Skip to main content

Triumph Factory Custom

ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ CUSTOM ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ

Supercharged Bobber

 

 

 

Η νέα ιστορία Triumph Factory Custom αντιπροσωπεύει τις πιο όμορφες, αποκλειστικές και επιθυμητές μοτοσικλέτες που έχουμε κατασκευάσει ποτέ. Σχεδιασμένες και κατασκευασμένες με πολύ υψηλές προδιαγραφές και φινίρισμα, αυτές οι μοτοσυκλέτες είναι εξαιρετικά περιορισμένες εκδόσεις, εμπνευσμένες από το πάθος μας για την παγκόσμια custom σκηνή. Είναι οι κορυφαίες στον κόσμο custom μοτοσυκλέτες, με εκπληκτικά επίπεδα απόδοσης, εξοπλισμού και τεχνολογίας.

Η αναβάθμιση του τρόπου με τον οποίο δημιουργούνται οι μοτοσυκλέτες ήταν πάντα ένα σημαντικό μέρος της επιτυχίας της Triumph από το 1902, από την πρώτη ιστορική Triumph No1 με τους πρωτοποριακούς παράλληλους 2-κύλινδρους κινητήρες του Edward Turner, μέχρι τον ανατριχιαστικό 3-κύλινδρο των 765κ.εκ. της Moto2 ™.

Αυτή είναι η ιστορία του τρόπου με τον οποίο προχωρήσαμε στην τελευταία μας προσέγγιση, σε ότι αφορά τον σχεδιασμό και την κατασκευή custom special μοτοσυκλετών. Αυτός είναι ο τρόπος, που το concept Triumph Factory Custom έγινε πραγματικότητα.

 

 

 

 

 

Triumph Custom Fuel TanksΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ SPECIAL CUSTOM 

Η Triumph Motorcycles συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στο σχεδιασμό, τη μηχανολογία, τις δοκιμές και τη χειροποίητη κατασκευή μοτοσυκλετών που δίνουν στους μοτοσυκλετιστές την αφετηρία για μια τέλεια οδηγική εμπειρία. Η δημιουργία μιας προσωπικής custom μοτοσυκλέτας είναι μια φιλοδοξία που πολλοί ιδιοκτήτες Triumph έχουν αγκαλιάσει. Για το λόγο αυτό, πάνω από το 80% των αναβατών Street Twin έχουν επιλέξει να προσαρμόσουν τη μοτοσυκλέτα τους, ενώ και η τελευταία Bonneville Speedmaster συνοδεύεται από μια γνήσια σειρά αξεσουάρ που αριθμεί πάνω από 130 είδη.

Αυτό το ήθος δημιουργικότητας και εξατομίκευσης επέτρεψε σε μια ολόκληρη νέα γενιά ιδιοκτητών Triumph να δημιουργήσουν τη δική τους custom μοτοσυκλέτα, διατηρώντας ταυτόχρονα την εκπληκτική ομορφιά και τον αυθεντικό χαρακτήρα μιας μοτοσυκλέτας επιδόσεων. Αυτός είναι ο ενθουσιασμός που νοιώσαμε το 2014, ο οποίος συνεχίζει να μας οδηγεί μέχρι σήμερα.

 
 

 

 

ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ FACTORY CUSTOM ΤΟΥ 2014

                                                                                                                                                                                          

Triumph Bobber Custom

ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Υποστηριζόμενη από σημαντικές εξειδικευμένες γνώσεις και βελτιωμένες ικανότητες, το 2014 προέκυψε μια πρόκληση στο εργοστάσιο της Triumph Motorcycles στο Hinckley, όπου η κοινότητα των σχεδιαστών και μηχανικών μας, που ήταν ήδη παθιασμένοι customisers, ανέλαβε να πραγματοποιήσει την υπέρτατη κατασκευή custom της Triumph. Δύο ομάδες σχηματίστηκαν και δύο πλήρως λειτουργικά πρωτότυπα σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν επιμελώς με το χέρι.

TFC 2 Scrambler custom build

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ TFC 1 ΚΑΙ TFC 2

Το αποτέλεσμα ήταν δύο από τις πιο όμορφες Triumph που δημιουργήθηκαν ποτέ, μια Bobber και μια Scrambler, γνωστές ως TFC 1 και TFC 2 αντίστοιχα. Και οι δύο παρουσιάζουν εκπληκτικές καινοτομίες custom μηχανικής, εξαιρετικές γραμμές και μια αισθητική που τονίζει τις απίστευτες δυνατότητες των custom μοτοσυκλετών που κατασκευάζονται από την Triumph. Αυτές οι όμορφες δημιουργίες ενίσχυσαν το πάθος μας για το customizing και οι TFC 1 και TFC 2 προανήγγειλαν την έναρξη μιας συναρπαστικής νέας προσέγγισης στις εργοστασιακές custom της Triumph.CUSTOM ΕΜΠΝΕΥΣΗ

Εμπνευσμένοι από αυτές τις χειροποίητες custom επιτυχίες, καθώς και από την τεράστια ανάπτυξη της δικής μας σειράς modern classics και της retro custom κατηγορίας, για πολλά χρόνια οδηγούμε τις εξελίξεις σε ότι αφορά τη δυνατότητα προσωπικών επεμβάσεων, με τις μοτοσυκλέτες Triumph να αποτελούν την αφετηρία για αμέτρητες εκπληκτικές δημιουργίες. Το παγκόσμιο ενδιαφέρον για τις ειδικές προτάσεις custom της Triumph συνεχίζει να αυξάνεται κάθε χρόνο και τα πολλά παραδείγματα μεμονωμένων δημιουργιών που έχουμε κατασκευάσει στο εργοστάσιό μας για τους φίλους της Triumph, συνεχίζουν να επιδεικνύουν το διαρκή πάθος μας για την τέχνη της μοτοσικλέτας.

 

ΕΠΙΔΕΙΞΗ CUSTOM SPECIALS

                                                                                                                                                                         

Triumph custom builds and tanks in the Triumph Factory Visitor Experience

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ TRIUMPH

Μοιραζόμαστε ένα ατελείωτο πάθος με τους πελάτες μας, για την αναζήτηση της τέλειας custom μοτοσυκλέτας, όπως είναι εμφανές στις προθήκες των custom μοτοσυκλετών και των χειροποίητα βαμμένων ρεζερβούαρ που υπάρχουν στο τμήμα Εμπειρίας Επισκεπτών στο Hinckley, το οποίο άνοιξε το 2017. Εκτός από συναρπαστικές special μοτοσυκλέτες Triumph κατασκευαστών custom από όλο τον κόσμο, το τμήμα Εμπειρίας Επισκεπτών του εργοστασίου φιλοξενεί πολλά δείγματα του δημιουργικού και μηχανολογικού πάθους της δικής μας εργοστασιακής ομάδας, από τις μικρότερες πινελιές έως τις πιο εκπληκτικές μεταμορφώσεις.ΝΕΕΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΕΣ TRIUMPH CUSTOM 

Έχουμε αποδείξει το πάθος και την εμπειρία μας στο customizing σε πολλές κατασκευές μοτοσυκλετών τα τελευταία χρόνια. Τώρα, σε μια γνήσια γιορτή της μοτοσυκλέτας, η νέα TFC πρότασή μας από όμορφες δημιουργίες περιορισμένης παραγωγής καταδεικνύει τη μοναδική δυνατότητα custom σχεδιασμού της Triumph, για τη δημιουργία παγκόσμιας κλάσης μοτοσυκλετών. Κάθε μια από αυτές, προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο προδιαγραφών, απόδοσης, χειροποίητου σχεδιασμού, λεπτομερειών και φινιρίσματος που έχουμε αξιοποιήσει ποτέ.