Skip to main content

ΔΥΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ ΕΝΩΜΕΝΑ - ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ 60 ΧΡΟΝΙΑ BOND

Scrambler 1200 bond edition for the Behind the scenes
Φίρμα Triumph Motorcycles 27th Σεπ 2022

Έκτοτε, η συνεργασία περιλαμβάνει δύο μοτοσυκλέτες Limited Bond Edition και το πρώτο βήμα της Triumph στον κόσμο των ψηφιακών συλλεκτικών προϊόντων. Η τελευταία συνεργασία αποτελεί μέρος των εορτασμών για τα 60 Χρόνια Bond. Ο οίκος δημοπρασιών Christie's διοργανώνει μια αποκλειστική δημοπρασία εορτασμού 60 ετών Bond και η Triumph με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι η Scrambler 1200 που εμφανίζεται στην ταινία No Time To Die, θα είναι ένα από τα αποκλειστικά κομμάτια που διατίθενται στη ζωντανή δημοπρασία.

Εκτακτες Ειδήσεις:  Φέτος ο James Bond πραγματοποιεί τον εορτασμό των 60 χρόνων του και η Triumph είναι στην ευχάριστη θέση να είναι μέρος αυτής της εμβληματικής στιγμής στο χρόνο. Για να τιμήσει αυτό το απίστευτο επίτευγμα, η Triumph θα αποκαλύψει κάτι νέο και εξαιρετικό στις 4 Οκτωβρίου 2022.

 

 

Η Triumph Motorcycles έγινε ο επίσημος συνεργάτης μοτοσυκλετών της 25ης ταινίας James Bond No Time To Die, ενώνοντας με άλλους εμβληματικούς Βρετανούς κατασκευαστές, την Jaguar Land Rover και την Aston Martin ως συνεργάτες οχημάτων του franchise. Το No Time To Die γυρίστηκε σε πολλές τοποθεσίες, όπως η Τζαμάικα, η Νορβηγία, η Ιταλία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Η ομάδα κασκαντέρ της ταινίας χρειάστηκε μοτοσυκλέτες υψηλής απόδοσης για ορισμένες βασικές σκηνές δράσης. Οι υψηλού επιπέδου μοτοσυκλέτες της Triumph με εξαιρετικά επίπεδα απόδοσης, ικανότητας και χειρισμού τις έκαναν τέλειο συνεργάτη για το Franchise James Bond. Η ομάδα του εργαστηρίου σχεδίασης της Triumph συνεργάστηκε με την ομάδα κασκαντέρ της ταινίας για να προετοιμάσει ειδικά τις μοτοσυκλέτες για να ανταπεξέλθουν στις ακραίες και δυναμικές σκηνές δράσης που παρουσιάζονται στην 25η ταινία του James Bond.

 

 

No Time To Die stunt scene behind the scenes
James Bond Riding a Triumph Scrambler 1200 in No Time To Die

Η συνεργασία μεταξύ της Triumph Motorcycles και της EON Productions εκτείνεται πέρα από την παροχή μοτοσυκλετών για την ταινία. Τον Οκτώβριο του 2022 ο Bond γιορτάζει την 60ή του επέτειο και, στο πλαίσιο του εορτασμού, ο Οίκος Christie's και η EON Productions διοργανώνουν μια φιλανθρωπική δημοπρασία. Οι θαυμαστές και οι συλλέκτες σε όλο τον κόσμο θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν οχήματα, ρολόγια, κοστούμια και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με την 25η ταινία του James Bond No Time To Die, συμπεριλαμβανομένης της Triumph Scrambler 1200 XE που χρησιμοποιείται στην ταινία.

 

 

Επίσης, οι θαυμαστές της Triumph και του James Bond είχαν πρόσφατα την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα εμβληματικό κομμάτι αναμνηστικού No Time To Die. Η EON και η Triumph Motorcycles συνεργάστηκαν με την VeVe, μια αγορά βασισμένη σε εφαρμογή για premium ψηφιακά συλλεκτικά με άδεια χρήσης, για να επιτρέψουν στους θαυμαστές να έχουν στην κατοχή τους ένα ψηφιακό συλλεκτικό υλικό της μοτοσυκλέτας που εμφανίζεται στο No Time To Die - Triumph Scrambler 1200 XE. Αυτό το αποκλειστικό ψηφιακό συλλεκτικό υλικό επέτρεψε στους καταναλωτές να εξερευνήσουν τη μοτοσυκλέτα σε επαυξημένη πραγματικότητα, ενσωματώνοντας το ψηφιακό συλλεκτικό υλικό με το πραγματικό περιβάλλον των χρηστών. Οι μη ανταλλάξιμες μάρκες (NFT) έδωσαν επίσης τη δυνατότητα στους χρήστες να βιώσουν τον χαρακτηριστικό ήχο του κινητήρα Bonneville της Scrambler 1200 και να εξερευνήσουν κάθε λεπτομέρεια της μοτοσυκλέτας σε προβολή 360 μοιρών.

Συνολικά 9.007 NFT της Scrambler 1200 XE εξαντλήθηκαν μέσα σε δευτερόλεπτα από την κυκλοφορία τον Φεβρουάριο του 2022.

 

 

 
No Time To Die stunt scene behind the scenes)

 

 

Η Triumph Motorcycles δημιούργησε δύο μοτοσυκλέτες περιορισμένης έκδοσης για να γιορτάσει τη συνεργασία μεταξύ της 007™ και της Triumph Motorcycles. Οι Tiger 900 Bond Edition και Scrambler 1200 Bond Edition της Triumph, οι οποίες εμφανίζονται και οι δύο στην ταινία No Time To Die, έχουν έναν ξεχωριστό σχεδιασμό που συμπληρώνει την εμβληματική βρετανικότητα του franchise του James Bond.

Η Scrambler 1200 Bond Edition - Εμπνευσμένη από την ανατρεπτική custom μοτοσικλέτα Scrambler 1200 που εμφανίστηκε στην ταινία No Time To Die και περιορίστηκε σε μόνο 250 κομμάτια παγκοσμίως, διέθετε ένα χαρακτηριστικό σχέδιο βαφής, επωνυμία Bond, μαυρισμένο φινίρισμα και αριθμήθηκε ξεχωριστά για βεβαίωση προέλευσης.

Tiger 900 Bond Edition - γεννήθηκε από το απίστευτο Tiger 900 Rally Pro που κυριαρχεί στην κατηγορία της, η οποία εμφανίζεται σε εκπληκτικές σεκάνς κασκαντέρ στην ταινία James Bond, No Time To Die. Με μόνο 250 μοντέλα σε όλο τον κόσμο, κάθε μοτοσυκλέτα με ξεχωριστή αρίθμηση με αποκλειστικά γραφικά 007™, μαυρισμένες λεπτομέρειες, μοναδικό σχέδιο βαφής Matt Sapphire Black και αποκλειστική οθόνη εκκίνησης TFT με σήμανση 007™, καθιστώντας την μια πραγματικά επιθυμητή μοτοσυκλέτα.

 

 

Εξερεύνησε άρθρα από την επιλεγμένη ετικέτα