Skip to main content

PROJECT TRIUMPH TE-1: OFFICIAL COMPLETION

Brandon Paasch riding Triumph TE-1 Project final prototype
Φίρμα Triumph Motorcycles 12th Ιουλ 2022

 

Η Triumph ανακοινώνει την επίσημη ολοκλήρωση του έργου ανάπτυξης ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας TE-1, με την αποκάλυψη των τελικών αποτελεσμάτων των δοκιμών του πρωτότυπου που υπερβαίνουν τους στόχους του έργου και καταδεικνύουν την απίστευτη επιτυχία αυτής της μοναδικής συνεργασίας.

 

Το εκτενές πρόγραμμα ζωντανών δοκιμών, το οποίο περιελάμβανε πολυάριθμες αξιολογήσεις της απόδοσης της μοτοσυκλέτας στον δρόμο καθώς και στην πίστα, παρείχε ζωτική κατεύθυνση στην τελική ρύθμιση και βαθμονόμηση της πρωτότυπης μοτοσυκλέτας επίδειξης TE-1, το οποίο έχει πλέον επιτύχει παραδοθεί όλους τους στόχους του.

Πλέον επίσημα ολοκληρωμένη, η φάση ζωντανών δοκιμών του έργου Triumph TE-1 έχει δει το πρωτότυπο επίδειξης να ξεπερνά τις προσδοκίες και να φέρνει μερικά απίστευτα αποτελέσματα, επιτυγχάνοντας όλους τους στόχους του έργου για επιτάχυνση της ανάπτυξης και καινοτομίας ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας, θέτοντας νέα πρότυπα για τον κλάδο συνολικά, όπως τελική απόδοση μπαταρίας και εμβέλειας. Η τεχνογνωσία και οι δυνατότητες που αναπτύχθηκαν σε όλο το έργο ανοίγουν τώρα το δρόμο για το συναρπαστικό ηλεκτρικό μέλλον που θα έρθει από την Triumph Motorcycles.

 

FINAL PROTOTYPE TESTING RESULTS

Project Triumph TE-1 reaches completion, with the release of the final prototype test results. The TE-1 prototype achieves 0-60mph in 3.6 seconds, has a 100-mile range, and a game-changing 20-minute charge time.

READ MORE
Εξερεύνησε άρθρα από την επιλεγμένη ετικέτα