Skip to main content

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ DISTINGUISHED GENTLEMAN’S RIDE


The DGR and TriumphΗ Triumph Motorcycles με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι θα συνεχίσει ως βασικός συνεργάτης και υποστηρικτής του Distinguished Gentleman Ride (DGR), μιας από τις μεγαλύτερες και πιο κομψές φιλανθρωπικές μοτοσυκλετιστικές εκδηλώσεις συγκέντρωσης χρημάτων στον κόσμο, για άλλη μια ιστορική πενταετία.


The DGR and Triumph

Η ανανέωση αυτής της σημαντικής συνεργασίας αντιπροσωπεύει μια φυσική συνέχεια αυτού που ήταν μια ιστορία μεγάλης επιτυχίας, τόσο από την άποψη της συγκέντρωσης πόρων και της ευαισθητοποίησης για την έρευνα για τον καρκίνο του προστάτη και την ψυχική υγεία των ανδρών, όσο και για την απίστευτη συμμετοχή και την κοινότητα αναβατών που έχει δημιουργήσει για εκατοντάδες χιλιάδες μοτοσυκλετιστές παγκοσμίως.
Ως κύριος χορηγός του DGR από το 2014, η Triumph Motorcycles είναι περήφανη που έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε συνεργασία με τον Mark Hawwa και την ομάδα του, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του DGR στην παγκόσμια εκδήλωση που είναι σήμερα. Η συμβολή υποστήριξης και πόρων όλα αυτά τα χρόνια που αύξησαν την ευαισθητοποίηση, ενίσχυσαν τη φωνή του DGR και επιβράβευαν τους συμμετέχοντες, ήταν στο επίκεντρο του ρόλου της Triumph. Αυτό με τη σειρά του οδήγησε σε λεγεώνες αναβατών Triumph, εμπόρους Triumph, προσωπικό, οικογένεια και φίλους να απολαμβάνουν τις μοτοσυκλέτες τους, να ντύνονται κομψά και να μοιράζονται έναν κοινό δεσμό για την υποστήριξη της κοινότητάς τους.

 

The DGR and Triumph)

 

 

Το Distinguished Gentleman’s Ride's ιδρύθηκε για να συγκεντρώσει κεφάλαια και να αυξήσει την ευαισθητοποίηση για την έρευνα για τον καρκίνο του προστάτη και την ψυχική υγεία των ανδρών, ενώνοντας κλασικούς και βίντατζ μοτοσικλετιστές, παλιούς και νέους σε όλο τον κόσμο. Η Triumph Motorcycles ενστερνίστηκε αυτόν τον σκοπό και στις αρχές του 2014 δεσμεύτηκε να υποστηρίξει το DGR μέσω της παγκόσμιας ομάδας μάρκετινγκ και των καναλιών της και να προσφέρει στο Distinguished Gentleman's Ride μοντέρνες κλασικές μοτοσικλέτες που θα κερδίζονται ως έπαθλα για την επιβράβευση και την προώθηση της συγκέντρωσης χρημάτων.

Για πάνω από 8 απίστευτα χρόνια, η Triumph Motorcycles και το DGR συνεργάστηκαν με τον κοινό στόχο να αυξήσουν το προφίλ του Distinguished Gentleman's Ride σε όλο τον κόσμο, να μεγαλώσουν αυτή την καταπληκτική κοινότητα αναβατών και τελικά να αυξήσουν τον αριθμό των συμμετεχόντων και το επίπεδο των κεφαλαίων που συγκεντρώνονται για να υποστηρίξουν τον σκοπό.


 

 


Mark Hawwa. Ιδρυτής/Διευθύνων του Distinguished Gentleman's Ride.

«Το 2014, όταν συνεργαστήκαμε για πρώτη φορά με τις Triumph Motorcycles, ήμουν απίστευτα ενθουσιασμένος. Είναι ο μόνος κατασκευαστής μοτοσυκλετών που ένιωσα ότι ταιριάζει απόλυτα με το Distinguished Gentleman’s Ride. Έχουμε κάνει μερικά υπέροχα πράγματα από τότε· μαζί καταφέραμε να ανταμείψουμε μερικούς από τους κορυφαίους και πιο αφοσιωμένους δωρητές μας με ολοκαίνουργιες μοτοσυκλέτες από τη σειρά των σύγχρονων κλασικών και δημιουργήσαμε τη μοναδική 1-από-1 custom Triumph Thruxton RS το 2021. Σήμερα, 8 χρόνια αργότερα καθώς ανακοινώνουμε την 5ετή συνέχιση αυτής της συνεργασίας, είμαι ακόμα πιο ενθουσιασμένος από ότι το 2014 γιατί, με τα επόμενα 5 χρόνια, γνωρίζω ότι μπορούμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα μαζί για τον στόχο της συγκέντρωσης κεφαλαίων και της επίγνωσης της υγείας των ανδρών».

 


Paul Stroud. Chief Commercial Officer της Triumph  

«Από την αρχή μπορούσαμε να δούμε ότι το DGR ήταν κάτι πραγματικά ξεχωριστό στο οποίο η ομάδα της Triumph ήθελε απίστευτα να συμμετάσχει, τόσο για τον σκοπό που εκπροσωπούσε, όσο και για την υπέροχη μέρα οδήγησης και διασκέδασης με κομψό ντύσιμο. Είμαστε περήφανοι που ήμασταν ο βασικός εταίρος τα τελευταία οκτώ χρόνια και ήταν τιμή μας που μπορέσαμε να διαδραματίσουμε ρόλο στην ανάπτυξη μιας τόσο θετικής και επιδραστικής δύναμης για το καλό. Σε όλο τον κόσμο, από τους εμπόρους μας έως το προσωπικό μας, μέχρι τους οπαδούς της Triumph και τους αναβάτες του DGR παγκοσμίως, είναι πολύ εύκολο να δούμε πόσο πάθος και δέσμευση υπάρχει για αυτό το σημαντικό γεγονός και τον σκοπό της βόλτας. Η ανανέωση της συνεργασίας μας με το Distinguished Gentleman's Ride ήταν μια φυσική απόφαση, η οποία βασίστηκε όχι μόνο στην επιτυχία και την αύξηση της συμμετοχής που ανέβασε το προφίλ της Triumph, αλλά και επειδή μοιραζόμαστε αυτό το πάθος και δεσμευόμαστε να υποστηρίζουμε τον Mark, την ομάδα του και την κοινότητα DGR παγκοσμίως στην αποστολή τους, να φτάσουν ακόμα υψηλότερα».

 

 

The DGR and Triumph)

ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΞΙΣΤΟΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ TRIUMPH ΚΑΙ DGR

Στις 28 Σεπτεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε το πρώτο DGR με την υποστήριξη της Triumph σε 58 χώρες, 257 πόλεις και παρακολούθησαν 20.000 κομψά ντυμένοι κλασικοί και vintage αναβάτες, συγκεντρώνοντας συνολικά $1,5 εκ. Μεγαλώνοντας σε 79 χώρες, 410 πόλεις, 37.000 αναβάτες και $2,3 εκ. το 2015, και 90 χώρες, 57,000 αναβάτες και $3,6 εκ. το 2016, αυτοί οι αριθμοί συνεχίζουν να αυξάνονται και να αυξάνονται - μέχρι το έτος ρεκόρ του DGR, το 2019, όπου 116.000 αναβάτες συγκέντρωσαν $6 εκ. κάνοντας βόλτα μαζί κομψά ντυμένοι στον καταπληκτικό αριθμό 104 χωρών σε όλο τον κόσμο.

Το 2020 η πανδημία Covid-19 παρουσίασε ένα προκλητικό τοπίο τόσο για το Distinguished Gentleman's Ride όσο και για τους αναβάτες. Παρά τις δύσκολες στιγμές και τη δυναμική, το DGR δούλεψε σκληρά για να αναπτύξει μια νέα μορφή που επέτρεψε στους αναβάτες να δείξουν την υποστήριξη και το πάθος τους με ασφάλεια, με την εκδήλωση Ride Solo Together. Αυτό επέτρεψε στην παγκόσμια κοινότητα DGR να επιτύχει την πιο παγκόσμια εκδήλωσή της από ποτέ, με 171 χώρες και 2.531 τοποθεσίες να κάνουν σόλο βόλτα μαζί, όλες συνδεδεμένες μεταξύ τους μέσω των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Καθώς οι προκλήσεις συνεχίζονταν κατά τη διάρκεια του 2021, το Distinguished Gentleman’s Ride προσάρμοσε ξανά τη μορφή του για να αντικατοπτρίσει το διαφορετικό επίπεδο περιορισμών παγκοσμίως, όπου ανάλογα με τους περιορισμούς που ισχύουν σε κάθε περιοχή, οι θαυμαστές του DGR απολαμβάνουν μια κανονική ομαδική εκδήλωση, με μόνο διαδρομή ή σόλο βόλτα.

Ως αποτέλεσμα αυτής της εξελιγμένης προσέγγισης, είδαμε μια σημαντική αύξηση των συμμετεχόντων και των κεφαλαίων που συγκεντρώθηκαν σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος με 65.300 αναβάτες, σχεδόν 10.000 περισσότερα σε σύγκριση με το 2020, συγκεντρώνοντας $4,1 εκ., $1,4 εκ. περισσότερα από το 2020. Το 2021, η εκδήλωση μεταφέρθηκε από τον Σεπτέμβριο στον Μάιο και όλες οι ενδείξεις δίνουν ελπίδα και εμπιστοσύνη για μια καταπληκτική βόλτα το 2022, την οποία όλοι οι εμπλεκόμενοι δεσμεύονται να κάνουν την πιο επιτυχημένη χρονιά από ποτέ.