Skip to main content

120 ΧΡΟΝΙΑ

ΠΑΘΟΥΣ

Triumph Street Scrambler lifestyle

 

 

ΑΠΟ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΤΕΣ

Εδώ και 120 χρόνια η Triumph μοιράζεται την ίδια εμμονή με τους αναβάτες μας για τους δύο τροχούς, μεγαλώνοντας μαζί για να γίνει μια παγκόσμια οικογένεια που ενώνεται με την αγάπη για τις μοτοσυκλέτες και το φλέγον πάθος για την τέλεια εμπειρία οδήγησης. Είναι ένα πάθος που τροφοδότησε τη δημιουργία μερικών από τις πιο εκπληκτικές μοτοσυκλέτες στον κόσμο, ενέπνευσε αναβάτες σε όλο τον κόσμο να ακολουθήσουν τα όνειρά τους και βοήθησε στη διαμόρφωση του κόσμου της μοτοσυκλέτας που γνωρίζουμε και αγαπάμε σήμερα.

 

 

Εκτελεσμένα από επαγγελματίες αναβάτες υπό κλειστές και ελεγχόμενες συνθήκες. Μη μιμηθείτε. Να φοράτε πάντα κατάλληλο προστατευτικό εξοπλισμό ασφαλείας.

 

ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΘΡΥΛΟΙ

Ως θεματοφύλακες αναμφισβήτητα μίας από τις πιο διάσημες και αγαπημένες μάρκες στον κόσμο, έχουμε το προνόμιο να φέρουμε την ευθύνη να προστατεύσουμε και να καλλιεργήσουμε ένα τόσο ισχυρό και με πάθος αγκαλιασμένο σύμβολο του κόσμου της μοτοσυκλέτας.

Όλοι στη Triumph μοιράζονται την ίδια ώθηση, δέσμευση και πάθος για αυτό που κάνει ΤΗΝ τέλεια εμπειρία οδήγησης, από την εμφάνιση, τον ήχο, τη συγκίνηση που νιώθεις κάθε φορά που οδηγείς και την απλή χαρά του να είσαι μέλος της κοινότητας της μοτοσυκλέτας .

 

 

 

 

 
Triumph Street Scrambler lifestyle

 

 

Δεν υπάρχει τίποτα τόσο ικανοποιητικό όσο η δημιουργία μιας μοτοσυκλέτας που ο αναβάτης της θα λατρέψει, θα έχει στην κατοχή του και θα απολαμβάνει, και που θα του δημιουργήσει πολλές αναμνήσεις και στιγμές καθαρής μοτοσυκλετιστικής χαράς.

 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ

Από την ταπεινή αρχή σε ένα μικρό εργοστάσιο ποδηλάτων στο Κόβεντρι της Αγγλίας, η Triumph έπαιξε σημαντικό ρόλο στον καθορισμό της μοτοσυκλέτας για περισσότερο από έναν αιώνα, είτε πρόκειται για νίκες στην πίστα, για παγόσμια ρεκόρ ταχύτητας, εμπνέοντας παγκόσμιες περιπέτειες ή θρύλους ταινιών και αναφλέγοντας το πάθος γενεών αναβατών.

 

 

Guy Martin Landspeed

 

 

Από τις μέρες του ασπρόμαυρης εικόνας έως την πλήρως έγχρωμη HD. Από το πρώτο Isle of Man TT έως τους παγκόσμιους πρωταθλητές Moto2TM, από το στρίψιμο στα στροφιλίκια της επαρχίας, την αντιμετώπιση σκονισμένων ορεινών μονοπατιών, ένα απόγευμα Κυριακής στην παραλία, το γράψιμο χρόνων σε ενα track day, τη συγκίνηση, μέχρι την ικανοποίηση και την αίσθηση του ότι είσαι μέρος κάτι υπέροχου, που κάθε αναβάτης Triumph γνωρίζει.

 

 

ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

 

Καθοδηγούμενοι από μια μοναδική συγχώνευση πνεύματος και εφευρετικότητας, βασισμένη στην απαράμιλλη εμπειρία και το πάθος για τη δημιουργία θρύλων, δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε τα εμβλήματα μοτοσυκλέτας του μέλλοντος που συνδυάζουν αναμφισβήτητη προσωπικότητα, χαρακτήρα και DNA Triumph.

 

 

 
Triumph Bonneville Bobber design sketch, manufacturing


Από τις κορυφαίες της κατηγορίας τους Speed and Street Triple, μέχρι τις τρικύλινδρες, παντός εδάφους Tiger και τα θρυλικά μοντέρνα εμβλήματα Bonneville, κάθε Triumph έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με τα ίδια χαρακτηριστικά Triumph κορυφαίας συμπεριφοράς στην κατηγορία, τέλεια απόδοση ισχύος, όμορφη σχεδίαση και σημείο αναφοράς για την ποιότητα κατασκευής. Είναι ένα ήθος που συνδέει γενιές σχεδιαστών της Triumph, όλοι επικεντρωμένοι στη δημιουργία της τέλειας μοτοσυκλέτας, όλοι αφοσιωμένοι στο να προσφέρουν τη μέγιστη εμπειρία κάθε στιγμή για τους αναβάτες μας.

 

 

Map of Triumph subsidiaries and distributors

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Κυνηγώντας για πάντα τον ορίζοντα, μαζί μοιραζόμαστε μια ασίγαστη ορμή για την επόμενη εμπειρία, την επόμενη στροφή, το νέο και το καλύτερο. Τροφοδοτώντας ένα απαράμιλλο παρελθόν, πλούσιο με απίστευτες μοτοσυκλέτες και στιγμές, αυτό το κίνητρο και το πάθος θα μας οδηγήσει σε νέα ύψη, με νέες καινοτομίες και εμπειρίες.

 

Από την πολυαναμενόμενη παρουσίαση των νέων αγωνιστικών μοτοσυκλετών MX και Enduro, μέχρι μια νέα οικογένεια μοτοσυκλετών μικρού κυβισμού και την επέκταση της Triumph σε νέες κατηγορίες, το μέλλον για τους οπαδούς της Triumph ανά τον κόσμο δεν έμοιαζε ποτέ φωτεινότερο.

 

 

 

 

 
Triumph motorcycles factory