Skip to main content

 

ΠΡΟΤΖΕΚΤ TRIUMPH TE-1

 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΩΝ ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

 

Η Triumph Motorcycles ανακοινώνει μια μοναδική συνεργασία με ειδικούς του κλάδου του Ηνωμένου Βασιλείου, ακαδημαϊκούς ηγέτες και την Innovate UK, για την ανάπτυξη εξειδικευμένης τεχνολογίας ηλεκτρικών μοτοσυκλετών και καινοτόμων ολοκληρωμένων λύσεων. Αυτό το διετές έργο, σε συνεργασία με την Williams Advanced Engineering, την Integral Powertrain Ltd και την WMG, στο Πανεπιστήμιο του Warwick, θα προσφέρει σημαντική συμβολή σε πιθανές μελλοντικές προσφορές ηλεκτρικών μοτοσυκλετών από την Triumph.

 

 

A unique collaboration between four major UK industry and academic leaders 

Triumph Motorcycles, Williams Advanced Engineering, Integral Powertrain Ltd.’s 
e-Drive Division, and WMG, at the University of Warwick

Supported and co-funded by the UK government’s Department for Business, Energy & Industrial Strategy (BEIS) and the Office for Low Emission Vehicles (OLEV), via Innovate UK

A two-year project focused on developing electric motorcycle capabilities, providing an input into Triumph’s future electric motorcycle offer

Driving innovation, capability and new intellectual property, enhancing the credibility and profile of British industry and design.

This new collaboration will combine Triumph’s globally-renowned motorcycle expertise with advanced automotive-based capabilities to generate technological innovation for future electric motorcycles.

“This new collaboration represents an exciting opportunity for Triumph and its partners to be leaders in the technology that will enable the electrification of motorcycles, which is driven by customers striving to reduce their environmental impact, combined with the desire for more economical transportation, and changing legislation,” said Nick Bloor, Triumph CEO. “Project Triumph TE-1 is one part of our electric motorcycle strategy, focused on delivering what riders want and expect from their Triumph, which is the perfect balance of handling, performance and usability.”

 

ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 

Το Πρότζεκτ Triumph TE-1 αντιπροσωπεύει τώρα μια πρωτοποριακή συνεργασία μεταξύ της Triumph Motorcycles και των ειδικών ηλεκτροκίνησης του Ηνωμένου Βασιλείου, καθένας από τους οποίους θα δημιουργήσει καινοτομίες στους δικούς του τομείς:

 

Η Triumph Motorcycles θα ηγηθεί του έργου, παρέχοντας προηγμένη τεχνογνωσία σχεδιασμού και μηχανικής πλαισίων μοτοσυκλετών, αριστεία κατασκευής και πρωτοποριακά λειτουργικά συστήματα ασφαλείας, καθώς και ορίζοντας χαρακτηριστικά παροχής ισχύος ηλεκτρικού συστήματος μετάδοσης κίνησης.

 

Η Williams Advanced Engineering θα παρέχει κορυφαίο στον κλάδο σχεδιασμό ελαφριάς μπαταρίας και δυνατότητα ενσωμάτωσης, χρησιμοποιώντας τις εγκαταστάσεις δοκιμής και ανάπτυξης της για να προσφέρει ένα καινοτόμο σύστημα διαχείρισης μπαταρίας σε συνδυασμό με μονάδα ελέγχου οχήματος.

 

Η WMG, στο Πανεπιστήμιο του Warwick θα παρέχει τεχνογνωσία στον τομέα της ηλεκτροκίνησης και το κρίσιμο όραμα για την προώθηση της καινοτομίας από την Ε&Α στον εμπορικό αντίκτυπο, μέσω μοντελοποίησης και προσομοίωσης με βάση τις μελλοντικές ανάγκες της αγοράς.

 

Το Innovate UK, ο κυβερνητικός οργανισμός που προωθεί προγράμματα επιστήμης και τεχνολογίας που αναμένεται να αναπτύξουν την οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου, θα υποστηρίξει τους εταίρους και θα διαχειρίζεται τα κεφάλαια. Αυτό αποτελεί μέρος της σύγχρονης στρατηγικής χρηματοδότησης BEIS με στόχο τη δημιουργία μιας κορυφαίας στην αγορά ικανότητας ηλεκτρικών οχημάτων του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

ΕΝΑ ΔΙΕΤΕΣ ΕΡΓΟ ΕΠΙΣΤΙΑΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΜΕΝΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ

 

Το έργο θα οργανωθεί σε τέσσερις κύριες φάσεις, με έναν από τους βασικούς στόχους του να είναι η αυξημένη ολοκλήρωση συστημάτων. Αναπτύσσοντας επιμέρους εξαρτήματα ηλεκτρικών συστημάτων μετάδοσης κίνησης που βασίζονται στο αυτοκίνητο και βελτιστοποιώντας τα σε καινοτόμες συνδυασμένες μονάδες, το έργο στοχεύει στην παροχή εξελιγμένων συστημάτων ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας που μειώνουν τη μάζα, την πολυπλοκότητα και τις απαιτήσεις συσκευασίας.

 

Η Triumph Motorcycles θα εργαστεί μαζί με τους συνεργαζόμενους οργανισμούς για να επιταχύνει την κοινή τεχνογνωσία στη συσκευασία και την ασφάλεια των μπαταριών, το βέλτιστο μέγεθος και συσκευασία ηλεκτροκινητήρα, την ενσωμάτωση συστημάτων πέδησης, συμπεριλαμβανομένης της αναγεννητικής πέδησης και προηγμένων συστημάτων ασφαλείας. Η καινοτομία και οι δυνατότητες που αναπτύχθηκαν σε αυτούς τους τομείς θα συμβάλουν στη μελλοντική στρατηγική της Triumph για ηλεκτρική μοτοσυκλέτα.

 

- Η συνεργασία του Πρότζεκτ Triumph TE-1, με την υποστήριξη του Innovate UK, επικεντρώνεται στη διευκόλυνση της δημιουργίας:

 

- Δυνατότητα ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών που αναζητούν μεταφορά με χαμηλότερο περιβαλλοντικό αντίκτυπο, ανταποκρινόμενη στην εστίαση του Ηνωμένου Βασιλείου στη μείωση των εκπομπών

- Ισχυρές, εμπορικά βιώσιμες συνεργασίες με κατασκευαστές και αλυσίδες εφοδιασμού του Ηνωμένου Βασιλείου
 

- Εξειδίκευση και ικανότητες στο εργατικό δυναμικό του Ηνωμένου Βασιλείου, δημιουργώντας θέσεις εργασίας και μια βάση ταλέντων που διασφαλίζει τη βιώσιμη απασχόληση και οδηγεί τη φήμη και την επιρροή του Ηνωμένου Βασιλείου στην παγκόσμια σκηνή

«Η ομάδα της Williams Advanced Engineering ανυπομονεί να εφαρμόσει την τεχνογνωσία μας στον εξηλεκτρισμό των μεταφορών με τους συνεργάτες μας», δήλωσε ο Craig Wilson, Διευθύνων Σύμβουλος της Williams Advanced Engineering. «Η Williams έχει ήδη τροφοδοτήσει έναν αριθμό παγκοσμίου φήμης ηλεκτρικών οχημάτων και αυτό θα είναι ένα σημαντικό περαιτέρω βήμα στη δουλειά μας μεταφέροντας αυτή τη γνώση στους δύο τροχούς».
 

«Η Integral Powertrain ανέκαθεν ωθούσε τα όρια της τεχνολογίας e-drive συνεργαζόμενη με τους πελάτες για να βρει την καλύτερη λύση για να καλύψει τις ακριβείς απαιτήσεις τους», δήλωσε ο Andrew Cross, Chief Technical Officer της Integral Powertrain Ltd. «Αυτό το έργο θα βασιστεί στον εκτεταμένη εμπειρία κινητήρα και EV που αποκτήθηκε τα τελευταία 20 χρόνια σε συνεργασία με σημαντικούς κατασκευαστές OEM και προμηθευτές Tier 1 στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας και του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που υποστηρίζουμε την Triumph Motorcycles με τη μελλοντική τους στρατηγική ηλεκτροκίνησης και σε ένα έργο όπου μπορούμε να εφαρμόσουμε την εμπειρία μας για να δημιουργήσουμε μια εξαιρετικά πυκνή, αποδοτική και εξαιρετικά ενσωματωμένη ηλεκτρική κίνηση μοτοσυκλέτας».

«Οι ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες θα διαδραματίσουν ζωτικό ρόλο στις μελλοντικές μεταφορές σε ολόκληρο τον κόσμο - παρέχοντας μειωμένη συμφόρηση και βελτιωμένη ποιότητα αέρα στις πόλεις, καθώς και διευκολύνοντας τη στάθμευση. Θα είναι επίσης εξαιρετικές στην οδήγηση, με άφθονη, εύκολα ελεγχόμενη ροπή που παρέχεται ομαλά σε όλες τις ταχύτητες του δρόμου. Η WMG έχει εμπειρία στην τεχνολογία μπαταριών και στην ηλεκτροδότηση οχημάτων για δρόμους, σιδηροδρομικούς, θαλάσσιους και αεροπορικούς, την οποία θα φέρει σε αυτόν τον συναρπαστικό τομέα. Η ομάδα ειδικών μας θα ηγηθεί των εργασιών μοντελοποίησης και προσομοίωσης στο πλαίσιο του έργου, για να διασφαλίσει ότι τα οχήματα είναι ασφαλή και αποτελεσματικά χωρίς συμβιβασμούς στη δυναμική απόδοση». Καθηγητής David Greenwood, Καθηγητής, Προηγμένα Συστήματα Προώθησης στο WMG, Πανεπιστήμιο του Warwick.

Ο Steve Sargent, Chief Product Officer της Triumph  δήλωσε «Η μελλοντική μας στρατηγική προϊόντων επικεντρώνεται στην παροχή των καταλληλότερων πλατφορμών κινητήρων για το μεταβαλλόμενο τοπίο των αναγκών των πελατών και βλέπουμε το ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης Triumph ως σημαντική απαίτηση μαζί με τους γνωστούς δικύλινδρους και τρικύλινδρους κινητήρες μας. Ως μέρος της πρωτοβουλίας μας για ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες, το Πρότζεκτ Triumph TE-1 αντιπροσωπεύει μια συναρπαστική συνεργασία που θα προσφέρει πολύτιμη συμβολή στη μελλοντική μας γκάμα. Είμαστε απίστευτα χαρούμενοι που έχουμε την υποστήριξη της OLEV και της Innovate UK και συνεργαζόμαστε με τους εμπειρογνώμονες ηλεκτροκίνησης και τους ακαδημαϊκούς ηγέτες του Ηνωμένου Βασιλείου, σε μια προσπάθεια που τελικά επικεντρώνεται στη μελλοντική ευημερία της βρετανικής βιομηχανίας και στο μέλλον της μοτοσυκλέτας».