάζουν με την εμφάνιση σπορ μοτοσυκλέτας πόλης. Η μοτοσυκλέτα έχει εξελιχθεί για να προσφέρει πιο δυναμική και σπορ εργονομία - χωρίς συμβιβασμό στην καθημερινή άνεση.

Με τον αναβάτη  να κάθεται ελαφρώς πιο ψηλά και πιο πίσω και τη θέση του τιμονιού να είναι χαμηλότερα και πιο μπροστά, η Street Cup προσφέρει μια θέση οδήγησης που εμπλέκει πιο πολύ τον αναβάτη.

ΕΙΔΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΣΠΟΡ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Χαρακτηριστικό χαμηλό τιμόνι «Ace» και μοναδικό πίσω αμορτισέρ προσφέρουν θέση οδήγησης που εμπλέκει και ομαλή οδική συμπεριφορά, βελτιώνοντας τη συνολική ευελιξία της μοτοσυκλέτας.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ

Το πλαίσιο της νέας Street Cup είναι ρυθμισμένο για ουδέτερη και προβλέψιμη οδήγηση. Το χαμηλό ύψος σέλας και η καλή στατική ισορροπία επιτρέπουν ευελιξία  που εμπνέει εμπιστοσύνη κάνοντας την Street Cup μια πραγματικά προσβάσιμη μοτοσυκλέτα για κάθε τύπο αναβάτη.  

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΑ ΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΣΚΟΣ

Με υψηλότατο επίπεδο φινιρίσματος, η νέα Street Cup διαθέτει πλευστή διπίστονη δαγκάνα της Nissin με χαραγμένη επιγραφή και πλευστό δίσκο.

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ BONNEVILLE 'ΥΨΗΛΗΣ ΡΟΠΗΣ 900Κ.ΕΚ.

Η Street Cup διαθέτει τον ιδιαίτερα επευφημισμένο κινητήρας Bonneville «υψηλής ροπής» 900κ.εκ. από την Street Twin, που αποδίδει συναρπαστική δύναμη και βελτιωμένη οικονομία καυσίμου.

Ο οκταβάλβιδος δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας των 900κ.εκ. διαθέτει έναν εκκεντροφόρι επί κεφαλής με διάστημα ανάφλεξης 270° για ομαλή, γραμμική απόδοση δύναμης από το εξαιρετικό πεντατάχυτο κιβώτιο.

Τεχνολογία επικεντρωμένη στον αναβάτη έχει διακριτικά ενσωματωθεί για ακριβή απόκριση γκαζιού και μέγιστο έλεγχο αναβάτη, ασφάλεια και οικονομία. Περιλαμβάνει ride-by-wire, ABS, έναν υποβοηθούμενο συμπλέκτη και απενεργοποιούμενο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης.

Η Street Cup διαθέτει αυξημένο διάστημα σέρβις 16,000 χλμ που συμβάλλει στο χαμηλό κόστος χρήσης.

ΡΟΠΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ

Ο κινητήρας 900κ.εκ της Street Cup είναι ειδικά ρυθμισμένος να έχει βελτιωμένη απόδοση με υψηλή ροπή χαμηλά, και δύναμη εκεί που τη χρειάζεσαι, μεταξύ 2,750 και 4,750σαλ, για πιο συναρπαστική οδήγηση που εμπλέκει τον αναβάτη.

Η Street Cup αποδίδει 22% περισσότερη δύναμη στις μεσαίες σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές και πολύ μεγαλύτερη ροπή αυξημένη κατά 18%, στα 80Nm στις χαμηλές 3,200σαλ.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ STREET CUP

Η Street Cup διαθέτει νέα, ειδικά σχεδιασμένα κοντύτερα και ελαφρύτερα διπλά τελικά της Street Cup με ανοδική κλίση, με συνδυασμό μαύρου ματ και ανοξείδωτου ατσαλιού, για στυλ που ταιριάζει στον κλασικό σπορ χαρακτήρα της και με τον χαρακτηριστικό ήχο μιας βρετανικής δικύλινδρης.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

ABS

Το σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών της Triumph εισάγει νέο επίπεδο ασφάλειας και ελέγχου στην Street Cup, με διακριτική εμφάνιση.

Ride-by-wire

Το ηλεκτρονικό ride-by-wire σύστημα της Street Cup προσφέρει βελτιωμένη απόκριση γκαζιού, παρέχοντας ομαλή και ακριβή οδήγηση, για μεγαλύτερο επίπεδο ελέγχου και οδηγησιμότητας.

ΥΔΡΟΨΥΞΗ

Το σύγχρονο σύστημα υδρόψυξης προσφέρει καλύτερη μακροπρόθεσμη αντοχή και καλύτερη οικονομία καυσίμου έως και 36% σε σχέση με τα παλαιότερα αερόψυκτα μοντέλα.

ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣΦΥΣΗΣ

Η νέα Street Cup ενσωματώνει ένα απενεργοποιούμενο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης που βελτιστοποιεί την απόδοση της ροπής και μεγιστοποιεί τον έλεγχο και την ασφάλεια του αναβάτη.

ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΟΣ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗΣ

Το νέο σύστημα υποβοηθούμενου συμπλέκτη μειώνει την απαιτούμενη προσπάθεια για τον αναβάτη, με ελαφρύτερη πίεση και αίσθηση, για ευκολότερη οδήγηση και σε μακρινές αποστάσεις.

ΠΙΣΩ ΦΩΣ LED

Το πίσω φως LED έχει ενσωματωθεί σε μία κομψή και συμπαγή διαμόρφωση ουράς, προσφέροντας ένα ξεχωριστό σχέδιο φωτισμού, με βελτιωμένη κατανάλωση ρεύματος και εξαιρετική ορατότητα.

IMMOBILISER ΚΙΝΗΤΗΡΑ

Η Street Cup διαθέτει ένα εγκεκριμένο (Thatcham) immobiliser που ενσωματώνει ένα πομπό στο κλειδί, συνδεδεμένο με ένα δέκτη στην ανάφλεξη, για αποτροπή της λειτουργίας κινητήρα χωρίς την παρουσία του κατάλληλου κλειδιού.

ΠΡΙΖΑ ΦΟΡΤΙΣΗΣ USB

Μία πρίζα κάτω από τη σέλα παρέχεται για βολική φόρτιση των απαραίτητων συσκευών.

ΔΙΠΛΑ ΟΡΓΑΝΑ

Η νέα Street Cup διαθέτει στυλάτα διπλά όργανα με όμορφη πρόσοψη, που ενσωματώνουν με έξυπνο τρόπο ένα ψηφιακό σύστημα μενού που ελέγχεται με τον αντίχειρα κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Οι λειτουργίες περιλαμβάνουν ενδειξη σχέσης κιβωτίου, οδόμετρο, δύο υπολογιστές ταξιδιού, ένδειξη σέρβις, αυτονομία, στάθμη καυσίμου, μέση και στιγμιαία κατανάλωση, ρολόι και ρυθμίσεις ελέγχου πρόσφυσης.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΕ ΤΗΝ CUP ΣΟΥ

Υπάρχουν πάνω από 120 στυλάτα υψηλής ποιότητας αξεσουάρ που σου επιτρέπουν να εξατομικεύσεις την Street Cup σου. Αυτά περιλαμβάνουν πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις από την Fox, ρυθμιζόμενες κατεργασμένες μανέτες, custom κιτ αφαίρεσης ουράς και μικρά φλας LED.

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Η απόδοση της Street Cup μπορεί να βελτιωθεί περαιτέρω με πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις από την Fox, και εξατμίσεις από την Vance and Hines.

Please note that availability of the Vance & Hines silencers are governed by local market legislation - please check with your Triumph dealer for availability.

ΚΟΜΨΟ ΣΤΥΛ

Με τα εξαιρετικά αξεσουάρ έρχονται ακόμη περισσότερες επιλογές στυλ. Πρόσθετες βελτιώσεις περιλαμβάνουν custom κιτ αφαίρεσης ουράς, μικρά φλας LED, καπάκια κινητήρα, διακριτικούς καθρέφτες και ρυθμιζόμενες κατεργασμένες μανέτες.

Παρακαλώ σημειώστε ότι η διαθεσιμότητα των φλας LED εξαρτάται από την τοπική νομοθεσία.

ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Αναβάθμισε το επίπεδο άνεσης με θερμαινόμενα γκριπς, διαφορετική σέλα και εναλλακτικά μαρσπιέ.

ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ STREET CUP ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ

Street Cup

10.290,00 € i

 • High Torque 900cc engine, 270º crank angle parallel twin, liquid cooled with ride-by-wire control
 • Ενεργητική ασφάλεια: ABS και σύστημα ελέγχου πρόσφυσης
 • Slip-assist clutch for effortless precision
 • Twin seat with sporty cowl for "solo" look
 • Compact twin sports silencer with black painted wrap ensuring a distinctive sound
 • Dedicated paint scheme with "Café racer" style flyscreen in matching colour
 • Refined details: machined aluminium foot pegs, bar end mirrors with forged arms
 • Stylish analogue twin instruments with digital menu
 • Πίσω φως LED με ιδιαίτερο σχέδιο φωτισμού
 • Πρίζα ρεύματος USB
 • Immobiliser

Street Cup

10.290,00 € i

 • High Torque 900cc engine, 270º crank angle parallel twin, liquid cooled with ride-by-wire control
 • Ενεργητική ασφάλεια: ABS και σύστημα ελέγχου πρόσφυσης
 • Slip-assist clutch for effortless precision
 • Twin seat with sporty cowl for "solo" look
 • Compact twin sports silencer with black painted wrap ensuring a distinctive sound
 • Dedicated paint scheme with "Café racer" style flyscreen in matching colour
 • Refined details: machined aluminium foot pegs, bar end mirrors with forged arms
 • Stylish analogue twin instruments with digital menu
 • Πίσω φως LED με ιδιαίτερο σχέδιο φωτισμού
 • Πρίζα ρεύματος USB
 • Immobiliser

Η τιμή είναι προτεινόμενη λιανική και περιλαμβάνει ειδικό τέλος ταξινόμησης, ΦΠΑ 23% και προετοιμασία. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποίησης τιμών οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προειδοποίηση.