Skip to main content

Bonneville Speedmaster

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Pair of triumph bonneville speedmasters riding down road

 

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, ΕΛΕΓΧΟΣ & ΑΝΕΣΗ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αυτό το συναρπαστικό νέο μοντέλο διαθέτει όλα όσα μπορεί να προσφέρει μια κλασική βρετανική Bonneville, με άψογα μορφοποιημένο ρεζερβουάρ 12 λίτρων, μηχανικά επεξεργασμένες ψύκτρες στον κινητήρα και σώματα γκαζιού σε στυλ καρμπυρατέρ, τα πάντα σχεδιασμένα με διαχρονικό θρυλικό στυλ.

Το τιμόνι με κλίση προς τα πίσω, τα μπροστά τοποθετημένα μαρσπιέ, η χαμηλή θέση οδήγησης και ο χαρακτηριστικός ουδέτερος χειρισμός της Triumph συνδυάζονται για να προσφέρουν ένα εκπληκτικό στυλ cruiser. Τα υψηλών προδιαγραφών φρένα και αναρτήσεις, μαζί με την εργονομικά σχεδιασμένη σέλα και την αφαιρούμενη θέση του συνεπιβάτη βελτιώνουν τον έλεγχο και την άνεση.

 

 

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΔΙΘΕΣΙΑΣ ΣΕΛΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣΕΛΟΥ

Η νέα Speedmaster διαθέτει ευέλικτη διπλή σέλα με ύψος 705 χιλ. Οι θέσεις του οδηγού, αλλά και του συνεπιβάτη καλύπτονται από βαθύ αφρώδες υλικό, το οποίο προσφέρει επιπλέον άνεση. Η θέση του συνεπιβάτη μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα, για να δημιουργηθεί η κλασική σιλουέτα με μονόσελο.

Dual seat set up on bonneville speedmaster

ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ LED

Ο νέος 5 ιντσών προβολέας LED πολλαπλών λειτουργιών περιλαμβάνει τα χαρακτηριστικά φώτα ημέρας (DRL)* με μοναδικό μοτίβο φωτισμού. Η νέα Speedmaster διαθέτει επίσης πίσω φως LED, φλας LED και φως πινακίδας κυκλοφορίας LED που προσφέρουν καλύτερη απόδοση και ανθεκτικότητα.
*Η λειτουργία DRL δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις χώρες.

LED motorcycle headlight with Triumph Logo


ΣΤΥΛ BONNEVILLE SPEEDMASTER

Με τόπο πολλές χαρακτηριστικές πινελιές, όπως είναι το κλασικό περίβλημα του προβολέα Triumph και η διπλή επιχρωμιωμένη εξάτμιση, η νέα Speedmaster είναι όμορφη τόσο στην εμφάνιση, όσο και στην οδήγηση.

Είναι μια αποκλειστική μοτοσυκλέτα που κατασκευάστηκε σύμφωνα με την αυθεντική βρετανική custom κληρονομιά της Triumph. Η ευέλικτη διπλή σέλα διαθέτει θέση συνεπιβάτη που μπορεί να αφαιρεθεί δημιουργώντας το καθαρό στυλ του μονόσελου, για τις μοναχικές αναζητήσεις του ιδιοκτήτη της.

Το κλασικό τιμόνι με κλίση προς τα πίσω, τα μπροστά τοποθετημένα μαρσπιέ, το άψογα μορφοποιημένο πίσω φτερό, το ρεζερβουάρ 12 λίτρων και οι τροχοί 32 ακτίνων συμβάλλουν στο εξαιρετικό χαλαρό στυλ cruiser.

 

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ SPEEDMASTER

Το κορυφαίο κράτημα, η άνεση και ο έλεγχος απαιτούν υψηλών προδιαγραφών φρένα, γι΄αυτό και η νέα Speedmaster είναι εφοδιασμένη με διπλά μπροστινά φρένα με πλευστές δαγκάνες δύο εμβόλων της Brembo και πίσω δίσκο με πλευστή δαγκάνα ενός εμβόλου.

Το πλαίσιο και οι αναρτήσεις έχουν ρυθμιστεί για ομαλό άνετο χειρισμό, με ψαλίδι που συνοδεύεται από χαρακτηριστικό κλωβό και κρυμμένο μονό πίσω αμορτισέρ που προσφέρει μεγαλύτερη κατά 35% διαδρομή στον πίσω τροχό, από οποιαδήποτε άλλη μοτοσυκλέτα της κατηγορίας. Η Speedmaster  διαθέτει πιρούνι 41 χιλ. με 90 χιλ. διαδρομή.

Όλα τα παραπάνω συνδυάζονται με απίστευτα χαμηλό ύψος σέλας στα 705 χιλ. που ολοκληρώνει μια μοτοσυκλέτα που κατασκευάστηκε για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία οδήγησης.

 

 

Triumph bonneville speedmaster Brembo brakes

 

 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ SPEEDMASTER ΠΟΥ ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΒΑΤΗ

Στην κορυφαία τεχνολογία της Bonneville Speedmaster που εστιάζει στον αναβάτη, περιλαμβάνονται προβολέας LED με φώτα ημέρας (DRL*), ride-by-wire με Road και Rain riding modes, έλεγχος πρόσφυσης με διακόπτη απενεργοποίησης, συμπλέκτης υποβοήθησης της ροπής, ABS, immobiliser και cruise control που ελέγχεται από ένα μόνο κουμπί. Όλα τα συστήματα υπάρχουν στον βασικό εξοπλισμό της μοτοσυκλέτας.

Το μονό όργανο έχει τοποθετηθεί σε μια στυλάτη μίνιμαλ θήκη που περιλαμβάνει ένα ψηφιακό μενού LCD πολλαπλών λειτουργιών, το οποίο ελέγχεται από εύκολους στον χειρισμό διακόπτες. Στις βασικές του λειτουργίες περιλαμβάνονται χιλιομετρητής, στροφόμετρο, επιλεγμένη σχέση στο κιβώτιο, απόσταση από κενό ρεζερβουάρ, στάθμη καυσίμου, μέση και τρέχουσα MPG, ρολόι, δύο μετρητές ταξιδιού, ένδειξη επόμενης προγραμματισμένης συντήρησης, πρόσβαση στο cruise control και ρυθμίσεις του ελέγχου πρόσφυσης.

 

Triumph speedmaster speedometer

BONNEVILLE SPEEDMASTER

Ο νέος βρετανικός κλασικός custom θρύλος

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ