Skip to main content

WHAT3WORDS

 

 

Παρουσίαζουμε το what3words στην εφαρμογή My Triumph. Σε κάθε τετράγωνο τριών μέτρων στον πλανήτη έχει δοθεί μια μοναδική διεύθυνση αποτελούμενη από 3 λέξεις. Έτσι, μπορείς να εισάγεις 3 λέξεις στην εφαρμογή για να ορίσεις οποιονδήποτε ακριβή προορισμό ή σημείο, ανεξάρτητα από το πού κατευθύνεσαι!

 

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ WHAT3WORDS;

Το What3words παρέχει έναν ακριβή και απίστευτα απλό τρόπο για να μιλήσεις για την τοποθεσία. Χωρίσαμε τον πλανήτη σε ένα πλέγμα τετραγώνων 3 μέτρων και εκχωρήσαμε στο καθένα μια μοναδική διεύθυνση 3 λέξεων. Σημαίνει ότι οποιοδήποτε σημείο μπορεί να βρεθεί με 3 απλές λέξεις.

 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΜΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 3 ΛΕΞΕΩΝ;

Κατά την εισαγωγή ενός προορισμού στην εφαρμογή, όπως μια παραδοσιακή διεύθυνση, μπορείς πλέον να πληκτρολογήσεις μια διεύθυνση 3 λέξεων (για παράδειγμα: σκοινί.πριν.βουτάω) για να ορίσεις την πλοήγηση προς αυτό το τετράγωνο των 3 μέτρων.

 

 

Αντιμετωπίζεις πρόβλημα;

Το what3words χρησιμοποιείται από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για τον εντοπισμό ατόμων που είχαν ατυχήματα σε δυσνόητες τοποθεσίες. Πατώντας το εικονίδιο what3words στην εφαρμογή My Triumph θα δεις τη διεύθυνση 3 λέξεων για την τρέχουσα τοποθεσία σου. Εάν αντιμετωπίζεις πρόβλημα, η διεύθυνση των 3 λέξεων θα σε διευκολύνει να πεις πού βρίσκεσαι.

Triumph What3words South africa

Γιατί είναι σημαντικό το what3words;

Η Triumph είναι ο πρώτος κατασκευαστής μοτοσυκλετών στον κόσμο που χρησιμοποιεί what3words. Ένα ισχυρό ατού πώλησης για την πρόταση συνδεδεμένης μοτοσυκλέτας της Triumph.

Triumph What3words Croatia

Πώς μπορώ να βρω μια διεύθυνση what3words;

"Μπορείς να βρεις τη διεύθυνση 3 λέξεων για ένα συγκεκριμένο σημείο πατώντας το εικονίδιο what3words στην εφαρμογή και σύροντας το εικονίδιο στο σωστό τετράγωνο (υπόδειξη: εναλλαγή στην προβολή δορυφόρου για να δεις ακριβώς ποιο τετράγωνο 3 μέτρων είναι σωστό). Αυτός είναι επίσης εύκολο τρόπος για να προσθέσεις σημεία διαδρομής.

Εναλλακτικά, μπορείς να βρεις διευθύνσεις 3 λέξεων χρησιμοποιώντας τη δωρεάν εφαρμογή whatswords ή τον χάρτη. Επίσης, επιχειρήσεις και ιδιώτες μοιράζονται όλο και περισσότερο τις διευθύνσεις των 3 λέξεων για να διευκολύνουν την εύρεση τους (γιατί να μην κάνεις το ίδιο για τον ντίλερ σου;)"

 

 

 

Γιατί είναι σημαντικό το what3words;

Το what3words είναι ένα παγκόσμιο σύστημα διευθύνσεων που έχει χωρίσει τον κόσμο σε ένα πλέγμα τετραγώνων 3μ x 3μ και έχει εκχωρήσει στο καθένα μια μοναδική διεύθυνση what3words - που αποτελείται από τρεις λέξεις του λεξικού.

 

Γιατί η Triumph Motorcycles ενσωμάτωσε την τεχνολογία τοποθεσίας what3words στην εφαρμογή My Triumph;

Η ενσωμάτωση του what3words στη συμβατή με Bluetooth εφαρμογή κινητού My Triumph σημαίνει ότι οι αναβάτες Triumph μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία what3words της εφαρμογής για να περιηγηθούν πιο εύκολα στον κόσμο και να συναντήσουν φίλους σε μέρη χωρίς διευθύνσεις, όπως γραφικά σημεία εκτός δρόμου ή σημεία συνάντησης.

Η Triumph έχει αναγνωρίσει τις δυνατότητες του what3words και φέρνοντάς το στους πελάτες μας αφαιρούμε την πολυπλοκότητα που σχετίζεται με την πλοήγηση και παρέχουμε μια ομαλότερη και ασφαλέστερη εμπειρία οδήγησης.

 

Ποιο είναι το πρόβλημα με τις διευθύνσεις των οδών που έχουμε ήδη;

Ακόμη και στις πόλεις με τα καλύτερα σύστηματα διευθύνσεων στον κόσμο, οι διευθύνσεις των οδών είναι εκπληκτικά αναξιόπιστες και δεν βοηθούν όταν προσπαθείς να περιηγηθείς. Τα ονόματα των οδών συχνά επαναλαμβάνονται. Υπάρχουν 14 Church Roads στο Λονδίνο, για παράδειγμα. Τα ονόματα των τόπων μπορούν επίσης να είναι όμοια και εύκολα να γίνει λάθος όταν τα πληκτρολογείς σε σύστημα πλοήγησης.

Στη συνέχεια, υπάρχει το ζήτημα της ακρίβειας. Οι διευθύνσεις των οδών ρίχνουν μια καρφίτσα στο κέντρο ενός κτιρίου, αλλά δεν μπορούν να σε βοηθήσουν να βρείς μια συγκεκριμένη είσοδο ή χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και όταν έχεις αριθμό κτιρίου, διεύθυνση και ταχυδρομικό κώδικα, εξακολουθείς να οδηγείς προσπαθώντας να καταλάβεις το ποιος είναι ο προορισμός σου.

Τέλος, οι διευθύνσεις των δρόμων δεν καλύπτουν πολλά μέρη που στους αναβάτες μας αρέσει να πηγαίνουν. Οι παραλίες, τα πάρκα και τα γραφικά αξιοθέατα έχουν δρόμους και χώρους στάθμευσης, αλλά δεν έχουν διευθύνσεις για πλοήγηση. Οι πελάτες εισάγουν γενικά τη διεύθυνση του πλησιέστερου κτιρίου και στη συνέχεια προσπαθούν να ανακαλύψουν το σημείο οι ίδιοι - μια δυσάρεστη συνήθως εμπειρία.

 

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του what3words;

Στην Triumph επιλέξαμε για να συνεργαστούμε με την what3words για να παρέχουμε ακριβή και εύχρηστη πλοήγηση στους αναβάτες μας. Οι διευθύνσεις what3words είναι πιο εύκολο να μείνουν στη μνήμη από μια ταχυδρομική διεύθυνση και μπορούν να κοινοποιηθούν με μεγαλύτερη ακρίβεια από οποιοδήποτε άλλο σύστημα αναφοράς τοποθεσίας, γεγονός που καθιστά το what3words ιδανική λύση πλοήγησης για τους περιπετειώδεις αναβάτες μας.

Είτε κατευθύνονται προς μια γραφική τοποθεσία στην άκρη του δρόμου, είτε σε τόπο συνάντησης είτε για εξερεύνηση δύσβατων μονοπατιών, οι αναβάτες της Triumph θα μπορούν να βρουν εύκολα τον δρόμο τους, οπουδήποτε στον κόσμο.

Υπάρχουν επίσης τεράστια οφέλη για την ασφάλεια των αναβατών που χρησιμοποιούν what3words. Πάνω από 80 υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στο Ηνωμένο Βασίλειο δέχονται τώρα το what3words, οπότε αν ένας αναβάτης είχε ένα ατύχημα σε απομακρυσμένη τοποθεσία θα μπορούσε να βρει τη διεύθυνση what3words μέσω της εφαρμογής My Triumph. Στη συνέχεια, μοιράζονται τη συγκεκριμένη τοποθεσία τους σε τυχόν συμμετέχουσες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, συμβάλλοντας στη βελτίωση του χρόνου απόκρισης.

Σε ποια μοντέλα Triumph μπορώ να χρησιμοποιήσω την τεχνολογία what3words;

Σε οποιαδήποτε μοτοσυκλέτα με εγκατεστημένο Bluetooth με το τελευταίο πακέτο οργάνων TFT θα δύναται να χρησιμοποιεί το what3words μέσω της εφαρμογής My Triumph.

Για να χρησιμοποιηθεί το what3words σε οποιοδήποτε άλλο μοντέλο πρέπει να διαθέτει οθόνη TFT και είτε εργοστασιακά εγκατεστημένο Bluetooth είτε μετέπειτα εγκατεστημένο bluetooth.

Από πού παίρνω διευθύνσεις what3words;

Μπορείτε να ανακαλύψεις τις διευθύνσεις what3words από την εφαρμογή ή τον ιστότοπο what3words πατώντας οπουδήποτε στον χάρτη για την αντίστοιχη διεύθυνση. Ακριβώς όπως με μια παραδοσιακή διεύθυνση, θα πρέπει πάντα να ζητάς μια διεύθυνση what3words και να δίνεις πάντα μια διεύθυνση what3words. Χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο σε οδηγούς όπως το Lonely Planet, καταχωρήσεις εστιατορίων, υπογραφές email και προσκλήσεις.