Skip to main content

Adventure

Η επόμενη γενιά Tiger έχει φτάσει. Οι υπερσύγχρονες adventure μοτοσυκλέτες με συναρπαστικούς χαρακτηριστικούς τρικύλινδρους κινητήρες, πρωτοποριακή προοδευτική τεχνολογία και εξοπλισμό, εργονομία αναβάτη για απόλυτο έλεγχο, και ευέλικτη ουδέτερη οδική συμπεριφορά. Κάθε Tiger είναι κατασκευασμένη με μέγιστες δυνατότητες για να σε μεταφέρει παντού με στυλ, άνεση και έλεγχο. Οι Triumph Tiger είναι η απόλυτη σειρά adventure μοτοσυκλετών περιπέτειας που σου επιτρέπουν να δοκιμάσεις κάθε στιγμή.

 Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ADVENTURE

Άνοιξε έναν κόσμο περιπέτειας, με μοτοσυκλέτες που έχουν κατασκευαστεί για να πάνε όλη την απόσταση. Όσο μακριά και να είναι η βόλτα, όσο επικό το ταξίδι, η νέα γενιά Tiger είναι έτοιμη να πάει οπουδήποτε και να αντιμετωπίσει οτιδήποτε.

Triumph Tiger 900 GT Pro CGI

TIGER 900 GT RANGE

Τιμή Από 13.590,00 €

Triumph Tiger 900 Rally Pro CGI

TIGER 900 RALLY RANGE

Τιμή Από 14.490,00 €

TIGER 1200 RANGE

δημιουργήθηκε για να σε πάει παντού. Στην πρώτη θέση.
Τιμή Από 14.990,00 €

Triumph Tiger Sport Black right hand side

TIGER SPORT

Introducing the Triumph Tiger Sport – the best of all worlds.
Τιμή Από 12.990,00 €

tiger 1200 off road adventure

ΓΕΝΝΗΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ


Κάθε μοτοσυκλέτα στην οικογένεια Tiger γεννιέται με αληθινό πνεύμα περιπέτειας. Είναι στο αίμα μας από τότε που οι πρώτες Triumph Tiger κέρδισαν τρία χρυσά μετάλλια στον αγώνα International Six Days Trial του 1936, και αυτό ξεκίνησε το πρώτο κεφάλαιο της μοτοσυκλέτας adventure με τη μεγαλύτερη ιστορία.

Είναι αυτή η δέσμευση που συνεχίζει να ζει με τις σειρές Tiger 1200 και 800, οι οποίες είναι στην απόλυτη κορυφή της κατηγορίας τους, γεμάτες με πρωτοποριακή τεχνολογία, με σημαντικές αναβαθμίσεις κινητήρων που προσφέρουν μεγαλύτερη δύναμη με ταχύτερη απόκριση, φανταστικό ήχο και συναρπαστική ροπή από τον χαρακτηριστικό τρικύλινδρο κινητήρα.

Με τον πασίγνωστο ευέλικτο χειρισμό τους, την επιβλητική θέση οδήγησης, τη χαρακτηριστική σιλουέτα και τις υψηλές προδιαγραφές εξοπλισμού, κάθε Tiger προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο στυλ, άνεσης και ελέγχου.

tiger 1200

ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗΌλες οι Tiger μοτοσυκλέτες μας γεννιούνται για να σου προσφέρουν τη μέγιστη περιπέτεια. Φτιαγμένες για να αντιμετωπίσουν στριφτερούς δρόμους, τους δρόμους της πόλης, ορεινά μονοπάτια, διαθέτουν χαρακτηριστικούς τρικύλινδρους κινητήρες, πρωτοποριακή τεχνολογία, ευέλικτο χειρισμό και ξεχωριστό σύγχρονο στυλ, επιτρέποντάς σου να ζεις κάθε στιγμή πάνω σε μια Triumph Tiger.

Η σειρά Tiger 800 προσφέρει μέγιστη περιπέτεια κάθε μέρα, εντός και εκτός δρόμου, ενώ οι Tiger 1200 είναι πραγματικά επικές μοτοσυκλέτες που έχουν κατασκευαστεί για να σε μεταφέρουν παντού, με άνεση και στυλ πρώτης κατηγορίας. Η Tiger Sport προσφέρει εκπληκτική εντός δρόμου οδήγηση, από το ταξίδι μέχρι και την αγαπημένη σου Κυριακάτικη εξόρμηση. Αυτή είναι μια μοτοσυκλέτα που θα θες να καβαλάς κάθε μέρα.

Πάνω σε μία Triumph Tiger, θα ζήσεις την κάθε στιγμή.

tiger 1200 tft

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 1200

Καμία άλλη σειρά Tiger δεν έχει καυχηθεί για τέτοιο επίπεδο υπερσύγχρονης τεχνολογίας. Αυτό περιλαμβάνει πρωτοποριακό φωτισμό στροφών Triumph για την παροχή δυναμικής βελτιωμένης ορατότητας κατά το στρίψιμο, νέα ρυθμιζόμενη έγχρωμη οθόνη TFT, πλήρη φωτισμό LED, εργονομικά χειριστήρια με οπίσθιο φωτισμό, ανανεωμένο cruise control, σύστημα Triumph shift assist για αλλαγές ταχύτητας χωρίς συμπλέκτη, μια απρόσκοπτη ανάφλεξη χωρίς κλειδί και πρόγραμμα οδήγησης ‘Off-Road Pro’ στα μοντέλα XC.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 800

Η σειρά adventure μοτοσυκλετών Tiger 800 XC και XR αντιπροσωπεύει μια σημαντική αναβάθμιση στην τεχνολογία αναβάτη.

Υπάρχουν βελτιώσεις με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε όλες τις μοτοσυκλέτες της σειράς 800 XC και XR και κάθε νέα προσθήκη έχει αναπτυχθεί για να προσφέρει ακόμα πιο συναρπαστική οδήγηση. Αυτές οι σημαντικές βελτιώσεις περιλαμβάνουν: έγχρωμα όργανα TFT με ρυθμιζόμενη γωνία, έως και έξι προγράμματα οδήγησης (συμπεριλαμβανομένου του off-road pro), νέους εργονομικούς διακόπτες με οπίσθιο φωτισμό, χαρακτηριστικό φωτισμό LED και αναβαθμισμένο cruise control.

Εκτός από αυτό υπάρχει μια σειρά από ουσιαστικές τεχνολογίες που βρίσκονται στην καρδιά της εξαιρετικής εμπειρίας οδήγησης της Tiger 800, που περιλαμβάνουν: απενεργοποιούμενο ABS και σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, γκάζι ride-by-wire, θερμαινόμενα γκριπ και σέλες αναβάτη / συναναβάτη, πρίζες ρεύματος (12v και USB) και σύστημα immobiliser.

 
tiger 1200 accessories

ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Όλες οι adventure μοτοσυκλέτες Triumph σχεδιάζονται χέρι-χέρι με μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ Triumph κορυφαίας ποιότητας που έχουν σχεδιαστεί για να συμπληρώνουν και να ενισχύουν περαιτέρω την άνεση, τις δυνατότητες και το στυλ της μοτοσυκλέτας σου. Πάνω από 50 επιλεγμένα αξεσουάρ είναι διαθέσιμα, συμπεριλαμβανομένων: πρακτικών και κομψών συνδυασμών αποσκευών, προστασία μοτοσυκλέτας, θερμαινόμενο εξοπλισμό και βάσεις πλοήγησης που ταιριάζουν απόλυτα στην επιλογή περιπέτειάς σας. Όλα τα αξεσουάρ Triumph φέρουν εγγύηση 2 ετών και έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας και ανθεκτικότητας.

ΣΕΙΡΑ ADVENTURE

Triumph Tiger 900 GT Pro CGI

TIGER 900 GT RANGE

Τιμή Από 13.590,00 €

Triumph Tiger 900 Rally Pro CGI

TIGER 900 RALLY RANGE

Τιμή Από 14.490,00 €

TIGER 1200 RANGE

δημιουργήθηκε για να σε πάει παντού. Στην πρώτη θέση.
Τιμή Από 14.990,00 €

Triumph Tiger Sport Black right hand side

TIGER SPORT

Introducing the Triumph Tiger Sport – the best of all worlds.
Τιμή Από 12.990,00 €