Skip to main content

DISTINGUISHED GENTLEMAN’S RIDE

Triumph DGR tank logo

14th June 2022

DISTINGUISHED GENTLEMAN’S RIDE 2022: 
Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΡΕΚΟΡ

 

Στις 22 Μαΐου 2022, μετά από δύο χρόνια κοινωνικής αποστασιοποίησης και σόλο οδήγησης, το Dstinguished Gentleman’s Ride έλαβε χώρα παγκοσμίως με τη μορφή που είχε πριν από την Covid, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ συγκέντρωσης χρημάτων των προηγούμενων ετών.

Την Κυριακή 5 Ιουνίου, όταν έκλεισε η συγκέντρωση χρημάτων, σημειώθηκε νέο ρεκόρ συγκέντρωσης χρημάτων για το Distinguished Gentleman's Ride: 93.456 αναβάτες σε 802 πόλεις, απλωμένοι σε 104 χώρες, ντύθηκαν επίσημα και οδήγησαν τις κλασικές τους μοτοσυκλέτες συγκεντρώνοντας σχεδόν 6 εκατομμύρια δολάρια για να υποστηρίξουν την έρευνα για τον καρκίνο του προστάτη και την ψυχική υγεία των ανδρών. 

 
DGR 2022

Σε σύγκριση με την τελευταία χρονιά πριν από την Covid, το 2019, το DGR 2022 συγκέντρωσε 4% περισσότερο, ενώ, σε σύγκριση με την περσινή εκδήλωση, το ποσοστό συγκέντρωσης κεφαλαίων είναι 47% υψηλότερο.

Από την πρώτη εμφάνισή της το 2012, η διοργάνωση συγκέντρωσε περισσότερους από 400.000 αναβάτες μοτοσυκλετών κλασικού και vintage στιλ από 114 χώρες σε όλο τον κόσμο, και περισσότερα από 37 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ για την υγεία των ανδρών.

 

 

Η Triumph έχει υποστηρίξει περήφανα το Distinguished Gentleman's Ride τις τελευταίες εννέα φορές και για το 2022 οι Triumph και Gibson Guitars ένωσαν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν τα απίστευτα βραβεία, μεταξύ των οποίων μια μοναδική έκδοση T120 Gibson που θα ανατεθεί στον υψηλότερο έρανο, μαζί με μια κιθάρα Les Paul Standard Reissue 1959 με custom σχεδιασμό Triumph.

Η εκδήλωση του επόμενου έτους θα σηματοδοτήσει τη 10η επέτειο της Triumph που υποστηρίζει το Distinguished Gentleman’s Ride ως κύριος συνεργάτη και χορηγός και για την περίσταση οι οπαδοί της Triumph και του DGR θα δουν κάτι εκπληκτικό να έρχεται στον δρόμο τους.

Mark Hawwa – Ιδρυτής DGR  «Τι απίστευτη επιστροφή στην ομαδική οδήγηση! Δεν υπάρχει πραγματικά τίποτα καλύτερο από το να βλέπεις τους δεκάδες χιλιάδες κυρίους να χαμογελούν και να οδηγούν χαιρετώντας στους δρόμους της πόλης, για να υποστηρίξουν την έρευνα για τον καρκίνο του προστάτη και την ψυχική υγεία των ανδρών. Είναι κάτι που μας έχει λείψει πολύ τα τελευταία δύο χρόνια. Η κοινότητά μας επέστρεψε με σθένος φέτος με τους 3 κορυφαίους παγκόσμιους εράνους να συγκεντρώνουν περισσότερα από κάθε προηγούμενη χρονιά, κάτι που με υπερηφάνεια ανταμείψαμε με την υποστήριξη του παγκόσμιου συνεργάτη μας, της Triumph Motorcycles. Η επόμενη χρονιά θα είναι μια χρονιά για να την παρακολουθήσετε, καθώς γιορτάζουμε 10 χρόνια μαζί με την Triumph Motorcycles σε εντυπωσιακά αριστοκρατικό στυλ!».

Paul Stroud – Chief Commercial Officer της Triumph:  «Είναι μεγάλη τιμή να υποστηρίζω το The Distinguished Gentleman’s Ride και να συμβάλλω στο απίστευτο αποτέλεσμα της χρονιάς, υποστηρίζοντας την έρευνα για τον καρκίνο του προστάτη και την ψυχική υγεία των ανδρών. Το επόμενο έτος θα σηματοδοτήσει τη 10η επέτειο της Triumph ως κύριος χορηγός της DGR και εργαζόμαστε για κάτι απίστευτα ξεχωριστό για να γιορτάσουμε αυτό το ορόσημο».

 

 

 
Distinguished gentleman's ride 2022 poster

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ DGR

Το The Distinguished Gentleman's Ride δημιουργεί θεματικές διαδρομές σε όλο τον κόσμο για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση και τα κεφάλαια για φιλανθρωπικούς σκοπούς για άντρες. Ο ιδρυτής Mark Hawwa έφτασε στην έμπνευση για το θέμα «κομψού ντυσίματος» το 2012, όταν είδε μια φωτογραφία του Don Draper από την τηλεοπτική εκπομπή Mad Men να κάθεται σε μια κλασική μοτοσυκλέτα ενώ φορούσε ένα κοστούμι. Η Triumph αποφάσισε ότι το Distinguished Gentleman’s Ride ενσωματώνει όλα όσα γιορτάζουν τη μοτοσυκλέτα και έχει υποστηρίξει την εκδήλωση για αρκετά χρόνια, παρακολουθώντας στη διάρκεια το DGR να γίνεται παγκόσμιο γεγονός.

gibson and triumph collaboration

TRIUMPH & GIBSON

Triumph Motorcycles & Gibson create a one-of-a-kind custom guitar and motorcycle for The Distinguished Gentleman’s Ride. Together, these will be offered as the highest fundraiser reward for the 2022 ride. 

ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

 

Από την έναρξή του, το The Distinguished Gentlemen's Ride έχει εξαπλωθεί σε περισσότερες χώρες, πόλεις και κωμοπόλεις χρόνο με τον χρόνο. Το 2021, περισσότεροι από 65.000 διακεκριμένοι κύριοι πήραν τις κλασικές και vintage μοτοσικλέτες τους και οδήγησαν Μαζί και Χωριστά σε περισσότερες από 2000 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΩ ΜΕΡΟΣ

Αν θέλεις να βάλεις τα Κυριακάτικά σου και να λάβεις μέρος στο επόμενο Distinguished Gentleman’s Ride, μπορείς να πάρεις περισσότερες πληροφορίες ή να εγγραφείς για να ξεκινήσεις τη συγκέντρωση χρημάτων επισκεπτόμενος τον ιστότοπο του DGR

ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ TRIUMPH

Φέτος θα έχουμε και πάλι μια επίσημη ομάδα Triumph. Το «Triumph DGR Riding Group» προορίζεται για κάθε σύγχρονο κλασικό αναβάτη Triumph θέλει να λάβει μέρος και οι πέντε πρώτοι έρανοι σε κάθε μία από αυτές τις ομάδες θα κερδίσουν ένα βραβείο ένδυσης υψηλής αξίας από την Triumph.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να συμμετάσχετε στο «Triumph DGR Riding Group» 

1. Όταν τα άτομα εγγραφούν για πρώτη φορά και μεταβαίνουν στον Πίνακα Ελέγχου Βόλτας, μια κύρια ενότητα σε αυτήν τη σελίδα τους δείχνει τους βασικούς συνδέσμους για να συμμετάσχουν σε μία από τις υπάρχουσες ομάδες.

2. Στο κύριο αναπτυσσόμενο μενού «Σχετικά με το DGR» οι αναβάτες μπορούν να επιλέξουν «υπάρχουσες ομάδες» που τους οδηγεί σε μια ενότητα στις κορυφαίες ομάδες με έναν σύνδεσμο για συμμετοχή.

3. Όταν ένας αναβάτης βρίσκεται στη σελίδα του Πίνακα Ελέγχου του, μπορεί να επιλέξει τον σύνδεσμο «δημιουργία/συμμετοχή σε μια ομάδα», ο οποίος τον οδηγεί σε μια ενότητα όπου μπορεί να δημιουργήσει τη δική του ομάδα ή να αναζητήσει για να συμμετάσχει.

Distinguished gentlemen's ride Triumph

Οι δωρεές που συγκεντρώνονται από το Distinguished Gentleman’s Ride επενδύονται σε πρωτοβουλίες για τον καρκίνο του προστάτη και την ψυχική υγεία των ανδρών σε όλο τον πλανήτη. Εξερεύνησε τα πρότζεκτ με πιο πολλή λεπτομέρεια στον ιστότοπο του DGR. 

 

ΜΕΙΝΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ

Μην ανησυχείς αν δεν μπορείς να οδηγήσεις εκείνη την ημέρα. Από το Λαχόρη ως το Λονδίνο και το Λος Άντζελες, μπορείς να λάβεις ενημερώσεις και εικόνες αναβατών Triumph που συμμετέχουν σε όλο τον κόσμο μέσω των επίσημων καναλιών κοινωνικής δικτύωσης της Triumph.