Skip to main content

Speed Triple 1200 RR

Λογοι για να οδηγησεισ

Triumph Speed Triple 1200 RR

 

 

Το 2021, η 1200 RS έκανε μια απόλυτη επανάσταση σε βάρος, ισχύ, οδική συμπεριφορά, τεχνολογία και στιλ Speed Triple. Τώρα για το 2022, ο πήχης έχει ανέβει ακόμη περισσότερο με τη νέα κορυφαία 1200 RR, σχεδιασμένη για να προσφέρει μια εκπληκτική και εκλεπτυσμένη νέα δήλωση σε Speed Triple στιλ, σε συνδυασμό με την πιο εστιασμένη, συναρπαστική και δυναμική οδήγηση από ποτέ. Πιο αφοσιωμένη, με τις υψηλότερες προδιαγραφές, η RR διαθέτει ένα νέο όμορφο διαμορφωμένο cockpit με τιμόνι με κλιπ-ον και ακόμη πιο εστιασμένη εργονομία αναβάτη. Γεμάτη με υπερσύγχρονη τεχνολογία και κορυφαίες προδιαγραφές ανάρτησης, φρένων και ελαστικών, η RR είναι τόσο άνετη στην πίστα όσο και στον δρόμο.

Triumph Speed Triple 1200 RR

 

 

1. ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΗ ΤΡΙΚΥΛΙΝΔΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

Η Speed Triple 1200 RS ξεσήκωσε τον κόσμο τον Ιανουάριο του 2021 με τον εύστροφο και ισχυρό τρικύλινδρο κινητήρα 180 ίππων, 1160κ.εκ. χαμηλής αδράνειας. Τώρα, η ίδια συμπαγής και ελαφριά μονάδα τροφοδοτεί τη Speed Triple 1200 RR δίνοντας ακόμα περισσότερα συναρπαστική εμπειρία οδήγησης Speed Triple, χάρη στην πιο εστιασμένη εργονομία και τις αναβαθμίσεις των προδιαγραφών. Ένα βουρτσισμένο ανοξείδωτο ατσάλινο τελικό με μαύρο κώνο εγγυάται ότι ο ήχος για αυτό το νέο αυτό βρετανικό έπος είναι τέλειος.

 

2. ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Σχεδιασμένη με εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια, η RR είναι η πιο επικεντρωμένη Speed Triple που έχει φτιαχτεί ποτέ, με τιμόνι με κλιπ-ον και ένα όμορφο νέο φερίνγκ, που του δίνει μια καθαρά εκλεπτυσμένη σπορ επιθετική θέση οδήγησης.

Εξοπλισμένη με το πιο σύγχρονο, ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενο, ημιενεργητικό πιρούνι και πίσω αμορτισέρ Öhlins Smart EC 2.0, η Speed Triple 1200 RR διαθέτει την πιο προηγμένη διαθέσιμη ανάρτηση Öhlins παραγωγής. Τα φρένα Brembo που έχουν αναπτυχθεί μέσα από τους αγώνες περιλαμβάνουν πλήρως ρυθμιζόμενη μανέτα, ακτινικά τοποθετημένες δαγκάνες Stylema® και ελαφρούς δίσκους 320mm. Τα νέα ελαστικά Pirelli Diablo Supercorsa SP V3 υψηλής απόδοσης, το ελαφρύ πλαίσιο από χυτό αλουμίνιο και το βελτιστοποιημένο κέντρο βάρους προσφέρουν το νέο σημείο αναφοράς στον ακριβή χειρισμό και την ευελιξία.

 

 

Triumph Speed Triple 1200 RR

 

 

3. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ

Η συνεχής εξέλιξη έχει μεταμορφώσει την τεχνολογία που βοηθά τον αναβάτη και τη Speed Triple 1200 RR αποτελεί το τέλειο παράδειγμα.

Το βελτιστοποιημένο γωνιακό ABS και το βελτιστοποιημένο γωνιακό σύστημα ελέγχου πρόσφυσης προσφέρουν ένα υπερσύγχρονο σύστημα ασφαλείας για οδήγηση σε όλες τις συνθήκες. Και η βοήθεια αυτή δεν είναι ποτέ ενοχλητική ή περιοριστική, το λεπτό σημείο μεταξύ απόδοσης και ασφάλειας είναι πάντα απόλυτα ισορροπημένο.

Το Triumph Shift Assist για ανεβοκατεβάσματα ταχυτήτων δουλεύει άριστα σε κάθε ταχύτητα και φορτίο κινητήρα, βελτιστοποιώντας τις αλλαγές ταχυτήτων, διατηρώντας τη θέση του γκαζιού, βοηθώντας στην αύξηση εστίασης στην πίστα ή στον δρόμο. Η τελευταία γενιά ελέγχου ανύψωσης εμπρός τροχού χρησιμοποιεί προηγμένους αλγόριθμους για να επιτρέψει μια μη παρεμβατική ομαλή οδήγηση με σταθερό, θετικό γκάζι.

 

4. ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Εκτός από τα προηγμένα ηλεκτρονικά βοηθήματα αναβάτη που βελτιώνουν την απόδοση και την ασφάλεια, η Speed Triple 1200 RR διαθέτει μια σειρά από προσεγμένες πινελιές που ενισχύουν την οδήγηση.

Η οθόνη TFT 5 ιντσών έχει μεγάλη έμφαση στην ταχύτητα, τη σχέση κιβωτίου και το στροφόμετρο, που μπορούν να διαμορφωθούν ώστε να ταιριάζουν στις προτιμήσεις του αναβάτη - οι πληροφορίες που χρειάζεσαι για να οδηγείς στον δρόμο είναι συχνά διαφορετικές από τις πληροφορίες που θέλεις στο οπτικό σου πεδίο για την πίστα.

Το σύστημα συνδεσιμότητας My Triumph έρχεται στον βασικό εξοπλισμό, με μια ενσωματωμένη μονάδα Bluetooth, για εύκολες τηλεφωνικές κλήσεις και λειτουργία μουσικής στο σύστημα του κράνους σου, μαζί με λεπτομερή πλοήγηση και έλεγχο GoPro. Προσβάσιμο μέσω εύχρηστων διακοπτών στο τιμόνι με συστήματα μενού που είναι διαισθητικά και φιλικά προς το χρήστη, όλες οι πληροφορίες οδήγησης που χρειάζεσαι δεν είναι ποτέ μακριά.

 

Triumph Speed Triple 1200 RR

 

 

5. ΠΕΝΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Τα πέντε προγράμματα οδήγησης (Βροχής, Δρόμου, Σπορ, Πίστας, και Παραμετροποιήσιμου από τον Αναβάτη) μπορούν να επιλεγούν εύκολα εν κινήσει, μέσω ενός ειδικού κουμπιού στο αριστερό μέρος του τιμονιού. Αυτά τα διαφορετικά προγράμματα έχουν αναπτυχθεί μέσω εντατικών δοκιμών για να δώσουν την τέλεια απόκριση στο γκάζι, τον έλεγχο πρόσφυσης και τις ρυθμίσεις ABS που ταιριάζουν σε ένα ευρύ φάσμα καιρικών και οδικών συνθηκών. Φυσικά, όλοι έχουμε τις δικές μας προτιμήσεις ως αναβάτες, οπότε η επιλογή Παραμετροποιήσιμου Προγράμματος επιτρέπει τη λεπτομερή ρύθμιση κάθε παραμέτρου για να ταιριάζει στο στιλ σου..

 

6. ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ SPEED TRIPLE

Η νέα RR παίρνει όλη τη μυώδη στάση και το στιλ Speed Triple της νέας γενιάς RS και τα ανεβάζει σε ένα εντελώς νέο επίπεδο με μια σειρά από όμορφα χαρακτηριστικά και πινελιές. Η επιθετική, σκυφτή, μυώδης διάπλαση της Speed Triple ενισχύεται ακόμη περισσότερο από το εκπληκτικό νέο φέρινγκ με μονό προβολέα που απηχεί το σχεδιαστικό DNA της Triumph. Πρόσθεσε σε αυτό την εξαιρετική προσοχή της RR στη λεπτομέρεια, το πολυτελές φινίρισμα από ανθρακονήματα υψηλής ποιότητας και τους εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς Red Hopper και Crystal White και έχεις το αποκορύφωμα σε χαρακτήρα και στιλ Speed Triple.

Η νέα Speed Triple RR. Εστιασμένη, επικεντρωμένη και κατασκευασμένη με πολυτελείς προδιαγραφές.;

Έλα σε επαφή με τον τοπικό σου ντίλερ και κλείσε το test ride σου σήμερα.;

 

Η νέα Speed Triple 1200 RR

Τόσο εκθαμβωτική να την κοιτάς όσο συναρπαστική να την οδηγείς, με τις υψηλότερες προδιαγραφές από ποτέ.

Τιμή Από 20.990,00 €