Skip to main content

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΕΝΑ ΕΜΒΛΗΜΑ

60 years of bond logo
Φίρμα Christie's 28th Ιουλ 2022

Η ειδικά κατασκευασμένη Scrambler 1200, που χρησιμοποιήθηκε στο James Bond No Time To Die, θα δημοπρατηθεί τον Σεπτέμβριο ως μέρος μιας επίσημης φιλανθρωπικής δημοπρασίας δύο μερών από τον οίκο Christie's και την EON Productions.

"Για τον εορτασμό της 60ης επετείου των ταινιών του Τζέιμς Μποντ, ο οίκος Christie's και η EON Productions θα πραγματοποιήσουν μια επίσημη φιλανθρωπική πώληση δύο μερών, που θα ονομάζεται Sixty Years of James Bond, τον Σεπτέμβριο του 2022, παρουσιάζοντας συνολικά 60 παρτίδες. Συμμετοχή στη ζωντανή δημοπρασία στις 28 Σεπτεμβρίου είναι μόνο με πρόσκληση για προσωπική προσφορά, με τους θαυμαστές και τους συλλέκτες σε όλο τον κόσμο να μπορούν να υποβάλλουν προσφορές στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας το Christie's LiveTM, μέσω τηλεφωνικής υποβολής προσφορών ή με απώντα. Με 25 παρτίδες, η ζωντανή πώληση θα περιλαμβάνει οχήματα, ρολόγια, κοστούμια και κομμάτια που σχετίζονται με την 25η ταινία No Time To Die, με τις τελευταίες έξι παρτίδες που προσφέρονται για τον εορτασμό καθενός από τους έξι Τζέιμς Μποντ. Η ηλεκτρονική πώληση θα είναι ανοιχτή για υποβολή προσφορών από τις 15 Σεπτεμβρίου έως την Ημέρα του Τζέιμς Μποντ στις 5 Οκτωβρίου παρουσιάζοντας 35 παρτίδες που καλύπτουν τις είκοσι πέντε ταινίες με αφίσες, σκηνικά, ρολόγια, κοστούμια, αναμνηστικά και εμπειρίες.

Όπως και με τις τρεις τελευταίες επίσημες δημοπρασίες του Christie's 007TM – οι οποίες συγκέντρωσαν £4.812.525 / 7.196.146 $ / 6.092.361 € – τα έσοδα από αυτή την πώληση θα ωφεληθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

No Time To Die Triumph Scrambler 1200

Η έκθεση πριν την πώληση με τα σημαντικότερα εκθέματα θα είναι σε κοινή θέα στα κεντρικά γραφεία του οίκου Christie's, στην οδό King Street 8 στο Λονδίνο, από τις 15 έως τις 28 Σεπτεμβρίου - είσοδος ελεύθερη. Διατίθενται τυπωμένοι κατάλογοι περιορισμένης έκδοσης.

TRIUMPH & NO TIME TO DIE

Αυτό ένωσε δύο εξαιρετικά βρετανικά σύμβολα – τον 007 και την Triumph Motorcycles – για πρώτη φορά.

Ακολουθεί μια ματιά στη συνεργασία μας, συμπεριλαμβανομένης μιας αποκλειστικής συνέντευξης με τον συντονιστή ακροβατικών Lee Morrison σχετικά με την απόδοση των μοτοσυκλετών Scrambler 1200 και Tiger 900 στην ταινία.

James Bond riding a Triumph Scrambler 1200 XE in No Time To Die


60th Anniversary Logo © 2022 Danjaq, LLC and Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc

 


Εξερεύνησε άρθρα από την επιλεγμένη ετικέτα