Skip to main content

Street Triple

Reasons to Ride

Η Street Triple είναι η πιο εκρηκτική, συναρπαστική, ευέλικτη και καινοτόμα μοτοσυκλέτα street υψηλών επιδόσεων που έχουμε κατασκευάσει ποτέ. 

Προσφέροντας μια εθιστική αίσθηση στην καθημερινή οδήγηση και εκπληκτική απόδοση στην πίστα, η καρδιά της μοτοσυκλέτας χτυπά στους ρυθμούς του κινητήρα των 765 κ.εκ. που είναι εφοδιασμένες όλες οι αγωνιστικές μοτοσυκλέτες που συμμετέχουν στην κατηγορία Moto2™ του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος από το 2019.

Διατηρώντας τη φημισμένη ποιότητα, τον χαρακτήρα και το στυλ Street Triple, αυτή η νέα γκάμα Triple παρέχει περισσότερα σε όλους τους τομείς. Ακολουθούν δέκα λόγοι που οι ιδιοκτήτες της Street Triple είναι τόσο φανατικά συνδεδεμένοι μαζί της. 

 

 


1. ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΒΑΡΟΣ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΑΤΗΜΑ

Πιο ευέλικτες από ποτέ, οι νέες Street Triple διατηρούν τη θέση τους στην κορυφή, ως οι πιο ελαφριές μοτοσυκλέτες στην κατηγορία τους. Αυτή η μείωση βάρους, συνδυασμένη με τον νέο ισχυρότερο κινητήρα 765 κ.εκ. δημιούργησε μια εκπληκτική αναλογία μεταξύ ισχύος και βάρους, η οποία συμβάλει τα μέγιστα στις κορυφαίες επιδόσεις. Το νέο gullwing ψαλίδι σχεδιάστηκε ειδικά για τα μοντέλα Street Triple και παρέχει αυξημένη στρεπτική ακαμψία, η οποία συνδυάζεται με μείωση της πλευρικής ακαμψίας. Μεγιστοποιεί τη σταθερότητα των Street Triple στις υψηλές ταχύτητες, παρέχει εξαιρετικό κράτημα στις κλειστές στροφές και ακρίβεια στη συμπεριφορά του πλαισίου, στο δρόμο και την πίστα. 

2. ΥΨΗΛΟΤΕΡΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Η γκάμα Street Triple είναι εφοδιασμένη με υψηλότερων προδιαγραφών αναρτήσεις, οι οποίες σχεδιάστηκαν και ρυθμίστηκαν ειδικά για τα νέα μοντέλα. Η υψηλότερων προδιαγραφών Street Triple RS διαθέτει εξαιρετικής ποιότητας πιρούνι Showa big piston 41 χιλ. (ρυθμιζόμενο ως προς την προφόρτιση, την επαναφορά και την απόσβεση συμπίεσης) και πίσω ανάρτηση με αποκλειστικό μονό αμορτισέρ Öhlins STX40 με δοχείο αερίου. Η Street Triple S διαθέτει ανεστραμμένο πιρούνι 41 χιλ. της Showa με αυτόνομη λειτουργία του κάθε καλαμιού και διαδρομή που φτάνει στα 110 χιλ. Διαθέτει επίσης, μονό αμορτισέρ πίσω με δοχείο αερίου και σταδιακή ρύθμιση προφόρτισης.

3. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΧΥΣ ΠΕΔΗΣΗΣ 

 

Η γκάμα Street Triple διαθέτει υψηλότερων προδιαγραφών φρένα από τα μοντέλα της προηγούμενης γενιάς. Η Street Triple RS διαθέτει ακτινικές δαγκάνες 4 εμβόλων Brembo M50 μπροστά, ρυθμιζόμενη μανέτα φρένου και δαγκάνα 1 εμβόλου της Brembo πίσω. Η Street Triple S διαθέτει δαγκάνες 2 εμβόλων της Nissin μπροστά και δαγκάνα 1-εμβόλου της Brembo πίσω.

 

4. ΤΡΟΧΟΙ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

 

Σε όλα τα Street Triple έχουν τοποθετηθεί υψηλών προδιαγραφών ελαστικά που ταιριάζουν απόλυτα με τις επιδόσεις και τον σπορ χαρακτήρα τους. Η Street Triple RS διαθέτει κορυφαία ελαστικά Pirelli Diablo Supercorsa SP, τα οποία χαρακτηρίζονται από τέλεια απόδοση στο δρόμο και την πίστα. Η Street Triple S διαθέτει υψηλής ποιότητας ελαστικά Pirelli Diablo Rosso Corsa, τα οποία προσφέρουν εξαιρετικό κράτημα, καθώς και μεγάλη σταθερότητα και πρόσφυση στον δρόμο.

 

5. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ, ΡΟΠΗ & ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΣ 3-ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΗΧΟΣ

Βασισμένος στον φημισμένο κινητήρα Daytona 675, ο νέος κινητήρας των 765 κ.εκ. σχεδιάστηκε ειδικά, για να προσφέρει πολύ μεγάλη βελτίωση στην απόδοση και τη ροπή, ειδικά στις χαμηλές και μεσαίες στροφές  Η νέα ειδικά ρυθμισμένη ECU, η πιο ελεύθερη ροή της εξάτμισης και το ειδικό set-up για κάθε ένα από δύο μοντέλα, συνέβαλαν στη δημιουργία του πιο συναρπαστικού κινητήρα που τοποθετήθηκε ποτέ σε Street Triple.

 

6. ΜΙΑ STREET TRIPLE ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΣΟΥ

Δύο Street Triple για να επιλέξεις. Η κάθε μια, με μοναδικά επίπεδα ισχύος, απόδοσης και διαμόρφωσης αναρτήσεων, σχεδιάστηκε για να ταιριάξει στις απαιτήσεις του κάθε αναβάτη. Από την Street Triple S (σχεδιάστηκε για οδήγηση στο δρόμο) μέχρι και την Street Triple RS (η απόλυτη υψηλών επιδόσεων μοτοσυκλέτα street), κάθε μια παρέχει την έντονη προσωπικότητα και την ευκολία στην οδήγηση, που έχουν επιφέρει μεγάλη φήμη στην Street Triple.

7. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ, ΠΙΟ ΚΟΦΤΕΡΟ ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ 

Η γκάμα Street Triple μεταφέρει το μοναδικό δυναμικό στυλ των προηγούμενων μοντέλων σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, με πιο επιθετικό χαρακτήρα, βελτιωμένες σύγχρονες γραμμές, νέο κοστούμι, πιο σπορ διθέσια σέλα και τα υψηλότερα επίπεδα φινιρίσματος. Η σχεδίαση είναι σύγχρονη με εκπληκτικές λεπτομέρειες, στις οποίες περιλαμβάνονται νέα καλύμματα ψυγείου, βελτιωμένα φτερά και πίσω πάνελ.  Ο ανεμοθώρακας είναι στα εργοστασιακά χρώματα, έχει ενσωματωμένη εισαγωγή αέρα και στην περίπτωση της Street Triple S είναι σχεδιασμένος για οδήγηση στο δρόμο και προσφέρει μεγαλύτερη προστασία από τον αέρα. Το μοντέλο RS διαθέτει ακόμη πιο υψηλής ποιότητας φινίρισμα με καρίνα και κάλυμμα σέλας συνεπιβάτη στα εργοστασιακά χρώματα. Διαθέτει επίσης στον βασικό εξοπλισμό, οδηγό αλυσίδας και σέλα συνεπιβάτη που αλλάζει εύκολα.  

8. ΠΙΟ ΣΠΟΡ ΣΕΛΑ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ & ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Οι νέες Street Triple έχουν πιο δυναμική, σπορ σέλα που αντλεί έμπνευση από τις Daytona R και Speed Triple, χωρίς κανένα συμβιβασμό σε ότι αφορά την άνεση.  Η Street Triple RS διαθέτει υψηλής ποιότητας ραφή και λογότυπο Triumph.  Διαθέτει επίσης, ποιοτικές λεπτομέρειες, στις οποίες περιλαμβάνονται προστατευτικά στις φτέρνες και σφυρήλατες βάσεις για τα μαρσπιέ του συνεπιβάτη. Το πλαίσιο, το υποπλαίσιο και το ψαλίδι της Street Triple S είναι μαύρα και έχουν υποστεί επεξεργασία αμμοβολής. Η RS διαθέτει επίσης, ένα ολοκαίνουριο πίσω υποπλαίσιο από ματ αλουμίνιο.

 

 

9. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΙΧΜΗΣ

Οι νέες Street Triple είναι εφοδιασμένες με κορυφαία τεχνολογία. Και οι δύο  σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν την πιο συναρπαστική οδήγηση που είχε ποτέ μια Street Triple, με μέχρι και πέντε riding modes, νέο σύστημα ride-by-wire, ABS, και έλεγχο πρόσφυσης με διακόπτη απενεργοποίησης, καθώς και πλήρως έγχρωμη οθόνη οργάνων 5” TFT, LED DRL* προβολείς (RS), quickshifter και χρονόμετρο για την RS. Οι νέες new Street Triple θέτουν εντελώς νέα δεδομένα.  

*Η λειτουργία DRL δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις χώρες, παρακαλούμε να ενημερώνεστε από τους τοπικούς αντιπροσώπους.

10. ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Δημιούργησε τη δική σου αποκλειστική Street Triple με μια ευρεία γκάμα περισσότερων από 60 αξεσουάρ κορυφαίας ποιότητας, τα οποία σχεδιάστηκαν παράλληλα με τη μοτοσυκλέτα, για να βελτιωθεί η λειτουργία και το στυλ και για να ταιριάξει απόλυτα στη δική σου αισθητική. 

 

Street Triple

REQUEST A TEST RIDE