Skip to main content
Triumph 2021 Bonneville T100)

BONNEVILLE T100

ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ

 

 

Τώρα ελαφρύτερη, με φρένα και ανάρτηση υψηλότερων προδιαγραφών, περισσότερη δύναμη και βελτιωμένο στυλ, η όμορφη T100 είναι η τέλεια είσοδος στην οικογένεια Bonneville. Ο ζωηρός αλλά εύκολος κινητήρας των 900κ.εκ., που τον ευχαριστιούνται τόσο οι έμπειροι όσο και οι νέοι αναβάτες, προσφέρει οδηγικό ενθουσιασμό σε συνδυασμό με το χαρακτηριστικό δικύλινδρο βρετανικό ήχο.

Σύγχρονη, γεμάτη σιγουριά οδική συμπεριφορά με άνετη θέση οδήγησης και χαμηλό ύψος σέλας 790χιλ, συν τη δυνατότητα να σε πάει πέρα από τον προορισμό σου. Η T100 κάνει την οδήγηση ευχάριστη, είτε πρόκειται για καθημερινή διασκεδαστική μετακίνηση προς τη δουλειά είτε για αποδράσεις του σαββατοκύριακου.

Μια εκτενής συλλογή γνήσιων αξεσουάρ Triumph προσφέρει ακόμη περισσότερες δυνατότητες να προσαρμόσεις την T100 για να ταιριάζει τέλεια στις ανάγκες σου. Από πρακτικές επιλογές όπως σχάρες και αποσκευές, μέχρι επιλογές για να αντανακλάς το δικό σου πνεύμα και στυλ, σε έχουμε καλυμμένο.

Διαχρονικό σχεδιαστικό DNA, κορυφαίο για την κατηγορία φινίρισμα και λεπτομέρειες με πραγματικά σύγχρονες δυνατότητες. Η Bonneville T100 έχει εξελιχθεί για αγνή οδηγική απόλαυση.

 

 

 
Triumph 2021 Bonneville T100

 

 

1. ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ BONNEVILLE 900Κ.ΕΚ. ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΙΣΗ

Ο εμβληματικός δικύλινδρος κινητήρας Bonneville των 900κ.εκ. έχει εξελιχθεί όμορφα. Σημαντικές απώλειες βάρους μέσα στον κινητήρα περιλαμβάνουν ελαφρύτερο στροφαλοφόρο άξονα, συμπλέκτη και αντκραδασμικούς άξονες για μειωμένη αδράνεια. Αναθεωρημένες θύρες και προφίλ εκκεντροφόρου επίσης βοηθούν για καλύτερη κατανομή ροπής με αύξηση της μέγιστης ιπποδύναμης κατά 10 PS, που τώρα φτάνει τα 65 PS στις 7.400σαλ. Το αποτέλεσμα είναι ένας κινητήρας με καλύτερη απόκριση ο οποίος περιστρέφεται ταχύτερα και σε 500 στροφές υψηλότερα, προσφέροντας παράλληλα τον πλούσιο και χαρακτηριστικό ήχο Bonneville.

Το τελευταίας γενιάς γκάζι ride-by-wire και προηγμένο σύστημα ψεκασμού συνδυάζονται για άμεση ανταπόκριση. Είτε κάνεις γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων στην πλούσια ροπή βολτάρωντας στην πόλη είτε απολαμβάνεις τη μέγιστη ισχύ σε γρήγορη βόλτα σε επαρχιακό δρόμο, η τέλεια απόκριση γκαζιού διασφαλίζει εξαιρετική οδηγική ασφάλεια.

Έχουν πραγματοποιηθεί και άλλες τεχνικές αναβαθμίσεις για την τήρηση των κανονισμών εκπομπών ρύπων Euro 5, καθιστώντας αυτή την T100 την καθαρότερη μέχρι σήμερα, αλλά και την πιο οικονομική σε καύσιμο. Αυτή η μηχανολογία ακριβείας σημαίνει ότι το πρώτο μεγάλο σέρβις δεν θα πραγματοποιηθεί έως τα 16.000 χλμ, προσθέτοντας ακόμη μεγαλύτερη οικονομία σε αυτό το απίστευτο πακέτο.

2. ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Η μείωση βάρους στον κινητήρα γίνεται επίσης εμφανής στην ελαφριά, ουδέτερη και ευέλικτη οδική συμπεριφορά της T100. Η καλά ισορροπημένη κατανομή βάρους και το χαμηλό ύψος σέλας 790 χιλ προσφέρουν σιγουριά στους ελιγμούς χαμηλής ταχύτητας και εύκολο χειρισμό στην πόλη, ποιότητες που μεταφράζονται σε μια δυναμική και ελκυστική συμπεριφορά στον ανοιχτό δρόμο.

Φτιαγμένη για καθαρή οδηγική απόλαυση, η T100 διαθέτει ανάρτηση υψηλής ποιότητας. Τα πιρούνι φυσίγγων των 41 χιλ εμπνέει εμπιστοσύνη με μια σίγουρη, φυτευμένη αίσθηση. Τα διπλά αμορτισέρ πίσω είναι προσαρμοσμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της διαδρομής, είτε είσαι σόλο, είτε με συναναβάτη, είτε πλήρως φορτωμένος με αποσκευές για ένα σαββατοκύριακο.

μπροστινά φρένα Brembo υψηλότερων προδιαγραφων προσφέρουν βελτιωμένη ισχύ ακινητοποίησης και βελτιωμένη αίσθηση. Τα ελαστικά Michelin Road Classic που αναπτύχθηκαν ειδικά για τη Bonneville προσφέρουν υψηλά επίπεδα πρόσφυσης και αίσθηση, σε όλες τις συνθήκες, για μια καθησυχαστική, εμπνευσμένη οδήγηση.

Είτε απολαμβάνοντας το σαββατοκύριακο στις στροφές είτε ελισσόμενος μέσα στην καθημερινή κίνηση, η T100 με την εύκολη συμπεριφορά και τη γρήγορη απόκρισή της είναι το τέλειο σημείο εκκίνησης για το σύγχρονο κλασικό ταξίδι σου.

3. ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΕ ΔΙΠΛΩΜΑ Α2

Η εύχρηστη T100 είναι ιδανική για κατόχους διπλώματος A2, με την τοποθέτηση ενός αξεσουάρ κιτ μετατροπής, καθιστώντας δυνατό σε κάθε αναβάτη να βιώσει έναν γνήσιο μοτοσυκλετιστικό θρύλο.

Όταν πάρεις το πλήρες δίπλωμα, το κιτ μετατροπής μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί από έναν ντίλερ της Triumph για να αποκατασταθεί η πλήρης ισχύς.

 

 

Triumph 2021 Bonneville T100

 

 

4. ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Ένα υψηλό επίπεδο βασικού εξοπλισμού φέρνει πραγματική πρακτικότητα και όλη η θρυλική αίσθηση της Triumph σε αυτή, την πιο προσβάσιμη μοντέρνα κλασική.

Η χαλαρή θέση οδήγησης και η άνετη διπλή σέλα σημαίνουν ότι θα θές να οδηγείς για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, όπου κι αν σε πηγαίνει το ταξίδι σου. Ο έξυπνος υποβοηθούμενος συμπλέκτης απαιτεί ελαφρύτερο τράβηγμα στη μανέτα για να μειώσει την κόπωση του αναβάτη, χωρίς να υπονομεύει την αίσθηση και τον έλεγχο, ώστε να διεκολύνει τα πολλά σταμάτα-ξεκίνα στην πόλη. Για βελτιωμένη ασφάλεια και σιγουριά, ένα σύστημα immobiliser είναι ενσωματωμένο στο κλειδί.

Ένα σημείο φόρτισης USB βρίσκεται σε βολική θέση κάτω από τη σέλα, οπότε η φόρτιση των συσκευών σου εν κινήσει δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη. Εάν χρησιμοποιείς μια συσκευή πλοήγησης για το επόμενο μεγάλο ταξίδι σου, μπορείτε να τη συνδέσεις για να βρεις τον προορισμό σου.

Αξεσουάρ όπως ένα κιτ κεντρικού σταντ για ευκολία συντήρησης, χειρολαβές με ενσωματωμένες σχάρες μεταφοράς και μια επιλογή ζελατινών για βελτιωμένη άνεση μεγάλων αποστάσεων είναι μόνο μερικές από τις διαθέσιμες επιλογές και μπορούν εύκολα να διαμορφωθούν στο σημείο αγοράς για να έχεις ακόμη μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα στην T100 σου.

5. ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ

Οι μοντέρνες κλασικές της Triumph φημίζονται για υψηλό επίπεδο προσοχής στη λεπτομέρεια και την αφοσίωση στο εξαιρετικό φινίρισμα.

Με στυλιστικές επιρροές πιστά παρμένες από την εμβληματική Bonneville του 1959, η T100 ενσωματώνει όλο το πνεύμα και τη σιλουέτα της πρωτότυπης, όμορφα εξελιγμένα με μοντέρνο σχεδιασμό και δυνατότητες.

Οι εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες περιλαμβάνουν κατεργασμένες ψύκτρες στην κυλινδροκεφαλή και υψηλής ποιότητας βουρτσισμένη εξάτμιση διπλού περιβλήματος, η οποία κρύβει τον καινοτόμο καταλύτη κάτω από τη μοτοσυκλέτα, διατηρώντας παράλληλα τις όμορφες γραμμές της μοτοσυκλέτας. Τα καλύμματα των μπουζί και τα μπουλόνια κυλινδροκεφαλής δεν έχουν ξεφύγει ούτε αυτά από την προσοχή των σχεδιαστών. Οι μικρές λεπτομέρειες έχουν σημασία και η T100 έχει σχεδιαστεί για να είναι τόσο όμορφη όσο και ικανή στον δρόμο.

Ενσωματωμένη με ευαισθησία, η σύγχρονη τεχνολογία της Triumph φέρνει σύγχρονο στυλ. Οι νέες προσόψεις οργάνων διαθέτουν σήμανση Bonneville και συνδυάζουν κλασικά αναλογικά όργανα με μια ψηφιακή οθόνη πολλαπλών λειτουργιών που ελέγχεται από ένα εύκολα προσβάσιμο κυλιόμενο κουμπί στο τιμόνι.

Η εξαιρετική βαφή είναι ορατή σε όλα τα μέρη της T100 και εκτείνεται από την ανθεκτική επίστρωση του πλαισίου έως το λαμπερό φινίρισμα του ρεζερβουάρ. Διαθέσιμη σε Jet Black, Carnival Red και Lucerne Blue, με τα δύο τελευταία να αναμειγνύονται με Fusion White και βαμμένη στο χέρι γράμμωση με Aluminium Silver - υπάρχει μια T100, όμορφα φινιρισμένη, στο στυλ που σου ταιριάζει.

 

 

 

BONNEVILLE T100

H Triumph Bonneville T100. Ομορφα εξελιγμενη, μεταμορφωμενη για  περισσοτερεσ δυνατοτητεσ.

Τιμή Από 11.690,00 €

Triumph 2021 Bonneville T100