Skip to main content

10 ΧΡΟΝΙΑ TRIUMPH ΚΑΙ DISTINGUISED GENTLEMAN'S RIDE

Mark Hawwa and Triumph Bonneville T120 Black DGR Limited Edition
Φίρμα Triumph Motorcycles 4th Απρ 2023

Το Distinguished Gentleman’s Ride ενώνει χιλιάδες λάτρεις της κλασικής και βίντατζ μοτοσυκλέτας από όλο τον κόσμο, για να συγκεντρώσουν κεφάλαια και να ευαισθητοποιήσουν για την υγεία των ανδρών. Το DGR, που ιδρύθηκε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας το 2012, δημιουργήθηκε από τον Mark Hawwa ως ένας υπέροχος νέος τρόπος για να φέρει κοντά τους λάτρεις της μοτοσυκλέτας, εστιάζοντας σε έναν κοινό σκοπό για το καλό. Αυξανόμενο χρόνο με το χρόνο, σήμερα το DGR εκτείνεται σε όλο τον κόσμο με περισσότερους από 90.000 αναβάτες να βγαίνουν στους δρόμους σε περισσότερες από 800 πόλεις, με περισσότερα από 37 εκατομμύρια δολάρια που έχουν συγκεντρωθεί για την έρευνα του καρκίνου του προστάτη και την ψυχική υγεία των ανδρών μέχρι σήμερα.

Η Triumph έγινε ο επίσημος συνεργάτης της μοτοσυκλέτας του DGR το 2014, με δέσμευση να αυξήσει την ευαισθητοποίηση, τη συμμετοχή και τη συγκέντρωση χρημάτων για την υποστήριξη αυτού του άξιου σκοπού.  Όλοι όσοι συμμετέχουν στη Triumph είναι περήφανοι που έπαιξαν βασικό ρόλο, σε συνεργασία με τον Mark Hawwa και την ομάδα του, στην ανάπτυξη αυτής της απίστευτης κοινότητας. Από την παροχή οικονομικής υποστήριξης και πόρων που βοήθησαν στην ανάδειξη του προφίλ του DGR παγκοσμίως, μέχρι την επιβράβευση των συμμετεχόντων, το μοίρασμα του πάθους και της ώθησης που έκανε το DGR τη μεγαλύτερη φιλανθρωπική εκδήλωση μοτοσυκλέτας στον δρόμο στον κόσμο.

Distinguished Gentleman's Ride

 

 

Μία από τις πιο σημαντικές συνεισφορές της Triumph ήταν η αυξανόμενη ευαισθητοποίηση και η παροχή κινήτρων σε εράνους σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας μοτοσυκλέτες από τη σειρά Modern Classic της Triumph ως ανταμοιβή για τους κορυφαίους εράνους. Τα προηγούμενα χρόνια περιλάμβανε μοναδικές μοτοσυκλέτες, όπως μια μοναδική στο είδος της Triumph Thruxton RS DGR Edition και μια προσαρμοσμένη Triumph Bonneville T120 «1959 Legends» και την αντίστοιχη κιθάρα Gibson Les Paul Standard, που απονεμήθηκαν στον υψηλότερο έρανο του 2022, ως μέρος μιας συνεργασίας μεταξύ της Triumph και της Gibson.

 

 

Το 2023 σηματοδοτεί τη 10η χρονιά αυτής της απίστευτης συνεργασίας και αντιπροσωπεύει ένα τεράστιο ορόσημο για την Triumph και το DGR.  Για να γιορτάσει αυτή τη σημαντική επέτειο και να βοηθήσει να γίνει η εκδήλωση DGR 2023 η μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη μέχρι σήμερα, η Triumph δημιούργησε 250 αποκλειστικές νέες μοτοσυκλέτες Bonneville T120 Black Distinguished Gentleman's Ride Limited Edition. 

Mark Hawwa drinking coffee next to the Triumph Bonneville T120 Black DGR Limited Edition

 

 

Σχεδιασμένη με ένα κομψό συνδυασμό βαφής DGR σε metallic black και crystal white, με επίσημη επωνυμία DGR με custom λογότυπο στο ρεζερβουάρ και στα πλαϊνά πάνελ, χρυσές λεπτομέρειες και χαρακτηριστική καφέ σέλα, η κάθε μια συνοδεύεται από ένα αριθμημένο πιστοποιητικό, υπογεγραμμένο από τον ιδρυτή του DGR, Mark Hawwa και τον Nick Bloor – με την έκδοση 001 να δίνεται στον υψηλότερο έρανο που συγκεντρώθηκε για τη βόλτα του 2023.

Επιπλέον, στο 10ο έτος μας, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ενισχύσουμε περαιτέρω τη σχέση μας με το να γίνουμε επίσημος συνεργάτης ένδυσης του DGR, με μια ολοκαίνουργια περιορισμένη σειρά ρούχων lifestyle για τον εορτασμό του DGR, που δημιουργήθηκε για να συγκεντρώσει επιπλέον κεφάλαια για την υγεία των ανδρών. 

Κατά τη διάρκεια μιας δεκαετίας συνεργασίας της Triumph με το DGR, πρέπει να γίνει ειδική μνεία στους πολλούς γενναίους αναβάτες που έχουν έρθει μαζί μας για να πουν τις ιστορίες τους, να εμπνεύσουν άλλους να αναλογιστούν την υγεία τους και να συγκεντρωθούν χρήματα. Στους αναβάτες αρέσει ο απίστευτα θαρραλέος Phil Green, του οποίου η κληρονομιά ζει και συνεχίζει να υπενθυμίζει στην παγκόσμια οικογένεια DGR γιατί οδηγούμε.

 

 

Distinguished Gentleman's Ride
Mark Hawwa sat on a Triumph Bonneville T120 Black DGR Limited Edition

Ολόκληρη η κοινότητα της Triumph, από το δίκτυο των αντιπροσώπων και των θαυμαστών μας σε όλο τον κόσμο, μέχρι το προσωπικό, τους σχεδιαστές και τους μηχανικούς μας δεσμεύονται να συνεχίσουν να αυξάνουν την εμβέλεια και τον αντίκτυπο του DGR για την υποστήριξη αυτού του απίστευτου σκοπού για το καλό. 

Μαζί θα κάνουμε το DGR του 2023 το μεγαλύτερο και πιο επιτυχημένο μέχρι σήμερα.

Ο δημιουργός του DGR Mark Hawwa: «Αν κάποιος έλεγε πριν από 10 χρόνια ότι θα γιορτάζαμε μια δεκαετία συνεργασίας με την Triumph Motorcycles, θα είχα γελάσει. Εκείνη η πρώτη χρονιά της υπογραφής με την Triumph ήταν πάντα ένα αποκορύφωμα για μένα. Ένιωσα συναρπαστικό, και αυτός ο ενθουσιασμός συνεχίζεται ακόμα κάθε χρόνο. Η Triumph έχει γίνει σαν οικογένεια για μένα και για το Distinguished Gentleman’s Ride. Είναι παθιασμένοι με το να βγάζουν τις μοτοσυκλέτες κλασικού στιλ για βόλτα και να χρησιμοποιούν τα μηχανήματα που αγαπάμε για να έχουν θετικό αντίκτυπο για τον σκοπό μας. Αυτός ο ενθουσιασμός και το πάθος έχουν πλέον συγκεντρωθεί σε ένα προϊόν που μιλά για το κοινό μας ταξίδι. Είμαστε περισσότερο από υπερήφανοι που κυκλοφορούμε τη μοτοσυκλέτα Bonneville T120 Black Distinguished Gentleman’s Ride Limited Edition, για να γιορτάσουμε όσα πετύχαμε μαζί και να συνεχίσουμε να κάνουμε περισσότερα από αυτά που αγαπάμε».

BONNEVILLE T120 BLACK - DGR LIMITED EDITION

Γιορτάζοντας 10 απίστευτα χρόνια συνεργασίας, με μια αποκλειστική Bonneville T120 Black DGR Edition, περιορισμένη σε 250 κομμάτια σε όλο τον κόσμο.

Τιμή Από 15.990,00 €

Triumph Bonneville T120 Black DGR Limited Edition
Εξερεύνησε άρθρα από την επιλεγμένη ετικέτα