ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ TRIUMPH

  Όταν καβαλάς την Triumph σου και ακούς το βρυχηθμό του κινητήρα από κάτω σου, πολλά από τα εξαρτήματα της μοτοσυκλέτας σου υποβάλλονται σε πιέσεις και εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες. Τα Γνήσια Ανταλλακτικά Triumph έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν αυτές τις ακραίες συνθήκες.

  Κάθε ένα από τα 30,000 Γνήσια Ανταλλακτικά μας έρχεται με ένα 2 χρόνια* εγγύηση απεριόριστων χιλιομέτρων, ανεξάρτητα από την ηλικία της μοτοσυκλέτας σου. Κάθε άνταλλακτικό υφίσταται τον ίδιο ενδελεχή έλεγχο, που περνούν οι μοτοσυκλέτες μας. Σου προσφέρουμε μόνο ανταλλακτικά τα οποία έχουν σχεδιαστεί για τη μοτοσυκλέτα σου, δίνοντάς σου την εμπιστοσύνη να την οδηγήσεις με τον τρόπο που θέλεις.
  *Δες τους Όρους και Προϋποθέσεις

  ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΣΕΡΒΙΣ

  Υπάρχει πολλά σε εξέλιξη την ώρα που οδηγείς την Triumph σου. Καθώς χάνεσαι μέσα στον ήχο και την αίσθηση της μοτοσυκλέτας τα τακάκια σου, στα διαστήματα που χρησιμοποιούνται, φτάνουν τους 600 ° C και μετά από 10.000 χιλιόμετρα το φίλτρο λαδιού σου θα έχει φιλτράρει περίπου 150.000 λίτρα λιπαντικού.

  Η ποιότητα των εξαρτημάτων έχει μεγάλη επίδραση στην ποιότητα της βόλτα σου. Τα ανταλλακτικά σέρβις είναι κομβικής σημασίας για τη λειτουργία της μοτοσυκλέτας σου, με τακτικά σέρβις να συνιστούνται για να να διασφαλιστεί ότι όλα τα μέρη λειτουργούν σωστά και με ασφάλεια. Είναι σημαντικό να τοποθετείς Γνήσια Ανταλλακτικά Triumph, καθώς είναι τα μόνα που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί για τη μοτοσυκλέτα σου.

  Αφού το ποδήλατό σας συντηρούνται τακτικά από τον τοπικό Triumph Εκπαιδευμένοι Τεχνικός σας εξασφαλίζει ότι, παρά την πίεση που υφίσταται το ποδήλατό σας, θα εκτελέσει με τον καλύτερο των δυνατοτήτων του με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο. Επιτρέποντάς σας να επικεντρωθεί στην βόλτα σας.

  Το να συντηρείς τη μοτοσυκλέτα σου τακτικά στον τοπικό τεχνικό Triumph εξασφαλίζει ότι, παρόλες τις πιέσεις που δέχεται η μοτοσυκλέτα σου, θα αποδώσει τα μέγιστα δυνατά με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να αφοσιωθείς στη βόλτα σου.

  Castrol

  Καθώς η εμμονή μας με την ποιότητα συνεχίζεται, εγκρίναμε την Castrol ως τον προτεινόμενο προμηθευτή λιπαντικών, γεγονός που φέρνει κοντά δύο θρυλικές μάρκες που έχουν γράψει ιστορία στην μοτοσυκλέτα.

  Το Castrol είναι το μόνο λιπαντικό που αναπτύχθηκε ειδικά για χρήση μοτοσικλέτας και, ως αποκλειστικός συνεργάτης λιπαντικού για την Triumph, η Castrol έχει ανταποκριθεί και ξεπεράσει τα απαιτητικά πρότυπα της Triumph στη μηχανολογία, τον έλεγχο και την αξιολόγηση. Η Triumph πάντα δεσμευόταν για την εξέλιξη των προϊόντων της, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό και για την Castrol.

  Ως εκ τούτου, τα προϊόντα της Triumph είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο για την ποιότητα, την αξιοπιστία και την απόδοσή τους. Μαζί με μηχανολογική υπεροχή της Castrol, αυτό παρέχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα για πολλές από τις συναρπαστικές νέες εξελίξεις που σχεδιάζονται με την ομάδα της Triumph.

  Η Castrol έχει επίσης αναπτύξει την τεχνολογία Trizone ™ για να εξασφαλίσει ότι παίρνεις τη μέγιστη απελευθέρωση ενέργειας, σε συνδυασμό με την καλύτερη προστασία για τη μοτοσυκλέτα σου. Αυτό σημαίνει ανώτερη οδηγική εμπειρία για κάθε αναβάτη , σε κάθε περίσταση.

   

  ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

  Ως έναν αναβάτης, ξέρεις ότι δεν είναι όλα τα ελαστικά είναι το ίδιο. Όντας το μόνο μέρος της μοτοσυκλέτας που βρίσκεται σε επαφή με το έδαφος, τα σωστά ελαστικά μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη βόλτα σας αυξάνοντας την πρόσφυση, που με τη σειρά της βελτιώνει την πέδηση, την κατευθυντικότητα και τη συνολική ασφάλειά σου.

  Αυτό το ήξερες;

  • Μετά την τοποθέτηση νέων ελαστικών, θα πρέπει να οδηγείς προσεκτικά για τουλάχιστον τα πρώτα 160 χιλιόμετρα. Το στρώσιμο των ελαστικών είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την ασφάλεια και συνιστάται ότι τα ελαστικά δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται υπό πλήρη ταχύτητα ή δύναμη για τα πρώτα 160 χιλιόμετρα.
  • Περίπου 70% του παγκοσμίου Carbon Black pigment χρησιμοποιείται για την παραγωγή ελαστικών.
  • Είναι σημαντικό να μην παραφουσκώνεις τα ελαστικά καθώς αυξάνεται η πίεσή τους όταν είναι ζεστά.
  • Τα ξεφούσκωτα λάστιχα δεν επηρεάζουν μόνο την οδική συμπεριφορά, αλλά μπορεί επίσης να αυξήσουν την κατανάλωση καυσίμου. 
  • Η συντηρητική οδήγησης συμβάλει στη διατήρηση των ελαστικών.

  Προβολή Επιλογέα Ελαστικών εδώ

  Τα αποτελέσματα αυτά είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ και ΠΡΙΝ αγοράσεις ελαστικά, θα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΣ έναν αντιπρόσωπο Triumph, ώστε να ελέγξεις τους τεχνικούς και νομικούς περιορισμούς που ενδέχεται να αποτελέσουν εμπόδιο για την προτεινόμενη αντικατάσταση.