Skip to main content

SCRAMBLER 1200

ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ SCRAMBLING

Άνεση και στυλ στο δρόμο με off-road δυνατότητες; Κανένα πρόβλημα

Two Triumph Scrambler 1200s stationary on a ridge overlooking the sand plains below


Τεχνολογία αιχμής. Κυριαρχία στην κατηγορία. Κορυφαίος εξοπλισμός. Με τα πάντα στον υπερθετικό βαθμό, το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Η ολοκαίνουρια Scrambler 1200 της Triumph εξελίχθηκε για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία οδήγησης σε ότι αφορά το στυλ, τις δυνατότητες και την άνεση για την άσφαλτο ΚΑΙ τον αυθεντικό adventure χαρακτήρα, για να σε πάει παντού με στυλ και ασφάλεια.

Για πρώτη φορά, οι υψηλότερες προδιαγραφές, το στυλ και η τεχνολογία έχουν συνδυαστεί για τη δημιουργία μιας πραγματικά διπλής χρήσης μοτοσυκλέτας, με συναρπαστική απόδοση σε κάθε έδαφος και γνήσιο scrambling DNA.

Αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της Scrambler 1200 που κάνουν το test ride, μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσεις.

 

 

 

 

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΗΣ  SCRAMBLER 1200

ΤΜΗΜΑ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ TRIUMPH

 

 

Triumph Scrambler 1200 Bonneville Engine

1. ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ BONNEVILLE 1200 κ.εκ. ΜΕ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ SCRAMBLER

Ο νέας γενιάς κινητήρας Bonneville των 1200 κ.εκ. είναι ο απίστευτος κινητήρας της ολοκαίνουριας γκάμας Scrambler 1200.  Διαθέτει ειδικές ρυθμίσεις Scrambler που παρέχουν άμεση απόκριση και κορυφαία απόδοση της ροπής, από την εκκίνηση και σε όλο το φάσμα των στροφών, κάνοντας την οδήγηση συγκλονιστική στην άσφαλτο και το χώμα. Η ισορροπία και ο εύκολος χειρισμός Bonneville κάνουν τη γκάμα 1200 εξαιρετική στην εκτός δρόμου οδήγηση με όλα όσα μπορεί να προσφέρει μια adventure μοτοσυκλέτα, αλλά και στην άσφαλτο και το πυκνής κυκλοφορίας αστικό οδικό δίκτυο.

Two Triumph Scrambler 1200 motorbikes scrambling across dusty plains, leaving dust clouds in their wake

2. ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ SCRAMBLER

Αυτές οι καταπληκτικές μοτοσυκλέτες συνδυάζουν το αυθεντικό scrambler DNA της Triumph με modern classic επιδόσεις και δυνατότητες που συνθέτουν την αυθεντική διπλής χρήσης scrambler με adventure χαρακτήρα.  Η θρυλική λιτή σιλουέτα Triumph scrambler διατηρήθηκε με την χαρακτηριστική υψηλής απόδοσης διπλή εξάτμιση, τον 21 ιντσών μπροστινό τροχό, την επίπεδη σέλα και το ρεζερβουάρ καυσίμου, τα οποία τονίζουν την καταγωγή και τη σύνδεση με τις αυθεντικές scrambler του παρελθόντος. Αν προσθέσεις την εξαιρετική θέση οδήγησης της Scrambler και τη μοναδική της παρουσία, στη διάθεσή σου βρίσκεται η τέλεια μοτοσυκλέτα για αυθεντικό scrambling και μέγιστο έλεγχο στην οδήγηση. Η νέα 1200 προσφέρει όλα όσα θα χρειαστείς για διασκέδαση σε κάθε έδαφος και την απόλυτη εμπειρία scrambling.3. ΣΤΥΛ SCRAMBLER

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος της Triumph στο αρχικό κίνημα scrambling τη δεκαετία του 1960 αντανακλάται από την αυθεντική συναρπαστική scrambler εμφάνιση του νέου μοντέλου 1200. Τα Scrambler, ίσως περισσότερο από κάθε άλλη κατηγορία μοτοσυκλετών, έχουν ένα μοναδικό στυλ που ξεκίνησε από τις πρώτες εργοστασιακές Triumph. Ένα στυλ που ενσωματώνει το πάθος για διασκέδαση και ελευθερία που ενδυναμώνει σήμερα το κίνημα των modern classic custom Scramblers. Γεννημένο στις ερήμους, το θρυλικό στυλ της 1200 συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία και τις επιδόσεις που συνθέτουν μια εκπληκτική φιλική προς τον αναβάτη scrambler, που είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόκληση, στο δρόμο και το χώμα.

 

4. ΑΝΕΣΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

Αυτές είναι μοτοσυκλέτες που θα σχηματίζουν ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό σου. Δεν χρειάζεται να οδηγήσεις στο χώμα για να εκτιμήσεις τις δυνατότητές των Scrambler 1200. Δεν χρειάζεται να βγεις από την άσφαλτο και δεν θα κουραστείς ποτέ από την εξαιρετική τους θέση οδήγησης και την ισορροπημένη και ευέλικτη λειτουργία τους.  Φυσικά, αν θελήσεις να οδηγήσεις την 1200 στο χώμα, θα συνειδητοποιήσεις ότι έχεις μια μοτοσυκλέτα που θα ανταπεξέλθει με άνεση σε κάθε έδαφος. Απόλαυσε την απόλυτη αίσθηση της οδήγησης, στο δρόμο και το χώμα.

 

5. ΙΣΧΥΣ & ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Διαθέτει τις κορυφαίες δυνατότητες στην κατηγορία της. Η υπεροχή της Scrambler 1200 επετεύχθη με ένα απίστευτο μείγμα κορυφαίων προδιαγραφών και εξοπλισμού.  Εκτός από τον τελευταίας γενιάς και υψηλής απόδοσης κινητήρα Bonneville των 1200 κ.εκ. με τις ειδικές ρυθμίσεις Scrambler, η μοτοσυκλέτα διαθέτει κορυφαίων προδιαγραφών πλήρως ρυθμιζόμενη πίσω ανάρτηση, η οποία σχεδιάστηκε από την Öhlins ειδικά για την 1200. Στη λίστα αποκλειστικών εξαρτημάτων της Scrambler 1200 υπάρχουν ειδικά σχεδιασμένο πλήρως ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο πιρούνι μεγάλης διαδρομής της Showa, διπλά μπροστινά δισκόφρενα με ακτινικές monobloc δαγκάνες Brembo M50, οι οποίες έχουν τις καλύτερες προδιαγραφές στην κατηγορία της μοτοσυκλέτας.

 

 

6 & 7

Triumph Scrambler 1200 Rider Focused Technology on TFT Instruments

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΒΑΤΗ

Η γκάμα Scrambler 1200 είναι πλήρως εξοπλισμένη, με μια αποκλειστική σειρά από κορυφαίες και προηγμένες τεχνολογίες που προσφέρουν ασφαλή οδήγηση με αυτοπεποίθηση. Στις κύριες τεχνολογίες αυτής της συναρπαστικής νέας γκάμας μοτοσυκλετών, περιλαμβάνονται αναλόγως μοντέλου: Η νέα δεύτερης γενιάς οθόνη οργάνων TFT της Triumph, έως και έξι riding modes που ρυθμίζουν την απόκριση στο γκάζι και τον έλεγχο πρόσφυσης, για καλύτερο κράτημα σε διαφορετικές συνθήκες, πλήρης φωτισμός LED (περιλαμβάνονται τα χαρακτηριστικά φώτα ημέρας DRL όπου το επιτρέπει η νομοθεσία), το πρώτο για μοτοσυκλέτα ενσωματωμένο σύστημα ελέγχου GoPro και νέα καινοτόμα πλοήγηση από στροφή σε στροφή. Η λειτουργία και των δύο τελευταίων συστημάτων εμφανίζεται στην οθόνη TFT.

Triumph Scrambler 1200  riding across dusty plains . Rider wearing limited edition Scrambler 1200 clothing, Bell helmet and integrated GoPro

BLUETOOTH CONNECTIVITY MODULE

Το νέο σύστημα πλοήγησης λειτουργεί μέσω της Google™ και παρέχεται από μια ειδικά σχεδιασμένη εφαρμογή της Triumph. Η λειτουργία τηλεφώνου και μουσικής υποστηρίζονται από το σύστημα. Ο έλεγχός τους γίνεται από τους φωτιζόμενους διακόπτες της μοτοσυκλέτας. Και τα τρία συστήματα (Go-Pro, Πλοήγηση, Λειτουργία Τηλεφώνου και Μουσικής) ενεργοποιούνται από μια νέα μονάδα συνδεσιμότητας Bluetooth που υπάρχει στον προαιρετικό εξοπλισμό. Στην προηγμένη τεχνολογία περιλαμβάνονται επίσης: ανάφλεξη χωρίς κλειδί, cruise control και θύρα USB.  Επιπλέον, η ακόμη υψηλότερων προδιαγραφών XE διαθέτει βέλτιστης κλίσης ABS και έλεγχο πρόσφυσης που υποστηρίζονται από μια αδρανειακή μονάδα μέτρησης (IMU), καθώς και θερμαινόμενα γκριπ στον βασικό εξοπλισμό.


8. ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ & ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ

Ένα μείγμα εξαιρετικών λεπτομερειών συνδυάζεται για να δημιουργήσει το custom στυλ των scrambler του 21ου αιώνα, με αλουμινένια φινιρίσματα στο πλαίσιο αριθμού, το ψαλίδι, τα φτερά, την τάπα καυσίμου Monza και την ποδιά. Η ποιότητα είναι εμφανής και στις λεπτομέρειες. Για να τονιστούν οι κορυφαίες προδιαγραφές της, η XE διαθέτει το θρυλικό σήμα της Triumph στο ρεζερβουάρ, προστατευτικές χούφτες, μανέτα Brembo MCS, ασημί φινίρισμα στο τιμόνι και χρυσαφί ανεστραμμένο πιρούνι Showa.

 

9. ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΥΟ ΜΟΝΤΕΛΩΝ SCRAMBLER 1200

Η γκάμα Scrambler 1200  αποτελείται από δύο εκπληκτικά μοντέλα. Τη νέα Scrambler 1200 XC που σχεδιάστηκε για διπλή χρήση στην άσφαλτο και το χώμα και την κορυφαίων προδιαγραφών Scrambler 1200 XE που παρέχει ακόμη πιο μεγάλες off-road, adventure και scrambling δυνατότητες.

 

 

 

Triumph Scrambler 1200 XE fitted with Triumph Genuine accessories including - fly screen, luggage rack, panniers, roll back and tank bag - on a touring adventure in the Welsh Mountains

10. ΕΠΙΛΟΓΕΣ CUSTOMISING

Όπως και οι πρώτες scrambler της δεκαετίας του 1960, έτσι και αυτές οι σύγχρονες μοτοσυκλέτες προσφέρουν πολλές επιλογές για προσωπικές τροποποιήσεις, ώστε να ταιριάξουν απόλυτα στο στυλ και τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη τους. Με τη γέννηση της modern custom σκηνής, η scrambler παρέχει μια μοναδική πλατφόρμα προσωποποίησης, με πολλά εκθαμβωτικά παραδείγματα, τα οποία έχουν δημιουργηθεί από τους κορυφαίους σχεδιαστές custom μοτοσυκλετών στον κόσμο.

Για να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες στην κατασκευή προσωποποιημένων custom scrambler special μοτοσυκλετών, η Triumph έχει σχεδιάσει μια σειρά περισσότερων από 80 αξεσουάρ για τη νέα γκάμα Scrambler 1200.

Triumph Scrambler 1200 fitted with the 'Escape' inspiration accessory kit

11. INSPIRATION KITS

Τα αξεσουάρ Triumph έχουν κατασκευαστεί με τη χρήση τελευταίας τεχνολογίας και παράγονται με τα ίδια υψηλά στάνταρ που έχουμε θέσει στις μοτοσυκλέτες μας. Περισσότερα από 80 αξεσουάρ έχουν σχεδιαστεί, κατασκευαστεί και δοκιμαστεί για την Scrambler 1200. Έχουμε δημιουργήσει επίσης, δύο συναρπαστικά νέα inspiration κιτ για να τονίσουμε το ποιες είναι οι δυνατότητες τροποποίησης και να προσφέρουμε μια καλή βάση εκκίνησης. Το πλήρως εξοπλισμένο inspiration κιτ ‘Escape’ προσφέρει μια καλή γεύση από τα συστήματα μεταφοράς αποσκευών και τα αξεσουάρ ταξιδιού που είναι διαθέσιμα στον προαιρετικό εξοπλισμό. Το ‘Extreme’ inspiration κιτ περιλαμβάνει off-road & stripped back custom επιλογές, στις οποίες περιλαμβάνεται ψηλό φτερό.

SCRAMBLER 1200: Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ

Η πρώτη, καλύτερη και πιο συναρπαστική …σε όλους τους τομείς.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ