Skip to main content

BONNEVILLE BOBBER

7 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ

Ανακάλυψε μια από πιο καινοτόμες, μοναδικού στυλ και συναρπαστικές μοτοσυκλέτες που έχει κατασκευάσει ποτέ η Triumph.

Triumph Bonneville Bobber riding down city road

 

 

Η Bonneville Bobber έχει εξελιχθεί στην ταχύτερα αναπτυσσόμενη σε πωλήσεις μοτοσυκλέτα που έχει κατασκευάσει η Triumph στην ιστορία της που ξεκίνησε το 1905, γεγονός που την καθιστά ένα σύγχρονο θρύλο. Με άγρια ομορφιά, ασύγκριτη κληρονομιά και κορυφαίες δυνατότητες για την κατηγορία, αυτή η άψογα κατασκευασμένη εργοστασιακή custom διαθέτει θρυλική και άμεσα αναγνωρίσιμη σιλουέτα.

 

Ακολουθούν οι λόγοι που κάνουν τη Bobber και την ολοκαίνουρια Bobber Black να ανεβάζουν τη θρυλική οικογένεια Bonneville σε ένα νέο συναρπαστικό επίπεδο.

 

 

 
Triumph Bonneville Bobber engine detail

1. ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΡΟΠΗΣ

Η καρδιά της Bobber χτυπά στους ρυθμούς του κινητήρα υψηλής ροπής  Bonneville 1200 κ.εκ. με τον μοναδικό ήχο και την μεγαλύτερη ροπή και ισχύ στις χαμηλές στροφές, σε σχέση με την T120.  Η εστιασμένη στον αναβάτη τεχνολογία περιλαμβάνει Road και Rain riding modes, έλεγχο πρόσφυσης με διακόπτη απενεργοποίησης, συμπλέκτη υποβοήθησης της ροπής, θερμαινόμενα γκριπ, ABS και μόνο για την Bobber Black, χειρισμό του cruise control με ένα κουμπί.

Two Triumph Bonneville Bobbers riding in the countryside

2. ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ 

Το μοναδικής σχεδίασης πλαίσιο και η ανάρτηση συνεργάζονται με εστιασμένη στον αναβάτη τεχνολογία, για να προσφέρουν σίγουρη, δυναμική και παράλληλα άνετη bobber οδήγηση.  Με το κλασικό bobber χαμηλό ύψος σέλας και την πρώτη για την κατηγορία ρυθμιζόμενη θέση οδήγησης, η Bonneville Bobber παρέχει ισορροπία και αυθεντικότητα, καθώς και εξαιρετική πρόσφυση. Θα αντιληφθείς την άμεση ισχύ από την στιγμή που θα ξεκινήσεις να οδηγείς. Οι στροφές έρχονται εύκολα και ομαλά, ενώ η ευελιξία σε όλες τις συνθήκες, παρέχει αυτοπεποίθηση στον αναβάτη, από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος της διαδρομής του.

Person riding a Triumph Bonneville Bobber

3. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

Οι νέες μοτοσυκλέτες Bobber της Triumph ενσωματώνουν αριστοτεχνικά όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν μια κλασική bobber, με εκπληκτικές λεπτομέρειες, μίνιμαλ λιτό στυλ και μυώδη παρουσία. Υπάρχει ένα υψηλό επίπεδο προδιαγραφών, με κάθε εξάρτημα να έχει ενσωματωθεί άψογα. Πολλά από αυτά είναι κρυμμένα, ώστε να μην επηρεάζονται αρνητικά οι θρυλικές καθαρές γραμμές των μοτοσυκλετών. Στα κύρια χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται μονάδα ελέγχου κινητήρα που εξασφαλίζει βέλτιστη απόδοση της ισχύος, νέας γενιάς ABS, έλεγχος πρόσφυσης με διακόπτη απενεργοποίησης και Road & Rain riding modes που προσαρμόζουν τη χαρτογράφηση του γκαζιού, ώστε να ταιριάξει στις εκάστοτε οδικές συνθήκες.

 

4. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ

Τα διπλά κοντά φαλτσοκομμένα τελικά του κινητήρα Bonneville 1200 κ.εκ. και το μοναδικής σχεδίασης διπλό φίλτρο αέρα παράγουν έναν βαθύ ήχο που προκαλεί τις αισθήσεις και χαρακτηρίζει τα μοντέλα Bobber. Ο άγριος επιθετικός βρυχηθμός αντανακλά τον επαναστατικό τους χαρακτήρα και την ασύγκριτη απόδοσή τους.

 

 

ΛΟΓΟΙ 5 & 6

Person riding a Triumph Bonneville Bobber

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ

Πότε ήταν η τελευταία φορά που δεν μπορούσες να σταματήσεις να χαμογελάς πάνω σε μια μοτοσυκλέτα; Τα μοντέλα Bonneville Bobber είναι τόσο διασκεδαστικά στην οδήγηση, που πολλοί άνθρωποι που έκαναν  test ride μιας Bobber, γρήγορα συνειδητοποίησαν ότι είναι μια άψογα σχεδιασμένη καθαρόαιμη custom classic που προσφέρει μοναδικές εμπειρίες οδήγησης, με πλούσιες μοναδικές λεπτομέρειες, εμφάνιση και χάρισμα που τραβάει τα βλέμματα, όπου κι αν βρεθεί.

Accessorised Triumph Bonneville Bobber

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 130 ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Και τα δύο μοντέλα Bobber της γκάμας modern classic συνοδεύονται από περισσότερα από 130 αξεσουάρ, τα οποία παρέχουν βελτίωση του στυλ, της άνεσης και της μεταφοράς αποσκευών, επιτρέποντας προσωπικές πινελιές από τον ιδιοκτήτη, για τη δημιουργία μια αυθεντικής σπέσιαλ Triumph.  Επίλεξε τα δικά σου αξεσουάρ ή ένα από τα δύο inspiration κιτ (το Quarter Mile ή το Old School) για να ξεκινήσεις να δημιουργείς τη δική σου αποκλειστική σπέσιαλ Bobber.

7. ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΡΤΙΟΤΗΤΑ

Υπάρχει ένα απίστευτο επίπεδο προηγμένης τεχνολογίας και μηχανολογίας σε κάθε μοντέλο Bonneville Bobber. Η Bobber είναι πλήρως εξοπλισμένη με ride-by-wire, ABS, έλεγχο πρόσφυσης, συμπλέκτη υποβοήθησης της ροπής και immobiliser, ενώ η υψηλότερων προδιαγραφών Bobber Black διαθέτει τα κύρια χαρακτηριστικά της Bobber, καθώς και επιπλέον χαρακτηριστικά. Περιλαμβάνονται νέος πιο φαρδύς μπροστινός τροχός με διπλά δισκόφρενα της Brembo, πιρούνι Showa, προβολέας LED, cruise control με ένα μόνο κουμπί χειρισμού και κατάμαυρες λεπτομέρειες.