Skip to main content

ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΜΙΑ TIGER 800

 

Η Tiger 800 είναι χωρίς αμφιβολία, μια από τις πιο δημοφιλείς μοτοσυκλέτες Triumph και πιθανότατα αυτή με το πιο ένδοξο παρελθόν, με ρίζες που φτάνουν στις πρώτες αγωνιστικές Tiger που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο International Six Days Trial του 1936.  Αυτό ήταν το σημείο εκκίνησης για την μακροβιότερη ιστορία adventure μοτοσυκλετών και το ίδιο πνεύμα περιπέτειας και αναζήτησης της τελειότητας που είναι εμφανές μέχρι και σήμερα, σε κάθε σύγχρονο μοντέλο  Tiger.

Οι νέες βελτιωμένες Tiger 800 XC και XR διαθέτουν περισσότερες από 200 αναβαθμίσεις στο πλαίσιο και τον κινητήρα, καθώς και μια ολόκληρη σουίτα από κορυφαίες off-road βελτιώσεις που συνδυάζονται αρμονικά με τις προσεκτικές βελτιώσεις που έγιναν στις εντός δρόμου δυνατότητες της μοτοσυκλέτας.  Εστιάσαμε κυρίως στην αναβάθμιση τεχνολογιών άνεσης και εμφάνισης, σε συνδυασμό με τη δημιουργία ενός νέας γενιάς κινητήρα που ενισχύει την απόλαυση στην οδήγηση.

Το αποτέλεσμα είναι μια νέα Tiger 800 που είναι πολύ καλύτερη στην καθημερινή οδήγηση στο δρόμο …και κυρίως έξω από αυτόν. Ακολουθούν επτά λόγοι για να οδηγήσεις μια νέα Tiger 800!

 

 

1. Νέας γενιάς 3-κύλινδρος κινητήρας 

για περισσότερη ισχύ

Ο 3-κύλινδρος κινητήρας της Tiger 800 δέχτηκε πολύ σημαντικές αναβαθμίσεις που ανέβασαν την μέγιστη ισχύ στα 95PS, αλλά και μια ελαφρύτερη εξάτμιση με πιο σπορ ήχο που μεταμορφώνει αυτό τον νέας γενιάς κινητήρα. Περιλαμβάνονται κοντύτερη αναλογία της πρώτης σχέσης που βελτιώνει την πρόσφυση στην εκτός δρόμου οδήγηση και την αμεσότερη απόκριση σε κάθε τύπο οδοστρώματος, μια  κατά 22% ελαφρύτερη εξάτμιση πιο ελεύθερης ροής και πιο άμεση επιτάχυνση που προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία οδήγησης. Επιπλέον, το νέο  Off-Road Pro riding mode που υπάρχει στα μοντέλα XC, επιτρέπει στον έμπειρο αναβάτη, να έχει τον πλήρη έλεγχο σε όλες τις συνθήκες.

2. Πλήρως έγχρωμη οθόνη οργάνων TFT

Τα μεσαίων και υψηλών προδιαγραφών μοντέλα Tiger 800 διαθέτουν μια νέα ρυθμιζόμενη πλήρως έγχρωμη οθόνη TFT 5 ιντσών για μεστή και ευανάγνωστη πληροφόρηση. Αυτή η προηγμένη οθόνη επιτρέπει στον αναβάτη να λαμβάνει σημαντικές πληροφορίες σε έγχρωμη μορφή και σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Στη διάθεσή του βρίσκονται εργονομικά σχεδιασμένοι διακόπτες με joystick που επιτρέπουν την γρήγορη χρήση του διαισθητικού μενού και την αλλαγή ενδείξεων, δεδομένων και riding modes, εν κινήσει με ένα μόλις δάκτυλο του χεριού του.

3. Προηγμένη τεχνολογία

Οι νέας γενιάς Tiger 800 συγκεντρώνουν μια σειρά από σημαντικές τεχνολογίες που εστιάζουν στον αναβάτη, με πολλές τεχνολογικές βελτιώσεις που σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ εκτός δρόμου εμπειρία οδήγησης, με μέγιστο έλεγχο.  Στις νέες προσθήκες περιλαμβάνονται πλήρως έγχρωμη και ρυθμιζόμενη οθόνη οργάνων TFT με επιλογή όμορφα σχεδιασμένων θεμάτων και στυλ, καινοτόμο μενού που είναι εύκολα προσβάσιμο μέσω των νέων εργονομικών διακοπτών, μέχρι και έξι riding modes, cruise control και θερμαινόμενα γκριπ.

4. Προσαρμόζεται για να ταιριάξει στις ανάγκες του αναβάτη

Υπάρχουν περισσότερα από 50 αξεσουάρ που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις, προσθέτοντας ή τροποποιώντας τις δυνατότητες μεταφοράς αποσκευών, την άνεση και τις δυνατότητες. Σχεδιάστηκαν, κατασκευάστηκαν και δοκιμάστηκαν με την ίδια έμφαση στη λεπτομέρεια, που ισχύει στην κατασκευή των μοτοσυκλετών μας. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με το πάθος μας για την κατασκευή τέλειων μοτοσυκλετών, αποδεικνύουν ότι όλα τα γνήσια αξεσουάρ Triumph θα ταιριάξουν απόλυτα στην δική σου Tiger 800.

 

 

 

5 & 6

"Off-Road Pro" riding mode

Η νέας γενιάς Tiger 800 διαθέτει το ολοκαίνουριο riding mode Off-Road Pro, το οποίο έχει προσαρμοστεί στη γκάμα μοντέλων XC, για να προσφέρει την καλύτερη off-road διαμόρφωση που έχει υπάρξει ποτέ. Είναι μια ρύθμιση για έμπειρους αναβάτες, που τώρα μπορούν να απενεργοποιήσουν συστήματα και να αποκτήσουν τον πλήρη έλεγχο όταν το θελήσουν. Το Off-Road Pro σβήνει το ABS και τον έλεγχο πρόσφυσης και (όπου ενδείκνυται) ρυθμίζει τη χαρτογράφηση του γκαζιού και την ανάρτηση στη θέση 'Off-Road', για να μπορέσει ο αναβάτης να εξερευνήσει τα όριά του.

Καλύτερη εργονομία για μεγαλύτερη άνεση στην οδήγηση

Τα ειδικά σχεδιασμένα εργονομικά στοιχεία βελτιώνουν την οδήγηση της Tiger 800, επιτρέποντας καλύτερη θέση οδήγησης και δυναμικό έλεγχο. Επιπλέον, η νέα ρυθμιζόμενη σε 5 θέσεις με το χέρι οθόνη (συνδυασμένη με νέους διαχυτές αέρα που προσφέρουν ασύγκριτη άνεση και προστασία) και μοναδικά για την κατηγορία θερμαινόμενα γκριπ και σέλα, ενισχύουν τη συναρπαστική αίσθηση στην οδήγηση, στην άσφαλτο και το χώμα.

7. Αποκλειστικό στυλ

Υπάρχουν ακόμη πιο μοναδικά στυλιστικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη νέα γκάμα Tiger 800.  Στη νέα αποκλειστική εξωτερική σχεδίαση περιλαμβάνονται υψηλής ποιότητας φινιρίσματα και νέας σχεδίασης πλαϊνά καπάκια με υψηλότερης ποιότητας σήματα, γραφικά και λεπτομέρειες που συνθέτουν μια αποκλειστική εμφάνιση στις νέες Tiger.  Η νέα εξωτερική σχεδίαση παρέχει επίσης στις Tiger, μια πιο σύγχρονη και δυναμική παρουσία που τονίζει τον εντός ή εκτός δρόμου προσανατολισμό του κάθε μοντέλου, διατηρώντας παράλληλα την χαρακτηριστική και άμεσα αναγνωρίσιμη σιλουέτα της Tiger 800.

 

 

 

the next generation of Tiger has arrived

Your adventure riding is all set to be better in every way.