Skip to main content

Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ STREET TRIPLE 765 ΤΟΥ 2023

Triumph Street Triple 765
Μοτοσυκλέτες Triumph Motorcycles 3rd Νοε 2022

Νέα για το 2023, η πιο ισχυρή και ισορροπημένη σειρά Street Triple 765 από ποτέ, με μια σημαντική αναβάθμιση στη Street Triple R, καθιστώντας την τη νέα απόλυτη streetfighter, μια νέα Street Triple RS που θέτει ένα εντελώς νέο σημείο αναφοράς για τις σπορ γυμνές μοτοσυκλέτες επιδόσεων, και μια αποκλειστική, περιορισμένης παραγωγής Street Triple 765 Moto2TM Edition - προσφέροντας την υψηλότερων προδιαγραφών και την πιο εστιασμένη Street Triple από ποτέ, και ό,τι πιο κοντινό μπορείτε να φτάσετε σε μια αγωνιστική Moto2TM για το δρόμο.

 

Οι αναβαθμίσεις κινητήρα που προέρχονται απευθείας από το πρόγραμμα αγωνιστικών κινητήρων Moto2TM έχουν ως αποτέλεσμα μια σημαντική αύξηση στην απόδοση της νέας Street Triple R, συν κορυφαία ισχύ στην κατηγορία για τις νέες RS και Moto2TM Edition, με αυξημένη ροπή και βελτιωμένη απόκριση και στα τρία νέα μοντέλα που τροφοδοτούνται από τον κινητήρα 765. Συμπληρώνοντας το νέο επιθετικό στιλ, η βελτιωμένη εργονομία και οι υψηλότερες προδιαγραφές που υπήρξαν ποτέ, καθιστούν αυτή την τελευταία γενιά της θρυλικής και βραβευμένης Street Triple την πιο ευέλικτη και με την πιο ακριβή οδική συμπεριφορά από ποτέ.

ΝΕΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ STREET TRIPLE 765 ΤΟΥ 2023

STREET TRIPLE 765 R
Με αυξημένη ισχύ, ροπή και απόδοση, χάρη στις αναβαθμίσεις που προέρχονται άμεσα από το πρόγραμμα ανάπτυξης αγωνιστικών κινητήρων Moto2TM, συν μια πιο επιβλητική θέση οδήγησης, ένα επιθετικό νέο στιλ και νέα πρότυπα στα προηγμένα ηλεκτρονικά αναβάτη, σε συνδυασμό με τη χαρακτηριστική προσοχή στη λεπτομέρεια της Triumph, η Street Triple 765 R είναι η νέα απόλυτη streetfighter.

STREET TRIPLE 765 RS
Ενσωματώνοντας όλη τη νέα τεχνολογία, το πλαίσιο και τις στιλιστικές βελτιώσεις αυτής της κορυφαίας γενιάς, η Street Triple 765 RS του 2023 προσθέτει τα φρένα Brembo Stylema υψηλότερων από ποτέ προδιαγραφών, αναθεωρημένη γεωμετρία για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία και θέτει ένα νέο σημείο αναφοράς επιδόσεων ως Η πιο ισχυρή Street Triple από ποτέ, με κορυφαία για την κατηγορία 130 PS συναρπαστικής τρικύλινδρης ισχύος, χάρη στις αναβαθμίσεις που προέρχονται από τον αγωνιστικό κινητήρα Moto2TM.

STREET TRIPLE MOTO2TM EDITION
Περιορισμένη σε μόλις 765 από κάθε έναν από τους δύο συνδυασμούς χρωμάτων εμπνευσμένων από τους αγώνες, η Street Triple 765 Moto2TM Edition του 2023 ολοκληρώνει τη νέα σειρά ως η Street Triple με τις υψηλότερες προδιαγραφές όλων των εποχών. Όλη η σημαντική αναβάθμιση της νέας γενιάς σε ικανότητες και συμπεριφορά, σε συνδυασμό με την κορυφαία στην κατηγορία ισχύ και ροπή της RS, συν μια ακόμα πιο αφοσιωμένη και εστιασμένη οδήγηση, χάρη στο μοναδικό τιμόνι με κλιπ-ον και το πλήρως ρυθμιζόμενο πιρούνι Öhlins, προσφέρουν εξαιρετικά αιχμηρό και ακριβή χειρισμό τόσο για το δρόμο όσο και για την πίστα. Τα μέρη από ανθρακονήματα, η επίσημη σήμανση Moto2TM, μια μοναδική οθόνη εκκίνησης Moto2TM και μια ξεχωριστή αριθμημένη πλάκα στο τιμόνι σηματοδοτούν αυτό το εκπληκτικό μηχάνημα ως την απόλυτη Street Triple.

 
Triumph Street Triple 765 R

 

Η ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΣΕΙΡΑ STREET TRIPLE ΑΠΟ ΠΟΤΕ

Χάρη στις σημαντικές αναβαθμίσεις που προέρχονται απευθείας από το πρόγραμμα αγωνιστικών κινητήρων Moto2™, ο τρικύλινδρος κινητήρας 765 κ.εκ. προσφέρει τώρα ένα βήμα προς τα πάνω σε ισχύ και απόδοση, στα 120 PS για τη νέα Street R, και κορυφαία ισχύ στην κατηγορία 130 PS στις RS και Moto2™ Edition. Η ροπή είναι επίσης αυξημένη και στα τρία μοντέλα, συναρπαστική από χαμηλά και σε όλη τη διαδρομή των στροφών, κορυφώνοντας πλέον στα 80 Nm. Λόγω των τριών κυλίνδρων, ο συνδυασμός ροπής στις χαμηλές και στις μεσαίες στροφές και απόδοσης που κόβει την ανάσα στις ψηλές συντελεί σε μια συναρπαστική και γεμάτη χαρακτήρα εμπειρία οδήγησης. Ο παγκοσμίου φήμης κινητήρας αποκρίνεται περισσότερο από ποτέ - εκτός από σημαντικές αναβαθμίσεις εξαρτημάτων, οι κοντύτερες σχέσεις μετάδοσης προσφέρουν γρηγορότερη επιτάχυνση, καθιστώντας αυτή την τελευταία γενιά Street Triple την πιο αιχμηρή και ζωηρή μέχρι σήμερα.

Σημαντικά αναβαθμισμένος κινητήρας 765κ.εκ. που θέτει τον πήχη στην κατηγορία
Οι γνώσεις που κερδήθηκαν απευθείας από το πρόγραμμα αγωνιστικών κινητήρων Moto2™ έχουν εφαρμοστεί στον κινητήρα Street Triple 2023, καθιστώντας τον πιο εστιασμένο στις επιδόσεις και με περισσότερο χαρακτήρα από ποτέ. Ο λόγος συμπίεσης έχει αυξηθεί από 12,65:1 σε 13,25:1 - μια αύξηση 4,7%. Τα νέα έμβολα, οι μπιέλες και οι πείροι εμβόλων ταιριάζουν με νέους, βελτιστοποιημένους θαλάμους καύσης για αυξημένο όριο πίεσης κυλίνδρου και, τελικά, περισσότερη ισχύ. Οι νέες βαλβίδες και οι εκκεντροφόροι δίνουν αυξημένη ανύψωση βαλβίδων για βελτιωμένη απόδοση εισαγωγής, καύσης και εξαγωγής, με νέες σχέσεις κιβωτίου ταχυτήτων για βελτιωμένη απόδοση και απόκριση.

Περισσότερη ισχύς, ακόμη πιο αξιοποιήσιμη ροπή
Οι εξαιρετικές επιδόσεις και η κορυφαία ισχύς της Street Triple έχουν ανέβει στο επόμενο επίπεδο για το 2023. Η R κορυφώνεται στα 120 PS στις 11.500 σ.α.λ., ενώ η RS και η Moto2™ Edition παράγουν τώρα κορυφαία στην κατηγορία 130 PS στις 12.000 σ.α.λ., και με τα τρία μοντέλα να επωφελούνται από την ίδια χρησιμοποιήσιμη ροπή στις χαμηλές στροφές και σε όλη τη μεσαία περιοχή με αξιοσημείωτη αύξηση από τις 7.500 σ.α.λ. και μετά. Η μέγιστη ροπή των 80 Nm έρχεται στις 9.500 σ.α.λ.

Η Street Triple με τη καλύτερη απόκριση όλων των εποχών
Για το 2023, το κιβώτιο ταχυτήτων έχει αναθεωρηθεί ώστε να περιλαμβάνει κοντύτερες σχέσεις μετάδοσης για πιο γρήγορη επιτάχυνση. Μαζί με μια νέα τελική σχέση μετάδοσης κίνησης, η Street Triple είναι πλέον πιο αιχμηρή, πιο ζωηρή και με καλύτερη απόκριση από ποτέ. Σε συνδυασμό με την αύξηση της ισχύος και της ροπής, η οποία φέρνει μια αξιοσημείωτη βελτίωση στις επιδόσεις, η Street Triple 765 εδραιώνει τη θέση της ως σημείο αναφοράς στην κατηγορία.

Τρικύλινδρος ήχος που προκαλεί ανατριχίλα
Περαιτέρω αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν ένα νέο σύστημα εξάτμισης με αυξημένο ρυθμό ροής, καθώς και ένα νέο σπορ πλαϊνό τελικό, που αποδίδει τον διάσημο και ξεχωριστό ανατριχιαστικό ήχο της Street Triple.

 

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τροφοδοτούμενη από την εξέλιξη του αγωνιστικού κινητήρα Moto2™, με αποτέλεσμα τη σειρά Street Triple με την υψηλότερη απόδοση, τις υψηλότερες προδιαγραφές και τη μεγαλύτερη ευελιξία που υπήρξε ποτέ. 

Triumph Street Triple 765
Εξερεύνησε άρθρα από την επιλεγμένη ετικέτα