Skip to main content

SPEED TWIN

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η νέα Speed Twin: δυναμική απόδοση νέας γενιάς.

All-new Triumph Speed Twin, riding at speed over a city bridge into the rising sun

 

Το 1938, η Triumph παρουσίασε τον πρώτο θρυλικό της κινητήρα με δύο κυλίνδρους σε σειρά, πάνω σε μια μοτοσυκλέτα που έμελλε να αλλάξει το ρου της ιστορίας του μοτοσυκλετισμού. Σε έναν κόσμο που κυριαρχούσαν οι 1-κύλινδροι κινητήρες, η Speed Twin, με τον πανέμορφο λεπτού προφίλ  ισχυρό βρετανικό 2-κύλινδρο κινητήρα της, έφερε επανάσταση στην οδήγηση. Το ομαλό και παράλληλα δυναμικό της κράτημα, η καινοτόμα κατασκευή του πλαισίου της και η συναρπαστική αίσθηση στην οδήγηση ήταν τόσο μοναδικές που έγιναν το σημείο αναφοράς για όλα όσα ακολούθησαν και η βάση για κάθε 2-κύλινδρη Triumph που έχει κατασκευαστεί μέχρι σήμερα.

Τώρα, το 2019, αυτό το ένδοξο όνομα κάνει την εντυπωσιακή του επιστροφή στη γκάμα της Triumph και όπως ο πρόγονος του, θέτει για μια ακόμη φορά τα δεδομένα, με την τέλεια ισορροπία, το θρυλικό στυλ, την εστιασμένη στον αναβάτη τεχνολογία και τη συμπεριφορά που κυριαρχεί στην κατηγορία.

Vintage Triumph Speed Twin motorcycle in silver, stood on paddock stand

ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ

Με επαναστατικές καινοτομίες που έθεσαν τα δεδομένα για τις μοτοσυκλέτες που ακολούθησαν τις επόμενες δεκαετίες, η Speed Twin του 1938 αποτέλεσε ένα τεράστιο άλμα σε ότι αφορά τις επιδόσεις και την αξιοπιστία, που πραγματικά άλλαξε τον κόσμο του μοτοσυκλετισμού. Η πρώτη αυθεντική Speed Twin έφερε τόσο βελτιωμένα επίπεδα επιδόσεων και ευκολίας στον μέσο αναβάτη, που άλλαξε την άποψη για το τι πραγματικά είναι η μοτοσυκλέτα. Από ένα απλό μέσο μεταφοράς μετατράπηκε σε ένα αντικείμενο πάθους για κυνηγούς των 2-τροχων απολαύσεων.  Στην ουσία, ήταν η πρώτη μοτοσυκλέτα που σχεδιάστηκε με επίκεντρο τον αναβάτη. Με την ολοκαίνουρια Speed Twin του 2019 αυτό το θρυλικό όνομα επιστρέφει στη γκάμα της Triumph, με υψηλές προδιαγραφές και χαρακτήρα roadster, για να θέσει για μια ακόμη φορά τα δεδομένα στον κόσμο των modern classic μοτοσυκλετών.

 
Rider wearing all black riding the brand new Triumph Speed Twin around sweeping corners in mountainous area

ΚΡΑΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ολοκαίνουρια Speed Twin είναι ένας modern classic θρύλος υψηλών επιδόσεων, με δυναμικό ευέλικτο κράτημα roadster που οδηγεί τις εξελίξεις στην κατηγορία και προσφέρει μεγάλη αυτοπεποίθηση στην οδήγηση, με ολοκληρωτικά καινοτόμα αίσθηση και συμπεριφορά. Το πλαίσιο και η νέα διαμόρφωση των αναρτήσεων σχεδιάστηκαν ειδικά για την Speed Twin, ενώ τα υψηλών προδιαγραφών φρένα Brembo, το ABS, ο έλεγχος πρόσφυσης με διακόπτη απενεργοποίησης, τα riding modes και η άνετη θέση οδήγησης, συνδυάστηκαν για τη δημιουργία της κορυφαίας μοτοσυκλέτας στον κόσμο των  modern classic.  Όπως ο θρυλικός της πρόγονος, σχεδιάστηκε ως μια modern classic “μοτοσυκλέτα για τον αναβάτη”, που κατασκευάστηκε για να γίνει ακριβής, ευέλικτη και δυναμική στη γρήγορη οδήγηση όσο και εύκολα ελεγχόμενη και προσιτή στην καθημερινή οδήγηση.

 
Rider wearing all black riding the brand new Korosi Red Triumph Speed Twin through an underpass in total darkness

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Σχεδιασμένη για δυναμικές επιδόσεις, η Speed Twin είναι εφοδιασμένη με την αναβαθμισμένη έκδοση του θρυλικού υψηλής απόδοσης κινητήρα Bonneville των 1200 κ.εκ., ο οποίος έχει τον ίδιο συναρπαστικό χαρακτήρα με τον κινητήρα της Thruxton. Αυτό σημαίνει εντυπωσιακή απόδοση της ροπής από την εκκίνηση και σε όλο το φάσμα των στροφών. Σε πλήρη αρμονία με τις επιδόσεις του κινητήρα, είναι ο απίστευτος χαρακτηριστικός βαθύς βρετανικός ήχος που παράγεται από την εντυπωσιακή νέα διπλή σπορ κουρμπαριστή εξάτμιση τύπου μεγάφωνο και δίνει τον τόνο στην απόλαυση της οδήγησης μιας Speed Twin.

All-new Triumph Speed Twin DRL headlight

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η νέα Speed Twin έχει ένα εξαιρετικά όμορφο modern custom στυλ το οποίο διαχέεται παντού με το διαχρονικό λιτό DNA της Triumph και έχει σχεδιαστεί με μοναδικό σύγχρονο τρόπο.  Στο επίκεντρο της υψηλής ποιότητας κατασκευής βρίσκεται το εξαιρετικό φινίρισμα και η απίστευτη έμφαση στη λεπτομέρεια, που συνδυάζονται για να προσθέσουν μια επιπλέον διάσταση στο στυλ και την εμπειρία οδήγησης. Μια σειρά από αποκλειστικά στοιχεία αλουμινίου και ένα μείγμα από μηχανολογικές πινελιές συνδυάζονται για τη δημιουργία της κορυφαίας αισθητικής της Speed Twin, κάνοντας την μια μοτοσυκλέτα που θέτει νέα δεδομένα στη σύγχρονη σχεδίαση των Bonneville.

 

 

 

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ SPEED TWIN