Skip to main content

ROADSTERS

Naked μοτοσυκλέτες που αλλάζουν τους κανόνες. Οι χαρακτηριστικοί 3-κύλινδροι κινητήρες της Triumph σχεδιάστηκαν για ισχύ, ροπή και άμεση απόκριση. Στη διάθεση του αναβάτη βρίσκονται εξασφαλισμένη ακρίβεια στον χειρισμό, κράτημα και επιθετικό στυλ, είτε επιλέξει τον αυθεντικό χούλιγκαν, την ολοκαίνουρια Speed Triple, είτε την απόλυτη naked sports, την Street Triple και τον κινητήρα των 765 κ.εκ., με τον οποίο είναι εφοδιασμένες όλες οι μοτοσυκλέτες που συμμετέχουν στην κατηγορία Moto2™ του παγκόσμιου πρωταθλήματος, από το 2019.

Ο ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ 3-ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Η καρδιά της αποκλειστικής σειράς roadster της Triumph και όλων των naked sports μοτοσυκλετών  μας, χτυπά στους ρυθμούς του νέας γενιάς διάσημου 3-κύλινδρου κινητήρα της Triumph, ο οποίος αποδίδει θρυλική ροπή, ήχο που κόβει την ανάσα και έντονη προσωπικότητα. 

Οι κινητήρες των Speed Triple and Street Triple κυριαρχούν στην κατηγορία τους και αλλάζουν τα δεδομένα, με χαρακτήρα και επιδόσεις που το 1994 σηματοδότησαν τη γέννηση των εργοστασιακών streetfighter και δημιούργησαν την πρώτη ‘naked sportsbike’.  Τώρα, οι νέοι καλύτεροι από ποτέ 3-κύλινδρoι κινητήρες Triumph συγκλονίζουν, με εκρηκτική ροπή από την εκκίνηση μέχρι την κόκκινη περιοχή του στροφόμετρου, παρέχοντας άμεση απόκριση και κορυφαία επιτάχυνση. 

Ο τελευταίας τεχνολογίας 3-κύλινδρος κινητήρας είναι ο υπαίτιος της κοφτερής απόδοσης των μοτοσυκλετών της  Triumph, με γραμμική και δυνατή απόδοση της ισχύος, έλεγχο ακριβείας, ασύγκριτο ήχο, φημισμένες δυνατότητες και αξιοπιστία. Είναι ο ιδανικός κινητήρας για οδήγηση στο δρόμο με αυτοπεποίθηση, αλλά και κυριαρχία στην πίστα. 

3-ΚΥΛΙΝΔΡΗ ΙΣΧΥΣ Moto2™

Υψηλών επιδόσεων σπορ μοτοσυκλέτες με πανίσχυρο 3-κύλινδρο κινητήρα, ευελιξία που χαρίζει αυτοπεποίθηση και μοναδικής ακρίβειας χειρισμό. Σχεδιάστηκαν για να κυριαρχήσουν στην πόλη, τώρα πλέον …και στην πίστα.

Με την αποκλειστική χρήση του 3-κύλινδρου κινητήρα 765 κ.εκ. της Triumph από το 2019, στην κατηγορία Moto2™ του παγκοσμίου πρωταθλήματος της FIM, οι μελλοντικοί superstars των αγώνων, θα γράψουν με χρυσά γράμματα το όνομά τους στο βιβλίο της ιστορίας, οδηγώντας μια μοτοσυκλέτα που θα διαθέτει την αγωνιστικών προδιαγραφών έκδοση του κινητήρα της Street Triple, ο οποίος οδηγεί τις εξελίξεις στην κατηγορία του.

Η διαρκής αναζήτηση για ποιότητα, μας έχει οδηγήσει σε αυτή την ασύγκριτη γκάμα νέων street μοτοσυκλετών που ξεχειλίζουν από δύναμη, κορυφαία απόδοση και λειτουργία. Το αποτέλεσμα είναι η πιο προηγμένη γκάμα μοτοσυκλετών naked που έχουμε κατασκευάσει ποτέ, η οποία σχεδιάστηκε για να προσφέρει απολαυστική οδήγηση στο δρόμο και την πίστα. 

Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ HOOLIGAN

Το 1994, η Triumph παρουσίασε μια μοτοσυκλέτα που εγκαινίασε μια νέα κατηγορία, καθόρισε τις προδιαγραφές της και έδωσε ζωή στον όρο “εργοστασιακή streetfighter”.  Επιθετική, ευέλικτη και πανίσχυρη, ήταν η αυθεντική Triumph Speed Triple που άλλαξε το παιχνίδι για πάντα.  

Η Speed Triple αγαπήθηκε από αναρίθμητους μοτοσυκλετιστές από όλο τον κόσμο, απέκτησε το προσωνύμιο “ο αυθεντικός χούλιγκαν” και εξελίχθηκε σε ένα σύγχρονο θρύλο.  Σε διαρκή εξέλιξη, αλλά και άμεσα αναγνωρίσιμη, με τους χαρακτηριστικούς διπλούς προβολείς και το λιτό επιβλητικό της πλαίσιο που αγκαλιάζει τον μεγάλου κυβισμού 3-κύλινδρο κινητήρα Triumph, προσέφερε την τέλεια ισορροπία μεταξύ ισχύος, κρατήματος, λειτουργίας και προσωπικότητας. Ήταν η πιο ολοκληρωμένη naked υψηλών επιδόσεων. 

Βελτιώνοντας και επαναπροσδιορίζοντας το δικό μας εξαιρετικό δείκτη αναφοράς διαρκώς, η τελευταία και καλύτερη από ποτέ γενιά ανεβάζει τον πήχη για μια ακόμη φορά και θέτει νέα δεδομένα, ως η ισχυρότερη, επιθετικότερη, πιο προηγμένη τεχνολογικά και πιο εθιστική Speed Triple που κατασκευάστηκε ποτέ.

ΒΕΛΤΙΩΣΕ ΤΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΣΟΥ

Όλα τα αξεσουάρ και προϊόντα ένδυσης της Triumph αναπτύχθηκαν παράλληλα με τις μοτοσυκλέτες μας και είναι ειδικά σχεδιασμένα και δοκιμασμένα, για να καλύπτουν τα υψηλότερα στάνταρ και να προσφέρουν την ίδια απόλαυση που χαρίζουν οι επιδόσεις, οι δυνατότητες και το στυλ των μοτοσυκλετών μας. 

Περιλαμβάνεται ο ολοκαίνουριος συμπλέκτης ολίσθησης για ανεβάσματα και κατεβάσματα ταχυτήτων χωρίς τη χρήση συμπλέκτη. Σχεδιάστηκε ειδικά για τις νέες Speed Triple.

Γι’ αυτό το λόγο, η χρήση των αυθεντικών προϊόντων ένδυσης και αξεσουάρ, είναι ο ιδανικός τρόπος για τη δημιουργία της απόλυτης οδηγικής εμπειρίας που θα αντανακλά τις δικές σου ανάγκες και απαιτήσεις.

roadsters

DISCOVER THE RANGE

Triumph Street Triple 1200 RR in Red Hopper and Storm Grey

SPEED TRIPLE 1200 RR

Τιμή Από 20.990,00 €

Speed Triple in Matt Silver Ice

SPEED TRIPLE 1200 RS

Τιμή Από 17.990,00 €

Triumph Street Triple RS in Silver Ice

STREET TRIPLE

Τιμή Από 11.590,00 €