Skip to main content

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ

Η μυώδης εμφάνιση και το εκπληκτικό στυλ της νέας Rocket 3.

Static shot of the Triumph all-new Rocket 3 R in Korosi Red and GT model in Silver Ice & storm grey


Σχεδιασμένη για να εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά, η νέα γκάμα Rocket 3 διαθέτει επιβλητική εμφάνιση, με καθαρές ρέουσες γραμμές, ασύγκριτη σιλουέτα και μοναδική μυώδη παρουσία.

Η κυρίαρχη παρουσία του μεγαλύτερου κινητήρα που έχει τοποθετηθεί σε μοτοσυκλέτα παραγωγής, συνδυάζεται με μια σειρά από μοναδικά χαρακτηριστικά, όμορφες λεπτομέρειες και ασύγκριτο φινίρισμα. Όλα αυτά συμβάλλουν στις δυναμικές υψηλών επιδόσεων δυνατότητες αυτής της πανέμορφης μοτοσυκλέτας.

Ακολουθούν μερικά από τα κορυφαία χαρακτηριστικά που παρέχουν στη Rocket 3,  την ασύγκριτη παρουσία και το στυλ της.

 

 

Triumph Rocket 3 R twin LED headlight with class-defining finish

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΠΛΟΣ ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ LED

Ο ολοκαίνουριος χαρακτηριστικός διπλός προβολέας LED περιλαμβάνει όμορφο τριγωνικό σήμα και όπου το επιτρέπει η νομοθεσία, χαρακτηριστικά φώτα ημέρας LED (DRL, ενδέχεται να υπόκεινται σε τοπικούς περιορισμούς).

Shot of Triumph Rocket 3's distinctive three-header exhaust run innovatively engineered for perfect exhaust routing

ΥΔΡΟ-ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ

Η κουρμπαριστή 3 σωλήνων εξάτμιση είναι ένα κορυφαίο στυλιστικό στοιχείο της νέας γκάμας Rocket 3. Η τριπλή εισαγωγή σχεδιάστηκε ειδικά για τέλεια δρομολόγηση και ροή των σωλήνων, από την εισαγωγή, μέσα από τον καταλύτη και μέχρι το τριών εξόδων τελικό της εξάτμισης.

Triumph Rocket 3's high-specification Avon Cobra Chrome tyres

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΤΡΟΧΟΙ 20 ΑΚΤΙΝΩΝ

Οι νέοι ελαφριοί πολλαπλών ακτίνων τροχοί από κράμα αλουμινίου, έχουν εκπληκτική σύγχρονη σχεδίαση. Οι τροχοί της Rocket 3 R έχουν όμορφο μαύρο φινίρισμα, ενώ της Rocket 3 GT διαθέτουν εκτεταμένες μηχανικές επεξεργασίες στη ζάντα και τις ακτίνες.

Close-up shot of Triumph Rocket 3's imposing high specification Avon Cobra Chrome tyres

ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

Τα ελαστικά Avon Cobra Chrome εξελίχθηκαν ειδικά για τη γκάμα Rocket 3. Το επιβλητικό τους μέγεθος συμβάλλει στην μοναδική μυώδη παρουσία των μοντέλων της γκάμας.

Τα ελαστικά έχουν μοναδικές λεπτομέρειες και το νέο μοτίβο πέλματος μπροστά και πίσω έχει σχεδιαστεί για εξαιρετική πρόσφυση και μεγάλη ανθεκτικότητα.

Triumph Rocket 3's high-specification Avon Cobra Chrome tyres with Brembo Stylema brakes

ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΜΟΝΟΜΠΡΑΤΣΟ ΨΑΛΙΔΙ

Συμβάλλοντας στην καθαρή ανεμπόδιστη εμφάνιση και τη μικρών διαστάσεων ουρά των μοντέλων Rocket 3, το όμορφης σχεδίασης μονόμπρατσο ψαλίδι με offset μονό πίσω αμορτισέρ, έχει εξαιρετικό φινίρισμα και βάση αλουμινίου για την πινακίδα αριθμού κυκλόφορίας.

Triumph Korosi Red tank for the new Rocket 3 R with the TFT instruments and the Monza-style cap

ΣΤΥΛΑΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ

Η νέα γκάμα Rocket 3 διαθέτει στυλάτο τιμόνι με εσωτερική καλωδίωση, που συμβάλλει στη μυώδη εμφάνιση και την άψογη θέση οδήγησης. Επίσης, υποστηρίζει τα ρυθμιζόμενα όργανα, τα οποία είναι τοποθετημένα επάνω του. Το μοντέλο Rocket 3 R διαθέτει τιμόνι σε στυλ roadster, ενώ το Rocket 3 GT διαθέτει τιμόνι ταξιδιωτικού προσανατολισμού.  

The new Triumph Rocket 3 R’s sculpted roadster rider and pillion saddle which comes with cast aluminium finishers underneath the rider seat.

ΑΝΕΤΗ ΣΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΒΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗ

Η σέλα διαθέτει φινιρίσματα αλουμινίου στο κάτω μέρος της και δημιουργεί μια υπέροχη ρέουσα γραμμή που διατρέχει τη μοτοσυκλέτα.

Η διαμόρφωση του κάθε μοντέλου Rocket 3 σχεδιάστηκε για να αλλάζει εύκολα από σέλα δύο ατόμων σε μονόσελο. Το κάλυμμα που υπάρχει στον προαιρετικό εξοπλισμό βελτιώνει την εμφάνιση, στην περίπτωση του μονόσελου.

The new Triumph Rocket 3 R’s sculpted roadster rider and pillion saddle which comes with cast aluminium finishers underneath the rider seat.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΕΛΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΝΤΕΛΑ ROCKET

Κάθε μοντέλο Rocket 3 διαθέτει τη δική του διαμόρφωση σέλας αναβάτη κα συνεπιβάτη.

Η Rocket 3 R διαθέτει σέλα αναβάτη και συνεπιβάτη roadster με ύψος 773 χιλ. Η Rocket 3 GT διαθέτει ταξιδιωτική διαμόρφωση σέλας για τον οδηγό και τον συνεπιβάτη, με ακόμη πιο χαμηλό ύψος στα 750 χιλ. Η Rocket 3 GT διαθέτει επίσης, πλάτη συνεπιβάτη με μπράτσα από γυαλισμένο αλουμίνιο στον στάνταρ εξοπλισμό.

Triumph all-new Rocket 3's with foldable pillion footrests

ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗ ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ

Κάθε μοντέλο Rocket 3 διαθέτει ρυθμιζόμενη εργονομία που παρέχει μέγιστη άνεση σε κάθε διαδρομή.

Τα κεντρικά τοποθετημένα μαρσπιέ της Rocket 3 R διαθέτουν δύο κάθετες ρυθμίσεις θέσης ( 0 χιλ. / -15 χιλ. ), ενώ η Rocket 3 GT διαθέτει μπροστά τοποθετημένα μαρσπιέ με τρεις οριζόντιες θέσεις ρύθμισης ( -25 χιλ. / 0 χιλ. / +25 χιλ. ) και πλάτη συνεπιβάτη με ρύθμιση ύψους.

ΟΜΟΡΦΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ & ΑΣΥΓΚΡΙΤΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ

Η νέα γκάμα Rocket 3 διαθέτει κορυφαία επίπεδα φινιρίσματος και λεπτομερειών που συμβάλουν στο εκπληκτικό της στυλ. Σε αυτά τα όμορφα χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται μυώδες ρεζερβουάρ καυσίμου με το χαρακτηριστικό σχεδιαστικό DNA της Triumph, προστατευτική λωρίδα στο ρεζερβουάρ από γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι, τάπα αλουμινίου σε στυλ Monza, κάλυμμα φίλτρου αέρα από γυαλισμένο αλουμίνιο, τάπα ψυγείου και λαδιού από γυαλισμένο αλουμίνιο σε στυλ Monza, μηχανικά επεξεργασμένες ψύκτρες στους στροφαλοθαλάμους, κάλυμμα κεφαλής και εκκεντροφόρου, γυαλισμένες ασπίδες θερμότητας, τάπες, καθώς και κρυμμένα μαρσπιέ συνεπιβάτη με μοναδικό μηχανισμό αναδίπλωσης.

 

 

Η ΝΕΑ ROCKET 3

Η γέννηση ενός νέου θρύλου.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ