Skip to main content

ΣΥΛΛΟΓΗ CHROME

Triumph Chrome Collection
Μοτοσυκλέτες Triumph Motorcycles 5th Σεπ 2022

 

Δέκα εμβληματικές μοτοσυκλέτες, η καθεμία με όμορφο και μοναδικό νέο σχέδιο χρωμίου, διαθέσιμες μόνο για ένα χρόνο.

 

 

Δέκα εμβληματικές μοτοσυκλέτες, κάθε μια με όμορφο και μοναδικό νέο σχέδιο χρωμίου.

Εμπνευσμένη από την κλασική custom εμφάνιση, όμορφα εκτελεσμένη από τις παγκοσμίου επιπέδου ομάδες σχεδίασης και κατασκευής της Triumph. 

Αυτή η απλά εκπληκτική γκάμα από δέκα εμβληματικές μοτοσυκλέτες Triumph έκδοσης χρωμίου είναι μια γιορτή του χειροποίητου στιλ και της παράδοσης. 

Φημισμένη για το εξαιρετικό φινίρισμα και τις λεπτομέρειες, η συναρπαστική σειρά Modern Classic και Rocket 3 Chrome Edition ενισχύει τη θέση της Triumph ως αληθινού ηγέτη σε αυθεντικό χαρακτήρα και στιλ.

 

Διαθέσιμη για ένα μόνο χρόνο, κάθε μοτοσυκλέτα Chrome Edition προβάλλει τέλεια την τέχνη και τις ικανότητες των αφοσιωμένων ομάδων που έχουν τελειοποιήσει την ικανότητα του φινιρίσματος χρωμίου για πολλά χρόνια.

Όμορφα και ευαίσθητα ενσωματωμένα σε καθεμία από αυτές τις δέκα εμβληματικές μοτοσυκλέτες, οι αναβάτες των Chrome Edition μπορούν να απολαύσουν τις συναρπαστικές επιδόσεις, τον ουδέτερο χειρισμό και τις σύγχρονες ικανότητες της σειράς τελευταίας γενιάς, που ενισχύονται από μια πραγματικά αποκλειστική custom εμφάνιση.

 

 

 

 

NEA BONNEVILLE BOBBER CHROME EDITION

Το χειροποίητο σχέδιο χρωμίου και Jet Black φέρνει μια εκπληκτική νέα και μοναδική διχρωμία στην αγνή και κτηνώδη ομορφιά της εμβληματικής Bobber.

Triumph Bonneville Bobber Chrome Edition
Εξερεύνησε άρθρα από την επιλεγμένη ετικέτα