Η ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ STREET SCRAMBLER

ΠΙΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΝΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΡΟΜΟ

Η ολοκαίνουργια Street Scrambler έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ένα πιο επικεντρωμένο και όμορφο στυλ Scrambler, με μοναδικά χαρακτηριστικά και λεπτομέρειες.

Μοιραζόμενη τις ίδιες μοντέρνες αρχές custom με την Street Twin, η νέα Street Scrambler διαθέτει την χαρακτηριστική σιλουέτα-σύμβολο Bonneville, συνδυασμένη με καθαρές γραμμές, ελάχιστα πλαστικά, μοντέρνα φινιρίσματα ένα υπέροχο ρεζερβουάρ.

Με σκοπό την ολοκλήρωση του ξεχωριστού στυλ, υπάρχει μία πλειάδα επικεντρωμένων scrambler χαρακτηριστικών, που περιλαμβάνει μία προσθαφαιρούμενη σέλα συναναβάτη και αλουμινένια σχάρα, αφαιρούμενα μαρσπιέ συναναβάτη και βάσεις, εμπρός μαρσπιέ στυλ adventure και ποδιά κινητήρα.

Το ειδικό νέο πλαίσιο διαθέτει μακρύτερα αμορτισέρ πίσω, έναν εμπρός τροχό 19 ιντσών, φαρδύ τιμόνι και χαμηλό ύψος σέλας. Εξοπλισμένη με ελαστικά Metzeler Tourance, η νέα Street Scrambler είναι σχεδιασμένη ώστε να προσφέρει πραγματικές δυνατότητες και έλεγχο σε κάθε τύπο δρόμου.

Έτοιμη για εξατομίκευση, μπορείς να διαλέξεις πάνω από 150 αξεσουάρ για να προσθέσεις ακόμη περισσότερο χαρακτήρα και στυλ εκτός δρόμου.

ΑΠΟΓΥΜΝΩΜΕΝΟ CUSTOM ΣΤΥΛ

Η Street Scrambler είναι κτισμένη πάνω στην αλάνθαστη σιλουέτα Bonneville με χαρακτηριστικές σχεδιαστικές παραπομπές, με καθαρές γραμμές, ελάχιστα πλαστικά και σύγχρονα φινιρίσματα.

Ο custom σχεδιασμός της Scrambler περιλαμβάνει ένα κομψά σχεδιασμένο ρεζερβουάρ, μαύρα σμιλεμένα καπάκια κινητήρα, και στυλάτο σήμα κινητήρα. Επίσης διαθέτει ένα μόνο σώμα ψεκασμού με αλουμινένιο φινίρισμα, μικρά πλαϊνά καπάκια και πίσω φτερό, χαρακτηριστικό κρυμμένο κουτί καταλύτη, βουρτσισμένο καπάκι κεφαλής, λαιμοί εξατμίσεων και καβαλέτα, για μοντέρνο στυλ Bonneville. 

Η νέα Street Scrambler είναι διαθέσιμη σε τρία νέα συναρπαστικά χρώματα.

ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ SCRAMBLER

Τα νέα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της Scrambler περιλαμβάνουν:

Σέλα με ραβδώσεις στυλ-αλκαντάρα, με ραφή που κάνει αντίθεση και ανάγλυφο λογότυπο Triumph.

Προσθαφαιρούμενη σέλα συναναβάτη και κομψή αλουμινένια  σχάρα κομμένη με λέιζερ για ακόμη περισσότερη πρακτικότητα.

Προσθαφαιρούμενα μαρσπιέ συναναβάτη και βάσεις, εμπρός μαρσπιέ adventure τύπου "παγίδας", λαστιχένια προστατευτικά ρεζερβουάρ με μοναδικό σχεδιασμό, αλουμινένια μπράτσα προβολέα και μαύρο αλουμινένιο στεφάνι προβολέα, πόδια κινητήρα με στυλ πάντως δρόμου, και πλαϊνό πάνελ αριθμού.

ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ

Η Street Scrambler Είναι κατασκευασμένη σύμφωνα με τα υψηλότερα στάνταρ και με πλειάδα ποιοτικών φρεναρισμάτων που περιλαμβάνει σήματα ρεζερβουάρ από πραγματικό βουρτσισμένο αλουμίνιο, σήματα κινητήρα gun-metal και ειδικούς καθρέφτες Scrambler για καλύτερη ορατότητα.

Υπάρχουν τρεις συναρπαστικοί χρωματικοί συνδυασμοί για να διαλέξεις: Jet Black, Matt Khaki Green και ένας διπλός χρωματικός συνδυασμός Korosi Red / Frozen Silver, φινιρισμένος με μαύρες χειροποίητες γραμμώσεις.

ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Με ειδικό νέο πλαίσιο και αναρτήσεις η Street Scrambler είναι τώρα πιο ικανή, με πιο δυναμικό χαρακτήρα Scrambler, προστακτική θέση οδήγησης, σίγουρη οδική συμπεριφορά, εξαιρετική προσβασιμότητα και πλούσιο μοναδικό εξοπλισμό.

Το πλαίσιο της νέας είναι Street Scrambler ρυθμισμένο ώστε να προσφέρει ουδέτερη και προβλέψιμη οδήγηση. Αυτό σε συνδυασμό με την εξελιγμένη στατική εργονομία, για ευελιξία και χαμηλό ύψος σέλας, την καθιστούν πραγματικά προσβάσιμη και διασκεδαστική μοτοσικλέτα για κάθε τύπο αναβάτη, προσφέροντας μέγιστη αυτοπεποίθηση και έλεγχο.


ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ SCRAMBLER

Ανταποκρινόμενη στο όνομα της και τις προσδοκίες του αναβάτη, ή Street Scrambler έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει επικεντρωμένη scrambler εργονομία χωρίς υποχωρήσεις στην άνεση της καθημερινής οδήγησης. Σε σύγκριση με την Street Twin, περιλαμβάνει νέα ρύθμιση πλαισίου με φαρδύτερο τιμόνι και πιο εμπρός τοποθετημένα μαρσπιέ.

Αυτό, σε συνδυασμό με την ειδική μακρύτερη εμπρός και πίσω ανάρτηση, και τον μεγαλύτερο τροχό 19 ιντσών εμπρός προσφέρουν μία προστακτική θέση οδήγησης για την πόλη και τον ανοιχτό δρόμο, και εξαιρετική για οδήγηση εκτός δρόμου.


ΕΙΔΙΚΟ ΠΙΡΟΥΝΙ ΚΑΙ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ SCRAMBLER

Η νέα Street Scrambler διαθέτει ειδικά μακρύτερα πίσω αμορτισέρ φινιρισμένα σε μαύρο χρώμα, που ανασηκώνουν το πίσω μέρος για πρόσθετο ύψος στη μοτοσυκλέτα.

Επίσης το ειδικό πιρούνι είναι μακρύτερο από αυτό στην στάνταρ Street Twin, προσφέροντας μεγαλύτερο ύψος από το έδαφος που ανταποκρίνεται στο όνομα Scrambler.

Το πιρούνι είναι εξοπλισμένο με παραδοσιακού στυλ λαστιχένιες φυσούνες.

ΤΡΟΧΟΙ, ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΡΕΝΑ

Στην προστακτική θέση οδήγησης και την χαρακτηριστική σιλουέτα της Street Scrambler συμβάλλουν οι κλασικοί ακτινωτοί τροχοί. Η Scrambler έχει έναν εντυπωσιακό τροχό 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω, με στυλάτα μαύρα στεφάνια και μαύρα κέντρα. 

Τα διπλής χρήσης ελαστικά Metzeler Tourance προσφέρουν εξαιρετική πρόσφυση και ελαφρύ ακριβή χειρισμό, καθιστώντας την οδήγηση ευκολότερη σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες ή επιφάνεια δρόμου. Εξελιγμένα για σύγχρονες μοτοσυκλέτες εντούρο με ασφάλτινο προσανατολισμό, αυτά τα ελαστικά προσφέρουν μέγιστη διάρκεια στο δρόμο και εξαιρετική πρόσφυση σε ελαφρύ χωματόδρομο. 

Η νέα Street Scrambler είναι επίσης εξοπλισμένη με διπίστονη πλευστή δαγκάνα Nissin εμπρός με χαραγμένο λογότυπο.

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΗΧΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Ο κινητήρας, η εξάτμιση και η επικεντρωμένη στον αναβάτη τεχνολογία της νέας Street Scrambler ενσωματώνουν μεγάλες βελτιώσεις σε σχέσεις με τις προηγούμενες γενιές προσφέροντας περισσότερη απόδοση και καλύτερη εμπειρία οδήγησης. Οι τεχνολογικές βελτιώσεις περιλαμβάνουν το απενεργοποιούμενο ABS, μοναδικό χαρακτηριστικό για την Street Scrambler.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΕΥΦΗΜΙΣΜΕΝΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 900Κ.ΕΚ. ΥΨΗΛΗΣ ΡΟΠΗΣ

Η Street Scrambler διαθέτει τον ίδιο ιδιαίτερα επευφημισμένο κινητήρα Bonneville 900 κυβικών υψηλής ροπής της Street Twin, προσφέροντας συναρπαστική απόδοση και βελτιωμένη οικονομία καυσίμου.

Ο κινητήρας των 900κ.εκ. διαθέτει δύο παράλληλους κυλίνδρους, 1 ΕΕΚ με 8 βάλβιδη κεφαλή, και διάστημα ανάφλεξης 270o για ομαλή, γραμμική απόδοση ιπποδύναμης από το εξαιρετικό κιβώτιο πέντε ταχυτήτων, και έχει ρυθμιστεί ειδικά για να αποδίδει πολύ περισσότερη ροπή και δύναμη χαμηλά στις μεσαίες στροφές, ακριβώς εκεί που την χρειάζεσαι.


ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟΣ ΝΕΟΣ ΗΧΟΣ SCRAMBLER

Η νέα Street Scrambler διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο συμπαγές σύστημα διπλής εξάτμισης τοποθετημένης ψηλά, με βουρτσισμένους ανοξείδωτους λαιμούς με όμορφες καμπύλες.

Η πολύπλοκη πορεία των λαιμών ενσωματώνει έξυπνα το κουτί καταλύτη αόρατα μεταξύ του προστατευτικού θερμότητας και του σώματος του κινητήρα. Είναι φινιρισμένο με βουρτσισμένους ανοξείδωτους λαιμούς και στυλάτα μαύρα προστατευτικά για αντίθεση.

Έτσι όπως σε όλες τις νέες Bonneville έτσι και η εξάτμιση της Street Scrambler είναι ρυθμισμένη ώστε να προσφέρει ένα πλούσιο και γεμάτο ήχο Βρετανικής Δικύλινδρής Scrambler.


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ride by Wire

Το ηλεκτρονικό σύστημα ride-by-wire της νέας Street Scrambler βελτιώνει την απόκριση γκαζιού προσφέροντας ομαλή και ακριβή οδήγηση, για μεγαλύτερο επίπεδο ελέγχου και οδηγησιμότητας.


ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟ ABS

Το σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών της Triumph φέρνει ένα εξελιγμένο επίπεδο ελέγχου και ασφάλειας στην Street Scrambler με ελάχιστη οπτική παρέμβαση. Το ABS μπορεί να απενεργοποιηθεί μέσω του μενού στα όργανα, το οποίο είναι ένα μοναδικό χαρακτηριστικό για την Street Scrambler, που φανερώνει την πραγματική της ικανότητα διπλής χρήσης.


ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΣΦΥΣΗΣ

Η νέα Street Scrambler ενσωματώνει ένα απενεργοποιούμενο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης το οποίο βελτιστοποιεί την απόδοση της ροπής όταν η πρόσφυση έχει χαθεί, ώστε να μεγιστοποιείται ο έλεγχος και η ασφάλεια του αναβάτη.

ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΟΣ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗΣ

Το νέο σύστημα υποβοηθούμενου συμπλέκτη της Street Scrambler μειώνει το μέγεθος του συμπλέκτη επιτρέποντας στενότερο προφίλ κινητήρα. Επίσης φέρνει ελαφρύτερο άγγιγμα και αίσθηση στον έλεγχο του συμπλέκτη, βοηθώντας να μειωθεί η προσπάθεια του αναβάτη, καθιστώντας την οδήγηση ευκολότερη.

ΠΙΣΩ ΦΩΣ LED

Το πίσω φως LED έχει ενσωματωθεί σε μία κομψή και συμπαγή διάταξη ουράς και δίνει στην Street Scrambler ένα ξεχωριστό μοτίβο φωτισμού και καλύτερη οικονομία ενέργειας για μεγαλύτερη διάρκεια.

IMMOBILISER ΚΙΝΗΤΗΡΑ

Η Street Scrambler περιλαμβάνει ένα σύστημα ασφαλείας το οποίο ενσωματώνει έναν πομπό ο οποίος βρίσκεται μέσα στο ποιοτικού φινιρίσματος κλειδί της Street Scrambler. Αυτό είναι συνδεδεμένο με έναν δεκτή στο σύστημα ανάφλεξης ώστε να αποτρέπει τον κινητήρα από το να ξεκινά χωρίς την παρουσία του σωστού κλειδιού.

ΠΡΙΖΑ ΦΟΡΤΙΣΗΣ USB

Μία πρίζα τοποθετημένη κάτω από τις σέλα παρέχεται για εύκολη φόρτιση όλων των απαραίτητων συσκευών.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ

Όπως και η Street Twin, Έτσι και νέα Street Scrambler έχει σχεδιαστεί με την εξατομίκευση στην καρδιά της.

Με πάνω από 150 αξεσουάρ για πιο σκληροτράχηλη εκτός δρόμου επικέντρωση και απόδοση, περισσότερο στυλ και καθημερινή χρηστικότητα.

ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΤΡΑΧΗΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ

Υπάρχει ένας αριθμός διαθεσίμων αξεσουάρ για να βελτιώσουν τον εκτός δρόμου προσανατολισμό της Street Scrambler. Αυτά περιλαμβάνουν πίσω αμορτισέρ FOX με ξεχωριστό δοχείο, με ρύθμιση προφόρτισης και 24 θέσεις απόσβεσης συμπίεσης, μεγαλύτερο εσωτερικό έμβολο και εξωτερικό δοχείο λαδιού, και μία γρίλια προβολέα από μαύρο νάιλον με πρεσαριστό μαύρο ματ στεφάνι.

Επίσης διαθέσιμη είναι μία σφυρήλατη και κατεργασμένη αλουμινένια βάση τιμονιού φινιρισμένη σε ανοδιωμένο μαύρο, με ένα στυλάτο καφέ μαξιλαράκι από βινύλιο στολισμένο με το σήμα Triumph, και ένα ποιοτικό αλουμινένιο πάνελ αριθμό στην αριστερή πλευρά με καθαρό βουρτσισμένο φινίρισμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΥΛ

Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα αξεσουάρ για να προσθέσουν ακόμη περισσότερο στυλ στην Street Scrambler. Αυτά περιλαμβάνουν τελικά Vance & Hines με ενισχυμένο πολυμερές carbon μαύρο καπάκι, παραδοσιακή διπλή σέλα scrambler και καθρεφτάκια ακρόμπαρων με λογότυπο Triumph χαραγμένο με λέιζερ διαθέσιμο σε ανοδιωμένο μαύρο ή καθαρό αλουμίνιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Για καθημερινή χρηστικότητα η Street Scrambler διαθέτει:

Θερμαινόμενα γκριπς με εσωτερική καλωδίωση με ενσωματωμένο κουμπί ελέγχου της θερμοκρασίας στο αριστερό γκριπ.

Ατσάλινο κεντρικό stand με μαύρη ηλεκτροστατική βαφή, συμπεριλαμβανομένου στοπ για συνδυασμό με την υψηλή εξάτμιση.

Βοηθητική πρίζα ρεύματος και βάση στήριξης στο τιμόνι.

Η ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ STREET SCRAMBLER ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ

Street Scrambler

10.490,00 € i

 • Interchangeable pillion seat and aluminium rack with removable pillion pegs
 • Latest Nissin branded twin piston sliding caliper
 • Απενεργοποιούμενο ABS
 • Απενεργοποιούμενο Σύστημα Ελέγχου Πρόσφυσης
 • Ride By Wire
 • Torque-Assist Clutch
 • Immobiliser
 • LED rear light
 • Πρίζα ρεύματος USB
 • Trip Computer

Street Scrambler

10.490,00 € i

 • Interchangeable pillion seat and aluminium rack with removable pillion pegs
 • Latest Nissin branded twin piston sliding caliper
 • Απενεργοποιούμενο ABS
 • Απενεργοποιούμενο Σύστημα Ελέγχου Πρόσφυσης
 • Ride By Wire
 • Torque-Assist Clutch
 • Immobiliser
 • LED rear light
 • Πρίζα ρεύματος USB
 • Trip Computer

Η τιμή είναι προτεινόμενη λιανική και περιλαμβάνει ειδικό τέλος ταξινόμησης, ΦΠΑ 23% και προετοιμασία. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποίησης τιμών οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προειδοποίηση.