Skip to main content

STREET TRIPLE

ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ

Η νέας γενιάς Street Triple είναι ήδη μια επαναστατική μοτοσυκλέτα που αλλάζει τα δεδομένα. Τα κορυφαία χαρακτηριστικά της εξελίχθηκαν, με νέο πιο επιθετικό στυλ, καλύτερη απόδοση, εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών και ακόμα πιο προηγμένη τεχνολογία που εστιάζει στον αναβάτη.
Ακολουθούν μερικά κύρια χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξεις, όταν θα κάνεις test ride σε αυτή την απίστευτη μοτοσυκλέτα.

New Triumph Street Triple RS in Silver Ice powering down a racetrack

1. ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ STREET TRIPLE ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ

Η πιο ελκυστική, εκρηκτική και διαισθητική Street μοτοσυκλέτα υψηλής απόδοσης που είναι διαθέσιμη στην αγορά. Το νέο κορυφαίο μοντέλο Street Triple RS προσφέρει κορυφαία ισχύ 123PS στις 11.750 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή που φτάνει τα 79Nm στις 9.350 σ.α.λ., παρέχοντας ένα εκπληκτικό επίπεδο ευελιξίας, δυναμισμού και ακρίβειας στον χειρισμό. Είναι γρήγορη, διασκεδαστική, κομψή και η ελαφρύτερη μοτοσυκλέτα στην κατηγορία της. Οι νέες αναβαθμίσεις που έγιναν στον κινητήρα εξασφαλίζουν αυξημένη ροπή στις χαμηλές και μεσαίες στροφές και πιο άμεση απόκριση, στην πίστα και το δρόμο.

Η νέα Street Triple RS διαθέτει τον υψηλότερων προδιαγραφών εξοπλισμό που έχει τοποθετηθεί σε μοτοσυκλέτα της κατηγορίας, ακόμη πιο προηγμένη τεχνολογία και εξαιρετικές βελτιώσεις στην εμφάνιση. Αυτές οι αναβαθμίσεις παρέχουν στη μοτοσυκλέτα, μια πιο έντονη επιθετική εμφάνιση στην πίστα, αλλά και στο δημόσιο οδικό δίκτυο. Στη διάθεση του ιδιοκτήτη υπάρχει μια σειρά περισσότερων από 60 γνήσιων custom αξεσουάρ Triumph, για να προσαρμόσει τη Street Triple στις απαιτήσεις του και να απολαμβάνει περισσότερο την οδήγησή της.

 

 

2. 3-ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 765 κ.εκ. ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΙΣ ΜΕΣΑΙΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ

Η νέα Street Triple RS κάνει ένα μεγάλο άλμα ως προς την απόδοση, με έναν αναβαθμισμένο 3-κύλινδρο κινητήρα 765 κ.εκ. που διαθέτει σειρά ενημερώσεων που έγιναν στον κινητήρα Moto2 ™ της Triumph, από την ίδια ομάδα σχεδιασμού κινητήρων του εργοστασίου. Αυτές οι αναβαθμίσεις που έγιναν στο νέο κινητήρα, είχαν ως αποτέλεσμα την πιο άμεση απόκριση, τη μεγαλύτερη ισχύ, αλλά και την πλήρη συμβατότητα με τις προδιαγραφές Euro 5.

Ο νέος 3-κύλινδρος κινητήρας της Street Triple παρέχει πολύ καλύτερες επιδόσεις και έχει πολύ έντονο χαρακτήρα (ο κινητήρας της RS για παράδειγμα, αποδίδει μεγαλύτερη ροπή από τον κινητήρα προηγούμενης γενιάς). Παρέχει επίσης, βελτιωμένη απόκριση, η οποία επετεύχθη με τη μείωση της περιστροφικής αδράνειας κατά 7%. Η ροπή βελτιώθηκε αισθητά στην εκκίνηση και στις μεσαίες στροφές και συμβάλλει στον ακόμα πιο βαθύ και συναρπαστικό ήχο του 3-κύλινδρου κινητήρα.

 

3. ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΒΑΡΟΥΣ

Η νέας γενιάς Street Triple RS προσφέρει καλύτερες επιδόσεις, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, πιο επιθετική εμφάνιση και περισσότερη τεχνολογία από ποτέ. Εξακολουθεί να είναι η ελαφρύτερη μοτοσυκλέτα στην κατηγορία της, γεγονός που εξασφαλίζει μια εκπληκτική αναλογία ισχύος και βάρους που έχει κυρίαρχο ρόλο στον συναρπαστικό χειρισμό, την ευελιξία, το δυναμισμό και τις απίστευτες δυνατότητες της μοτοσυκλέτας.  

 

4. ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ Moto2 ™ 

Ήδη γνωστός για τη συναρπαστική απόδοση και τον δυναμικό χαρακτήρα του, ο νέος κινητήρας της Street Triple έχει δεχτεί αναβαθμίσεις από την ομάδα σχεδιασμού κινητήρων Moto2 ™, οι οποίες οδήγησαν σε αύξηση της μέγιστης ροπής με 79Nm στις 9.350 σ.α.λ. για το μοντέλο RS και με κατά 9% περισσότερη ισχύ και αγωνιστικών προδιαγραφών ροπή στις μεσαίες στροφές. Η μέγιστη ισχύς φτάνει τα 123PS.

 

5. ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

Η νέα Street Triple RS διαθέτει αποκλειστικά, βελτιωμένες λειτουργίες της οθόνης TFT, με γραφικά δεύτερης γενιάς και νέο σύστημα συνδεσιμότητας MyTriumph, το οποίο είναι προ-εγκατεστημένο με όλο το λογισμικό που απαιτείται για να υποστηριχθεί η προαιρετική μονάδα Bluetooth που επιτρέπει τον έλεγχο της κάμερας GoPro και της πλοήγησης από στροφή σε στροφή. Επιπλέον, η Street Triple RS διαθέτει το σύστημα υποβοήθησης της αλλαγής ταχυτήτων (Triumph Shift Assist) με quickshifter για ανεβάσματα και κατεβάσματα ταχυτήτων, το οποίο τοποθετείται για πρώτη φορά στον βασικό εξοπλισμό της μοτοσυκλέτας.

Αυτή η νέας γενιάς μοτοσυκλέτα είναι εξοπλισμένη με υψηλότερο επίπεδο προηγμένης τεχνολογίας, που παρέχει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και έλεγχο, με προγράμματα οδήγησης που έχουν βελτιστοποιηθεί για καλύτερη αξιοποίηση των νέων αναβαθμίσεων του κινητήρα. Διαθέτει επίσης, ρυθμιζόμενο ABS, έλεγχο πρόσφυσης με διακόπτη απενεργοποίησης για καλύτερη αίσθηση στην οδήγηση και ride-by-wire για ακρίβεια στην απόκριση του γκαζιού.

 

 

 

7. ΠΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΣΤΥΛ

Η νέα Street Triple RS έχει δεχτεί σημαντικές βελτιώσεις ως προς το στυλ της και τώρα διαθέτει πιο επιθετική εμφάνιση, η οποία είναι πιο εμφανής μπροστά, με τους ολοκαίνουριους διπλούς προβολείς LED που έχουν νέο εντυπωσιακό σχήμα και συνοδεύονται από πιο επιθετικά φώτα ημέρας, μόνο για το μοντέλο RS (όπου το επιτρέπει η νομοθεσία). Η ολοκαίνουρια σχεδίαση περιλαμβάνει καθαρότερες γραμμές και πιο σπορ γωνίες, με αλλαγές νέας γενιάς στον ανεμοθώρακα και την εισαγωγή αέρα, τα πλαϊνά καπάκια, την ουρά, το κάλυμμα της σέλας του συνεπιβάτη και την καρίνα. Υπάρχει επίσης, ένα νέας σχεδίασης τελικό της εξάτμισης με αποκλειστική τάπα από ανθρακονήματα, το οποίο είναι επίσης αποκλειστικό για το μοντέλο RS.

8. ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ, ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η νέα Street Triple προσφέρει ευχάριστη και συναρπαστική οδήγηση, με απίστευτο χειρισμό ακριβείας που προέρχεται από ένα συνδυασμό προηγμένων τεχνολογικών εξελίξεων, όπως είναι το ψαλίδι gullwing, το οποίο διαθέτει στρεπτική ακαμψία και πλευρική ευλυγισία που μεγιστοποιεί τη σταθερότητα τόσο στο δρόμο όσο και στην πίστα, για ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

Μόνο για το μοντέλο RS, τα νέα ελαστικά Supercorsa SP V3 τελευταίας γενιάς της Pirelli προσφέρουν σπορ απόδοση, ιδανική πρόσφυση και σταθερότητα και είναι κατάλληλα για χρήση στο δημόσιο οδικό δίκτυο. Οι αναβάτες της Street Triple επωφελούνται από την μεγάλη ισχύ πέδησης που προσφέρουν τα φρένα υψηλής ποιότητας, ενώ το υψηλών προδιαγραφών σύστημα ανάρτησης των τροχών  συμβάλλει στην ομαλή συμπεριφορά της Street Triple και ενισχύει την αυτοπεποίθηση κατά την οδήγηση.

 

9. ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ & ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Οι νέου σχήματος καθρέφτες προσφέρουν πιο μοντέρνα εμφάνιση στο μπροστινό μέρος της RS, ενώ η βάση τιμονιού της Street Triple έχει ανασχεδιαστεί και διαθέτει λογότυπο Triumph. Επιπλέον, υπάρχουν πιο εναρμονισμένα φινιρίσματα σε διάφορα εξαρτήματα, όπως μαύρες πλάκες ελέγχου και βάσεις των πίσω μαρσπιέ, καθώς και σατέν προστατευτικά φτέρνας και τελικό της εξάτμισης, που σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν ακόμα πιο εντυπωσιακή εμφάνιση.

Close-up front shot of Triumph Street Triple RS in Silver Ice beautifully distinctive full-LED twin headlight

Η ΝΕΑ STREET TRIPLE RS

Revolutionary, category-defining and now even better.

VIEW BIKE