Skip to main content

STREET TWIN

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ STREET TWIN

Two people riding a Triumph Street Twin in an urban setting

Όταν παρουσιάστηκε το 2016, η Street Twin έγινε μια από τις πιο σύγχρονες μοτοσυκλέτες στην γκάμα ‘Modern Classics’ της Triumph. Σχεδιάστηκε για να προσφέρει το λιτό μίνιμαλ stripped-back στυλ της custom classic σκηνής. Είχε άμεση επιτυχία, με νέους, αλλά και έμπειρους αναβάτες που γρήγορα βρήκαν έναν συναρπαστικό και προσιτό τρόπο για να αποκτήσουν τον πιο χαρακτηριστικό υψηλής ροπής κινητήρα όλων των εποχών, τον φημισμένο κινητήρα Triumph Bonneville.

 

ΙΣΧΥΣ STREET TWIN


Η νέα Street Twin είναι εφοδιασμένη με σημαντικές αναβαθμίσεις, περισσότερη ισχύ και απόδοση. Ο νέος κινητήρας υψηλής ροπής Bonneville των 900 κ.εκ. αναβαθμίστηκε σημαντικά, με επιπλέον 10PS ισχύος (έφτασε στα 65PS), η οποία είναι κατά 18% υψηλότερη από την ισχύ του κινητήρα προηγούμενης γενιάς. Η υψηλότερη ροπή απλώνεται σε όλο το φάσμα των στροφών και κορυφώνεται με 80 Nm (στις 4.000 σ.α.λ.).  Η μοτοσυκλέτα διαθέτει πλέον, κουρμπαριστά τελικά εξάτμισης που παράγουν τον ασύγκριτο 2-κύλινδρο βρετανικό ήχο.


ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ STREET TWIN


Τα νέα μπροστινά φρένα Brembo και το νέο πιρούνι παρέχουν στην μια από τις πιο προσιτές μοτοσυκλέτες μας, υψηλότερα επίπεδα προδιαγραφών για ακόμη καλύτερο έλεγχο και βελτιωμένο φρενάρισμα. Παράλληλα με τις υψηλότερες προδιαγραφές, το νέο μοντέλο εφοδιάστηκε με βελτιωμένη εργονομία, έχοντας πλέον πιο άνετη θέση οδήγησης. Για να αυξηθεί περαιτέρω η απόλαυση στην οδήγηση, προσθέσαμε 10 χιλ. πάχους στο αφρώδες υλικό της σέλας, βελτιώνοντας την άνεση και την αξιοπιστία στα ταξίδια μεγάλης απόστασης. Το αποτέλεσμα είναι μια νέα Street Twin που αποδίδει καλύτερα, με δυναμικό και διαισθητικό κράτημα που παρέχει αυτοπεποίθηση στην οδήγηση και πιο καλή αίσθηση.

Triumph Street Twin Motorcycles parked in the sunshine

ΣΤΥΛ STREET TWIN


Ο όμορφος αποκλειστικός χαρακτήρας και η εμφάνιση της Street Twin βελτιώθηκαν ακόμη περισσότερο, με ακόμη πιο  σύγχρονο custom στυλ που προκαλεί τις αισθήσεις. Σημαντική είναι και η προσθήκη των τροχών αλουμινίου με τις μηχανικά επεξεργασμένες λεπτομέρειες και το υψηλότερης ποιότητας φινίρισμα, οι οποίοι προσφέρουν μια εντελώς νέα διάσταση σε αυτή την απίστευτη μοτοσυκλέτα. Τα αποκλειστικά σήματα με νέα λογότυπα, το ακόμη πιο όμορφο στυλ των οργάνων και τα υψηλότερα επίπεδα φινιρίσματος και λεπτομερειών, συμβάλλουν στην υπέροχη συνολική εικόνα της μοτοσυκλέτας.

ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ STREET TWIN


Ο αυθεντικός κινητήρας Triumph Bonneville προσέφερε μια συναρπαστική εμπειρία οδήγησης και κέρδισε την καρδιά της νέας αναδυόμενης γενιάς μοτοσυκλετιστών των δεκαετιών του 1950 και του 1960, η οποία διαμόρφωσε την πολιτισμική επανάσταση, με ένα πνεύμα ανεξαρτησίας και ελευθερίας. Αναγεννημένη για μια εντελώς νέα γενιά αναβατών, η γκάμα Triumph Bonneville του 21ου αιώνα διαθέτει την τελευταία εξέλιξη του θρυλικού ροπάτου 2-κυλινδρου κινητήρα Bonneville, ο οποίος αναβαθμίστηκε σημαντικά για τα νέα μοντέλα. Η σύγχρονη Street Twin προσφέρει πολλά περισσότερα από όσα την έχουν κάνει, την κορυφαία σε πωλήσεις modern classic, με μεγαλύτερη ισχύ, καλύτερες επιδόσεις και πιο υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμό. Μαζί με την αναγνωρισμένη φιλική και σίγουρη συμπεριφορά στην οδήγηση, καθώς και τα περισσότερα από 140 custom αξεσουάρ που τη συνοδεύουν, η Street Twin είναι και πάλι στο προσκήνιο, κυριαρχώντας στην ολοκαίνουρια πολιτισμική επανάσταση που συντελείται στις μέρες μας

 

 

ΚΡΑΤΗΜΑ STREET TWIN

Εκτός από την ασύγκριτη κληρονομιά της, η νέα Street Twin εκφράζει ένα σημαντικό άλμα προς τα μπροστά, σε ότι αφορά το δυναμικό κράτημα που χαρίζει αυτοπεποίθηση, το οποίο διαθέτουν τα πιο επιτυχημένα custom classic μοντέλα της Triumph. Τα πάντα πάνω σε αυτή τη μοτοσυκλέτα έχουν σχεδιαστεί για καλύτερο έλεγχο και μέγιστη άνεση για τον οδηγό και τον συνεπιβάτη. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και για να εκτιμήσεις την ευκολία χειρισμού, την άνετη ισορροπία, την απόκριση και την εστιασμένη στον αναβάτη τεχνολογία, αρκεί να την οδηγήσεις για λίγα λεπτά.

Woman riding a Triumph Street Twin Motorcycle

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ STREET TWIN

 

Η νέα Street Twin θέτει τα δεδομένα με την κορυφαία της τεχνολογία. Διαθέτει νέα Road και Rain riding modes, τα οποία δεν διαθέτει στον βασικό της εξοπλισμό καμία άλλη μοτοσυκλέτα στην κατηγορία. Διαθέτει επίσης ABS, έλεγχο πρόσφυσης με διακόπτη απενεργοποίησης, συμπλέκτη υποβοήθησης της ροπής, προαιρετικό έλεγχο πίεσης ελαστικών (TPMS) και χαρακτηριστικό σύγχρονο πίσω φως LED. Τα πάντα είναι άψογα προσαρμοσμένα και προσφέρουν μια αυθεντική σύγχρονη εμπειρία οδήγησης με άνεση και ασφάλεια.

Woman riding a Triumph Street Twin Motorcycle

 


STREET TWIN CUSTOMISING

 

Η Street Twin είναι διασκεδαστική στην οδήγηση και ιδανική για customising. Χιλιάδες ιδιοκτήτες συνεχίζουν να εμπνέονται και να τροποποιούν τη δική τους Triumph, με αμέτρητες επιλογές αξεσουάρ (στην πραγματικότητα, περισσότερες από το 90% των Street Twin που έχουν πωληθεί μέχρι σήμερα, έχουν εξοπλιστεί με custom αξεσουάρ της Triumph). Την μοναδική ευελιξία της Street Twin αποδεικνύουν οι αμέτρητες απίθανες τροποποιήσεις που έχουν γίνει από τους κορυφαίους στον κόσμο επαγγελματίες custom builders. Αυτή είναι η δύναμη και το DNA Bonneville. Απεριόριστες επιλογές, όποια κι αν είναι η ηλικία και η εμπειρία του ιδιοκτήτη, για την αισθητική και λειτουργική βελτίωση της μοτοσυκλέτας του.

 

Αυτή είναι η μοτοσυκλέτα που απευθύνεται σε ένα πολύ ευρύ σύνολο αναβατών, ανεξάρτητα από την ηλικία και την εμπειρία τους. Γνώρισε τις απίστευτες δυνατότητες, το στυλ και τον ουδέτερο χειρισμό της νέας υψηλών προδιαγραφών Street Twin.