ΝΕΕΣ Thruxton &
Thruxton R

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟΣ ΝΕΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1200κ.εκ.

Ο θρυλικός χαρακτήρας της Thruxton έρχεται στη ζωή μέσω του ολοκαίνουργιου οκταβάλβιδου δικύλινδρου σε σειρά κινητήρα 1200κ.εκ. «υψηλής ιπποδύναμης».

Ο ολοκαίνουργιος κινητήρας «χαμηλής αδράνειας - υψηλής ιπποδύναμης» με το εξατάχυτο κιβώτιο, διαθέτει ελαφρύτερο στρόφαλο και φιλτροκούτι, μαναδικά στις Thruxton και Thruxton R. Με ακρίβεια χιλιοστού και άμεση απόκριση γκαζιού από το σύστημα ψεκασμού Triumph επόμενης γενιάς με ride-by-wire, που τροφοδοτείται από αυθεντικά διπλά σώματα ψεκασμού, ο κινητήρας προδιαγραφών Thruxton αποδίδει την τεράστια ροπή των 112Nm στις χαμηλές 4950σαλ - μία εκπληκτική αύξηση κατά 62% σε σχέση με την προηγούμενη γενιά Thruxton.

ΟΜΟΡΦΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΗΧΟΣ

Με όμορφο στυλ και υψηλό επίπεδο φινιρίσματος και λεπτομέρειας, ο νέος κινητήρας υψηλής ιπποδύναμης Thruxton 1200κ.εκ. διαθέτει οπτικά στοιχεία από την Thruxton Bonneville ενώ ενσωματώνει σύγχρονα μηχανικά μέρη για διατήρηση της αυθεντικής εμφάνισης.

Οι ολοκαίνουργιες μεγαφωνικές εξατμίσεις με ανοδική κλίση, είναι σχεδιασμένες να προσφέρουν τον θρυλικό ήχο μίας αγωνιστικής βρετανικής δικύλινδρης, με πλούσια και ωμή χροιά που ταιριάζει στο θρυλικό όνομα της μοτοσυκλέτας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Πίσω από την εξωτερική εμφάνιση του κινητήρα της νέας Thruxton 1200 βρίσκεται ένα εξελιγμένο σύστημα υδρόψυξης διακριτικά σχεδιασμένο ώστε να ελαχιστοποιείται οπτικά η παρουσία του, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα καλύτερη οικονομία καυσίμου και καθαρότερες εκπομπές ρύπων.

ΟΜΟΡΦΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Με την εμφάνιση και το παράστημα των αρχικών αγωνιστικών Triumph, οι ολοκαίνουργιες Thruxton και Thruxton R πηγαίνουν τη σύγχρονη κλασική σπορ μοτοσυκλέτα σε ένα νέο επίπεδο. Συνδυάζοντας όμορφα αιχμηρή και επιβλητική εμφάνιση με πλήθος λεπτομερειών υψηλής ποιότητας, που περιλαμβάνουν ένα λεπτό σμιλεμένο ρεζερβουάρ και μία «πεταγόμενη» τάπα τύπου «Monza», οι Thruxton και Thruxton R θέτουν το νέο πρότυπο.

ΟΜΟΡΦΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Και οι δύο διαθέτουν ένα μοναδικό ρεζερβουάρ που ενσωματώνει μία «πεταγόμενη» τάπα τύπου «Monza» (πρώτη φορά σε σύγχρονη μοτοσυκλέτα παραγωγής), σέλα τύπου «bullet» και ελαφριούς αλουμινένιους καθρέφτες ακρόμπαρων, τροχούς και ψαλίδι. Η Thruxton R διαθέτει έναν επιπλέον βαμμένο κοκοβιό, γυαλισμένη πλάκα τιμονιού, λωρίδα ρεζερβουάρ και διάφανα ανοδιωμένο σλουμινένιο ψαλίδι. Υπάρχουν τρεις χρωματικές επιλογές για την Thruxton, το Jet Black, το Pure White ή το Competition Green και δύο για την Thruxton R, το Diablo Red ή το Silver Frost.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

ABS

Το σύγχρονο σύστημα ασφάλειας, το μεταβλητό σύστημα αντιμπλοκαρίσματος των φρένων της Triumph, φέρνει νέο επίπεδο ελέγχου στις Thruxton και Thruxton R.

RIDE-BY-WIRE

Το ηλεκτρονικό σύστημα ride-by-wire της Thruxton βελτιώνει τον έλεγχο γκαζιού, την απόκριση, την ασφάλεια και την αίσθηση.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Συνδεδεμένα με το σύστημα ride-by-wire, τα τρία επιλεγόμενα προγράμματα οδήγησης «δρόμου», «βροχής» και «σπορ» προσφέρουν στον αναβάτη καλύτερο έλεγχο και ασφάλεια και στην επιλογή «σπορ» ακόμη πιο άμεση απόκριση.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣΦΥΣΗΣ

Εκμεταλλευόμενες το σύστημα ride-by-wire, οι Thruxton και Thruxton R ενσωματώνουν ένα απενεργοποιούμενο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης που βελτιστοποιεί την απόδοση της κορυφαίας για την κατηγορία ροπής.

ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΟΣ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗΣ

Φέρνοντας ελαφριά αίσθηση και έλεγχο στην σύμπλεξη των Thruxton και Thruxton R, ο νέος υποβοηθούμενος συμπλέκτης τις καθιστά ευκολότερες στην οδήγηση, ειδικά στις μεγάλες αποστάσεις.

ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ

Οι νέοι διακόπτες των Thruxton και Thruxton R προσφέρουν εύκολο έλεγχο με κυλιόμενο κουμπί στα δάκτυλα του χεριού, για εύκολη πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες των νέων ψηφιακών οργάνων.

ΔΙΠΛΑ ΟΡΓΑΝΑ

Στυλάτα διπλά όργανα (στροφόμετρο και ταχύμετρο) γεμάτα λειτουργίες, με όμορφες 3D προσόψεις που ενσωματώνουν έξυπνα σύστημα ψηφιακού μενού προσβάσιμου από κυλιόμενο κουμπί τοποθετημένο στο τιμόνι. Οι βασικές λειτουργίες περιλαμβάνουν: ρύθμιση προγραμμάτων οδήγησης, ένδειξη σχέσης κιβωτίου, οδόμετρο, δύο ρυθμίσεις ταξιδιού, ένδειξη σέρβις, αυτονομία, στάθμη καυσίμου, μέση και στιγμιαία κατανάλωση, ρολόι, πρόσβαση στην απενεργοποίηση του συστήματος ελέγχου πρόσφυσης και του ABS.

ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ DRL

Ως μία σύχρονη προδιαγραφή, οι προβολείς των Thruxton και Thruxton R ενσωματώνουν ό,τι πιο τελευταίο υπάρχει στα φώτα που λειτουργούν κατά την ημέρα (DRL), αποδίδουν χαρακτηριστικό φωτισμό που δίνει ξεχωριστή ταυτότητα και προσφέρουν βελτιωμένη διαχείριση της ενέργειας για μακροχρόνια ανθεκτικότητα.

ΠΙΣΩ ΦΩΤΑ LED

Νέα πίσω φώτα LED, ενσωματωμένα στην στυλάτη, κλασικής έμπνευσης ουρά, προσφέρουν διάκριτο ξεχωριστό φωτισμό και εξοικονόμηση ενέργειας.

IMMOBILISER ΚΙΝΗΤΗΡΑ

Μια συσκευή ασφαλείας που ενσωματώνει έναν αναμεταδότη στο νέο κλειδί της Thruxton, συνδεδεμένο με ένα δέκτη στο σύστημα ανάφλεξης, που δεν επιτρέπει στον κινητήρα να λειτουργήσει αν δεν χρησιμοποιηθεί το σωστό κλειδί.

ΘΥΡΑ ΦΟΡΤΙΣΗΣ USB

Μια πρίζα USB τοποθετημένη κάτω από τη σέλα υπάρχει για να μπορέσεις να φορτίσεις τις απαραίτητες συσκευές σου.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Το πλαίσιο και η ανάρτηση της νέας Thruxton επικεντρώνονται στην αιχμηρή οδική συμπεριφορά που πραγματικά ανταποκρίνεται στην café εμφάνιση. Με σπορ εργονομία, κλιπ-ονς, υψηλών προδιαγραφών πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση και 17άρη τροχό εμπρός, για εκπληκτική οδική συμπεριφορά και ευελιξία. Συνδυάζοντας τη χαρακτηριστική δυναμική συμπεριφορά της Triumph με ουδετερότητα, ευελιξία και σταθερότητα, η νέα Thruxton προσφέρει οδήγηση με αίσθηση και συγκινήσεις.

ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ THRUXTON R

Η Thruxton R πηγαίνει την οδήγηση στο επόμενο επίπεδο με πιο επικεντρωμένη θέση οδήγησης, ανασηκωμένο πίσω μέρος, γκριπς μικρότερης διαμέτρου και πολύ υψηλό επίπεπεδο περιφερειακών. Διαθέτει διπλούς πλευστούς δίσκους Brembo, μονομπλόκ δαγκάνες Brembo, πιρούνι Showa με μεγάλα έμβολα, πίσω ανάρτηση Öhlins και ελαστικά Pirelli Diablo Rosso Corsa.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 160 ΣΤΥΛΑΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Με την παρουσίαση της νέας σειράς αξεσουάρ Bonneville, με πάνω από 160 νέα στυλάτα υψηλής ποιότητας αξεσουάρ μόνο και μόνο για τις νέες Thruxton και Thruxton R , ποτέ δεν ήταν ευκολότερο να χτίσεις την δική σου ιδιαίτερη μοτοσυκλέτα. Μερικά μόνο από τα αξεσουάρ της σειράς αποτελούν το σμιλεμένο φέρινγκ Thruxton, οι νέες εξατμίσεις από την Vance & Hines και ένα πλήθος custom έμπνευσης αξεσουάρ όπως το κιτ κόμπακτ ουράς και τα φλασάκια τύπου bullet.


KIT 'INSPIRATION' THRUXTON

Δημιουργήσαμε δύο συναρπαστικά κιτ ‘inspiration' τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις ως βάση για να φτιάξεις την δική σου custom Bonneville ή να στα τοποθετήσει ο ντίλερ από την αρχή - συμπεριλαμβανομένων ενός πλήρους κιτ Track Racer και του υπέρτατου κιτ Cafe Racer.

KIT INSPIRATION «TRACK RACER»

Το κιτ Track Racer φέρνει τις τελικές πινελιές στην υπέρτατη Thruxton. Διεθέτει πληθώρα αξεσουάρ αγωνιστικής έμπνευσης όπως το σμιλεμένο φέρινγκ με χαμηλότερα κλιπ-ονς, βαμμένο κοκοβιό (ο οποίος είναι στάνταρ στην Thruxton R), κιτ αφαίρεσης πίσω φτερού με μικρό φανάρι, τελικά εξατμίσεων Vance & Hines, γκριπς με σαγρέ επιφάνεια και μία αυθεντική λωρίδα ρεζερβουάρ.

Παρακαλώ σημειώστε ότι η διάθεση των τελικών εξατμίσεων Vance & Hines, του κιτ αφαίρεσης πίσω φτερού και των φλας διέπεται από την τοπική νομοθεσία της κάθε αγοράς - παρακαλώ συμβουλευτείτε τον ντίλερ σας για διαθεσιμότητα.

ΚΙΤ INSPIRATION «CAFE»

Το κιτ inspiration Café φέρνει τις τελικές πινελιές για να επιτευχθεί ένα πλήρες café racer στυλ. Διαθέτει μία αιχμηρή ουρά, απόρροια του κιτ αφαίρεσης πίσω φτερού, χαμηλότερα κλιπ-ονς, επιθετικές εξατμίσεις Vance & Hines, φιμέ μασκάκι, βαμμένο κοκκοβιό (ο οποίος είναι στάνταρ στην Thruxton R), χαρακτηριστικά λαστιχένια προστατευτικά γονάτων στο ρεζερβουάρ, σαγρέ γκριπς και αυθεντική λωρίδα ρεζερβουάρ.

Παρακαλώ σημειώστε ότι η διάθεση των τελικών εξατμίσεων Vance & Hines, του κιτ αφαίρεσης πίσω φτερού και των φλας διέπεται από την τοπική νομοθεσία της κάθε αγοράς - παρακαλώ συμβουλευτείτε τον ντίλερ σας για διαθεσιμότητα.