Speed Triple

ΜΙΑ ΝΕΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΔΥΝΑΜΗΣ, ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ

Το 1994 παρουσιάσαμε μία μοτοσυκλέτα που ξεκίνησε μία ολόκληρη κατηγορία, την καθόρισε και γέννησε τον όρο Streetfighter. Στη διάρκεια των 21 προηγούμενων ετών εξελίχθηκε αλλά παρέμεινε πιστή στις ρίζες της, με την μινιμαλιστική της φιγούρα να ενσωματώνει να ενσωματώνει ένα συναρπαστικό τρικύλινδρο κινητήρα Triumph που αποδίδει την τέλεια ισορροπία ΔΥΝΑΜΗΣ,ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ.

Πώς λοιπόν να κάνεις τη νέα γενιά ακόμη καλύτερη… με τραβηχτικές γραμμές, κατεργασμένα εξαρτήματα billet, απόλυτη ανάρτηση Öhlins στην R , εκπληκτική δύναμη φρεναρίσματος από τις μονομπλόκ δαγκάνες Brembo… πρόσθεσε σε αυτό την πιο σύγχρονη τεχνολογία αναβάτη σε συνδυασμό με μεγάλα αποθέματα ροπής και δύναμης για πραγματικές συνθήκες από τον ολοκαίνουργιο τρικύλινδρο κινητήρα των 1050κεκ, ρυθμισμένο για υπέρτατη απόδοση... με αυτό τον τρόπο πιστεύουμε.

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Ο ολοκαίνουργιος τρικύλινδρος κινητήρας μας των 1050κεκ ενσωματώνει 104 νέες αλλαγές που φέρνουν Περισσότερη Δύναμη, Περισσότερη Ροπή και Περισσότερη Αμεσότητα, όπου το παραμικρό στρίψιμο του γκαζιού ride by wire αποδίδει ένα άμεσο κύμα ροπής και ιπποδύναμη που κόβει την ανάσα.

Νέα σώματα ψεκασμού ride by wire, νέα ECU, νέος σχεδιασμός κυλινδροκεφαλής, νέος θάλαμος καύσης, νέος σχεδιασμός λαιμών, νέα τροφοδοσία καυσίμου, νέος υποβοηθούμενος συμπλέκτης, νέος στρόφαλος, νέο φιλτροκούτι… ισοδυναμούν με έναν ολοκαίνουργιο κινητήρα με μικρότερο, στενότερο προφίλ που προσφέρει την υπέρτατη εμπειρία οδήγησης. Εγγυημένες συγκινήσεις για όποιον την καβαλήσει.

ΔΙΑΤΑΞΗ

Ένας τοίχος γραμμικής ροπής και πραγματικά χρησιμοποιήσιμης ιπποδύναμης βρίσκεται στο χέρι σου και ο νέος κινητήρας της Speed Triple είναι ρυθμισμένος για να αποδίδει περισσότερο από ποτέ. Όταν ανοίγεις το γκάζι το ολοκαίνουργιο ελεύθερο σύστημα εξάτμισης κάτω από τη σέλα απελευθερώνει ένα πλούσιο χαρακτηριστικό μουγκρητό που είναι μοναδικό σε τρικύλινδρο κινητήρα της Triumph…

Ο ολοκαίνουργιος τρικύλινδρος κινητήρας 1050κεκ της Speed Triple προσφέρει την υπέρτατη οδηγική εμπειρία για τον πραγματικό κόσμο. Η απόδοση της τεράστιας ροπής εξαρτάται από εσένα. Για πρώτη φορά, πέντε επιλέξιμα προγράμματα έχουν προστεθεί που σου επιτρέπουν να διαλέξεις πόση ιπποδύναμη παρέχεται σε συνδυασμό με την τελευταία τεχνολογία αναβάτη που περιλαμβάνει: χάρτες γκαζιού, σύστημα ελέγχου πρόσφυσης και ABS. Τα προγράμματα είναι: Βροχή, Άσφαλτος, Σπορ, ένα παραμετροποιήσιμο πρόγραμμα από εσένα και ένα πέμπτο... για Πίστα.

Το ολοκαίνουργιο ελεύθερο σύστημα εξάτμισης κάτω από τη σέλα δεν είναι απλά αντικείμενο ομορφιάς, είναι ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του, 70% πιο ελεύθερο σε ροή και ρυθμισμένο να απελευθερώνει ένα πλούσιο χαρακτηριστικό μουγκρητό που είναι μοναδικό σε τρικύλινδρο κινητήρα της Triumph…

ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Η νέα Speed Triple διαθέτει πέντε επιλέξιμα προγράμματα οδήγησης – Βροχή, Άσφαλτος, Σπορ, Πίστα και ένα πρόγραμμα παραμετροποιήσιμο από τον αναβάτη. Το κάθε πρόγραμμα αλλάζει την απόκριση του γκαζιού, τις ρυθμίσεις του ABS και του συστήματος ελέγχου πρόσφυσης. Το πρόγραμμα βροχής προσφέρει ηπιότερη απόκριση γκαζιού, ενώ το Σπορ και το Πίστας δίνουν έναν αιχμηρότερο και αγριότερο χάρτη. Το παραμετροποιήσιμο πρόγραμμα αποθηκεύει τον συνδυασμό ρυθμίσεων της προτίμησής σου. Τα προγράμματα μπορούν να εναλλαχτούν γρήγορα μέσω ενός διακόπτη στο τιμόνι κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Μπορείς να αλλάξεις ανάμεσα σε πρόγραμμα Δρόμου ή Πίστας ανάλογα με την διάθεση ή τις συνθήκες…

ΦΛΑΣ LED

Τονίζοντας την προσοχή στη λεπτομέρεια της νέας Triumph Speed Triple, τοποθετήσαμε λεπτεπίλεπτα φλας LED (in applicable markets). Διαθέτοντας γυαλισμένο αλουμινένιο σώμα, τα φλας προσθέτουν στο φινίρισμα του νέου λεπτού στυλ της μοτοσυκλέτας.

ΓΚΑΖΙ RBW

Η νέα Triumph Speed Triple διαθέτει γκάζι ride-by-wire που ανιχνεύει την θέση του γκριπ για πιό άμεση και ακριβή απόκριση γκαζιού. Προσθέτει επίσης βελτιωμένη απόδοση και οικονομία καυσίμου.

ΜΟΝΟΜΠΡΑΤΣΟ ΨΑΛΙΔΙ

Εκτός από χαρακτηριστικό σχεδιαστικό στοιχείο, το μονόμπρατσο ψαλίδι της νέας Speed Triple είναι κατασκευασμένο για βελτιστοποίηση της οδηγικής σταθερότητας – χωρίς να αναφέρουμε ότι είναι πιο εύκολο να καθαρίσεις τον πίσω τροχό, ή να τον αφαιρέσεις για αλλαγή πίσω ελαστικού.

ΠΛΑΙΣΙΟ

ΣΥΝΟΨΗ ΠΛΑΙΣΙΟΥ

Η νέα Triumph Speed Triple έχει την ευελιξία, τη σταθερότητα και την αίσθηση στην καρδιά της οδικής συμπεριφοράς της. Με τη δυναμική και εκλεπτυσμένη οδήγηση να ισορροπείται από μία τολμηρή, επιθετική συμπεριφορά, συχνά θα βρεις τον εαυτό σου να ψάχνει τον μακρύτερο δρόμο για το σπίτι, ώστε να ζήσει μέγιστη ευχαρίστηση και μέγιστες συγκινήσεις.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Η νέα Speed Triple S έχει ρυθμιζόμενη προφόρτιση, συμπίεση και απόσβεση επαναφοράς - ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο πιρούνι Showa 43χιλ εμπρός και μονοσόκ αμορτισέρ Showa πίσω, με ρυθμίσεις τελειοποιημένες από το εργοστάσιο. Η Speed Triple R διαθέτει ανεστραμμένο πιρούνι Öhlins NIX30 43χιλ εμπρός και μονοσόκ αμορτισέρ Öhlins TTX36 διπλού θαλάμου πίσω - και τα δύο ρυθμιζόμενα για προφόρτιση, συμπίεση και επαναφορά. Αυτό σημαίνει ότι παραμένη καρφωμένη στο δρόμο όταν ανοίγει το γκάζι και όταν ξεκινούν οι απαιτητικές στροφές.

ΤΡΟΧΟΙ, ΦΡΕΝΑ & ΕΛΑΣΤΙΚΑ

Για την υπέρτατη δύναμη φρεναρίσματος, οι νέες Triumph Speed Triple S και Speed Triple R χρησιμοποιούν μονομπλόκ ακτινικές δαγκάνες Brembo, που πιάνουν σε δίσκους των 320χιλ, σε συνδυασμό με απενεργοποιούμενο, παραμετροποιήσιμο ABS. Για ενίσχυση της απόδοσης φρεναρίσματος, διαθέτοντας παράλληλα ισορροπημένη υψηλή πρόσφυση και διάρκεια, τα ελαστικά Pirelli Diablo Supercorsa είναι τοποθετημένα τόσο στην Speed Triple S όσο και στην Speed Triple R, φορεμένα σε ελαφριές, χυτές αλουμινένιες ζάντες.

ΠΛΑΙΣΙΟ

Με κληρονομιά από την πρωτοποριακή superbike Triumph Daytona T595 του 1995, η νέα Speed Triple έχει σωληνωτό αλουμινένιο πλαίσιο διπλής δοκού, για τέλειο μείγμα στιβαρότητας και αίσθησης.

ΟΔΗΓΗΣΗ & ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ

Η Triumph Speed Triple χαρακτηρίζεται από την ικανότητά της να προσφέρει δυναμική οδική συμπεριφορά σε όλες τις συνθήκες και η νέα Speed Triple συνεχίζει αυτή την παράδοση. Μία εμπροσθοκλινής, επιθετική θέση οδήγησης εξασφαλίζει απόλυτο έλεγχο, πλήρη αυτοπεποίθηση, είτε οδηγείς σε αστικό περιβάλλον, στην εξοχή, ή μπαίνεις στην πίστα.

ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Με την τολμηρή, χαρακτηριστική της εμφάνιση, η Speed Triple είναι μία από τις πιο άμεσα αναγνωρίσιμες σιλουέτες. Η νέα Speed Triple το πηγαίνει σε άλλο επίπεδο: επιθετική και χαμηλωμένη, με νέο προφίλ, πιο επικεντρωμένο, πιο αθλητικό, πιο αεροδυναμικό. Νέοι δίδυμοι προβολείς, νέο μονόμπρατσο ψαλίδι και νέα εξάτμιση κάτω από τη σέλα είναι τα χαρακτηριστικά σημεία της. Η νέα Speed Triple επαναπροσδιορίζει την εμφάνιση και το ξεχωριστό στυλ.

ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ & ΚΑΒΑΛΕΤΑ ΤΙΜΟΝΙΟΥ

Αποκλειστικά στη νέα Speed Triple R, η εξαιρετική προσήλωση στις κορυφαίες ποιοτικές λεπτομέρειες είναι εμφανής τη στιγμή που πας να πιάσεις το τιμόνι της. Το φαρδύ τιμόνι κράματος συγκρατείται από ένα ζευγάρι καβαλέτων και αποστατών εξαίρετα κατασκευασμένων από συμπαγές κομμάτι αλουμινίου, σχεδιασμένων όχι μόνο για στυλ αλλά και για ουσία.

ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ

Το σώσιμο κάθε γραμμαρίου βάρους κάνει μεγάλη διαφορά στην απόδοση. Για αυτό το λόγο η Speed Triple R διαθέτει ένα αποκλειστικά ένα ελαφρύ εμπρός φτερό carbon και ένα ζευγάρι carbon πάνελ ρεζερβουάρ, για εμφάνιση επιδόσεων και για απώλεια βάρους.

ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΠΙΣΩ ΤΡΟΧΟΥ

Οι μικρότερες λεπτομέρειες μπορούν να κάνουν τη μεγαλύτερη διαφορά, για αυτό και η νέα Triumph Speed Triple R έρχεται με τελείωμα πίσω τροχού φτιαγμένο από κατεργασμένο μπλοκ αλουμινίου. Μια αληθινή αποτύπωση της προσήλωσής μας στη λεπτομέρεια.

ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 'R'

Η νέα Triumph Speed Triple R έρχεται με μία σειρά κόκκινων λεπτομερειών που την κάνουν ακόμη πιο ελκυστική. Περιλαμβάνει κόκκινες ραφές στις σέλες αναβάτη και συναναβάτη, κόκκινες λωρίδες στους τροχούς, βαμμένο κόκκινο υποπλαίσιο και πλαϊνά καπάκια ψυγείου.

ΜΑΣΚΑ

Η επιτομή της νέας δυναμικής του μπροστινού μέρους της Triumph Speed Triple είναι το ζευγάρι των χαρακτηριστικών προβολέων και η μάσκα που ενσωματώνει τον αεραγωγό ανάμεσα στα φώτα, δίνοντας χαμηλότερη πιο επιθετική εμφάνιση.

ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΑΚΡΩΝ ΤΙΜΟΝΙΟΥ

Η νέα Speed Triple διαθέτει ένα ζεύγος αλουμινένιων καθρεφτών που τοποθετούνται στα άκρα του τιμονιού, οι οποίοι όχι μόνο δίνουν βελτιωμένη οπίσθια ορατότητα αλλά επίσης βελτιώνουν το αιχμηρό, επιθετικό προφίλ της μοτοσυκλέτας.

ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ

Η νέα Speed Triple διαθέτει αεροδυναμικό ρεζερβουάρ με χαμηλό προφίλ για πλήρη ενσωμάτωση στην εμφάνιση της μοτοσυκλέτας. Με εργονομική σχεδίαση και κατασκευή από μέταλλο κατάλληλο για μαγνητικό tank bag.

ΚΑΠΑΚΙΑ ΨΥΓΕΙΟΥ

Ένα στενό ψυγείο δίνει στην Speed Triple λεπτό προφίλ στο εμπρός μέρος, ενώ τα αεροδυναμικά καπάκια του ψυγείου και η καρίνα (στάνταρ εξοπλισμός στην έκδοση R) προσθέτουν στην εμφάνιση της μοτοσυκλέτας.

ΔΙΠΛΗ ΣΕΛΑ

Η σέλα της νέας Triumph Speed Triple αποτελείται από δύο χωριστά κομμάτια, με επικέντρωση στην άνεση υου κάθε αναβάτη χωριστά. Η σέλα του αναβάτη έχει στενότερο προφίλ κατά 20χιλ εμπρός που βοηθά τον έλεγχο και βελτιώνει την εργονομία κατά τη στάση, είναι όμως πλέον και φαρδύτερη και πιο υποστηρικτική στο πίσω μέρος, καθιστώντας την ακόμη πιο άνετη. Τέλος, μία εξέχουσα λεπτομέρεια είναι το λογότυπο Triumph, το οποίο είναι χαραγμένο στη σέλα του συναναβάτη.

ΔΙΠΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΞΑΤΜΙΣΕΩΝ

Οι εξατμίσεις της νέας Triumph Speed Triple περνούν κάτω από τη σέλα, διαθέτουν μαύρο κάλυμμα και προστατευτικά θερμότητας από ανοδιωμένο αλουμίνιο, είναι ελαφριές και απίστευτα αποδοτικές, το καλύτερο όμως όλων είναι ότι ακούγονται εκπληκτικά.

Speed Triple ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ

Speed Triple S

14.290,00 € i

Speed Triple R

15.990,00 € i

Στάνταρ Εξοπλισμός

  • Νέος τρικύλινδρος κινητήρας με 104 νέα εξαρτήματα
  • Μονομπλόκ ακτινικές δαγκάνες Brembo
  • Προβολέας DRL
  • Βελτιωμένη δύναμη και ροπή απλωμένη σε όλη την κλίμακα τωνν στροφών
  • Ride By Wire
  • Υποβοηθούμενος συμπλέκτης
  • Απενεργοποιούμενο ABS
  • Απενεργοποιούμενο Σύστημα Ελέγχου Πρόσφυσης
  • 5 προγράμματα οδήγησης

Πρόσθετα στην Speed Triple S

  • Ελαφρύτερα πάνελ φέρινγκ carbon
  • Ανάρτηση Öhlins υψηλότερων προδιαγραφών
  • Καβαλέτα, αποστάτες, καπάκια άξονα ψαλιδιού και πίσω τροχού, τύπου 'billet', κατεργασμένα CNC
  • Κόκκινη λεπτομέρεια ‘R’ στη ραφή της σέλας, κόκκινο υποπλαίσιο και λωρίδες τροχών

Speed Triple S

14.290,00 € i

Speed Triple R

15.990,00 € i

Στάνταρ Εξοπλισμός

  • Νέος τρικύλινδρος κινητήρας με 104 νέα εξαρτήματα
  • Μονομπλόκ ακτινικές δαγκάνες Brembo
  • Προβολέας DRL
  • Βελτιωμένη δύναμη και ροπή απλωμένη σε όλη την κλίμακα τωνν στροφών
  • Ride By Wire
  • Υποβοηθούμενος συμπλέκτης
  • Απενεργοποιούμενο ABS
  • Απενεργοποιούμενο Σύστημα Ελέγχου Πρόσφυσης
  • 5 προγράμματα οδήγησης

Πρόσθετα στην Speed Triple S

  • Ελαφρύτερα πάνελ φέρινγκ carbon
  • Ανάρτηση Öhlins υψηλότερων προδιαγραφών
  • Καβαλέτα, αποστάτες, καπάκια άξονα ψαλιδιού και πίσω τροχού, τύπου 'billet', κατεργασμένα CNC
  • Κόκκινη λεπτομέρεια ‘R’ στη ραφή της σέλας, κόκκινο υποπλαίσιο και λωρίδες τροχών

Η τιμή είναι προτεινόμενη λιανική και περιλαμβάνει ειδικό τέλος ταξινόμησης, ΦΠΑ 23% και προετοιμασία. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποίησης τιμών οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προειδοποίηση.