Skip to main content

TIGER 1200

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΙΧΜΗΣ

 

Η γκάμα 1200 XC και XR αποτελεί ένα συγκλονιστικό σταθμό στην απίστευτη ιστορία 80 χρόνων της Tiger, με τα υψηλότερα επίπεδα τεχνολογίας για τον αναβάτη που υπήρξαν ποτέ. Κάθε λειτουργία σχεδιάστηκε ειδικά για τη δημιουργία της πιο επικής και συναρπαστικής σειράς μοτοσυκλετών που έχει κατασκευάσει ποτέ η Triumph.

 

Tiger 1200 TFT

TIGER 1200 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η γκάμα Tiger 1200 παρέχει ότι το καλύτερο στις δυνατότητες μιας Tiger. Στην πραγματικότητα, καμία άλλη Tiger δεν έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο προηγμένης τεχνολογίας.

Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά μοτοσυκλετών με αποκλειστικά χαρακτηριστικά και τεχνολογία αιχμής που δημιουργούν την πιο αποδοτική γκάμα adventure μοντέλων, που θα οδηγήσεις στο χώμα με μεγάλη αυτοπεποίθηση, αλλά και θα την απολαύσεις στην άσφαλτο, με μεγάλη άνεση και ασφάλεια.

Η γκάμα Tiger 1200 XR και XC σχεδιάστηκε ειδικά, για να προσφέρει την απόλυτη αίσθηση στην οδήγηση με πολύ μεγάλες ανέσεις, δυνατότητες και ιδανικό έλεγχο.

 

TIGER 1200 XC ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μια σειρά από προηγμένες τεχνολογικές προσθήκες που έγιναν στην γκάμα 1200 XC, ανοίγει έναν εντελώς νέο κόσμο συναρπαστικών off-road εμπειριών, για να ανακαλύψεις και να κατακτήσεις. Λοιπόν, όταν είσαι έτοιμος να αφήσεις πίσω σου τη ρουτίνα, θα βρεις το κατάλληλο μέσο εξερεύνησης, μέσα από την γκάμα Tiger 1200 XC.

TIGER 1200 XR ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η απεριόριστων δυνατοτήτων, καινοτόμα και πλήρως εξοπλισμένη γκάμα Tiger 1200 XR κάνει το κάθε επικό ταξίδι, εύκολο όσο ποτέ. Αν αναζητάς  συναρπαστικές εντός δρόμου περιπέτειες με ευκολία, άνεση και άφθονη τεχνολογία, η γκάμα 1200 XR είναι η ιδανική επιλογή σου.


 

ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η γκάμα Tiger 1200 είναι εφοδιασμένη με περισσότερη προηγμένη τεχνολογία από κάθε άλλη γκάμα μοτοσυκλετών Triumph που έχει υπάρξει ποτέ, με εντυπωσιακά νέα χαρακτηριστικά που εστιάζουν στον αναβάτη, στα οποία περιλαμβάνονται: Προσαρμοζόμενα φώτα στροφής που παρέχουν βελτιωμένη ορατότητα. Ρυθμιζόμενη πλήρως έγχρωμη οθόνη οργάνων TFT με πληρέστατες ενδείξεις. Ride-by-wire γκάζι με έως και 6 riding modes για πλήρη προσαρμογή σε όλες τις συνθήκες. Περιλαμβάνονται τα modes ‘Road’, 'Rain', 'Off-road', ‘Sport’, ‘Rider’  (που προγραμματίζεται από τον αναβάτη) και το ολοκαίνουριο ‘Off-Road Pro’ riding mode που προσφέρει μια πιο προηγμένη off-road διαμόρφωση, απενεργοποιώντας τα συστήματα ABS και ελέγχου πρόσφυσης. Διακόπτες με οπίσθιο φωτισμό και joystick 5 θέσεων, για εύκολο χειρισμό με ένα δάκτυλο του χεριού. Λοιπόν, τώρα είναι ευκολότερη η πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες, ειδικά κατά την οδήγηση και με βελτιωμένη ορατότητα μέσω των οπίσθιου φωτισμού διακοπτών. Το σύστημα υποβοήθησης αλλαγής ταχυτήτων Triumph παρέχει απρόσκοπτα ανεβάσματα και κατεβάσματα σχέσεων χωρίς τη χρήση συμπλέκτη. Η ανάφλεξη χωρίς κλειδί είναι ένα νέο αποκλειστικό χαρακτηριστικό που προσφέρει ευκολία, άνεση και ασφάλεια. Ο πλήρης φωτισμός LED παρέχει καλύτερη ορατότητα τη μέρα και τη νύχτα και περιλαμβάνει κεντρικό προβολέα, πίσω φως, φλας, φώτα ημέρας (DRL*) και βοηθητικά φώτα.

 

Η νέα ρυθμιζόμενη ως προς τη γωνία θέασης οθόνη TFT διαθέτει καθαρά και ευανάγνωστα μενού ενδείξεων για εύκολη και γρήγορη πληροφόρηση του αναβάτη. Διαθέτει επίσης, εργονομικά σχεδιασμένους διακόπτες και τεχνολογία αιχμής που εστιάζει στον αναβάτη και παρέχεται από τον ενσωματωμένο υπολογιστή των μοτοσυκλετών. 

Έως και έξι ευανάγνωστα στυλ εμφάνισης της οθόνης, με προεγκατεστημένες διατάξεις που μπορεί να επιλέξει ο αναβάτης, ακόμη και εν κινήσει. Ο ενσωματωμένος αισθητήρας εξωτερικού φωτισμού ρυθμίζει αυτόματα την κατάλληλη εμφάνιση των πληροφοριών σε όλες τις καιρικές συνθήκες και υπό οποιοδήποτε φωτισμό. 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΙΧΜΗΣ

Στην τεχνολογία αιχμής της Tiger 1200 περιλαμβάνονται: Ημι-ενεργή ανάρτηση Triumph (TSAS) που επιτρέπει τον ηλεκτρονικό έλεγχο λειτουργίας με αυτόματη ρύθμιση της απόσβεσης της μπροστινής και της πίσω ανάρτησης και αυτόματες προσαρμοζόμενες ρυθμίσεις προφόρτισης, ανάλογα με το βάρος του αναβάτη και του φορτίου. Βέλτιστης κλίσης ABS που προσαρμόζει τη λειτουργία του ABS αυτόματα για να διατηρηθεί το ιδανικό φρενάρισμα, ανεξάρτητα από τη γωνία κλίσης της μοτοσυκλέτας. Βέλτιστης κλίσης έλεγχος πρόσφυσης που προσαρμόζει αυτόματα το επίπεδο ελέγχου ανεξάρτητα από τη γωνία κλίσης της μοτοσυκλέτας. Hill Hold που εμποδίσει την κύλιση της μοτοσυκλέτας προς τα πίσω κατά την εκκίνηση σε απότομη ανηφόρα. Ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα για μεγαλύτερη άνεση και προστασία από τον αέρα. Cruise control για ευκολότερη και πιο διαισθητική χρήση εν κινήσει. Θερμαινόμενα γκριπ με νέο πιο διαισθητικό κουμπί στο γκριπ του τιμονιού. Θερμαινόμενη σέλα για τον αναβάτη και τον συνεπιβάτη με ανεξάρτητα χειριστήρια για τον κάθε ένα. Θύρα USB & παροχές ρεύματος 12v για φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών εν κινήσει ή τοποθέτηση πρόσθετων ηλεκτρονικών αξεσουάρ.

 

ΕΦΤΑΣΕ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ TIGER

Η περιπέτεια γίνεται ακόμη πιο επική.