Skip to main content
Triumph 2021 Scrambler 1200)

ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΕΙΣ

 

 

Mε όλη την οδική εστίαση μιας σύγχρονης μοτοσυκλέτας adventure, καθώς και τη γνήσια δυνατότητα scrambling εκτός δρόμου, για την απόλυτη οδήγηση, ανεξάρτητα από την επιφάνεια. Υπάρχουν δύο επιλογές αναφοράς για να διαλέξεις τη Scrambler 1200 σου. Η Scrambler 1200 XC είναι κατασκευασμένη για υπέροχη διασκέδαση τόσο στο δρόμο όσο και εκτός δρόμου, και η κορυφαία της γκάμας Scrambler 1200 XE, η οποία προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο προδιαγραφών και διαθέτει κορυφαία εκτός δρόμου διαπιστευτήρια. Ωστόσο, εσύ ορίζεις την περιπέτεια και όπου κι αν σε ταξιδεύει ο δρόμος, η Scrambler 1200 προσφέρει ασύγκριτες δυνατότητες, τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου.

 

 

Triumph 2021 Scrambler 1200

 

 

1. ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ BONNEVILLE ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ο φημισμένος, γεμάτος χαρακτήρα και ροπή δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας Bonneville είναι η καρδιά αυτής της κορυφαίας σύγχρονης κλασικής adventure μοτοσυκλέτας.

Με την ομαλή γραμμική απόδοση, η απόκριση του ride-by-wire γκαζιού είναι πάντα απόλυτα προβλέψιμη, ανεξαρτήτως επιφάνειας. Τα πέντε προγράμματα οδήγησης (έξι στην XE) σημαίνουν ότι μπορείς να ρυθμίσεις λεπτομερώς την αίσθηση ώστε να ταιριάζει ακόμη περισσότερο στις οδηγικές σου προτιμήσεις.

Ο κινητήρας των 1200κ.εκ. με τη χαμηλή αδράνεια επιταχύνει γρήγορα και αποδίδει από χαμηλά και σε όλη την κλίμακα των στροφών, και προκαλεί ενθουσιασμό σε κάθε σενάριο οδήγησης. Από επαρχιακά στροφιλίκια μέχρι οδήγηση σε ευθεία, από χωμάτινα μονοπάτια μέχρι λασπωμένες επιφάνειες, η Scrambler πραγματικά ανταποκρίνεται στο όνομα και το DNA της.

Η Scrambler 1200 βρίσκεται πλέον σε συμμόρφωση με τις προδιαγραφές Euro 5, τώρα με μειωμένες εκπομπές ρύπων και βελτιωμένη κατανομή θερμοκρασίας για το 2021. Ο υποβοηθούμενος συμπλέκτης διαθέτει ελαφριά αίσθηση, ενώ το μείγμα παραδοσιακής μηχανολογίας Triumph και της σύγχρονης τεχνολογίας καθιστούν αυτόν τον κινητήρα πραγματικά ξεχωριστό. Με τα διαστήματα 16.000χλμ μεταξύ των σέρβις, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να αναβάλλεις εκείνες τις επικές περιπέτειες...

 

 

2. ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Η Scrambler 1200 είναι εξοπλισμένη με ανεστραμμένο πιρούνι Showa 45χιλ (47χιλ στη XE) και διπλά αμορτισέρ Öhlins. Πλήρως ρυθμιζόμενα ως προς την προφόρτιση, την απόσβεση συμπίεσης και επαναφοράς, και με 200χιλ διαδρομής τόσο εμπρός όσο και πίσω (250χιλ στην XE), κάθε ένα κομμάτι από αυτές τις υψηλής ποιότητας αναρτήσεις έχει εξελιχθεί ειδικά για τη Scrambler.

Έχοντας ως στόχο την εξαιρετικό κράτημα στον δρόμο και την πρόσφυση σε μια σειρά από χαλαρές και ολισθηρές επιφάνειες, η Scrambler 1200 έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει ένα νέο σημείο αναφοράς.

Το τελικό αποτέλεσμα πρέπει να οδηγηθεί για να γίνει πιστευτό. Αρκετά ελαστική για να εξομαλύνει τις κυμάνσεις στο δρόμο, αλλά με την υποστήριξη και την απόσβεση που απαιτείται στα τραχιά, η ευελιξία της ανάρτησης της Scrambler δεν αποτυγχάνει ποτέ να εντυπωσιάσει.

 

 

3. ΕΙΔΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ SCRAMBLER

Υπάρχουν περισσότερα στην εξαιρετική εκτός δρόμου ικανότητα της Scrambler εκτός από την υψηλής ποιότητας, μεγάλης διαδρομής ανάρτηση. Το πλαίσιο δεν είναι απλώς ένα τροποποιημένο πλαίσιο δρόμου με τροποποιημένη γεωμετρία - είναι γνίσιο πλαίσιο Scrambler από πάνω μέχρι κάτω.

Η σιγουριά στην οδήγηση εκτός δρόμου απαιτεί σταθερότητα και οδική συμπεριφορά με αυτοπεποίθηση. Η γεωμετρία της κάστερ και του ίχνους, μαζί με το μεταξόνιο και το μήκος του ψαλιδιού, προέρχονται από την εξαιρετικά επιτυχημένη κληρονομιά scrambling της Triumph και τα χρόνια ανάπτυξης της μοτοσυκλέτας adventure διπλής χρήσης Tiger.  Όλα αυτά προσθέτουν σε μια μοναδική και όμορφη μοτοσικλέτα που είναι απίστευτα ικανή εκτός δρόμου χωρίς να χάσει κανέναν από τους υποδειγματικούς τρόπους της στο δρόμο.

Με θέση οδήγησης που μπορεί να διαμορφωθεί μέσω του ρυθμιζόμενου τιμονιού και των καβαλέτων για την τέλεια στάση, είτε όρθια είτε καθιστή, η ασύγκριτη πολυχρηστικότητα και οι δυνατότητες της Scrambler την καθιερώνουν ως σημείο αναφοράς στις crossover adventure μοτοσυκλέτες.

 

 

 

Triumph 2021 Scrambler 1200

 

 

4. ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το Scrambler διαθέτει μια σειρά από σύγχρονες τεχνολογίες, με κάθε στοιχείο να έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να βελτιώσει την εμπειρία οδήγησης και να ενισχύσει την ασφάλεια χωρίς να διακυβεύει το διαχρονικό, μοντέρνο κλασικό στιλ αυτής της σκληροτράχηλης crossover μοτοσυκλέτας.

Ο προβολέας DRL και ο εξ ολοκλήρου φωτισμός LED εγγυώνται εξαιρετική ορατότητα στους άλλους χρήστες του δρόμου, ενώ φωτίζουν τις πιο σκοτεινές διαδρομές. Διακόπτες με οπίσθιο φωτισμό, διαισθητικοί διακόπτες και ένα joystick πέντε κατευθύνσεων που σημαίνει ότι όλα τα απαραίτητα σινιάλα βρίσκονται στα δάχτυλά σου, ενώ ταυτόχρονα διευκολύνει την πλοήγηση στις πέντε λειτουργίες οδήγησης (έξι στο XE), τον χειρισμό του cruise control ή τη μετακίνηση μεταξύ των ρυθμίσεων.

Τα προηγμένα συστήματα ABS και ελέγχου πρόσφυσης ενισχύουν την ασφάλεια του αναβάτη, με το μοντέλο XE να επωφελείται από το τελευταίο σύστημα Βελτιστοποιημένου Γωνιακού ABS και Γωνιακού Ελέγχου Πρόσφυσης.

Η ευκολία του αναβάτη δεν έχει παραβλεφθεί ούτε αυτή, με ένα εύκολα προσβάσιμο βύσμα USB για τη φόρτιση αυτών των βασικών στοιχείων ταξιδιού και την επιλογή προσαρμογής της μονάδας συνδεσιμότητας My Triumph, η οποία σου επιτρέπει να απολαύσεις το πρώτο ενσωματωμένο σύστημα ελέγχου GoPro στον κόσμο, καθώς και λειτουργίες όπως πλοήγηση στρφή-ανά-στροφή, καθώς και λειτουργίες τηλεφώνου και μουσικής.

 

5. ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο εξοπλισμός της Scrambler έχει επιλεγεί πολύ προσεκτικά. Η εργονομία προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό άνεσης και, όταν απαιτείται, ελέγχου εκτός δρόμου, με τη μοναδική επίπεδη σέλα και το φαρδύ τιμόνι να δίνουν στη Scrambler μια επιβλητική θέση οδήγησης για όλους τους δρόμους. Ρυθμιζόμενα καβαλέτα τιμονιού με προαιρετικούς αποστάτες 10 χιλ διασφαλίζουν ότι κάθε αναβάτης μπορεί να βρει την τέλεια θέση του, ενώ τα ρυθμιζόμενα αναδιπλούμενα μαρσπιέ επιτρέπουν περαιτέρω ευκαιρίες προσαρμογής στην XE.

Εκτός από την υψηλής ποιότητας ανάρτηση Showa και Öhlins, οι διπίστονες ακτινικές μονομπλόκ δαγκάνες Brembo M50 είναι στάνταρ, με μια εξαιρετική μανέτα φρένου MCS να συμπληρώνει τις υψηλές προδιαγραφές της XE. Οι δίδυμοι δίσκοι 320 χιλ σε συνδυασμό με το προηγμένο σύστημα ABS σημαίνουν ότι δεν υπάρχει έλλειψη ισχύος φρεναρίσματος, ενώ η εξαιρετική αίσθηση της μανέτας εξασφαλίζει σίγουρο, γεμάτο αυτοπεποίθηση έλεγχο σε όλες τις συνθήκες.

Όμορφα κατασκευασμένα στεφάνια αλουμινίου είναι πλαϊνά πλεγμένα με ισχυρά κέντρα για να διατηρήσουν το μοντέρνο κλασικό στυλ της Scrambler, ενώ επιτρέπουν την εφαρμογή των πιο σύγχρονων ελαστικών χωρίς σαμπρέλα. Με πίσω τροχό 17 ιντσών και εμπρός βελτιστοποιημένο εκτός δρόμου τροχό 21”, τα ελαστικά adventure Metzeler Tourance προσφέρουν την τέλεια ισορροπία τόσο για χρήση εντός όσο και εκτός δρόμου.

Η SCRAMBLER 1200: ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ

Triumph 2021 Scrambler 1200 XC