Skip to main content

Rocket 3 TFC

Triumph Rocket TFC Concept

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ

Η αυθεντική θρυλική μοτοσυκλέτα, η μοναδική Triumph Rocket είναι το μεγαλύτερου κυβισμού μοντέλο παραγωγής και είναι η απολύτως πιο μυώδης επιβλητική μοτοσυκλέτα που κυκλοφορεί στους δρόμους του κόσμου. Το 2019 ξεκίνησε το επόμενο κεφάλαιο της εκπληκτικής ιστορίας της, με μια ολοκαίνουρια Rocket, που για μια ακόμη φορά ανέτρεψε όλους τους κανόνες και έθεσε νέα δεδομένα σε ότι αφορά τη ροπή, την απόδοση, τις δυνατότητες και το στυλ. 

Ένα αριστούργημα βρετανικής μηχανολογίας. Η Rocket 3 TFC σχεδιάστηκε για να είναι η απόλυτη μοτοσυκλέτα. Αποκλειστικός, με κορυφαίες στον κόσμο επιδόσεις, ο ολοκαίνουριος κινητήρας των 2500 κ.εκ. της Rocket 3 TFC αποδίδει τη μεγαλύτερη ροπή από κάθε άλλη μοτοσυκλέτα παραγωγής και είναι ένας αυθεντικός TFC, που επαναπροσδιορίζει την κατηγορία του, με συγκλονιστική μυώδη παρουσία, κορυφαία τεχνολογία, όμορφα χαρακτηριστικά και το υψηλότερο επίπεδο αποκλειστικού και υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμού.

Triumph Rocket 3 TFC premium gold badging and detailing, including numbered, limited edition plaque

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Με συνολική παραγωγή που δεν ξεπερνά τις 750 μονάδες, η κάθε Rocket 3 TFC είναι μια μοναδική περιορισμένης έκδοσης μοτοσυκλέτα που δεν επαναλαμβάνεται. Μια από τις πιο επιθυμητές Triumph που έχουν κατασκευαστεί ποτέ, η οποία συνοδεύεται από αποκλειστική αρίθμηση παραγωγής και ένα πολυτελές υψηλής αξίας πακέτο TFC

The ultimate motorcycles, the Triumph Rocket 3 TFC in full, highlighting the front three quarters of the bikes, featuring the iconic three header exhaust and muscular presence

ΝΕΕΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Στα 2500 κ.εκ., ο μεγαλύτερου κυβισμού κινητήρας σε μοτοσυκλέτα παραγωγής στον κόσμο, είναι το βασικό χαρακτηριστικό της Rocket 3 TFC που θέτει τα δεδομένα στην κατηγορία του, σε ότι αφορά τις επιδόσεις. Αποδίδει 225Nm (η υψηλότερη ροπή στον κόσμο) και ισχύ που φτάνει στα 182PS. Αυτά είναι τα εντυπωσιακά στοιχεία της ισχυρότερης Triumph που έχει κατασκευαστεί μέχρι σήμερα. Παράλληλα με τις ασύγκριτες επιδόσεις της, η Rocket 3 TFC είναι εφοδιασμένη με ειδικά σχεδιασμένα τελικά εξάτμισης της Arrow με κωνικά τελειώματα από ανθρακονήματα, για έναν ασύλληπτο βαθύ ήχο που προκαλεί τις αισθήσεις.

The ultimate motorcycles, the Triumph Rocket 3 TFC in full, highlighting the rear three quarters of the bikes, featuring the iconic three header exhaust and muscular presence

ΜΥΩΔΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ

Η ήδη επιβλητική εμφάνιση της Rocket 3 TFC ενισχύεται με το πολυτελές κοστούμι από ανθρακονήματα, τις καθαρές ρέουσες γραμμές, τους μοναδικής αισθητικής διπλούς προβολείς LED, την υπέροχη διαδρομή των 3 σωλήνων της εξάτμισης που σχηματίστηκε με την μέθοδο της υδρο-διαμόρφωσης, τους προκλητικούς τροχούς αλουμινίου και την απίστευτη σιλουέτα που συνθέτει την απόλυτη μοτοσυκλέτα, σε ότι αφορά το στυλ και την προσωπικότητα.

Triumph Rocket 3 TFC's TFT instruments

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το απόλυτο σε ότι αφορά τις προδιαγραφές. Η νέα Rocket 3 TFC διαθέτει ασύγκριτη τεχνολογία που θέτει τα δεδομένα στην κατηγορία και επιτρέπει στον αναβάτη να βιώσει την τέλεια οδηγική εμπειρία.

Triumph Rocket 3 TFC front wheel featuring brembo brakes

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Με βάρος που έχει μειωθεί κατά 44 κιλά από τον προκάτοχό της και εφοδιασμένη με επώνυμα προηγμένης τεχνολογίας φρένα και αναρτήσεις που περιλαμβάνουν κορυφαία φρένα Brembo Stylema και πλήρως ρυθμιζόμενο πίσω αμορτισέρ με δοχείο αερίου της Showa, τα πάντα έχουν σχεδιαστεί  για να προσφέρουν εξαιρετικό κράτημα και τέλειες οδηγικές εμπειρίες.

Triumph Rocket 3 TFC interchangeable twin/single seat set up

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

Με μια απίστευτη σειρά από custom λεπτομέρειες, πολυτελή φινιρίσματα και όμορφες πρακτικές πινελιές που περιλαμβάνουν  στον βασικό εξοπλισμό, εύκολη αλλαγή από διπλή σέλα σε μονόσελο, η νέα Rocket 3 TFC είναι στο Νο 1 της λίστας ονείρων του κάθε μοτοσυκλετιστή.

Triumph Rocket 3 cruiser motorcycle

ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ

Το 2004, η εκπληκτική Rocket III έφερε επανάσταση στον κόσμο της μοτοσυκλέτας, με τον  μεγαλύτερου κυβισμού κινητήρα που έχει τοποθετηθεί σε μοτοσυκλέτα παραγωγής, με τερατώδη ροπή και μια μυώδη παρουσία που απείχε πολύ από κάθε άλλη μοτοσυκλέτα.  Παράλληλα, οι τρεις επιχρωμιωμένοι σωλήνες της εξάτμισης, η απίθανη σιλουέτα και η άψογη συμπεριφορά εξασφάλισαν το θρυλικό κύρος της Rocket.

Triumph Thruxton TFC full bike shot

ΕΠΙΣΗΣ: THRUXTON TFC

Σπάνια, όμορφη και ξεχωριστή. Η παρουσίαση του πρώτου μοντέλου TFC καθόρισε το τι είναι δυνατό και τι αδύνατο. Ήταν μια πρόγευση της νέας προσέγγισης της Triumph, στη δημιουργία custom special μοτοσυκλετών.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ

ΝΕΑ ROCKET TFC 2019

Η περιορισμένης παραγωγής Rocket TFC έχει εξαντληθεί.  Βεβαιώσου ότι δεν θα χάσεις καμία από τις ανακοινώσεις μας, σχετικά τις μελλοντικές Triumph Factory Custom μοτοσυκλέτες.

 
Find a Dealership