Skip to main content

ΚΑΝ'ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ

Αξεσουάρ Rocket 3 Storm

Triumph Rocket 3 Storm accessories sunset

 

 

Με περισσότερα από 50 γνήσια αξεσουάρ διαθέσιμα, είτε θέλεις να δημιουργήσεις μια προσαρμοσμένη θέση οδήγησης, να προσθέσεις ακόμα περισσότερη τεχνολογία που βελτιώνει την οδήγηση, να εξοπλιστείς με αποσκευές για μια επική περιπέτεια, να εξατομικεύσεις με μία από τις πολλές επιλογές στυλ ή απλώς να καταπολεμήσεις την κλοπή με ορισμένες κορυφαίες συσκευές ασφαλείας, υπάρχει ένα αυθεντικό αξεσουάρ Triumph που ταιριάζει. 

Σχεδιασμένα κατά τη φάση εξέλιξης της μοτοσυκλέτας, δοκιμασμένα με τα ίδια υψηλά πρότυπα και με την ίδια διετή εγγύηση απεριόριστων χιλιομέτρων, όλα τα εξαρτήματα έχουν σχεδιαστεί για να συμπληρώνουν τέλεια την Rocket 3 Storm σου.

 

 

 

ΑΠΟΔΟΣΗ

 

Το Shift Assist επιτρέπει ανέβασμα ταχύτητας χωρίς συμπλέκτη με ανοιχτό το γκάζι και κατεβάσματα χωρίς συμπλέκτη με κλειστό γκάζι. Αυτές οι απρόσκοπτες αλλαγές προσφέρουν εξαιρετικά ομαλή οδήγηση και μειωμένη προσπάθεια του αναβάτη.

Το σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών προσθέτει ασφάλεια και άνεση. Μια προειδοποίηση θα σε συμβουλεύει για χαμηλή πίεση για ασφάλεια κατά την κίνηση, ενώ η απλή ανάγνωση της τρέχουσας πίεσης των ελαστικών στην οθόνη TFT εξοικονομεί χρόνο και βρώμικα χέρια από χειρωνακτικούς ελέγχους με μανόμετρο.

 

 

Triumph Rocket 3 Storm accessories lights)

 

INFOTAINMENT

 

Η ενσωματωμένη λειτουργία τηλεφώνου και μουσικής μέσω της μονάδας συνδεσιμότητας Bluetooth επιτρέπει την ασφαλή πραγματοποίηση κλήσεων εν κινήσει μέσω του διακόπτη και της οθόνης TFT. Με τη συμβατότητα smartphone και ακουστικών Sena, η ρύθμιση είναι εύκολη και διαισθητική. 

Η πλοήγηση βήμα προς βήμα είναι επίσης διαθέσιμη μέσω της εφαρμογής MyTriumph. Απλό στη χρήση και με πολλούς σχεδιαστές διαδρομής και σημεία ενδιαφέροντος που περιλαμβάνονται, είναι το τέλειο πρόσθετο για αυτές τις επικές οδικές περιηγήσεις.

  • ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΑΛΛΑΓΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ (TRIUMPH SHIFT ASSIST)
  • ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
  • ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
  • ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΣΤΡΟΦΗ
 
Triumph Rocket 3 GT accessories

 

ΣΤΥΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

 

Εξατομίκευσε τη Rocket 3 σου με μια σειρά από επιλογές στυλ. Το Rocket 3 έχει να κάνει με το να κάνεις μια δήλωση, είτε ενώ οδηγείς είτε στέκεσαι ακίνητος.  Τα κυλιόμενα φλας LED με 7 LED και σώμα από αλουμίνιο συνδυάζουν τη σύγχρονη τεχνολογία με την κομψή και διακριτική σχεδίαση. Οι καθρέφτες ακρόμπαρων με μηχανική επεξεργασία CNC ακριβείας προσφέρουν ακόμη πιο εντυπωσιακή εμφάνιση. Επίλεξε ανάμεσα από τη στρογγυλή επιλογή εμπνευσμένη από τους προβολείς ή τη σπορ επιλογή εμπνευσμένη από στυλ roadster.  Και οι δύο προσφέρουν σχολαστικές λεπτομέρειες κοπής αντίθεσης μαζί με την επωνυμία Triumph.

 

 

Triumph Rocket 3 storm mirrors and indicators

 

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ

 

Προσθέτοντας περισσότερη πρακτικότητα και δυνατότητα περιήγησης στα όπλα της Rocket, οι επιλογές αποσκευών περιλαμβάνουν το καινοτόμο και κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, ανασυρόμενο και κλειδωμένο σύστημα στερέωσης βαλίτσας της Triumph, από χυτό αλουμίνιο.

Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ευρύχωρες σπορ βαλίτσες 25 λίτρων και τσάντα ουράς 9 λίτρων ταχείας απελευθέρωσης. Μια μαγνητική τσάντα ρεζερβουάρ 12 λίτρων προσθέτει ακόμη μεγαλύτερη χωρητικότητα αποθήκευσης. Για βελτιωμένη άνεση του συνοδηγού με ένα άγγιγμα πρακτικότητας, διατίθεται επίσης μια σχάρα πλάτης συνοδηγού.

 

 

 

ΠΡΟΣΑΡΜΟΜΕΝΗ ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ 

Οι ευέλικτες και εναλλάξιμες ρυθμίσεις R και GT σημαίνουν ότι μπορείς να απολαύσεΙς τα καλύτερα και των δύο κόσμων. Με εύκολη διαμόρφωση online στο σημείο αγοράς, επίλεξε από διαφορετικά χειριστήρια ποδιών, σέλες αναβάτη και συνεπιβάτη και πλάτες για να προσαρμόσεις την εργονομία της Rocket σου για να σου ταιριάζει.

Triumph Rocket 3 GT accessories rider

 

Με μια σειρά από περισσότερα από 50 γνήσια αξεσουάρ Triumph που μπορούν να προστεθούν με τον εύχρηστο διαμορφωτή, η τέλεια Rocket σου απέχει μόλις λίγα κλικ.

 

Rocket 3 Storm

Rocket 3 R Storm Sapphire Black Granite

NEA ROCKET 3 STORM R

Τιμή Από 28.290,00 €

Rocket 3 GT Storm Sapphire Black Carnival Red

NEA ROCKET 3 STORM GT

Τιμή Από 28.990,00 €

Triumph Rocket 3 R in Matt Silver ice

ROCKET 3 R (MY23)

Τιμή Από 25.290,00 €

Triumph Rocket 3 GT in Carnival Red

ROCKET 3 GT (MY23)

Τιμή Από 25.990,00 €