ΝΕΑ Street Twin

Today's Bonneville

Η Street Twin είναι η πιο μοντέρνα, διασκεδαστική και ευκολοδήγητη νέα μας Bonneville, κινούμενη από ένα συναρπαστικό νέο κινητήρα 900κ.εκ. υψηλής ροπής. Με τον μοναδικό της χαρακτήρα, τον ξεχωριστό ήχο, το λιτό στυλ και την δυναμική οδηγική εμπειρία η Street Twin είναι η τέλεια Bonneville για τον αναβάτη του σήμερα.

Η νέα Street Twin συνδυάζει χαμηλό ύψος σέλας και προσβάσιμη θέση οδήγησης και ένα συναρπαστικό και αποδοτικό νέο κινητήρα με αιχμηρό, ραφιναρισμένο και λιτό στυλ για μέγιστη διασκέδαση και ευκολία οδήγησης κάθε μέρα.

Το ολοκαίνουργιο πλαίσιο και η ολοκαίνουργια ανάρτηση προσφέρουν δυναμική οδική συμπεριφορά και εξαιρετικά ευχάριστη εμπειρία οδήγησης. Με πραγματικά σύγχρονες προδιαγραφές και ειδικά ενσωματωμένη τεχνολογία επικεντρωμένη στον αναβάτη, που περιλαμβάνει ABS, Ride By Wire και Έλεγχο Πρόσφυσης, η Street Twin είναι φτιαγμένη για να πηγαίνει όπως ακριβώς μια Triumph θα έπρεπε.

Η Street Twin είναι σχεδιασμένη σύμφωνα με το πνεύμα της μοναδικότητας και της custom προσαρμογής, ώστε να είναι η τέλεια βάση για να φτιάξεις την δική σου ιδιαίτερη μοτοσυκλέτα. Με πάνω από 150 νέα στυλάτα αξεσουάρ και μια σειρά κιτ ‘inspiration', για να τα χρησιμοποιήσεις σαν αρχή τροποποιήσεων ή για να στα τοποθετήσει ως πλήρες σετ, ποτέ δεν ήταν ευκολότερο να χτίσεις την δική σου custom Bonneville.

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟΣ ΝΕΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Ο μοναδικός χαρακτήρας της Street Twin έρχεται στη ζωή μέσω του ολοκαίνουργιου οκταβάλβιδου, δικύλινδρου σε σειρά κινητήρα ‘υψηλής ροπής’ των 900κ.εκ.

Όπως υποδηλώνει το όνομα αποδίδει το τεράστιο νούμερο ροπής των 80Nm στις χαμηλές 3200 σαλ - μια εκπληκτική βελτιώση 18% σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, χαμηλά και σε όλη την κλίμακα των στροφών.

Επωφελούμενη από την εξαιρετική ακρίβεια και την άμεση απόκριση γκαζιού του συστήματος ride-by-wire ψεκασμού και συστήματος διαχείρισης κινητήρα επόμενης γενιάς της Triumph, η Bonneville Street Twin διαθέτει χαρισματικό διάστημα ανάφλεξης 270° για αξεπέραστα ομαλή, γραμμική απόδοση δύναμης μέσω του μαλακού πεντατάχυτου κιβωτίου.

ΟΜΟΡΦΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΗΧΟΣ

Ο ολοκαίνουργιος κινητήρας Bonneville 900κ.εκ. έχει σχεδιαστεί όμορφα με υψηλότερο επίπεδο λεπτομέρειας και φινιρίσματος, ενσωματώνοντας σχεδιαστικές γραμμές από τον θρυλική σιλουέτα του κινητήρα Bonneville παράλληλα με σύγχρονα στοιχεία ώστε να διατηρήσει αυτή την πραγματικά αυθεντική εμφάνιση.

Η ολοκαίνουργια εξάτμιση της Street Twin βγάζει ξεχωριστό Βρετανικό δικύλινδρο ήχο, με πλούσιο και ακατέργαστο τόνο, που ταιριάζει με τον χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας, ρυθμισμένη σε ένα επίπεδο που μπορείς τόσο να την αισθανθείς όσο και να την ακούσεις.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Πίσω από το στυλάτο εξωτερικό του κινητήρα των 900κ.εκ. βρίσκεται ένα εξαιρετικά εξελιγμένο σύστημα υδρόψυξης σχεδιασμένο να φαίνεται ελάχιστα ενώ παράλληλα επιτυγχάνει καθορότερες εκπομπές ρύπων και καλύτερη οικονομία καυσίμου – προσφέροντας δραματικά βελτιωμένη οικονομία καυσίμου κατά 36% σε σχέση με την προηγούμενη γενιά Bonneville.

ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Με μια σύγχρονη προσέγγιση στην αρχική σιλουέτα της Bonneville, η νέα Street Twin διαθέτει αιχμηρή, εκλεπτυσμένη εμφάνιση, επηρεασμένη από τη New Wave Custom σκηνή. Καθαρές γραμμές και ελάχιστα πλαστικά για νεανική συνολικά εμφάνιση.

ΟΜΟΡΦΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Η Street Twin διαθέτει στυλάτες, υψηλής ποιότητας λεπτομέρειες και φινιρίσματα, συμπεριλαμβανομένων χυτών τροχών, ενός ειδικού ρεζερβουάρ Street Twin, μοντέρνων γραφικών τονισμένων μέσα από μία συναρπαστική σειρά χρωμάτων ρεζερβουάρ - Cranberry Red, Aluminium Silver, Matt Black και Jet Black.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

ABS

Η νέα προδιαγραφή ασφάλειας, το μεταβλητό σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών φέρνει νέο επίπεδο ελέγχου στην Street Twin.

Ride-by-wire

Το ηλεκτρονικό σύστημα ride-by-wire της Street Twin βελτιώνει τον έλεγχο του γκαζιού, την απόκριση, την ασφάλεια και την αίσθηση.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΣΦΥΣΗΣ

Εκμεταλλευόμενη το εξελιγμένο σύστημα ride-by-wire η Street Twin ενσωματώνει απενεργοποιούμενο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης που βελτιστοποιεί την απόδοση της κορυφαίας για την κατηγορία ροπής.

ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΟΣ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗΣ

Φέρνοντας ελαφριά λειτουργία και αίσθηση στον έλεγχο του συμπλέκτη της Street Twin, το νέο σύστημα υποβοήθησης συμπλέκτη βοηθάει να οδηγείς πιο εύκολα και περισσότερο.

IMMOBILISER ΚΙΝΗΤΗΡΑ

Μια συσκευή ασφαλείας που ενσωματώνει έναν αναμεταδότη στο κλειδί σου, συνδεδεμένο με ένα δέκτη στο σύστημα ανάφλεξης, που δεν επιτρέπει στον κινητήρα να λειτουργήσει αν δεν χρησιμοποιηθεί το σωστό κλειδί.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ

Οι νέοι διακόπτες της Street Twin διαθέτουν ένα απλό κουμπί με κυκλική λειτουργία για εύκολη πρόσβαση με τα δάχτυλα στις βασικές λειτουργίες του νέου ψηφιακού οργάνου.

ΠΙΣΩ ΦΩΤΑ LED

Νέα πίσω φώτα LED, ενσωματωμένα σε μία μινιμαλιστική στυλάτη ουρά, δίνουν μία ξεχωριστή εμφάνιση στον φωτισμό και εξοικονομούν ενέργεια για μεγάλη διάρκεια ζωής.

ΟΡΓΑΝΟ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

Το γεμάτο λειτουργίες στυλάτο μονό όργανο της Street Twin ενσωματώνει έξυπνα ψηφιακό μενού, προσβάσιμο από κουμπί με κυκλική λειτουργία τοποθετημένο στο τιμόνι . Οι κύριες λειτουργίες περιλαμβάνουν: Ένδειξη σχέσης κιβωτίου, οδόμετρο, δύο ρυθμίσεις ταξιδιού, ένδειξη σέρβις, αυτονομία, στάθμη καυσίμου, μέση και στιγμιαία κατανάλωση, ρολόι, απενεργοποίηση συστήματος ελέγχου πρόσφυσης.

ΘΥΡΑ ΦΟΡΤΙΣΗΣ USB

Μια πρίζα USB τοποθετημένη κάτω από τη σέλα υπάρχει για να μπορέσεις να φορτίσεις τις απαραίτητες συσκευές σου.

ΝΕΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Η νέα Street Twin προσφέρει οδηγική εμπειρία που θέτει νέα δεδομένα στην κατηγορία, μέσα από ολοκαίνουργιο σχεδιασμό πλαισίου και αναρτήσεων που προσφέρουν εκλεπτυσμένη, καθημερινή οδική συμπεριφορά για πραγματικούς δρόμους στον πραγματικό κόσμο. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την τυπική συμπεριφορά Triumph που χαρακτηρίζεται από ουδετερότητα, ευελιξία, σταθερότητα με εξαιρετικά επίπεδα άνεσης και ελέγχου, για ευχάριστη, εύκολη και διασκεδαστική εμπειρία οδήγησης.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ

Με χαμηλή σέλα για άνετη στάση οδήγησης, συνδυασμένες θέσεις των μαρσπιέ, του τιμονιού και της σέλας, στενή σέλα στο εμπρός μέρος για βελτιωμένο πάτημα στο σταμάτημα, περισσότερο αφρώδες στη σέλα και μεγαλύτερη διαδρομή αναρτήσεων, η Street Twin είναι η πιο εύκολα προσβάσιμη νέα Bonneville.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150 ΣΤΥΛΑΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Με την παρουσίαση της νέας σειράς αξεσουάρ Bonneville, με πάνω από 150 νέα στυλάτα υψηλής ποιότητας αξεσουάρ μόνο και μόνο για την Street Twin, ποτέ δεν ήταν ευκολότερο να χτίσεις την δική σου ιδιαίτερη μοτοσυκλέτα. Η σειρά περιλαμβάνει νέες εξατμίσεις από την Vance & Hines και ένα τεράστιο αριθμό αξεσουάρ με custom έμπνευση, από μίνιμαλ ουρές μέχρι flat καθίσματα, όμορφα μικρά φλας στυλ bullet και πολλά ακόμη.

CUSTOM KIT 'INSPIRATION'

Για την Street Twin δημιουργήσαμε μια συναρπαστική σειρά κιτ ‘inspiration’ τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις ως βάση για να φτιάξεις την δική σου custom Bonneville ή να στα τοποθετήσει ο ντίλερ από την αρχή - συμπεριλαμβανομένων του απογυμνωμένου ‘Scrambler’, του επιθετικού ‘Brat Tracker’ για την πόλη και του πιο σπορ 'Urban'.

KIT 'INSPIRATION' SCRAMBLER

Το κιτ inspiration ‘Scrambler’ προσφέρει ξεχωριστό απογυμνωμένο στυλ στην Street Twin. Διαθέτει βουρτσισμένη ψηλή εξάτμιση* Vance & Hines, κιτ αφαίρεσης πίσω φτερού, καφέ φλατ σέλα με γραμμώσεις, καφέ γκριπάκια τύπου 'βαρελάκι', μικρά LED φλας και βουρτσισμένη ποδιά κινητήρα αλουμινίου.

Παρακαλώ σημειώστε ότι το κιτ αφαίρεσης πίσω φτερού και τα φλας επηρεάζονται από την τοπική νομοθεσία - συμβουλευτείτε τον ντίλερ σας.

*Εκτός δρόμου χρήση μόνο.

KIT 'INSPIRATION' BRAT TRACKER

Το κιτ Brat Tracker ακολουθεί ένα πιο επιθετικό στυλ πόλης. Διαθέτει βουρτσισμένα τελικά εξάτμισης Vance & Hines, κιτ αφαίρεσης πίσω φτερού με μικρό φανάρι, μαύρη φλατ σέλα με γραμμώσεις, μικρά LED φλας, μαύρα γκριπάκια τύπου 'βαρελάκι', και βουρτσισμένη ποδιά κινητήρα αλουμινίου.

Παρακαλώ σημειώστε ότι τα τελικά εξάτμισης Vance & Hines το κιτ αφαίρεσης πίσω φτερού και τα φλας επηρεάζονται από την τοπική νομοθεσία - συμβουλευτείτε τον ντίλερ σας.

KIT 'INSPIRATION' URBAN

Το κιτ 'inspiration' Urban συνδυάζει το casual στυλ και την επιθετική στάση οδήγησης για την πόλη. Διαθέτει τιμόνι στυλ ‘Ace’, βουρτσισμένα τελικά εξάτμισης Vance & Hines, μικρά LED φλας, κοντό φιμέ μασκάκι και χαρακτηριστική βαλίτσα με συνδυασμό κερωμένου υφάσματος και δέρματος.

Παρακαλώ σημειώστε ότι τα τελικά εξάτμισης Vance & Hines το κιτ αφαίρεσης πίσω φτερού και τα φλας επηρεάζονται από την τοπική νομοθεσία - συμβουλευτείτε τον ντίλερ σας.

ΝΕΑ Street Twin ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ

Street Twin

8.990,00 € i

 • 150+ αξεσουάρ
 • ABS
 • Χυτοί τροχοί με μαύρο φινίρισμα
 • Μικρός προβολέας με χαρακτηριστικό σήμα Triumph
 • Μικρά φλας
 • Κομψό ρεζερβουάρ με σύγχρονα γραφικά και στυλάτη χρωμιωμένη τάπα
 • Κομψές εξατμίσεις βουρσισμένες ανοξείδωτες με ανοδική κλίση
 • Immobiliser
 • Πίσω φως LED με ιδιαίτερο σχέδιο φωτισμού
 • Ride By Wire
 • Υποβοηθούμενος συμπλέκτης
 • Απογυμνωμένη εμφάνιση με μίνιμαλ μαύρα φτερά
 • Στυλάτο μονό όργανο γεμάτο λειτουργίες
 • Σύστημα Ελέγχου Πρόσφυσης
 • Βύσμα φόρτισης USB

Street Twin

8.990,00 € i

 • 150+ αξεσουάρ
 • ABS
 • Χυτοί τροχοί με μαύρο φινίρισμα
 • Μικρός προβολέας με χαρακτηριστικό σήμα Triumph
 • Μικρά φλας
 • Κομψό ρεζερβουάρ με σύγχρονα γραφικά και στυλάτη χρωμιωμένη τάπα
 • Κομψές εξατμίσεις βουρσισμένες ανοξείδωτες με ανοδική κλίση
 • Immobiliser
 • Πίσω φως LED με ιδιαίτερο σχέδιο φωτισμού
 • Ride By Wire
 • Υποβοηθούμενος συμπλέκτης
 • Απογυμνωμένη εμφάνιση με μίνιμαλ μαύρα φτερά
 • Στυλάτο μονό όργανο γεμάτο λειτουργίες
 • Σύστημα Ελέγχου Πρόσφυσης
 • Βύσμα φόρτισης USB

Η τιμή είναι προτεινόμενη λιανική και περιλαμβάνει ειδικό τέλος ταξινόμησης, ΦΠΑ 23% και προετοιμασία. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποίησης τιμών οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προειδοποίηση.