Skip to main content
Triumph 2021 Scrambler 1200)

ΑΞΕΣΟΥΑΡ SCRAMBLER 1200

κάν'τη δική σου

 

Σχεδιασμένα και κατασκευασμένα με τα ίδια απαιτητικά πρότυπα των σύγχρονων κλασικών μας, υπάρχουν πάνω από 70 γνήσια αξεσουάρ Triumph για να σε βοηθήσουν να αξιοποιήσεις στο έπακρο τη Scrambler σου.

Από τις αποσκευές, έως το στυλ, την ασφάλεια και όλα τα απαραίτητα για την περιπέτειά σου, συμπεριλαμβανομένης της τελευταίας ολοκληρωμένης τεχνολογίας επικοινωνιών, υπάρχει κάτι για κάθε αναβάτη Scrambler.

ΔΕΣ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ

 

ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ

Εάν θέλες να ξεκλειδώσεις πλήρως την εκτός δρόμου ικανότητα της Scrambler και θες να επιτεθείς στα πιο δύσκολα μονοπάτια, τότε υπάρχουν μερικά φανταστικά αξεσουάρ διαθέσιμα για την προστασία τόσο τη δική σου όσο και της μοτοσυκλέτας σου.

Οι χούφτες (στάνταρ τοποθετημένες στην XE) προσφέρουν προστασία από προεξοχές κλαδιών και φυλλώματα σε στενά και τεχνικά μονοπάτια, καθώς και διατηρούν τον άνεμο μακριά από τα χέρια σου σε υψηλότερες ταχύτητες στο δρόμο. Μια απλή προσθήκη που προστατεύει τα χέρια και τα χειριστήρια ενώ προσθέτει πραγματικό στυλ εκτός δρόμου.

Το μπροστινό ψηλό φτερό είναι άλλη μια εξαιρετική τροποποίηση που προσθέτει άμεσο εκτός δρόμου χαρακτήρα. Κατασκευασμένο από αλουμίνιο πάχους 2 χιλ με βούρτσισμένο και ανοδιωμένο φινίρισμα για μεγαλύτερη αντοχή.

Τα κάγκελα από ανοξείδωτο ατσάλι προσφέρουν προστασία στον εναλλάκτη και στα καπάκια του συμπλέκτη, προσφέροντας εξασφάλιση σε δύσκολο και τραχύ τερέν καθώς και προφύλαξη από τυχόν μικροπτώσεις σε χαμηλές ταχύτητες. Με το ηλεκτρο-γυαλισμένο φινίρισμα και τη σήμανση Triumph, επίσης φαίνονται υπέροχα.

Τα προστατευτικά γονάτων είναι πολύ περισσότερο από ένα αξεσουάρ στυλ που που αντηχεί την κληρονομιά Scrambler της δεκαετίας του '50. Προσφέροντας εξαιρετική προστασία στο ρεζερβουάρ από το χαλίκι στις χωμάτινες εκτός δρόμου διαδρομές και δίνοντας στον αναβάτη μια βελτιωμένη σύνδεση με τη μοτοσυκλέτα για ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο, τα προστατευτικά γονάτων είναι ένα ακόμη εξαιρετικό αξεσουάρ διπλής χρήσης.

  • Χούφτες
  • Ψηλό εμπρός φτερό
  • Ανοξείδωτα ατσάλινα κάγκελα
  • Προστατευτικά γονάτων
 

 

 

 

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΝΕΣΗΣ

Οι μεγάλες περιπέτειες σημαίνουν συχνά πολλά χιλιόμετρα - και πολλές ώρες διανύοντάς τα σε μεγάλους δρόμους και αυτοκινητόδρομους. Αυτά τα αξεσουάρ προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη τουριστική δυνατότητα στη Scrambler.

Η διάφανη ζελατίνα θα μειώσει την ένταση του ανέμου, θα ρίξει τα ντεσιμπέλ και θα πάρει την πίεση από το λαιμό και τους ώμους σου, καθιστώντας τη ιδανική για μεγάλες διαδρομές στον αυτοκινητόδρομο.

Τα ζεστά χέρια είναι το απόλυτο κλειδί για απόλαυση όλες τις εποχές. Με μια όμορφη λεπτή σχεδίαση, διαθέτουν ενσωματωμένο χειριστήριο διπλής θερμοκρασίας στο αριστερό γκριπ και εμφανίζουν την επιλεγμένη ρύθμιση στα όργανα TFT.

Διαθέτοντας σφυρήλατες λαβές, η σχάρα λειτουργεί διπλά ως χειρολαβή για τον συναναβάτη και ως πολύ βολικό αξεσουάρ μεταφοράς αποσκευών. Με πολλαπλά σημεία πρόσδεσης, είναι τέλεια για τη μεταφορά επιπλέον αποσκευών και, με το λεπτεπίλεπτο στυλ της, διατηρεί τις γραμμές της Scrambler καθαρές και απείραχτες.

Η ανάρτηση με μεγαλύτερη διαδρομή σημαίνει πάντοτε ότι οι μοτοσυκλέτες adventure είναι λίγο ψηλότερες από ότι οι αντίστοιχες πιο επικεντρωμένες στην άσφαλτο συγγενείς τους. Για όσους προτιμούν χαμηλότερο ύψος σέλας, η γνήσια χαμηλή σέλα Triumph διατίθεται σε επιλογές μαύρου ή καφέ, μειώνοντας το ύψος σέλας κατά 25 χιλ.

  • Διάφανη τουριστική ζελατίνα
  • Θερμαινόμενα γκριπ
  • Σχάρα με χειρολαβή
  • Χαμηλή σέλα

 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Scrambler είναι ήδη γεμάτη με διακριτικά ενσωματωμένη τεχνολογία, αλλά υπάρχουν ακόμα περισσότερες διαθέσιμες επιλογές στη γκάμα γνήσιων αξεσουάρ Triumph για να ξεκλειδώσεις όλες τις δυνατότητές της. Όλα σχεδιασμένα να λειτουργούν σε απόλυτη αρμονία με τη Scrambler σου.

Η μονάδα συνδεσιμότητας My Triumph φέρνει συνδεσιμότητα Bluetooth στη Scrambler. Η πλοήγηση στροφή-προς-στροφή, οι τηλεφωνικές κλήσεις, οι ειδοποιήσεις και η μουσική ελέγχονται από τον αριστερό διακόπτη, προσθέτοντας τακτοποιημένα τις πιο σύγχρονες επικοινωνίες μοτοσυκλέτας σε αυτή τη διαχρονική μοντέρνα κλασική. Η συνδεσιμότητα GoPro προσθέτει ένα άλλο στοιχείο και είναι μια παγκόσμια πρώτη ενσωμάτωση για έναν κατασκευαστή μοτοσυκλετών.

Η εξασφάλιση της σωστής πίεσης των ελαστικών σου είναι ένας ζωτικός έλεγχος ασφαλείας, αλλά αυτός δεν είναι πάντα βολικός. Το σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών της Triumph (TPMS) μετρά τις πιέσεις των εμπρός και πίσω ελαστικών και εμφανίζει τα αποτελέσματα στην οθόνη TFT της Scrambler. Αυτό το έξυπνο σύστημα θα σε ειδοποιήσει επίσης αυτόματα εάν οι πιέσεις των ελαστικών πέσουν κάτω από τα βέλτιστα επίπεδα σε οποιοδήποτε σημείο κατά τη διάρκεια της διαδρομής σου.

  • Μονάδα συνδεσιμότητας My Triumph
  • Σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών (TPMS)

 

 

Η SCRAMBLER 1200: ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ

 

Η SCRAMBLER 1200: ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ

Triumph 2021 Scrambler 1200 XC