Skip to main content

TIGER 1200

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΙΧΜΗΣ

 

Η σειρά 1200 XC και XR αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο στην 80-ετή ιστορία της Tiger, με τεχνολογία των υψηλότερων προδιαγραφών που υπήρξαν ποτέ σε μια Tiger, η οποία σχεδιάστηκε για να εξοπλίσει τις πιο επικές, συναρπαστικές, δυναμικές και ολοκληρωμένες μοτοσυκλέτες που έχουμε κατασκευάσει ποτέ.

 

Tiger 1200 TFT

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ TIGER 1200

Η γκάμα Tiger 1200 προσφέρει την απόλυτη κορυφή σε ότι αφορά τις δυνατότητες Tiger. Στην πραγματικότητα, καμία άλλη Tiger δεν είχε ποτέ αυτό το επίπεδο προηγμένης τεχνολογίας.

Το αποτέλεσμα είναι μοναδικά χαρακτηριστικά και κορυφαία τεχνολογία που συνθέτουν μια απίστευτα αποδοτική adventure μοτοσυκλέτα, την οποία μπορείς να οδηγήσεις πέρα από την άσφαλτο με σιγουριά και αυτοπεποίθηση, ενώ ταυτόχρονα παρέχει όλα όσα θα χρειαστείς για να μεγιστοποιήσεις την οδηγική απόλαυση στο δρόμο.

Τα μοντέλα Tiger 1200 XR και XC σχεδιάστηκαν για να βελτιώσουν την οδήγηση στο μέγιστο βαθμό και να προσφέρουν την απόλυτη κορυφή σε ότι αφορά την άνεση, τις δυνατότητες και τον έλεγχο.

 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ TIGER 1200 XC

Μια σειρά από τεχνολογικές εξελίξεις στη σειρά 1200 XC, ανοίγει έναν κόσμο συναρπαστικών εμπειριών πέρα από την άσφαλτο, ο οποίος σε καλεί να τον ανακαλύψεις και να τον κατακτήσεις. Έτσι, όταν είσαι έτοιμος να αφήσεις πίσω την καθημερινότητα, θα βρεις το τέλειο μέσο εξερεύνησης, μέσα από τη σειρά Tiger 1200 XC.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ TIGER 1200 XR

Η τεραστίων δυνατοτήτων, πρωτοποριακή και πλήρως εξοπλισμένη σειρά Tiger 1200 XR κάνει την κάθε διαδρομή, επική αλλά και ξεκούραστη. Αν αναζητάς μια ομαλή και παράλληλα δυναμική μοτοσυκλέτα με κορυφαία τεχνολογία  για συναρπαστικές εξερευνήσεις πέρα από κάθε τι το συνηθισμένο, η σειρά 1200 XR είναι η τέλεια επιλογή σου.

 

 

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η σειρά Tiger 1200 είναι εξοπλισμένη με την πιο εξελιγμένη τεχνολογία που έχει υπάρξει σε οποιαδήποτε γκάμα της Triumph, με συναρπαστικά χαρακτηριστικά όπως είναι τα προσαρμοζόμενα φώτα στροφής που προσφέρουν βελτιωμένη ορατότητα και σιγουριά κατά τη διάρκεια των στροφών. Διαθέτει επίσης, ρυθμιζόμενη οθόνη οργάνων TFT για άμεση πληροφόρηση κατά την οδήγηση και γκάζι ride-by-wire με έως και έξι προγράμματα οδήγησης που ταιριάζουν σε κάθε περιβάλλον και σε κάθε στυλ οδήγησης. Περιλαμβάνονται τα προγράμματα 'Road', 'Rain', 'Off-road', 'Sport', 'Rider που προσαρμόζεται από τον αναβάτη, καθώς και το' Off-Road Pro " που προσφέρει μια πολύ προηγμένη off-road διαμόρφωση, απενεργοποιώντας το ABS και τον έλεγχο πρόσφυσης. Οι διακόπτες με οπίσθιο φωτισμό και το joystick 5 κατευθύνσεων παρέχουν εύκολο έλεγχο με ένα δάκτυλο του χεριού, καθιστώντας πιο εύκολη την πρόσβαση σε πληθώρα πληροφοριών. Ο οπίσθιος φωτισμός εξασφαλίζει ευκολία και μέγιστη ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το σύστημα υποβοήθησης αλλαγής ταχυτήτων Triumph Shift Assist επιτρέπει ανεβάσματα και κατεβάσματα σχέσεων χωρίς τη χρήση της μανέτας συμπλέκτη. Η ανάφλεξη χωρίς κλειδί βελτιώνει την ευκολία χρήσης και την ασφάλεια. Ο πλήρης φωτισμός LED παρέχει μέγιστη ορατότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας, με LED προβολέα, πίσω φως, φλας, φώτα ημέρας (DRL *) και βοηθητικά φώτα.

 

Οθόνη TFT με ρύθμιση της γωνίας θέασης, καθώς και ευανάγνωστα και διαισθητικά μενού που επιτρέπουν γρήγορη πρόσβαση μέσω των εργονομικά σχεδιασμένων διακοπτών, στην προηγμένη τεχνολογία που εστιάζει στον αναβάτη, η οποία παρέχεται από τον υπολογιστή που έχει ενσωματωθεί στη μοτοσυκλέτα.

Έως και έξι διαφορετικά ευανάγνωστα στυλ οθόνης, με ρυθμίσεις διαμόρφωσης που μπορεί να επιλέξει ο αναβάτης, ακόμα και εν κινήσει. Ο ενσωματωμένος αισθητήρας εξωτερικού φωτισμού παρέχει αυτόματα την καλύτερη δυνατή εμφάνιση των πληροφοριών σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΙΧΜΗΣ

Η εξαιρετική τεχνολογία αιχμής της Tiger 1200 περιλαμβάνει: Ημι-ενεργό σύστημα ανάρτησης Triumph (TSAS) που επιτρέπει στον αναβάτη να ελέγχει ηλεκτρονικά τη λειτουργία της, με αυτόματη απόσβεση στην μπροστινή και την πίσω ανάρτηση και αυτόματα προσαρμοζόμενες ρυθμίσεις προφόρτισης, ανάλογα με τον σωματότυπο του αναβάτη και το φορτίο που μεταφέρεται στη μοτοσυκλέτα. Το βέλτιστης κλίσης ABS προσαρμόζει αυτόματα το επίπεδο λειτουργίας του, ώστε να εξασφαλίζεται το ιδανικό φρενάρισμα, ανεξάρτητα από την γωνία κλίσης της μοτοσυκλέτας. Ο βέλτιστης κλίσης έλεγχος πρόσφυσης προσαρμόζει αυτόματα το επίπεδο ελέγχου ανεξάρτητα από τη γωνία κλίσης. Το Hill Hold εμποδίζει την κύλιση της μοτοσυκλέτας προς τα πίσω κατά τη διάρκεια εκκίνησης σε απότομη ανηφόρα. Ο ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενος ανεμοθώρακας παρέχει μεγαλύτερη άνεση και προστασία από τον αέρα. Το cruise control βελτιώθηκε και εξασφαλίζει ακόμα πιο εύκολη χρήση κατά την οδήγηση. Τα θερμαινόμενα γκριπ συνοδεύονται από ένα πιο διαισθητικό, έξυπνο και άμεσα προσβάσιμο κουμπί. Η θερμαινόμενη σέλα διαθέτει ανεξάρτητη ρύθμιση για τον οδηγό και τον συνεπιβάτη. Οι πρίζες USB και 12v επιτρέπουν την εύκολη φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών εν κινήσει ή την προσαρμογή πρόσθετων ηλεκτρικών αξεσουάρ.

 

Η ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ TIGER ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Η περιπέτεια πρόκειται να γίνει ακόμη πιο επική.