Skip to main content
Triumph Trident 660 Grab Handles)

ΑΞΕΣΟΥΑΡ TRIDENT

ΚΑΝΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ

Το να αποκτήσεις προσωπικό στυλ είναι εύκολο με την Trident 660. Είτε αναζητάς βελτιωμένη εμφάνιση, ενισχυμένη άνεση ή χώρο, επιπλέον τεχνολογία, ασφάλεια ή τη δική σου προσωπική πινελιά, είμαστε βέβαιοι ότι τα γνήσια αξεσουάρ Triumph θα σε βοηθήσουν. Κατασκευασμένα από αναβάτες, για τους αναβάτες, όλα τα αξεσουάρ είναι δοκιμασμένα σε πραγματικές συνθήκες ώστε να αντέξουν αυτά που θα αντιμετωπίσεις και θα συνοδεύονται από απεριόριστη εγγύηση διάρκειας δύο ετών για να διασφαλίσεις αδιάλειπτη οδήγηση.

Είτε καταπίνεις χιλιόμετρα με φίλους, απολαμβάνεις τη γραφική διαδρομή ή βελτιώνεις τη μετακίνησή σου, διατίθεται μια ολοκληρωμένη συλλογή γνήσιων αξεσουάρ Triumph και μπορεί να τοποθετηθεί από τον ντίλερ Triumph, ας κάνουμε το Trident δικό σας. Ας κάνουμε την Trident σου δική σου.

 

Μερικά από τα αγαπημένα μας:

 

 

Βελτιωμένη εμφάνιση - αξεσουάρ

Μπορείς να προσθέσεις άνεση και στυλ με το μασκάκι σχεδιασμένο με διαδικασία έγχυσης. Σχεδιασμένο για να μειώσει την κόπωση από τον άνεμο, έρχεται έτοιμο να προσθέσει νέες ομαλές γραμμές στην Trident σας. Με κεντρικό πάνελ που ταιριάζει με το χρώμα της μοτοσυκλέτας, χωρίς ορατές βάσεις και με μαύρο ανάγλυφο εξωτερικό, θα προσδώσει μια απρόσκοπτη εμφάνιση για πρόσθετη προστασία από τον άνεμο.

Αναβάθμισε την οπίσθια όρασή σου με τους κατεργασμένους καθρέπτες ακρόμπαρων. Το ελαφρύ αλουμινένιο μαύρο ανοδιωμένο φινίρισμά τους, με την κόντρα κοπή CNC, θα ενισχύσει τις γραμμές της Trident. Πρόσθεσε την καρίνα αλουμινίου για να αποκτήσεις βελτιωμένα πάνελ θωράκισης θερμότητας για την πολλαπλή εξαγωγής, παρέχοντας ακόμη πιο καθαρές γραμμές και ανώτερη προστασία από τη θερμότητα.

Με ακρίβεια σχεδιασμού, αυτά τα μέρη συμπληρώνουν τη σχεδίαση του προβολέα και τις μινιμαλιστικές γραμμές, ενισχύοντας τη συνολική σιλουέτα, διατηρώντας παράλληλα την καθαρή εμφάνιση Trident. Η χάραξη λογότυπου με λέιζερ δίνει την τελευταία πινελιά για μια υπερήφανη εμφάνιση.

Αξεσουάρ για στυλ και μινιμαλισμό.o.

 • Μασκάκι στο χρώμα της μοτοσικλέτας.
 • Κλασικοί καθρέπτες ακρόμπαρων.
 • Αλουμινένια ποδιά κινητήρα.

Προστασία όταν τη χρειάζασαι - για να έχεις το μυαλό σου ήσυχο.

Σχεδιασμένη ειδικά για τις γραμμές της Trident, η προστασία δεν χρειάζεται να υπονομεύει το στυλ. Πρόσθεσε την προστασία που χρειάζεσαι για να έχεις το μυαλό σου ήσυχο σε κάθε διαδρομή. Προστασία πλαισίου, προστατευτικά εμπρός άξονα, κιτ κάλυψης κινητήρα και tank pad. Όλα με χαραγμένη την επωνυμία Triumph, βασισμένα στο μοναδικό στυλ της Trident, η προστασία θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση.

 • Προστασία πλαισίου
 • Προστατευτικά εμπρός άξονα
 • Κιτ κάλυψης κινητήρα
 • Tank Pad

Ολοκληρωμένη τεχνολογία - Συνδεσιμότητα οθόνης TFT

Η μοντέρνα συνδεσιμότητα πάει χέρι με χέρι με τις μοτοσικλέτες Triumph. Η μονάδα συνδεσιμότητας Triumph επιτρέπει την ολοκληρωμένη λειτουργία με έξυπνα τηλέφωνα. Επωφελήσου από την αναλυτική πλοήγηση από το τηλέφωνό σας και τις ειδοποιήσεις που διοχετεύονται μέσω της έξυπνης σχεδίασης οθόνης TFT του οργάνου σου. Αλληλεπίδρασε με ασφάλεια με κλήσεις και παίξε τη μουσική που θες με την καθαρή οθόνη, που ελέγχεται από τον διακόπτη στο τιμόνι.

Η καταγραφή της περιπέτειας μόλις έγινε πιο εύκολη από ποτέ. Η Triumph συνεργάστηκε με τον GoPro, τον ηγέτη στην περιπέτεια. Με το Accessory Fit μπορείτε να συνδέσετε τη GoPro σας και να την ελέγξεις με ευκολία, διατηρώντας την εστίασή σου στον δρόμο ενώ καταγράφεις τις περιπέτειες για αργότερα.

Όχι άλλο χάος, πλήρης ενσωμάτωση για τις λειτουργίες που χρειάζεσαι, όταν τις χρειάζεσαι. Πρόσθεσε τον φορτιστή USB για να βεβαιωθείς ότι η τεχνολογία σου δεν ξεμένει ποτέ από μπαταρία όταν τη χρειάζεσαι. Η υποδοχή φόρτισης USB μπορεί να εγκατασταθεί διακριτικά κάτω από τη σέλα για απόλυτη άνεση στη φόρτιση εν κινήσει.

 • Μονάδα συνδεσιμότητας
 • Πρίζα φόρτισης USB

Επιπλέον τεχνολογία - επιπλέον εξασφάλιση

Με όλα τα φώτα να είναι LED, ενίσχυσε επιπλέον την παρουσία σου στον δρόμο με τα κυλιόμενα φλας LED. Σχεδιασμένα για να φωτίζπυν με φωτισμό κατεύθυνσης και αποδεδειγμένα πιο αποτελεσματικά για άλλους χρήστες του δρόμου. Τα 7 LED λαμπάκια υψηλής ισχύος που στεγάζονται σε σώμα από χυτό αλουμίνιο με γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα και το μορφοποιημένο το λογότυπο Triumph θα προσθέσουν αυτή την επιπλέον πινελιά στυλ και ασφάλειας.

Ξέχασε την κούραση από την οδήγηση με τη χρήση συμπλέκτη χάρη στην υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων. Αυτή η τεχνολογία plug and play επιτρέπει την αλλαγή ταχυτήτων χωρίς τη χρήση του συμπλέκτη. Ιδανικό σε αστικά περιβάλλοντα ή ημέρες με πολύωρη οδήγηση, απλοποιώντας τη διαδρομή.

Απόκτησε περαιτέρω εξασφάλισημε το εγκεκριμένο από το Thatcham Triumph Track +. Με ανίχνευση παραβίασης μπαταρίας και κεραίας και ενεργοποίηση κίνησης, θα γνωρίζεις ότι η Trident σας είναι ασφαλής χρησιμοποιώντας A-GPS, GLONAS και 4G sim για να σε ενημερώνει. Εάν κάποιος παραβιάσει τη μοτοσυκλέτα σου, η παρακολούθηση 24/7 θα διασφαλίσει ότι είσαι ο πρώτος που το ξέρει (ισχύουν περιορισμοί ανάλογα με την αγορά)

Η ασφάλειά σου και η ασφάλεια της μοτοσικλέτας σου βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτών των γνήσιων αξεσουάρ Triumph. Είναι όλα για την οδήγηση.

 • Υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων
 • Κυλιόμενα φλας
 • Track +

Πρόσθεσε ακόμη περισσότερο στυλ, προστασία, άνεση και ασφάλεια για να αντικατοπτρίσεις τη δική σου προσαρμοσμένη εμφάνιση και τις ανάγκες οδήγησης. Όλα τα διαθέσιμα αξεσουάρ είναι διαθέσιμα για εγκατάσταση στον τοπικό αντιπρόσωπο της Triumph.

Ευκίνητη, σπορ και γεμάτη σιγουριά - αυτό είναι μόνο η αρχή με την Trident 660.

 

TRIDENT 660

Επίλεξε τα πάντα - Σε ανταγωνιστική τιμή, με σπορ συμπεριφορά, στυλ, συναρπαστική και ευέλικτη, η νέα Trident 660 τα κάνει όλα. Το Τρικύλινδρο Πλεονέκτημά σου σε περιμένει. 

Τιμή Από 8.690,00 €

Triumph Trident 660 in Baja orange