Skip to main content

ΚΑΝΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ

Triumph Street Triple 765

 

 

Επίλεξε από μια μεγάλη γκάμα γνήσιων αξεσουάρ Triumph για να εξατομικεύσεις τη Street Triple σου. Είτε θέλεις να κάνεις τη Street Triple σου να ξεχωρίζει από το πλήθος, να βελτιώσεις τη δυνατότητα και την άνεση μεγάλων αποστάσεων, να προσθέσεις ακόμα περισσότερη τεχνολογία που εστιάζει στον αναβάτη ή απλά θέλεις να προστατέψεις τη νέα σου μοτοσυκλέτα από τυχαία ζημιά, υπάρχει κάτι για κάθε τύπο αναβάτη Street Triple. Υπάρχουν μερικά παραδείγματα για το πώς μπορείς να κάνεις την καλύτερη Street Triple ακόμα καλύτερη παρακάτω. 
Κατευθύνσου στη σελίδα διαμόρφωσης μοτοσυκλέτας για να μάθεις πώς να επιλέξεις και να παραγγείλεις αξεσουάρ για τη Street Triple σου. 

 
Street Triple 765 RS Accessories

 

 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ήδη γεμάτη με καινοτομίες, η τελευταία γενιά Street Triple έχει λίγα κουτάκια για να τσεκάρεις όσον αφορά την τεχνολογία. 

Το νέο cruise control είναι το τέλειο πρόσθετο για αναβάτες που περνούν πολύ χρόνο σε αυτοκινητόδρομους ή/και οδηγούν σε περιοχές με επιβολή ταχύτητας. Η διατήρηση μιας προκαθορισμένης ταχύτητας βελτιώνει την οικονομία καυσίμου και μειώνει την κόπωση, δίνοντας στο δεξί χέρι μεγαλύτερη ελευθερία να λυγίζει σε μεγάλες διαδρομές.

Για την πλήρη εκμετάλλευση της δυνατότητας Bluetooth της οθόνης TFT 5", είναι διαθέσιμη μια μονάδα για πλήρη συνδεσιμότητα My Triumph. Αυτό επιτρέπει τη λειτουργία τηλεφώνου και μουσικής και προσφέρει πλοήγηση στροφή προς στροφή.

Τα κυλιόμενα φλας LED συνδυάζουν το στιλ με την τεχνολογία και προσφέρουν εξατομίκευση καθώς και ενισχύουν περαιτέρω την ορατότητα στους άλλους χρήστες του δρόμου. 

 • Cruise control
 • Μονάδα Bluetooth My Triumph
 • Κυλιόμενα φλας LED
 

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ & ΑΝΕΣΗ

Διατηρώντας τη νέα σου Street Triple ασφαλές από ζημιές, τα προστατευτικά πλαισίου και ψαλιδιού συμπληρώνουν αυτές τις χαρακτηριστικές και επιθετικές γραμμές, ενώ τα προστατευτικά καλύμματος κινητήρα, κατασκευασμένα για να συνδυάζονται τέλεια, προσφέρουν διακριτικό αλλά αποτελεσματικό μετριασμό της ζημιάς σε περίπτωση πτώσης.

Διατίθεται μια κομψή μάσκα για τη μείωση της ανεμοβολής και τη βελτίωση της άνεσης σε μεγάλη απόσταση, ενώ οι αναβάτες παντός καιρού μπορούν να απολαμβάνουν τις χειμερινές μετακινήσεις με ζεστά χέρια χωρίς να παρεμβάλλονται σύρματα στο τιμόνι, με τις εσωτερικά καλωδιωμένες θερμαινόμενες λαβές. Διατίθενται επίσης χειρολαβές συνεπιβάτη για πρόσθετη άνεση και ασφάλεια. 

Οι βίδες στήριξης αγωνιστικού σταντ προσθέτουν ευκολία για εργασίες ρουτίνας συντήρησης και ένα κορυφαίας ποιότητας κάλυμμα με την επωνυμία Triumph θα εξασφαλίσει ότι η μοτοσυκλέτα σου παραμένει άψογη και έτοιμη για την επόμενη βόλτα. 

 • Προστατευτικά πλαισίου
 • Προστατευτικά ψαλιδιού
 • Προστατευτικά καλύμματα κινητήρα
 • Θερμαινόμενα γκριπ
 • Χειρολαβές συνεπιβάτη
 • Βίδες στήριξης αγωνιστικού σταντ
 • Κάλυμμα μοτοσυκλέτας με την επωνυμία Triumph
 • Μάσκα

 

 
Triumph Street Triple Pillion grab rails

 

 

ΣΤΙΛ & ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ενώ η Street Triple είναι αναμφισβήτητα μια όμορφη μοτοσυκλέτα, με τόσα πολλά διαφορετικά εξαρτήματα στιλ διαθέσιμα, η εξατομίκευση και το να κάνεις την Street Triple σου πραγματικά δική σου δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο.

Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν κάτω κάλυμμα ουράς και ένα σύστημα λευκού πίσω φωτός LED για καθαρότερο οπτικά πίσω μέρος. Μικρότερες, αλλά όχι λιγότερο σημαντικές, λεπτομέρειες φροντίζονται επίσης με εξαιρετικά επεξεργασμένα εξαρτήματα, όπως οι το δοχείο υγρού φρένων. 

 • Κιτ ουράς
 • Σύστημα λευκού πίσω φωτός LED
 • Κατεργασμένο δοχείο υγρού φρένων
 

 

 

ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ

Ο διασκεδαστικός και δυναμικός χαρακτήρας της Street Triple κάνει κάθε βόλτα ευχάριστη, από μεγάλες βόλτες αναψυχής έως μετακινήσεις παντός καιρού προς την εργασία. Προσθέτοντας στην πρακτικότητά της, μια κομψή αξεσουάρ αδιάβροχη τσάντα ρεζερβουάρ και τσάντα ουράς μπορούν να αποσπαστούν γρήγορα από τη μοτοσυκλέτα για ευκολία στη χρήση και καθημερινή πρακτικότητα. 

 • Τσάντα ρεζερβουάρ
 • Τσάντα ουράς
 

STREET TRIPLE 765

Ένα σημαντικό βήμα προς τα πάνω σε επιδόσεις, δυνατότητες και τεχνολογία, για να ταιριάζει με τον θρυλικό τρικύλινδρο χαρακτήρα της - αυτή είναι η νέα απόλυτη streetfighter. 

Τιμή Από 11.990,00 €