Skip to main content
Triumph 2021 Speedmaster)

BONNEVILLE SPEEDMASTER

ΤΡΙΚΥΛΙΝΔΡΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

 

 

Όμορφη, ικανή και άνετη, δες μερικούς από τους κύριους λόγους που η Speedmaster είναι η πρώτη επιλογή για χαλαρή κλασική βρετανική custom μοτοσυκλέτα.

Με το εμβληματικό DNA Bonneville και τον custom βρετανικό χαρακτήρα, τοποθετημένα εμπρός μαρσπιέ, τιμόνι με κλίση πίσω, και άνετη θέση συναναβάτη, η Speedmaster συνδυάζει θέση οδήγησης cruiser που ξεχωρίζει με διαχρονικό σοφιστικέ στυλ. Όμορφα ανανεωμένη για το 2021, αυτή η γενιά προσφέρει ένα σκαλί επάνω σε απόδοση, οδική συμπεριφορά, άνεση και έλεγχο.

 

1. Εμβληματικό Σχεδιαστικό DNA Triumph

Γεννημένη από μια ράτσα όμορφων cruiser Triumph της δεκαετίας του 1960, η Speedmaster ενσωματώνει το εμβληματικό DNA της αρχικής Bonneville, με χαλαρό χαρακτήρα cruiser και όλες τις σύγχρονες δυνατότητες, καθώς και το κορυφαίο για την κατηγορία φινίρισμα της τελευταίας γενιάς των σύγχρονων κλασικών της Triumph.

Με το κλασικό βρετανικό custom στυλ, το τιμόνι με κλίση προς τα πίσω, τα τοποθετημένα εμπρός μαρσπιέ, και τροχούς 16" 32 ακτίνων, η Speedmaster προσφέρει θέση cruiser που ξεχωρίζει με πληθώρα σοφιστικέ σχεδιαστικών πινελιών. Οι λεπτομέρειες περιλαμβάνουν σμιλεμένο 12-λιτρο ρεζερβουάρ, κατεργασμένες ψύκτρες κινητήρα και διπλά σώματα ψεκασμού με εμφάνιση καρμπυρατέρ, που υπογραμμίζουν τον εμβληματικό χαρακτήρα Bonneville, ενώ τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά Speedmaster περιλαμβάνουν τα ελαχιστοποιημένα πλαστικά, πίσω κέντρο τροχού εμπνευσμένο από εμφάνιση κλασικού ταμπούρου, κουτί μπαταρίας με κλασικής έμπνευσης ανοξείδωτο ατσάλινο λουρί, καθώς και χρωμιωμένο σύστημα εξάτμισης διπλού περιβλήματος. Ο κλασικής εμφάνισης προβολέας και το ψαλίδι στυλ "κλωβού" συμπληρώνουν την κομψή hard tail εμφάνιση, μαζί με την ευπροσάρμοστη διάταξη διπλής ή μονής σέλας, όπου έχεις την επιλογή να αφαιρέσεις τη σέλα συναναβάτη και να τοποθετήσεις χειρολαβή για πιο μίνιμαλ bobber εμφάνιση. 

 

2. Βελτιωμένη, συναρπαστική απόδοση, γεμάτη ροπή και άμεση απόκριση.

Η Bonneville Speedmaster είναι εξοπλισμένη με τον φημισμένο κινητήρα της Triumph των 1200κ.εκ., που είναι τώρα σημαντικά ελαφρύτερος, με καλύτερη απόκριση και συμβατός με Euro 5. Ο υδρόψυκτος, 8-βάλβιδος, δικύλινδρος εν σειρά προσφέρει άνετη επιτάχυνση σε κάθε σχέση, με την απαλή, γραμμική απόδοση και το χαρισματικό διάστημα ανάφλεξης των 270°. Εκπληκτική ροπή είναι διαθέσιμη σε ακόμη χαμηλότερες ταχύτητες, με κορύφωση στα 106Nm στις 4.000σαλ, και τη μέγιστη ιπποδύναμη των 78 PS να έρχεται στις 6.100σαλ. Βασικά μέρη του κινητήρα έχουν ελαφρύνει για να μειώσουν την αδράνεια και να επιτρέψουν στον κινητήρα να αποκρίνεται γρηγορότερα και να είναι αιχμηρότερος, και μια αναβάθμιση για συμμόρφωση με τη νομοθεσία Euro 5 προσφέρει χαμηλότερες εκπομπές ρύπων και άριστη οικονομία καυσίμου.

 

 

 

Triumph 2021 Speedmaster


3. Βρετανικός δικύλινδρος ήχος γεμάτος χαρακτήρα που ξεχωρίζει

Η Bonneville Speedmaster έχει έναν μοναδικό, πλούσιο, βαθύ ήχο που ξεχωρίζει, τον οποίο θα ερωτευτείς. Εξοπλισμένη με πρωτοποριακό σχεδιασμό εξάτμισης διπλού περιβλήματος που κρύβει το κουτί του καταλύτη κάτω από τη μοτοσυκλέτα και προσφέρει λεπτεπίλεπτο προφίλ, το σύστημα χρωμιωμένης εξάτμισης της Speedmaster με τα πλαγιοκομμένα τελικά συμπληρώνει την custom εμφάνιση. Σε συνδυασμό με το διπλό φιλτροκούτι αέρα το σύστημα εξάτμισης προσφέρει έναν ήχο που περικλείει όμορφα τον αναβάτη.

 

4. Ακόμη πιο άνετη με καλύτερη οδική συμπεριφορά

Η Speedmaster χτίζει πάνω στη φημισμένη άνετη χαλαρή θέση οδήγησής της, με σέλα "άνεσης" με ξεχωριστή οσφυϊκή στήριξη και κατασκευή παχέος αφρώδους, και σέλα "άνεσης" συναναβάτη με παχύτερο αφρώδες κατά 11χιλ, καθιστώντας τη ακόμη καλύτερη στην οδήγηση, είτε ταξιδεύεις κοντινές είτε μακρινές αποστάσεις.

Η οδική συμπεριφορά της Speedmaster έχει βελτιωθεί περαιτέρω για το 2021 με 4 κιλά απώλεια βάρους και πιρούνι Showa μεγαλύτερης διαμέτρου 47χιλ, μαζί με κρυμένο πίσω μονοσόκ αμορτισέρ με σύνδεσμο, διπίστονες δαγκάνες Brembo εμπρός με διπλούς δίσκους 310χιλ, και πλευστή μονή δαγκάνα Nissin πίσω.

Μαζί με το χαμηλό ύψος σέλας των 705χιλ, και το μικρό πλάτος, τις αναρτήσεις, τα φρένα, τα ελαστικά, όλα υψηλών προδιαγραφών, καθώς και το ειδικό πλαίσιο, η Speedmaster έχει σχεδιαστεί για να είναι εύκολη στην οδήγηση και όμορφη να την κοιτάς.

 

 

 
Triumph 2021 Speedmaster


5. Τεχνολογία αναβάτη για ενισχυμένη ασφάλεια και έλεγχο

Η Speedmaster διαθέτει πολύ περισσότερα εκτός από από καλή κλασική εμφάνιση, με πληθώρα κορυφαίων τεχνολογικών στοιχείων όμορφα ενσωματωμένων που βελτιώνουν την οδηγησιμότητα, την ασφάλεια και τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας. Ανάμεσα σε αυτά είναι το cruise control με εύκολη χρήση ενός κουμπιού, τα προγράμματα οδήγησης "Δρόμου" και "Βροχής", τα οποία ρυθμίζουν τον χάρτη κινητήρα και τον έλεγχο πρόσφυσης με ένα κουμπί, και το γκάζι ride-by-wire.

Ο πολυλειτουργικός πλήρως LED προβολέας των 5" διαθέτει τα χαρακτηριστικά φώτα ημέρας της Triumph με σχέδιο που ξεχωρίζει. Επιπρόσθετα, η Speedmaster έχει επίσης πίσω φως LED, φλας LED φως πινακίδας LED για αποδοτικότητα και διάρκεια. 

*Η λειτουργία φώτων ημέρας είναι διαθέσιμη σε συγκεκριμένες αγορές.

Με μεγάλαδιαστήματα 16.000χλμ, οι δυνατότητες της Speedmaster βελτιώνονται ακόμη περαιτέρω με απενεργοποιούμενο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, ABS, υποβοηθούμενο συμπλέκτη, και ένα immobiliser κρυμμένο μέσα στο κλειδί. Στις επιλογές αξεσουάρ περιλαμβάνονται θερμαινόμενα γκριπ για ακόμη περισσότερη άνεση και ευκολία.

Το γεμάτο λειτουργίες όργανο έχει στεφάνη για το 2021, με πολυτελή σήμανση Triumph και πρόσοψη, και φιλοξενεί με έξυπνο τρόπο την πολυ-λειτουργική οθόνη με μενού που είναι προσβάσιμο από διακόπτες στα δάκτυλα. Βασικές λειτουργίες περιλαμβάνουν: οδόμετρο, στροφόμετρο, ένδειξη σχέσης κιβωτίου, αυτονομία, δείκτη καυσίμου, μέση και στιγμιαία κατανάλωση, ρολόι, δύο υπολογιστές ταξιδιού, ένδειξη σέρβις, καθώς και πρόσβαση στο cruise control και τον έλεγχο πρόσφυσης.

6. Σχεδιασμένη για εξατομίκευση

Με 79 γνήσια αξεσουάρ, η  Bonneville Speedmaster έχει σχεδιαστεί για να την εξατομικεύσεις. Υπάρχουν επιλογές για να βελτιώσεις τις δυνατότητες και την άνεση για μακρινά ταξίδια, όπως γκάμα αποσκευών, ζελατίνες, θερμαινόμενα γκριπ, καθώς και πολλές επιλογές, για στυλ, σέλες, λεπτομέρειες φινιρίσματος ώστε να χρησιμοποιήσεις για να φτιάξεις το δικό σου αριστούργημα. Οι επιλογές επίσης περιλαμβάνουν πληθώρα αξεσουάρ που θα σε βοηθήσουν να προστατέψεις και να φροντίσεις τη μοτοσυκλέτα σου, όπως κάγκελα, κλειδαριές και ένα κάλυμμα παντός καιρού.

Κάθε αξεσουάρ έχει κατασκευαστεί και δοκιμαστεί με τις ίδιες υψηλές προδιαγραφές της μοτοσυκλέτας, οπότε γνωρίζεις ότι παίρνεις εξαιρετική ποιότητα σε κάθε περίπτωση. Προσφέρουμε ακόμη διετή εγγύηση απεριόριστων χιλιομέτρων για να επικεντρωθείς στο να απολαύσεις τη βόλτα σου.

 

 

 

BONNEVILLE SPEEDMASTER

Ολοκαίνουργια από κάθε άποψη. Μια επανάσταση που δημιουργήθηκε για να προσφέρει την απόλυτη σπορ γυμνή μοτοσυκλέτα επιδόσεων. Επικοινώνησε με τον τοπικό ντίλερ σου για να κλείσεισ το test ride σου σήμερα.

Τιμή Από 16.290,00 €

Triumph 2021 Speedmaster