Skip to main content

STREET TRIPLE

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Triumph Street Triple motorcycle going round racetrack bend

 

ΟΘΟΝΗ TFT

 

Η Street Triple RS διαθέτει μια πλήρως έγχρωμη οθόνη οργάνων 5” TFT με ρύθμιση γωνίας θέασης, για πρόσβαση στην τεχνολογία αιχμής που σχεδιάστηκε με επίκεντρο τον αναβάτη και είναι διαθέσιμη μέσω του ενσωματωμένου υπολογιστή.

Υπάρχουν έξι διαφορετικά στυλ οθόνης για να επιλέξεις και το κάθε ένα αλλάζει τη διάταξη των πληροφοριών. Συνδέονται με τα riding modes, με τα στυλ για τα ‘Sport’ και ‘Track’ modes να εστιάζουν στο στροφόμετρο και την επιλεγμένη σχέση στο κιβώτιο. Τα στυλ για τα ‘Road’ και ‘Rain’ modes εστιάζουν στο ταχύμετρο.

Για να εξασφαλιστεί η αξιοπιστία της οθόνης σε όλες τις καιρικές συνθήκες και σε κάθε ποιότητας φωτισμό, κάθε ένα από τα τρία στυλ μπορεί να επιλεγεί με υψηλή ή αυτόματη αντίθεση, η οποία χρησιμοποιεί έναν ενσωματωμένο αισθητήρα φωτισμού, για την αυτόματη επιλογή της πιο κατάλληλης ρύθμισης. Ο αναβάτης μπορεί να αλλάξει την αντίθεση εύκολα και εν κινήσει, μέσω του δίσκου πληροφοριών που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης.

Η Street Triple S διαθέτει πλήρως αναβαθμισμένη οθόνη οργάνων LCD που επιτρέπει την επιλογή των riding modes σε στάση ή εν κινήσει, καθώς και την πρόσβαση σε βασικές πληροφορίες του ενσωματωμένου υπολογιστή. Περιλαμβάνονται οδόμετρο, μετρητής καυσίμου, μετρητής ταξιδιού και απόσταση ταξιδιού.  

 

 

RIDE-BY-WIRE

Το ride-by-wire γκάζι των μοντέλων Street Triple παρέχει άμεση απόκριση ακριβείας, με βελτιωμένη μετάβαση on/off του γκαζιού.  Επιτρέπει επίσης, διαφορετικές χαρτογραφήσεις γκαζιού, οι οποίες σε συνδυασμό με τις ρυθμίσεις του ABS και του ελέγχου πρόσφυσης, παρέχουν μέχρι και 5 riding modes κατ’ επιλογή.

 

QUICKSHIFTER

Η Street Triple RS διαθέτει σύστημα γρήγορης αλλαγής ταχυτήτων, το οποίο επιτρέπει ανεβάσματα ταχυτήτων χωρίς τη χρήση συμπλέκτη έως και 2,5 φορές ταχύτερα από τον χρόνο που θα χρειαστεί ένας έμπειρος αναβάτης για να αλλάξει ταχύτητα με συμβατικό συμπλέκτη.  Το σύστημα είναι διαθέσιμο στον προαιρετικό εξοπλισμό για το μοντέλο Street Triple S).

 

 

RIDING MODES

 

Συνδεδεμένα με το σύστημα ride-by-wire, τα μοντέλα Street Triple προσφέρουν πολύ καλύτερο έλεγχο μέσω των riding modes.  Η ρύθμιση της απόκρισης στο γκάζι, του ABS και του ελέγχου πρόσφυσης γίνονται με το πάτημα ενός κουμπιού, με τη μοτοσυκλέτα σε στάση ή εν κινήσει.  

Η Street Triple S διαθέτει 2 riding modes; ‘Road’ και ‘Rain’, ενώ η Street Triple RS διαθέτει 5 modes συνολικά, με την προσθήκη των ‘Sport’, ‘Track’ και του ‘Rider’ mode που προγραμματίζεται από τον αναβάτη. 

 

 

Triumph Street Triple motorcycle cornering around bend on race track

 

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ

 

Ο υψηλών προδιαγραφών υπολογιστής της Street Triple RS παρέχει στον αναβάτη, πρόσβαση σε βασικές πληροφορίες μέσω της οθόνης TFT. 

Εμφανίζονται διαρκώς οι ενδείξεις ταχύμετρου, στροφόμετρου, riding mode, επιλεγμένης σχέσης στο κιβώτιο, μετρητή καυσίμου, ρολογιού και θερμοκρασίας περιβάλλοντος.

Επιπλέον πληροφορίες εμφανίζονται στον δίσκο πληροφοριών που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης. Περιλαμβάνονται δύο μετρητές ταξιδιού, μέση και στιγμιαία κατανάλωση καυσίμου, απόσταση από κενό ρεζερβουάρ, επιλογή riding mode, ρύθμιση αντίθεσης οθόνης, πληροφορία επόμενης προγραμματισμένης συντήρησης και σύμβολο προειδοποίησης.  

 

 

ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΜΕ JOYSTICK 5 ΘΕΣΕΩΝ

 

Για την πλοήγηση στα νέα όργανα της Street Triple RS υπάρχουν διακόπτες με ένα καινοτόμο joystick 5 θέσεων, που έχει σχεδιαστεί εργονομικά για ευκολία στη χρήση, σε στάση ή εν κινήσει. 

 

ABS

Το σύστημα αντιμπλοκαρίσματος των τροχών κατασκευάστηκε από την Continental και φέρνει νέα επίπεδα ελέγχου σε όλα τα μοντέλα.  Το ABS διαθέτει διακόπτη απενεργοποίησης για το μοντέλο Street Triple RS, ο οποίος λειτουργεί μέσω του riding mode ‘Rider που προγραμματίζεται από τον αναβάτη. Το ABS μπορεί να ρυθμιστεί για προσαρμογή στα επιλεγμένα modes ή να απενεργοποιηθεί.

 

 

ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ DRL

 

Τα μοντέλα Street Triple διαθέτουν προβολείς που σχεδιάστηκαν για να συμβάλλουν στην επιθετική εμφάνιση των μοτοσυκλετών. 

Η Street Triple RS διαθέτει εξαιρετικής απόδοσης φώτα ημέρας LED (Daytime Running Lights - DRL*), τα οποία είναι ενσωματωμένα στους προβολείς και  προσφέρουν ένα νέο προφίλ που τραβάει τα βλέμματα και παρέχουν χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, για μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Τα DRL είναι φωτεινότερα κατά 28 φορές από του μοντέλου προηγούμενης γενιάς. 

Η Street Triple S διαθέτει νέους προβολείς με φώτα θέσης LED, που είναι 4,6 φορές φωτεινότερα από τα φώτα θέσης του προηγούμενου μοντέλου.

*Η λειτουργία DRL δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις χώρες. Παρακαλούμε να ενημερώνεστε από τους τοπικούς αντιπροσώπους.

 

 

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΣΦΥΣΗΣ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Ο έλεγχος πρόσφυσης διαθέτει διακόπτη απενεργοποίησης και προσαρμόζει την ισχύ και τη ροπή, μόλις ανιχνευτεί απώλεια πρόσφυσης, μεγιστοποιώντας την ασφάλεια και τον έλεγχο.

ΜΟΝΤΕΛΟ RS

Ελέγχεται μέσω του riding mode ‘Rider’ το οποίο προγραμματίζεται από τον αναβάτη, με την επιλογή της επιθυμητής ρύθμισης ελέγχου πρόσφυσης – ‘Road’, ‘Rain’, ‘Sport’, ‘Track’ ή ‘off’ (Rider, προγραμματιζόμενο από τον αναβάτη).

ΜΟΝΤΕΛΟ S

Ο έλεγχος πρόσφυσης ελέγχεται μέσω του μενού της οθόνης οργάνων, με την επιλογή των ‘Road’ ή ‘Rain’ riding modes. Κάθε ένα έχει προ-εγκατεστημένη τη δική του ειδική ρύθμιση.

Street Triple

REQUEST A TEST RIDE