Skip to main content

Η ΝΕΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ MOTOCROSS 250 ΚΥΒΙΚΩΝ ΤΗΣ TRIUMPH ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΟ LOS ANGELES COLISEUM

Triumph Motorcycles Coliseum
Αγλωνες Triumph Motorcycles 23rd Σεπ 2023

 Η νέα μοτοσυκλέτα μοτοκρός 250 κυβικών της Triumph αποκαλύφθηκε δημόσια για πρώτη φορά, στον τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος SuperMotocross το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, στο Los Angeles Memorial Coliseum στην Καλιφόρνια.

Οι θεατές είδαν δύο νέες μοτοσυκλέτες Triumph motocross να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο με πυροτεχνήματα και φανφάρες.

 Η πολυαναμενόμενη νέα μοτοσυκλέτα προδιαγραφών παραγωγής οδηγήθηκε από τον Jeff 'Six Time' Stanton, ο οποίος κέρδισε το τελευταίο του Πρωτάθλημα στο Coliseum και είναι ο σημερινός διευθυντής του Triumph's Adventure Experience στις ΗΠΑ. Μαζί του ήταν ο GOAT, Ricky Carmichael, του οποίου η μοτοσυκλέτα είχε τα δικά του γραφικά και μη τυποποιημένα στοιχεία προδιαγραφών.

 Η ημερομηνία για την πλήρη αποκάλυψη της νέας μοτοσυκλέτας ανακοινώθηκε στις 28 Νοεμβρίου 2023 σε γιγαντιαίες οθόνες γύρω από το στάδιο.

 Για να σηματοδοτήσει τη στιγμή, η Triumph κυκλοφόρησε επίσης τη νέα της ιστοσελίδα Triumph Racing και τα κοινωνικά κανάλια. Ακολουθήστε τη δράση @OfficialTriumphRacing στο Instagram και στο Facebook.

Μιλώντας με τους συναδέλφους του σχολιαστές μετά τη βόλτα του, ο Ricky Carmichael είπε: «Είμαι τόσο χαρούμενος που επιτέλους δείξω στους θαυμαστές τι δουλεύαμε τα τελευταία 4 χρόνια. Οι μοτοσυκλέτες έχουν υπέροχη αίσθηση, δείχνουν υπέροχες και είναι γρήγορες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό που παραδώσαμε και ανυπομονώ μέχρι να μοιραστούμε τις τελικές λεπτομέρειες στις 28 Νοεμβρίου».

Ο Jeff Stanton πρόσθεσε: «Το Coliseum είναι ένα ξεχωριστό μέρος για μένα και το να είμαι πίσω εδώ επάνω στην Triumph είναι απόλυτη τιμή για μένα. Τα νέα γραφικά δεν μοιάζουν με τίποτα άλλο στο paddock και δίνουν στη μοτοσυκλέτα μια πραγματικά ευκρινή και ξεχωριστή νέα εμφάνιση που πιστεύω ότι θα λατρέψουν οι θαυμαστές.»

Triumph Motorcycles Coliseum)
Εξερεύνησε άρθρα από την επιλεγμένη ετικέτα